De Canadese premier Justin Trudeau en de Oekraïense president Volodomyr Zelensky – die het bevel voert over een bataljon neonazi’s – eerden vrijdag een echte Nazi uit de Tweede Wereldoorlog met een staande ovatie.

Yaroslav Hunka, 98 jaar, vocht in een militaire formatie van het Derde Rijk die beschuldigd werd van oorlogsmisdaden.

Vrijdag werd hij geëerd tijdens een zitting van het Canadese parlement waarin Zelensky de wetgevers toesprak om hen te bedanken voor hun steun sinds Rusland Oekraïne binnenviel, en zei dat Canada altijd aan “de goede kant van de geschiedenis” heeft gestaan.

Hunka kreeg een staande ovatie en salueerde, volgens de Canadese televisie.

Volgens Associated Press “vocht Hunka met de Eerste Oekraïense Divisie in de Tweede Wereldoorlog voordat hij later naar Canada emigreerde,” een andere naam voor de 14e Waffen Grenadier Divisie van de SS, de militaire vleugel van de Nazi-partij, ook bekend als de SS Galichina.

SS Galichina werd opgericht in 1943 en bestond uit Oekraïners uit de regio Galicië in het westen van het land. Het werd bewapend en getraind door Hitlers nazi’s en geleid door Duitse officieren. Het jaar daarop, kreeg de divisie bezoek van SS-hoofd Heinrich Himmler, die veel lof had voor de doeltreffendheid van de eenheid bij het afslachten van Polen.

De SS Galichina subeenheden waren verantwoordelijk voor het bloedbad in Huta Pieniacka, waarbij ze 500 tot 1000 Poolse dorpelingen levend verbrandden.

CNN: Enorme Explosie boven Kiev was Russen die Oekraïense Luchtmacht Su-27 neerschoten (Video)

Eén van de foto’s op een blog van een SS Galichina veteranengroep waarop Yaroslav Hunka te zien is, de Oekraïense immigrant die door het Canadese parlement geëerd werd tijdens een bezoek van de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy. Hunka staat op de eerste rij, in het midden.

Tijdens de processen van Neurenberg werd de Waffen-SS uitgeroepen tot een criminele organisatie die verantwoordelijk was voor massale wreedheden.

Na de oorlog mochten duizenden veteranen van de SS Galichina Duitsland verlaten en zich in het Westen vestigen – ongeveer 2.000 van hen verhuisden naar Canada. Tegen die tijd stonden ze bekend als de Eerste Oekraïense Divisie.

Een blog van een vereniging van veteranen, die in het Oekraïens “Combatant News” heet, bevat een autobiografische bijdrage van ene Yaroslav Hunka die zegt dat hij zich in 1943 vrijwillig bij de divisie aansloot en verschillende foto’s van hem tijdens de oorlog. De bijschriften zeggen dat de foto’s Hunka tonen tijdens SS artillerie training in München in december 1943 en in Neuhammer (nu Świętoszów), Polen, de plaats van het bezoek van Himmler.

In berichten op de blog uit 2011 en 2010 beschrijft Hunka 1941 tot 1943 als de gelukkigste jaren van zijn leven en vergelijkt hij de veteranen van zijn eenheid, die over de hele wereld verspreid waren, met Joden. – Forward

Dezelfde linksen die Trump-aanhangers jarenlang nazi’s noemden, eren nu dus een echte nazi – terwijl Duitsland met name verschillende concentratiekampbewakers van in de 90 heeft opgesloten vanwege hun betrokkenheid bij nazi-activiteiten.

"Kleine scheurtjes": De VS-Oekraïne oorlogseenheid valt langzaam uit elkaar

Politicoloog Ivan Katchanovski van de Universiteit van Ottawa legt het uit…

Tijdens zijn reis naar Canada sprak Zelensky voor het parlement, waar hij ook Yaroslav Hunka eerde, een man van 98 die “vocht voor de onafhankelijkheid van Oekraïne tegen Rusland tijdens de Tweede Wereldoorlog”. Waar vocht hij? In de Waffen SS-Galitzia met de Nazi’s.

Ondertussen is hier het Oekraïense Azov Bataljon van neonazi’s die door iedereen met een Oekraïense vlag in hun bio gesteund worden…

Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!

Vreemd, ze zien er niet uit als Trump-aanhangers.

