© Adrià Crehuet Cano op Unsplash

Grote bezorgdheid over de opeenvolging van plotselinge sterfgevallen in een indrukwekkend tempo. Ik ben verbijsterd en verontwaardigd – zegt Franco Corbelli, leider van de Burgerrechtenbeweging uit Cosenza, Italië, in een nota – over de oorverdovende stilte over deze vreselijke tragedie die helaas nog steeds tientallen slachtoffers telt, jongeren en volwassenen, mannen en vrouwen, die plotseling instorten hoewel ze geen gezondheidsproblemen hebben. Waarom blijven de regering, de instellingen op verschillende niveaus, de media, de talkshows, zwijgen over dit verschijnsel, dat vandaag de dag een ware, dramatische noodsituatie vormt, zoals het aantal doden verontrustend aantoont. Het zijn er in de honderden, een onbepaald aantal, want wat wij te weten komen, is slechts een fractie. Zoveel anderen worden in feite niet eens gemeld,” schrijft Calabria7.it.

Honderd plotselinge sterfgevallen in slechts 15 dagen

“In de eerste twee weken van juni werden nog eens zeventig plotselinge sterfgevallen gemeld. Maar het aantal blijft helaas elke dag stijgen. Van deze laatste slachtoffers zijn er bijna een dozijn twintigers. Er zijn voetballers (en ex-voetballers) van 21, 25 en (een beroemde oud-Turijner) van 39 jaar, twee zeer jonge moeders van 27 jaar, een 25-jarige ober, een 29-jarig meisje. En ook 40-jarige dokters, apothekers, advocaten, schoolhoofden, onderwijzers, journalisten, notarissen, geologen, ondernemers, atleten, arbeiders, chauffeurs, kappers, gepensioneerden. In de laatste uren ook een 37-jarige dokter, een 32-jarige jongeman die ging trouwen, een 17-jarige jongen, een heel jong 19-jarig meisje, een 24-jarig meisje, een pas gepensioneerde oud-financier en een generaal van de Carabinieri in Campanië die ook in Cosenza werkte, in mijn stad,” deelt Corbelli ons mee.

  Het Franse Geneesmiddelenbureau bevestigt dat trombose een gevolg is van het AstraZeneca-vaccin

De vermeende correlatie met vaccins

“Ik herhaal nogmaals dat ik in deze anderhalf jaar, correct en verantwoord, nooit iets tegen het vaccin heb gezegd, noch een hypothese naar voren gebracht of een verband gelegd. Maar gezien de tragedie van de plotselinge sterfgevallen en de resultaten van talrijke internationale wetenschappelijke studies, die – benadrukt Franco Corbelli – steeds duidelijker en alarmerend wijzen op de mogelijke ernstige cardiale risico’s (myocarditis en pericarditis) in verband met de toediening van het serum, vooral bij mensen onder de 40 (hoewel er helaas ook nog steeds veel 40-plussers sterven), vraag ik dat de vaccinaties op verantwoorde en voorzichtige wijze voor alle gezonde mensen onmiddellijk worden opgeschort en dat voor de categorieën die geacht worden risico’s te lopen, geval per geval wordt bekeken. Men moet ook de mensen helpen die getroffen zijn door de bijwerkingen (die door de staat in de steek gelaten zijn, en die niet eens weten waar en hoe ze zichzelf kunnen genezen, zelfs niet op eigen kosten, zoals ze nu doen, met opofferingen en ontberingen, helaas zonder bevredigend resultaat) en preventiewerk doen om te proberen deze tragedie van plotselinge sterfgevallen af te wenden en te stoppen. De Burgerrechtenbeweging zet in die zin haar preventiewerk voort, en roept iedereen op om uiterst voorzichtig te zijn, defibrillators uit te delen en op verdachte verschijnselen te letten, met sereniteit en zonder bangmakerij, waarbij wij dezelfde aanwijzingen van de Aifa en het Ministerie van Volksgezondheid samenvatten, waarop wij aandrongen, gemeld in een vademecum dat wij op onze Facebookpagina hebben gepubliceerd. Maar dit is vooral een taak voor de autoriteiten. Daarom is het belangrijk het land te informeren. Wij kunnen deze grote tragedie niet langer blijven negeren”.

