Een vooraanstaande Chinese diplomaat leek dinsdag in een tweet te suggereren dat de Verenigde Staten de terroristische aanslagen van 9/11 hebben uitgevoerd.

De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken, Zhao Lijian, deelde op Twitter een “Wat de mensen denken dat ik doe” meme met verschillende scènes van verwoestingen uit de oorlogen van de VS in Japan, Korea, Vietnam, Irak, Pakistan, het voormalige Joegoslavië en Afghanistan. Een bijbehorend onderschrift beweert dat de scène is wat elk land denkt dat de V.S. doet. In het vakje voor “Wat ik eigenlijk doe” staat echter een afbeelding van de terroristische aanslagen op de twin towers, waarmee gesuggereerd wordt dat de V.S. zelf de aanslagen van 9/11 uitgevoerd heeft, bericht Washingtonexaminer.com.

“Iedereen heeft behoefte aan een duidelijk begrip van zichzelf. Dat geldt ook voor een natie,” voegde Zhao aan het plaatje toe.

De Chinese ambassade heeft niet gereageerd op verzoeken om te vragen wat het Chinese standpunt is ten opzichte van mogelijke betrokkenheid van de Amerikaanse regering bij de aanslagen van 9/11.

Zhao is een van de belangrijkste voorstanders van wat bekend staat als “wolfkrijger diplomatie,” verwijzend naar een “jingoïstische Chinese filmfranchise,” aldus het Brookings Institution. Deze stijl van diplomatie wordt gekenmerkt door agressieve en controversiële retoriek van Chinese diplomaten, die vaak gebruik maken van samenzweringstheorieën om westerse regeringen de schuld te geven en te trollen.

Deze diplomaten maken bijzonder doeltreffend gebruik van Twitter, Zhao’s voornaamste uitlaatklep. Het Brookings Institution documenteerde deze plotselinge verschuiving als beginnend in 2020. Voorheen was het gebruik van het social media platform door China beperkt tot een paar geïsoleerde ambassades. Tegen eind 2020 was de Chinese aanwezigheid op Twitter echter verviervoudigd, met 170 verschillende Chinese diplomaten die regelmatig kibbelen met westerse regeringen, vooral over COVID-19, buitenlands beleid, en rassenrelaties.

  Waarom verkopen miljonairs hun aandelen en bouwen ze enorme overlevingsbunkers?

Zhao’s Twitter feed staat vol met beschuldigingen van oorlogsmisdaden en misbruiken door de V.S., samenzweringstheorieën rond Westerse regeringen en bondgenoten, steun aan Rusland, veelvuldige kritiek op Japan, en veroordelingen van de Taiwanese soevereiniteit. De topdiplomaat is in verscheidene eerdere geruchtmakende ruzies verzeild geraakt met Amerikaanse functionarissen, zoals een incident in 2019 waarbij de voormalige nationale veiligheidsadviseur Susan Rice hem een “racistische schande” noemde in reactie op tweets waarin gesproken werd over rassenverhoudingen in Washington, D.C., aldus CNN.

Ondanks het bekwame gebruik van Twitter door Chinese diplomaten, is het sociale media-apparaat in China verboden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

9/11: Twintig jaar van leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZombie-“slib” brengt levenloze organen tot leven in het lab, maar werpt enorme ethische vragen op over gebruik bij mensen
Volgend artikelWat zit er precies achter de insecten-als-voedsel agenda van de VN en het WEF?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Dit is toch geen geheim meer
  Maar oude koeien uit de sloot halen
  Het was in scene gezet om gratis olie te stelen uit de Arabische landen
  Een paar Arabieren om zeep leggen is toen als excuus op de kop toe genomen ook nog

  Hierbij werd Rusland toen ook uit gedaagd
  Was dus ook een schijn beweging richting Rusland

  Dank U

  • Dat is allang geen nieuws meer. Iedereen die wat heeft zitten zoeken weet dat.

   Heel simpele uitleg op enkele puntjes voor hen die dat nog steeds niet geloven.