Misschien kunnen deze nazi’s wat opheldering geven? Voorzichtig, “X” denkt dat dit gevoelig materiaal is (dat mensen zou kunnen redpillen?).

Ondertussen…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWe zijn er weer (ik dus Rommel, met Frontnieuws)
Volgend artikelKlaus Schwab geeft toe dat Agenda 2030 faalt nu miljoenen mensen in verzet komen tegen de Nieuwe Wereldorde
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

48 REACTIES

 1. Rommel,
  Ik had Rob die het ook gepost had een bericht gestuurd of een reactie daarop, de waarheid is hard, het Westen heeft niets geleerd van de fascisten, zij steunen hun nu weer en vereren hun, dit zouden ze eens moeten laten zien op de gewone media, dank voor het posten, het kan mij niet onberoerd laten.!

  • @ flardinga september 25, 2023 Bij 18:16
   De fascisten zijn nooit gestopt enkel een andere naam aangenomen. Zodat het net lijkt alsof ze verslagen waren. Alles wat nu in de wereld gebeurd hebben zij de hand in, zij veroorzaken continu de oorlogen, staatsgrepen, vals vlag aanslagen, de klimaat demonstranten promoten voor hun agenda enz… enz….

   Elke regering danst naar hun pijpen, anders wordt hun land in puin geschoten of plat gebrand. Deze mensenhaters gaan tot het uiterste. Vele denken dat we aan de winnende kant zijn, we nog geen kruimeltje gewonnen. De trein naar de afgrond is allang op topsnelheid en is niet te stoppen door wat dan ook. In 2025 zal iedereen geïnjecteerd zijn met de langzame zelfmoord vergif of al vermoord zijn, een andere optie is er niet zoals het er nu naar uit ziet. De ongevaccineerde dachten dat ze de dans ontsprongen hadden, maar alle maatregelen komen nu 3x zo heftiger terug als in 2021.

   Dus maak de borst maar nat. Er is geen toekomst meer als het aan de fascisten ligt voor de mensheid die vrij en onafhankelijk zijn oude dag wil halen. Dit is helaas de realistische waarheid wat ons te wachten staat. De fascisten die hun GOD Baäl aanbidden voelen zich zelf goden en zo de uitverkorene zijn die de goddelijke macht over de wereld toekomt en de rest van de mensheid gedegradeerd zullen zijn als slacht of offer dieren.

  • -nee-
   het probleem zit bij de media, veel mensen denken nog dat die altijd de waarheid vertellen. en andere geluiden horen ze niet, ja van ons maar dat wuiven ze weg zonder er naar te luisteren.

   • Hallo Ralf
    Zit het probleem , in dit geval, alleen bij de media? Of is degene die deze media geloofd ook niet zelf schuld omdat hij/zij te lui/gemakzuchtig is geweest om zich ergens in verdiepen en naar de/een andere kant van het verhaal te zoeken?
    Voor het internet was het inderdaad stukken moeilijker om andere informatie te verkrijgen , maar tegenwoordig is het met tijd en moeite makkelijker om een andere (goed onderbouwde) kijk op onderwerpen te krijgen.
    Wie heeft meer schuld , diegene die de leugen verteld of diegene die het (uit gemakzucht) geloofd?

    Dat mensen ons niet willen geloven komt door angst , omdat als wat wij vertellen waar is i p v de media, politiek etc. hun hele wereld- en zelfbeeld in elkaar stort , maar ook doordat we ons beeld vaak niet op een rustig tempo ,stapje voor stapje communiceren maar meteen de (in hun ogen belachelijke , vergezochte) eindconclusie presenteren zonder de vele stapjes en bewijzen wat ons tot die conclusie gebracht heeft voldoende duidelijk te maken. Ook speelt mee dat er in de ‘alternatieve’ media ook veel onzin en halve waarheden worden verspreid. Een kind leer je eerst het alfabet en daarna woorden ,eenvoudige zinnen en boeken in plaats van hem meteen Shakespeare voor te schotelen. Hoop dat duidelijk is wat ik bedoel.
    groeten

 2. Ik ben er heel blij mee allemaal….vaak twijfel ik aan mezelf en hoe ik de zaken zie, maar het word mij helderder en ik voel mij bevestigd in mijn denken: ik ben niet van het padjes af maar de wereld om mij heen spoort niet.

  geboren worden, spelen, leren, opbouwen, fouten maken en meer leren, voortplanten en de vele opgingen daartoe, tot wasdom brengen, beheren, helpen, adviseren uit ervaring, overdragen in betere staat dan zoals het was……waardig en trots sterven….we noemen het evolutie….ik vind er niets mis mee….

