Het voordeel van de twijfel”: Het is niet alleen bitterheid. Het is nuchtere realiteit. Beschouw het als een wiskundeprobleem. Of een Jungle, Patroonherkenningspatroon, schrijft Sage Hana.

Oh kijk! Professor Emily is op Face the Nation.

CBS Nieuws.

Wilt u deze mensen echt terug in uw leven?

Dit is hun wereld.

Dit is hun glimmende kleine talking head wereld waar je mensen gaat vermoorden en ze dwingt om giftige serums te nemen en zij omgaan met elkaar en roepen om je ondergang.

Dit is wat ze met u zullen doen.

Nogmaals.

Voor de “volksgezondheid”.

Met een stralende glimlach en pannenkoekenschmink op hun gezicht.

U hoeft ze niet het “voordeel van de twijfel” te geven.

Net zo min als u “voor de zekerheid” nog eens giftige paddenstoelen moet proberen.

Of de uitgehongerde grizzlybeer achter het oor proberen te krabben omdat het schattig is.

Ze hebben hun onderzoek niet gedaan en waren bereid u kwaad te doen.

  Rusland geeft rapport van 2.000 pagina's vrij waaruit blijkt dat Deep State & Big Pharma Covid-19 pandemie hebben gefabriceerd

Wreedheid als ethische plicht.

Sommigen van jullie willen Normaal terug.

Sommigen van jullie zijn gewoon domme rijken en hebben het roofzuchtige landschap van de jungle nooit helemaal doorgrond.

Een jungle waarin jullie bestonden en bloeiden.

Wat dan ook.

Beslis zelf maar.

Sommigen van jullie zullen die onbelangrijke mensen onder de bus gooien omdat het jullie behoeften vervult.

De cijfers blijven hetzelfde.

Vergeet niet dat deze mensen u zullen uithongeren en uw kinderen zullen dwingen giftige en ongeteste doodsinjecties te krijgen om met hun menigte mee te gaan.

Zij vielen in dezelfde “volksgezondheid” gedachte om anderen te “beschermen” voor het grotere goed zonder enig bewijs en deden twee jaar lang geen onderzoek.

Ze onthulden dingen over zichzelf, en alleen omdat ze “mainstream” zijn of “in een club van elitaire opinie”, zal dat nooit dat feit veranderen.

U wilt hen vergeven en de achterblijvers verwelkomen in uw Kumbaya-club omdat u zich dan beter voelt, dat is uw keuze.

U wilt fantaseren dat ze nu in uw team zitten omdat een halfbakken nietszeggende burger zich “verontschuldigt”, terwijl ze teruggaan naar de Elite Club die samenzwoer om u te vermoorden… ga uw gang.

Ik doe het niet.

Niet alleen omdat ik bitter en kwaad ben (ja), maar omdat ze vanuit een puur logisch standpunt hebben onthuld dat ze wilde dieren in de jungle zijn die u en uw gezin zullen doden omdat u eenvoudig onderzoek doet naar een exploderende benzinetank Pinto.

Het enige wat nodig is, is een nieuwe propagandacampagne.

Nog een hagedissenbrein oproep.

Hun wilde dierenhersenen werken met andere maatstaven.

  Zieke kinderen blijven toestromen naar spoedeisende hulp in Canada: "Het lijkt wel een horrorfilm"

Ze zullen u vermoorden omdat u niet “gebundeld” hebt, omdat u zich niet aan de regels houdt… zelfs als naleving onheil betekent voor u en uw kinderen.

Ik weet dat velen van u dit niet willen horen. Jammer dan.

Deze glimmende pratende hoofden zijn Oligarch Roofmedia.

Zij werken voor de mensen die live longitudinale menselijke genoom experimenten willen uitvoeren op uw kinderen.

Daar wilt u toch niet heen?

U deinst terug.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pater Alexis Bugnolo zegt 2 miljard doden in het komende jaar. Bent u er klaar voor?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrote Oxford-studie: Gevaccineerden stierven vaker aan Covid-19 ziekte dan ongevaccineerden
Volgend artikelRussische drones vernietigen nog eens drie M77 houwitsers van de Oekraïense strijdkrachten (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Zolang justitie en politie meewerken aan deze genocide, zullen WIJ andere tactieken moeten gebruiken om liefde en recht te laten zegevieren. WIJ zijn met meer, niet een beetje, maar met miljarden meer.

  • Dappere DoDo doet niets en zag twee beren broodjes smeren boven alle Vaxx LIJKEN oh wat konden die VVD66 en die CuCDA SGP beren toch KoninkLIJKEN smeren en 1.500 Miljard en 750 Miljard en 180 Miljard en 5 Miljard spoorloos weg doen smeren voor MOORDEINDE en dan nu NEURENBERG CODE TRIBUNAAL 2023 EN NIEMAND is uitgezonderd, geen vrije Bea of vrije Maxi of Free Willie gewoon handtekeningetjes gezet = medeplichtig aan Massamoord by Mediscal Experiments op Menselijkheid ala Dachau, Sobibor, Auswitsch, Bergen Belsen, Mauthausen en heel veel zorgvuldig geheim gehouden kleine VernichtungsLagers!! Noem mij NCTV (Nationale Clowns of ConsperNAZIE Travestieten Verein) dan had mijn Overgrootvader met Hannie Schaft jullie allang opgerold; Departementaire LANDVERRADERS!!

  • @Lambertus >> (Stop geen brandstof meer in de tank van de machine en de motor stopt vanzelf!)

   Klopt, maar krijg die 92% maar eens wakker. ?