  Macron de grote vaccineerder is op weg naar een nieuwe klap in het gezicht

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

En de schapen kijken wezenloos toe – Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZijn lichaam werd vernietigd door het nepvaccin – Kunt u zich voorstellen om zo te leven?  
Volgend artikelHoe lang zullen de leiders van het Westen het nog uithouden met hun herhaalde mislukkingen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Ja en dan te weten dat je de producenten van deze vaccins niet kunt aanklagen want die hebben volledige immuniteit verkregen van diezelfde regeringen. Big Pharma kan doen en laten wat ze wil met deze “vaccins”
  OP The highwire.com is een interview te zien met en congrewesman en die laat een bijsluiter van Moderna zien. ER STAAT NIETS OP GEWOON EEN BLANCO BIJSLUITER/ Tja je kunt ze toch niet aanklagen.
  Hrt is gewoon waanzinnig

  • nee hoor het is nog geeneens krankzinnig>> 99,95% van de mensheid heeft lichte tot zware vorm van de ziekte van Downsyndroom,en daar zijn ze zeer stellig in,hardnekkig… eten van dieren is gewoon normaal het teveel kinderen maken ook normaal,de hele planeet de Aarde kapot maken is gewoon normaal,in naam van welke godsdienst dan ook allerlei oorlogen maken is gewoon normaal,hele steden platgooien is gewoon normaal,in reageerbuisje een bacterie kweken als dodelijk virus is gewoon normaal en vooral elkaar volgen in massa hysterie is gewoon normaal.

 2. Regeringen zijn een nieuwe ” Pandemie ” aan het voorbereiden. Ik ben benieuwd of mensen er iets van geleerd hebben en of ze de regering weer als een geslagen hond gaan volgen.

 3. Dat is wat geert vanden bossche bedoelt met zijn tsunamie aan doden en gewonden door de vaxinatie en een nieuwe variant. Hij heeft ook heel duidelijk gezegd dat de varianten die gaan opduiken onbekend zullen zijn en zich zullen verspreiden in ziektes die we niet kennen en dat zal in een tsunamiegolf komen in landen die zwaar gevaxineerd zijn. Het is zoals hij stelt, we weten gewoonweg niet waarin deze virussen of beestjes zich muteren, welke ziektes er uit voortkomen, maar wel dat het met de eerste beste volgende griep gaat gebeuren dat er zoveel zieken en doden zullen vallen dat code rood voor de zorg komt. Ik geloof geert, hij heeft ook gecalculeerd dat juni juli de begin maand is waarin dit duidelijk gaat worden .

 4. Een document met een explosieve inhoud zal waarschijnlijk de hele vaccinatiecampagne van de federale regering in de nabije toekomst doen wankelen. In de gezondheidscommissie van de Bondsdag van 21 maart had AfD-parlementslid Martin Sichert de directeur van de nationale vereniging van artsen van de wettelijke ziekteverzekering (KBV), Andreas Gassen, gevraagd naar het aantal patiënten dat een medische behandeling had gezocht wegens klachten na een COVID-vaccinatie. Het hoofd van het KBV moest aanvankelijk passen en beloofde later de cijfers over de neveneffecten van de vaccinatie te zullen verstrekken. Nu heeft de Epoch Times een drie pagina’s tellend document dat nauwelijks overtroffen kan worden in explosiviteit. Het document bewijst dat de ontslagen BKK ProVita-baas gelijk had met zijn prognoses: bijna 2,5 miljoen mensen hebben een arts bezocht na een COVID-vaccinatie. En dit zijn nog maar de cijfers tot eind 2021.
  Uit het document blijkt dat in 2021 in totaal 2.487.526 patiënten werden behandeld met bijwerkingen van vaccinatie – heel anders dan het veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Instituut. Daar zijn per 31 december slechts 244.576 “vermoedelijke gevallen van een bijwerking” na een COVID-vaccinatie geregistreerd.

  • Ik hrb dat gevolgd. In de aanhoring(en) die de afd heeft georganiseerd o.a. met experts statistiek om de cijfers op te noemen en de uitspraak van Prof dr Arne Burkhardt hebben…….tot nog toe geen effect gehad in de duitse bondsdag. De gezondheid minister Karl Lauterbach gaat gewoon verder met zijn paniek zaaien. Er zijn al heeeeel veeeeel critici op Lauterbach en toch gebeurt er niks. Echt heeeeel vreemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in