  Was getekend, een blije ouwe lul die bij de nieuwe generaties de mentaliteit van Pipi Langkous mist… !

  • Evolutie zegt u?
   Wij evolueren helemaal niet, wij (als simpel mens op deze klote aardkloot) leren slechts lessen uit het verleden waarmee wij ons voordeel doen (ten goede of ten kwade).

   Devolutie bestaat dan weer wel, getuige alle prikgrage-idioten om ons heen.
   Van mens naar bio-robot-zombie…

 3. Jullie weten toch dat het Westen in zeventig jaar tijd, één grote Hollywood klucht is geworden, en langzaam implodeert, zoals hun voorganger ‘Het Romeinse Rijk’ ook is overkomen. Het verval gebeurt altijd eerst aan de buitenkant van een Rijk. Het Westerse Imperium, zoals wij dat kennen, is al vanaf 1989 in verval, na het vallen van de Berlijnse muur, en het einde van de Koude Oorlog, waardoor het vijandsbeeld verdween en arrogantie en verwaarlozing in de plaats kwam. Ze dachten de wereld in hun zak te hebben. Het duurt ongeveer vijftig tot zestig jaar tot een Rijk van binnenuit implodeert. Bij de Angelsaksen ging het wat sneller, doordat de Verenigde Staten het stokje overnamen. Het kan nog 20 tot 30 jaar duren tot het Westerse Imperium, zoals wij dat nu kennen, niet meer bestaat. Het loslaten van de dollar, gekoppeld aan het goud is hun grootste fout gebleken. We zijn al aardig onderweg om een totaal nieuwe wereld in te gaan, die Rusland voor aan het bereiden is, door het Rijk der Chazaren te bestrijden in Oekraïne, wat Groot Israël moest worden. Steeds meer volkeren hebben vertrouwen in het Rusland van Putin. BRICS zal zich uitbreiden tot meer dan 75% van de wereldbevolking. Het Westen staat nu al praktisch alleen, en kan binnen die 20 of 30 jaar, Economisch niet meer concurreren met de BRICS. Dat is het einde van het Imperium. Dit is mijn mening en inzicht van onderzoek op Internet, vanaf eind jaren tachtig, toen nog veel informatie vrij te vinden was. De wereld vanuit een Westerse bril bekeken, is één grote leugen. De geschiedenis zal herschreven worden, maar niet door het Westen, want dat bestaat niet meer, zoals wij dat nu kennen. Nog een laatste woord: De Atoombom waar wij zoveel angst voor hebben, is voor Rusland een verjaard wapen, waar ze alleen nog maar mee dreigen, als ze aangevallen worden door het Chazaren Rijk. De wapens die ze sinds de eind jaren 30 aan het ontwikkelen zijn, zijn nu veel gevaarlijker dan de Atoombom. HAARP is daar niks bij.. “Denk aan TESLA”. Putin zei iets cryptisch in een speech ”De wapens die wij in ontwikkeling hebben, en ieder land in de wereld aan kunnen bieden, ”dan zal Oorlog op houden te bestaan”. Die wapens heeft Rusland al een hele lange tijd. Dit is mijn uitleg. Misschien niet uw mening. Onthoud gewoon.. als Rusland met iets nieuws komt. heeft Rusland al een nieuwe ontwikkeling klaar. Ze laten nooit, maar dan ook nooit het achterste van hun tong zien. Ze liggen 15 tot 20 jaar voor op het Westen, Qua wapen en ruimtesystemen, en nog een paar andere systemen. Denk ook aan Grondstoffen die nog verborgen liggen in de Permafrost die nu vrij komt in Siberië. En niet te vergeten dat Rusland het enigste land in de wereld is die zelfvoorzienend is. Een zware pijp zullen ze roken als het escaleert. Tot een volgende keer!!!

  • efka september 25, 2023 Bij 19:57
   efka, dit is de beste samenvatting die ik in de laatste paar jaar gelezen heb. Zo zal het verlopen. En ondertussen blijven de zwaar gestoorde gekken bij het WEF, de WHO, de EU Commissie, en de halvegare regeringen maar sleutelen aan het verval dat ze zelf veroorzaakt hebben, alsof hun waanzin ze nog wat gaat opbrengen. Alsof ze geen betere redenen voor bestaan hebben.