   1. Er is nog nooit ergens ter wereld een wolkenkrabber door brand ingestort.
   2. Er is nanotermite gevonden in de as van de wolkenkrabbers. Nanotermite is alleen in bezit van Amerikaanse leger.
   3. Hoe kan een vliegtuig van aluminium en kunststof totaal een gebouw in vliegen wat een zware stalen constructie heeft en de kerosine van het “vliegtuig” is grotendeels buiten de wolkenkrabbers verbrand.
   4. Hoe kan het paspoort van een van de daders zonder brandschade op de grond gevonden zijn.
   5. Bush versprak zichzelf door te spreken over twee toestellen terwijl het tweede toestel nog niet in het gebouw gevlogen was.
   6. Hoe kan gebouw 7 wat helemaal niet is geraakt door een vliegtuig via duidelijke controled demolition dezelfde middag nog instorten.

   Dit zijn maar enkele van de zeer vele zaken die duidelijk aantonen dat het opzet was.

   Meer dan 1500 ingenieurs en wetenschappers onderschrijven dit.

 2. VeteransToday kwam al jaren geleden met hetzelfde verhaal dat de Israëliërs hier achter hebben gezeten

  We zullen Israël nooit vergeten voor 9/11
  Minstens 200 Israëli’s werden gearresteerd. 140 daarvan werden vlak voor de aanslag van 9/11 door de FBI vastgehouden. Veel van die Israëli’s “hadden coververhalen gebruikt om toegang te krijgen tot gevoelige overheidsgebouwen en de huizen van Amerikaanse functionarissen.”

  https://www.veteranstoday.com/2021/09/11/we-will-never-forget-israel-for-9-11/

  • Israël samen met Amerika hebben ze dit uitgevoerd. De beveiliging van de twee wolkenkrabbers was in handen van Israëlische beveiligings dienst

  • Adriaan W.
   Natuurlijk zegt China niet dat het een joods/ Israëlisch complot was. Ze spannen samen met Israël tegen de VS, dat uitgesloten wordt van de build and road initiative. De joden met Israëlisch paspoort die topposities bekleden in de VS werken er aan mee de VS van binnen uit te vernietigen. Maar dat is al honderd jaar gaande.

   • Sinds 1550 zijn die joden actief bezig met mindfucken around the world.hun tijd is het einde nabij en al deze actieve pogingen de wereld willen beheersen zijn hun laatste wanhopige stuiptrekkingen. Ze weten dat hun tijd voor ij is en dat hun machtig imperium zal instorten. Trek daar hoop uit. Daarna komt een mooie tijd voor ons. Wel na 2030.

 3. Om voor eens en voor altijd klaar te zijn met dit geouwehoer inzake de 911 scam en ook helemaal speciaal voor mensen welke me steeds wijzen op mijn “pilletjes” of een klap van een molen of iets dergelijks…..als ik het heb over “atoombommen en dergelijke”

  Na het bestuderen van de enorme hoeveelheid informatie, technisch onderbouwd en met een goede uitleg over alles en nog wat…….

  Gewoon alvorens de volgende keer mensen die al jarenlang onderzoek doen naar van alles en nog wat te deformeren eens eerst zelf iets uitzoeken oké…..en nee, no hard feelings maar stap eens eindelijk over je ego heen en geef gewoon toe dat je/jullie fout zaten.

  https://www.big-lies.org/NUKE-LIES/www.nukelies.com/forum/

  We zijn er om elkaar te helpen én op het goede spoor te brengen……….het is allemaal gewoon erg logisch en dat zijn echte “nukes” niet!

  Voor deze 911 scam is tot op dit ogenblik voor mij de enige docu met een redelijke uitleg de ruim 2,5 uur durende docu van Dr Judy (https://www.youtube.com/watch?v=Yb4I2T4uEvg) met als titel o.a.

  “Dr Judy Wood Shows dustification,towers turned to dust in midair..”…..

  Deze is ook wel te vinden onder de naam “Where did the Towers go”…..

  Heldere uitleg en……nou ja, kijk zelf maar eens.

  Nogmaals mensen, no hard feelings maar ik pas ervoor om telkens als gekke henkie te worden weggezet terwijl ik gewoon gelijk heb en daar sta ik voor.

  Bekijk mijn info en geef daarna pas commentaar en anders stop met deformeren.
  Jullie zijn het namelijk die de zionistische kazaarse mafia helpen om mensen in de fearpornmodus te houden!

  Gladiator

  • Nog even dit, de site big-lies.org heeft trouwens verder nog een geweldige schat aan informatie waarvan menigeen zijn kennis gigantisch zal kunnen uitbreiden…..het is alleen maar een kwestie van willen….

   Succes ermee…..

