Dit is een briljante zet van de eigenaar van Fiddleheads Cafe in Mendocino, Californië. De eigenaar vraagt 5 dollar extra aan klanten die mondkapjes dragen. Dit ontmoedigt niet alleen linkse zuigers om te gaan eten, waardoor een positievere, leukere en vriendelijkere sfeer ontstaat; de eigenaar gebruikt de toeslag van 5 dollar om liefdadigheid te financieren. Bovendien is er een extra toeslag van 5 dollar als je in het café betrapt wordt op het opscheppen over je vaccinatie, bericht theconservativetreehouse.com.

In veel rode staten en regio’s waar vrijheid hoog in het vaandel staat, identificeert de totale gemaskerde bevolking zich nu als linkse schapen. Elke negatieve prikkel tegen de gemaskerde zuigers is een methode om het risico van contact met de onstabiele mensen te beperken. Briljant!

Een café-eigenaar uit Californië vraagt 5 dollar aan klanten die een mondkapje dragen om in zijn zaak te mogen dineren.

Chris Castleman, 34, die eigenaar is van Fiddleheads Cafe in Mendocino, Californië, heeft zondag een bord opgehangen om klanten op de hoogte te stellen van de extra kosten, bericht NBC News.

“Ik denk niet dat 5 dollar voor een goed doel te veel gevraagd is van klanten die een mondkapje dragen en beweren zoveel te geven om de gemeenschap waarin ze leven”, zegt Castleman tegen het nieuwsorgaan.

Castleman zegt dat hij de extra inkomsten van mondkapjesdragers zal doneren aan een goed doel van zijn keuze. Op dit moment gaat de opbrengst naar Project Sanctuary, een lokale organisatie voor huiselijk geweld, maar over twee weken zal een nieuw goed doel worden gekozen om het te laten roteren, meldt NBC News.

  Black Lives Matter doet er niet toe wanneer zwarten elkaar doden

“Het wordt tijd dat de voorstanders van deze ineffectieve overheidsmaatregelen gaan betalen voor de bijkomende schade die ze collectief hebben veroorzaakt”, zegt de café-eigenaar.

Het nieuws van de eetboetes komt nadat de Centers for Disease Control and Prevention eerder deze maand nieuwe richtlijnen over mondkapjes aankondigden, waarin staat dat degenen die gevaccineerd zijn geen gezichtsbedekking hoeven te dragen in de meeste gelegenheden.

Aan het begin van de pandemie was Californië een van de eerste staten die een “shelter-in-place”-bevel uitvaardigde, waardoor de meeste kleine bedrijven in de staat hun deuren moesten sluiten. Sommige van de eerste gevallen van COVID-19 werden vanaf eind februari en begin maart 2020 aan de westkust gevonden.

Castleman vertelt NBC News dat hij in juni gedwongen was om zijn café tijdelijk te sluiten nadat de lokale overheid waarschuwde dat het dragen van een mondkapje niet optioneel was tijdens de Coronavirus-pandemie.

“De regering sloot alles. Iedereen die een mondkapje draagt is medeplichtig”, zegt hij.

“Ik geloof niet in het dragen van mondkapjes. Onze klantenkring is sterk afgestemd op onze overtuigingen, maar ik denk dat sommigen echt boos zijn op ons restaurant. Het is hun keuze. Ze kunnen kiezen welk bedrijf ze steunen. Ze kunnen naar elk ander bedrijf in mijn staat gaan”, vervolgt hij.

In maart introduceerde Castleman naar verluidt een korting van 50 procent voor klanten die hun mondkapjes in de prullenbak gooien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amerikaanse sportschool biedt gratis lidmaatschappen aan voor niet-ingeënte mensenVolg Frontnieuws op Telegram

  In deze ramp zijn wij allen, uiteindelijk, onschuldig
Vorig artikelClown World verleidt sukkels om geprikt te worden
Volgend artikelIvermectin, het medicijn dat COVID heeft verslagen – “De waarheid zal uiteindelijk zegevieren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in