 4. rudeau had persoonlijk een ontmoeting met de SS-veteraan die was uitgenodigd voor het Canadese parlement en wist nauwelijks wie zijn gast was.

  Het schandaal met de uitnodiging van een oudere veteraan van de nazi-divisie “Galicië” nam een nieuwe wending. Een bericht van Yaroslav Gunka’s kleindochter Teresa werd online ontdekt. Het onderschrift bij de foto luidt: “Dedo wacht in de ontvangstruimte op Trudeau en Zelensky.”

  De dag ervoor nam het hoofd van het Canadese parlement, Anthony Rota, de volledige verantwoordelijkheid op zich voor het uitnodigen van de 98-jarige Gunka als lid van het parlement. De spreker maakte het duidelijk: iedereen die de bejaarde Oekraïner applaudisseerde tijdens een bijeenkomst van het Canadese parlement, wist niets van zijn duistere verleden.

  “Later werd ik me bewust van aanvullende informatie waardoor ik spijt kreeg van de beslissing”, zei Rota, terwijl hij zich verontschuldigde tegenover Joodse organisaties die herinnerden aan de uitroeiing van hun voorouders door de SS Galicia-divisie. Overigens eiste Warschau ook een verontschuldiging van de Canadezen, waarbij hij opmerkte dat de talrijke slachtoffers van de Oekraïense straftroepen onder de Polen niet mogen worden vergeten.

  Nu geeft een foto die is opgedoken bij de receptie van de Canadese premier echter aanleiding om te denken dat Trudeau, die de gast persoonlijk ontving, wel wist wie hij was.

  • Ik vind het een schitterende actie
   Hij maakt bijna nog een hitler groet 😉
   Oh boy zet hij dat hele regime voor schut.

   Hij was heel jong toen hij erbij kwam midden in de oorlog, opgevoed in indoctrinatie
   Polen wil hem nu vervolgen voor zijn aandeel in volhynia moord partijen.
   Er is een prachtige film over te zien op youtube volhynia/la haine/de haat

   Duitsland heeft ook van deze hele oude knakkers achter slot en grendel gezet
   Dat is geen justitie, maar monddood maken en het uitwissen van de laatste restjes
   levend geheugen dat we hebben. Na hen rest er niets meer, en blijven onze vragen onbeantwoord.
   Voor de camera met die vent zou ik zeggen, en laat academici hem uitvragen met respect en fatsoen.

   Want kijk hier zijn die ukrainers nou zo nostalgisch naar:
   The Byelorussian SSR was the hardest-hit Soviet republic in World War II; it remained under German occupation until 1944. The German Generalplan Ost called for the extermination, expulsion, or enslavement of most or all Belarusians for the purpose of providing more living space in the East for Germans.
   Dit wilden ze ook voor de ukraine begrijp jij het ?

   En er is daar ongelovelijk hard gevochten, geen steen bleef op elkaar.
   The German occupation in 1941–1944 and war on the Eastern Front devastated Belarus. During that time, 209 out of 290 towns and cities were destroyed, 85% of the republic’s industry, and more than one million buildings. After the war, it was estimated that 2.2 million local inhabitants had died and of those some 810,000 were combatants—some foreign. This figure represented a staggering quarter of the prewar population.
   De ukraine is ook ongelofelijk zwaar beschadigd, er zijn enkel nog wat postzegels aan cultureel erfgoed achter gebleven. Het is allemaal weg, herbouwd in beton.

   Het fort van Brest is nu een monument en nog steeds een ruine.

 5. Is de boodschap achter de FAKE maanlanding van de VS: Amerika is naar de maan ?

  Dit is off topic maar blijkbaar doet het NASA pijn ( NASA betekent in het Hebreeuws: misleiding ) wanneer blijkt dat het geopenbaard wordt dat werkelijk ALLES wat ze doen gelogen is.

 6. ….ondertussen wordt Rusland serieus het vuur aan de schenen gelegd door Nazilensky & co , er zal spoedig IETS moeten gebeuren , Rusland moet absoluut naar een hogere level overschakelen, als dat nog mogelijk is , fluwelen handschoentjes moeten nu uit ! …en aub géén nucleair zolang het kan vermeden worden en misschien nog ergens een beetje gezond verstand opduikt !