   Gladiator

 4. Nou nou Gladiator .
  Quote “Bekijk mijn info en geef daarna pas commentaar en anders stop met deformeren.
  Jullie zijn het namelijk die de zionistische kazaarse mafia helpen om mensen in de fearpornmodus te houden!” Nu draaf je door waarde mate.
  Hoeveel mensen hier kan het nu enige jota schelen waar je meeaankomt .
  Sterker nog wat wil je bewijzen ?
  Dit valt onder de noemer hoogdravend vol bombast zou i zelfs willen zeggen .
  Je verspeelt je inhoudelijk en vaak best wel actueel en intressante stellingen .
  Nu zit je als een een zijdige met rollende ogen stelling na stelling te ventilleren.
  Men krijgt de neiging om je gekke Henkie te noemen . Neem ze het niet kwalijk , maar je komt nog al verward over . Kijk nogmaals ook op Commoncence was je de hele tijd in de weer met je verwijzing
  Europa the last battle. En nooit Bij stil gestaan dat je voer voor malloten was geworden .
  Kijk ik twijfel niet aan je integere inborst .. Waarom zou de reguurder ansich nu je hyper draadjes
  voor vol aannemen ? Ik zou geen 10 minuten met jou in een kamer kunnen doorbrengen als je zo blijft oreren ! Zou ter plekke door het lint gaan en door je deuir naar buiten rennen 😁
  Er zijn er meer die zo overtuigt zijn van hun innerlijke trilling de ene zweeft over “gaia moeder van al”
  De inhoud is altijd van kijk mij eens even !!
  Maar nogmaals waarde Gladiator .
  Dat je alles in volslagen waarde naar buiten brengt hoef je niet de deug ridder uit tehangen IMO.
  Ik neem je stelling en verder ga ik verder met mijn dag .
  Je bent te HYPER!

  • Lijkt mij dat je een narcistische persoonlijkheidstoornis hebt. Je bent zelf aan het betweteren maar beschuldigt gladiator ervan🤣🤣🤣🤣🤣ai ….als je dat hier doet val je wel door de mand namelijk🙈
   Zelf ben ik altijd blij met gladiators commentaar❤️‍🔥

 5. Dat Islamitische extremisten er niets mee te maken hebben weten we allang. Maar hoe de steel aan de vork zit weten maar weinigen. Volgens mijn bescheiden mening is Dimitri Khalezov de enige persoon die de waarheid vertelt omtrent de feiten rond de aanslagen van 911. In zijn derde waarheid vertelt hij precies hoe het allemaal gebeurde. De eerste waarheid is dewelke ons verteld werd, de tweede is voor de elite waarbij gesuggereerd werd dat de gebouwen opzettelijk werden neergehaald om erger te voorkomen. Alles te vinden op internet.

 6. Pearl Harbor.
  Washington had weken voor de aanval info dat de Jappen dat wilden, maar ze stuurden dat opzettelijk niet door.
  Wel commandeerden ze het aanwezige vliegdekschip er vandaan….
  Kostte maar 3000 doden, en hupsakee! de bevolking wilde meedoen met de oorlog!

  9?11 Gedaan door de overheid. 2 vliegtuigen; 3 gebouwen? Vreemd.
  En hupsakee; de arabische lente was geboren…

  • In Hong Kong gaan de Chinezen tenminste de straat op tegen de regering; kunnen ze in Holland heel veel van leren!

   En die chinees heeft door, wat een heleboel amerikanen nog niet geloven….

   Volgende stunt om WO3 te starten: oekraine: ze ver mislukt.
   Misschien een atoombommetje ergens in USA?
   Of bemoeinis van de Nato? Meer acceptabel voor USA: andere laten bloeden past in hun traditie.

   Maar er staat wat aan te komen.

 7. Beste Mensen

  Een muntstuk heeft 2 Keerzijden

  Amerikanen zijn ook Europeanen maar dan èèn van de keerzijden van
  Europeanen moeten altijd gered worden door anderen
  Niet Europeanen
  Als er stront aan de knikker is

  Mochten wij Europeanen het goed hebben ?
  Dan proberen wij anderen nog verder bij wijze van de strot dicht te knijpen
  Het bloed onder de nagels uit te persen

  Daar zijn we hoge Haag Torentje bewoners master in
  List en Bedrog
  Dat zit gewoon in ons bloed DNA
  Ingebeitelde traditie

  In Holland staat een Huis
  Die huis zit vol met schijterts ja
  In Holland staat dat huis
  Jaaa … In Holland Staat dat Huis …
  In London & België staan die ook Jaaa ….

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in