"Wij moeten buiten blijven!"

De eigenares van Café Légère Linda Dreier is verantwoordelijk voor deze nieuwe vorm van democratievijandigheid. Ongevaccineerde mensen moeten buiten blijven en worden gelijkgesteld met dieren in de vorm van een hondenwaterbak die op de grond wordt gezet. Schaam u, mevrouw Dreier! schrijft Corona-blog.net.

Een hondenwaterbak voor de ongevaccineerden

Zelfs wij, die veel te maken hebben gehad met smaad en uitsluiting van minderheden, zijn sprakeloos. In Freiburg plaatst een café-eigenaresse, Linda Dreier, een bord voor de deur met de tekst: “We moeten buiten blijven”. Verder is er een getekende karikatuur op te zien, met een bord en het opschrift “impfen mi mi mi” [vaccineren] in haar hand. De karikatuur draagt waarschijnlijk een ietwat verfomfaaide hoed van aluminiumfolie.

Dit is een onaanvaardbare situatie. Wij doen een beroep op al onze lezers om hier een zeer duidelijke rode lijn te trekken.

Beste Cafe Légère team, schaam je gewoon! Hoe kun je zo onverantwoordelijk en antidemocratisch handelen als deze dame?

De contactgegevens van Cafe Légère (openingstijden 12:00 – 22:00):
Eigenaar Linda Dreier
Mail: [email protected]
Tel: 0761/32800
Website: www.legere-freiburg.de
Instagram: https://www.instagram.com/legere.freiburg/
Google-beoordeling: Link

Hoe geruststellend, “We koken voor de stationsmissie, zelfs in de winter”, vermoedelijk alleen voor gevaccineerde behoeftigen?

We hebben de kans niet voorbij laten gaan om naar dit artikel te verwijzen via een e-mail aan mevrouw Dreier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DOSSIER VACCINZELOTEN

Twee vrouwen laten zien hoe krankzinnig de COVID-manie mensen heeft gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

VS stopt met onmiddellijke ingang Johnson & Johnson-vaccin wegens 'zeldzame' bloedstolsels

23 REACTIES

 1. Laat het gekke mens met rust. Ik heb al eens een paar keer mijn opinie gegeven dat dit niks met “discriminatie” te maken heeft, maar alles met valse beschuldigingen en zelf-slachtofferij. Precies waar de zio-maffia zo goed in is (en vele Joden bovendien). In NL doen ze hetzelfde, echt niet anders. Ik heb ook voorgesteld dat mensen een brief overhandigen aan horeca gelegenheden waarin staat dat het bedrijf op de lijst staat van horeca’s die mensen vals beschuldigen. Het is duidelijk dat vax-vrijen totaal geen bedreiging voor de gezondheid presenteren, maar juist wel diegenen die vax zijn. Waarom je dan een vax-vrije vals moet beschuldigen van gevaar-voor-de-gezondheid, is klotezooi dat afgestraft moet worden. Ook de horeca zou afgestraft moeten worden voor valse beschuldigingen, maar wat boeit het ze; ze hebben genoeg lui die rochelend binnenkomen en buiten vieze sigaretten staan te roken om dan weer stinkend binnen te komen. Bovendien ben ik het zelf hartstikke zat met die hondebakken vol varkenshaasjes en sate en patat en een lullige salade. En die sushi in NL is ook zielige zooi. Ga maar lekker langs de buffetten schuifelen met al die covid-vaxxies, en de eiweitten die ze over de buffetbakken verspreiden. Heerlijk! Geef mijn portie maar aan Fikkie.

 2. corona definitie.

  pathogeen van plantaardige of dierlijke afkomst.

  drinken uit de hondenbak…
  het update je imuunsysteem 😉

  ik ga wel naast fikkie zitten.
  nos problemos.

  • Mijn honden en ik willen nog niet eens dat scheissewater van een rotmoffin hebben.

   Maar hopen dat ze genoeg prikkies krijgt.
   Ruimt lekker op.

 3. Ik zou wel bang zijn voor ballorige vandalisten die richting mijn winkeltje gingen met de graffiti spuit en op de ruit: Impfen macht frei, spuiten. Laten we voor die mevrouw van harte hopen dat dat niet gebeurt. Ik hoop ook dat haar ruiten niet worden ingegooid, want je moet hier boven staan.

 4. Misschien kun je het ook van de andere kant bekijken; Ik vind het een perfecte satire want dat poppetje heeft wel een hartje. Het zou mij niet verwonderen dat er juist vrije mensen in haar café zitten en de boa’s middels dat bord op het verkeerde been zetten en laten denken dat iedereen in die kroeg ingespoten is en ze dus niet hoeven te controleren.
  Als ik een kroeg had dan had ik ook iets dergelijks uitgevogeld.
  Aan de andere kant kan het natuurlijk ook zo zijn:
  https://f.eu1.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/06zc7a/jabberindebar.jpg

  • Hahahaha, wat een goeie… zou kunnen he? Maar dan komen ze toch checken, die gekken… want dat is hun lust en leven. Ze gaan echt niet weg omdat Frau Fuehrerin een bord heeft staan die vaxvrije weigert… Maar mss komen er juist wel boa’s en boert ze hartstikke goed aan dat gezelschap! En ze laat ze ook nog zuipen NA de uren, dus dan boert ze extra. En als ze dronken omvallen, krijgen ze nog een lift van d’r ook. Ik denk dat het eerder zo zit.

 5. Ik eet een drink thuis. De horeca kan voor mij zakken. Twee jaar lang mensen afknijpen maar wel janken dat het water je aan de lippen staat. En het is nog goedkoper ook. De prijzen zijn belachelijk. Wijntje, biertje, biefstukje. Thuis. Heerlijk.

 6. Helemaal klaar met de laffe horeca, die braaf heeft gedaan wat de criminele overheid dicteerde. Onder het huilerige mom van ‘we kunnen niet anders’ meedoen aan onderdrukking en discriminatie.

 7. Via de app binnengekomen:

  https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

  “Maaaaarrrrr….. Het addertje…..
  Al lijkt die QR voorlopig van de baan, minister Ernst Kuijpers gaat in mei namens 17,5 miljoen Nederlanders een verlenging van de EU- verordening ondertekenen.
  Per juni 2022 moet dan de verplichting van het reizen met een QR code zijn ingevoerd+ mensen mogen niet meer weigeren zich te laten vaccineren (!).
  Dit gaat allemaal heel stilzwijgend nu.
  In Italië loopt het storm met het geven van feedback als burgers (inmiddels 15.000x gedaan) .Bij ons is dit nauwelijks bekend.
  Ik ben er nu mee bezig, heb deze verordening (35 pagina’s!) eerst gedownload en gelezen.
  Ook heb ik een EU- account aangemaakt nu en moest even (1 dag) wachten op autorisatie.
  Nu kan ik aan de slag met het geven van mijn feedback want dat is slechts mogelijk tot 7 april.
  Denk je dus dat we van die QR- code af zijn, wordt het stiekem met verplichte vaccinatie erbij door de EU ingevoerd als Kuijpers dit gaat ondertekenen en als de meerderheid van de EU- landen hiermee akkoord gaat.
  Dit is de link (veel leeswerk en wat moeite doen maar dan kun je in ieder geval je mening geven).
  Hoe meer mensen dit weten hoe beter en hopelijk komt er daardoor flink tegengas…”

  https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13375-Extension-of-EU-Digital-COVID-Certificate-Regulation_nl

  Onderteken dit!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here