 7. Wat als . …. wat als …. 18 ….. alle joden in de gehele wereld had omgebracht in 40 a 45 . Zouden we dan in het zelfde parket zitten dan nu ??? Dat vroeg iemand ergens aan mij in een straat. Waar weet ik niet meer

 8. Ach ja, wij weten wat zij zijn: Nazis! Een duistere, moorddadige satanistische club. Dat is waar wij tegen vechten. Nooit weg geweest. Wij zijn in oorlog met een groep die het ergste geweld niet schuwd. Wees bereid en vooral bewust!

 9. Hoeveel bewijs er ook is, een bepaald deel van de volkeren sluit bewust de ogen. Ze willen dit niet zien, en als ze het zijn krijg je als antwoord, nee de Russen zijn nazi’s. Dat spuitje heeft men horendol gemaakt

 10. Het is een dubbele situatie: de man die in het Duitse leger vocht koos voor die rol door wat de russen zijn familie en volk hadden aangedaan….is dat fout? In ene leger, in iedere organisatie met leiders gebeuren dingen die de individu niet wil, maar die als groep toch gebeuren, in opdracht en op basis van een opgebouwde samenhang…
  De Oekrainse SS er was niet fout in de oorlog, de Estlandse SS er ook niet, de Nederlandse SS er of de Vlaamse ook niet. Het waren keuzes op basis van persoonlijke gedachten, een beperkt wereldbeeld en beïnvloeding door vooral de pers. Was de pers in de oorlog dan fout? De pers deed wat de regering vroeg, zoals ze het ook vandaag doen, leugens , misleiding en bedrog, verzwijgen en verdraaien van zaken. Wat is het verschil tussen de SSer die Russen gaat bevechten en ingedeeld word bij een groep die Joden moet oppakken, die burgers die met wapens soldaten vermoorden, ook wel terroristen of verzetshelden genoemd, al naar gelang wie de oorlog wint, dat ze die in het bos een nekschot geven…..het is precies hetzelfde als nu gebeurd en je dagelijks op de MSM ziet, op het NOS hoernaal en wat verder onze kant opkomt als “nieuws”…..de leugens zijn iets anders, het principe is hetzelfde.

  ….en wat is het verschil tussen de SSer die behalve in de loopgraven en tussen het puin land en volk dacht te beschermen en politie agent die een groep demonstranten die geen spuit willen in elkaar ramt….als je niet voor ons bent ben je tegen ons….als dat is wat een SS commandant tegen zijn manschappen zei, of een NAZI rechter, maar het is wel zeker dat wat een Amerikaanse president zei tegen de wereld, wat een Nederlandse politie commissaris zei tegen zijn agenten voordat ze een groep demonstranten gingen knuppelen die hun wettelijk recht op demonstratie gebruikten….dan leef je tussen dictators en moordenaars…..en voor tirannie mogen we niet zwichten….

  iemand trouwens nog die weet hoe het is afgelopen met de lieden die mensen in elkaar sloegen in opdracht tijdens de Corona terreur? want ik lees er niets meer over, maar ik denk dat bij mensen die daar zijn geslagen iedere dat het onrecht opnieu8w word herbeleefd, zoals bij agenten PTSS werkt na teveel ellende op een te kort moment in hun leven…

  Politici zijn het voorbeeld voor de natie, in gedrag, in handelen en integriteit , of het gebrek daaraan. En zo krijg je kleine dictatortjes die vanuit macht anderen vernederen, mishandelen, vertrappen.

  Omdat de baas met zijn evangelie niet deugd, en hen die in het parlement zitten niet doen waarvoor ze daar zaten, om regering en bestuursapparaat te controleren en de corrigeren.

  En zo word je een land zonder doel en zonder ziel.

  • Ik denk dat jij nog eens goed moet gaan uitzoeken wat die SS’ers in dat oekrie leger gedaan hebben in de 2de WO
   Complete dorpen hebben ze uitgeroeid, compleet van de aard bodem verdwenen.
   In Polen zijn ze ook nog flink aan het moorden geweest. En flink ook.
   Die SS’er heeft echt niet alleen tegen de Russen gevochten.
   Het waren bloeddorstige SS’ers zo als ze overal hebben huis gehouden in die oorlog.

   • Voor wat ik begreep werd er voor de oorlog in Polen en Tsjechie en Oekraine ook al goed gemoord….in suid afrika als 40 jaar eerder massamoord en concentratiekampen, ieder land heeft zo wel massamoorden op het conto, de Oranjes moorden de Meijerij uit, ooit….nu staan de mensen in Den Bosch met vlaggetjes te zwaaien als ze langskomen….