   • Geen zorgen om die Dennen. Zo noem ik de Dom En Naiëve ‘medemens’.
    Hele bossen zullen gekapt worden en zijn niet meer te redden.

    Zorg goed voor jezelf en passer alle kritieken die daaruit voortvloeien.

 2. Als die dikke fatso van dat eerste filmpje zoiets bij een familielid of vriend had gedaan had ik hem het ziekenhuis in geslagen. Zielige vadsige stumperd. En voor de rest van die andere filmpjes kan ik maar een ding zeggen : NO MERCY. Vooral jij niet Jimmy Kimmel. Smerige corrupte Cabal hoer. Niets voorstellende luis. Jullie tijd zal komen. Héél snel! En dan staat het gros van deze mensen op het schavot voor hoogverraad. Tik tok tik tok tik tok…..

 3. Inderdaad, we will never forget, zouden ze wel willen amnesty, nee, nee, daar zijn de misdaden tegen de menselijkheid te groot voor: iedereen voor ’t gerecht en ten minste schadevergoeding betalen aan iedere getroffene.

  • Eddy… vergeving schenken is geen Goddelijke daad… zo wordt het geïnterpreteerd maar het is veel simpeler…

   Vergeving schenken is rust in jezelf vinden. En als vergeving niet lukt of er geen wil is, is er niets mis mee.. anders dan dat je minder rust in jezelf hebt.

   Ik ben heel lang verontwaardigd geweest en nog ben ik dat weleens met vlagen….

   maar dan moet ik mezelf gelijk weer terugtrekken in reflectie…

   En dan kom ik op het volgende uit;

   We hebben allemaal gereageerd vanuit ons intrinsieke Zelf…

   WIJ willen die GIFprikken niet…. NOOIT NIET!

   Maar DIE mensen hebben die gifprik (ken) WEL gehaald…. GEHAALD…. dus in de RIJ GESTAAN NOG WEL…

   Hoe triest is dat !!

   M.a.w.; zij zijn OF levensmoe OF dachten er ECHT goed aan te doen… hoe dan ook zij GELOOFDEN in hen waarheid en WIJ in die van ons.

   We hebben elkaar tekort gedaan… maar VOORAL ZIJ HENZELF !

   Wij zijn de winnaars…. dus waarom zouden we het moeten zien als vergeven of niet vergeven ? Terwijl het dieper ligt dan dat…..

   Ik ben zo blij dat ik gezond verstand heb GEHAD en BLIJF HEBBEN als het hierom gaat.. dus waarom niet mezelf uitdagen het anders te zien ?

   En dan denk ik; oh my oh my.. je zou de route maar gekozen hebben; jezelf gebrandmerkt hebben.

   WE DID NOT DO THAT !

   Dus waarom zouden we nu willens en wetend DIE MENSEN nog eens een trap na willen geven ook ?
   Terwijl zij zichzelf al VERMOORD hebben ?

   Medelijden en medeleven heb ik met al die mensen……. Vergeven komt niet eens in de buurt.

   Als ik hen niet zou kunnen vergeven, vergeef ik mezelf dus niet…. maar het gaat hier niet om.. het gaat erom dat ZIJ ZELF DE (zeer langzame) DOOD GEKOZEN HEBBEN !

   En dat….. beste Eddy.. is TE triest om zelf in de buurt van “kunnen vergeven” te komen voor mij.

   De HAAT die die mensen hebben is de HAAT die ze naar zichzelf hebben…. waarom zouden we daar ons mee associëren ? We hebben toch al laten blijken (DOOR NIET DE GIFPRIK TE NEMEN) dat we onszelf lief hebben… dus waarom niet DE mensen die zichzelf niet eens lief hebben…. lief kunnen hebben ?

   WIJ ZIJN WINNAARS… en we hadden het hen OOK gegund… maar zij gunden (en velen gunnen) het zichzelf niet….

   Life goes on….. NEXT….

   • Er is een heel klein boekje..ik heb hem ergens..
    Dat gaat over dat iedere ziel, voor hij reïncarneert, al zelf!bepaald hoe zijn leven zal verlopen…
    Laat dit ff indalen..
    Dus de mensen die die prikken nu gehaald hebben, zouden er voor ” kiezen” om te sterven, danwel vacc.schade te krijgen en daarmee eerder deze wereld te verlaten terwijl wij, de ongeprikten, verder gaan in deze ellendige wereld..
    Ik vraag mij wel eens af wat de beste keuze zou zijn(geweest)….

 4. #NO.P(L)ANDAMIC.AMNESTY

  Never Forgive. Never Forget. No Pandemic Amnesty.

  ´Article in The Atlantic calling for a Pandemic Amnesty: We are expected to forgive lockdowns, mandates, keeping children out of school, forcing people out of their jobs, people dying from depression etc. No. We will never forgive. We will never forget.´

  https://www.youtube.com/watch?v=zeZO34kuUXA

 5. ´De Deense professor Volksgezondheid Christine Stabell Benn schreef onlangs een publicatie over coronavaccinaties, met het verzoek op reacties en aanvullingen vanuit de wetenschap. Wetenschapsonderzoeker Karianne Boer, geaffilieerd aan het ‘fundamental rights research centre’ van de Vrije Universiteit Brussel, antwoordde met een analyse die viraal ging op LinkedIn. LinkedIn verwijderde vreemd genoeg haar publicatie én haar hele LinkedIn-profiel, met ruim 1000 publicaties.´

  LinkedIN verwijdert virale juridische analyse over vaccinatie van Karianne Boer

  https://www.youtube.com/watch?v=vBA9xErkWDg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in