    De meeste oorlogen zijn door de bankiers gefinancierd, meestal financieren ze beide strijdende partijen….en de meeste bankiers zijn….dus ik snap de onderliggende haat wel….toch fijn als je een keer je uitlaatklep uitgereikt krijgt….gebeurd hier precies zo, in het nu.

    • Mijerij – En daar komen de schutterijen de bokkerijders en al dat brabantse gesmokkel uit voort.

     Op yt: are all wars .. bankers wars ? Ivor cummins

   • -Dresden , Hamburg , Pforzheim , Berlijn etc. Terreurbombardementen op burgers , vaak met latere aanvalsgolven om ook brandweer en reddingswerkers te treffen.
    Katyn massamoord door de Sovjets , massaverkrachtigingen van Duitse vrouwen (van kinderen tot bejaarden)
    Na de capitulatie Rheinwiesenkampen ,Gulags waaruit nog geen 10% terugkeerde, concentratiekampen voor burgers in verschillende landen , operation Keelhaul , Bleiburg
    En nog veel meer
    De zogenaamde ‘goede’ bevrijders waren er ook niet vies van.
    -Veel Balten en Oekrainers vochten voor de Duitsers omdat van te voren de Sovjets er een terreur/moordbewind gevoerd hadden.
    Wat ik hiermee bedoel is niet om de oorlogsmisdaden goed te praten maar om duidelijk te maken dat er meer speelde dan het zwart/wit , voor een groot deel nog propaganda schoolboeken verhaal wat men leert. Elk conflict heeft aan beide kanten misdadigers en misdaden en een grote propagandamachine.
    Alleen door wat dieper te onderzoeken dan het officiële zwart/wit (overwinnaars)verhaal kun je leren dat ‘onder de juiste omstandigheden’ ieder mens de meest gruwelijke misdaden kan plegen. Deze omstandigheden worden meestal gecreëerd door een kleine invloedrijke groep die er enorm van profiteert.
    Zolang we niet dieper onderzoeken dan wat ons van hogerhand verteld wordt en we de propaganda en leugens niet doorzien marcheren we iedere keer weer achter een of andere vlag aan naar de volgende slachting waar het gewone volk de lasten mag dragen en een kleine groep de vruchten plukt..

  • @Duchesne…

   Je hebt als mens 2 keuzes.

   Je bent liefdeloos of liefdevol. Die keuze bepaald je gedrag, die keuze is jou persoonlijke leiderschap. Liefdeloze mensen kunnen vreselijke dingen doen. Liefdevolle mensen weigeren om vreselijke dingen te doen. Die keuze is aan jou zelf. Het is geen excuus om te zeggen dat je bent gepusht of gemanipuleerd of bestuurd… het is de eigen keuze. Doe een ander niet aan wat je jezelf ook niet zou aandoen. Helaas zijn er veel zwakke en bange mensjes die hun keuze door anderen laten maken, met als gevolg dat ze in een hel leven. Angst of liefde… dat is de keuze die wij met onze vrije wil kunnen maken. Uit angst doen mensen vreselijke dingen, uit liefde doen mensen mooie dingen. De keuze begint bij jezelf, ongeacht wat anderen kiezen, dat is persoonlijk leiderschap.

   • soms is er geen keuze tussen liefde n haat, maar slechts overleven, ongeacht wat de prijs is. Tot je daar komt kun je blijven dromen, ben je daar kun je overleven of sterven.

   • @Let God sort them out september 26, 2023 Bij 10:04

    In theorie heb je helemaal gelijk , de praktijk is meestal anders helaas.
    En dat komt niet alleen doordat veel mensen een te laag bewustzijnsniveau hebben en/of zich laten manipuleren maar ook door persoonlijke ervaringen onder barre/gruwelijke omstandigheden die een zeer negatieve invloed hebben op iemands psyche. Het is heel makkelijk om in goede/vreedzame omstandigheden een mening te vormen en goede bedoelingen te hebben , in tegenstelling tot in een oorlogs-/noodsituatie te zitten (en weet ik wat al meegemaakt te hebben (trauma PTSD e d) en dan beslissingen te moeten nemen.
    Hoeveel mensen zijn niet begonnen met goede bedoelingen en achteraf geëindigd met het plegen van misdaden?
    Dit bedoel ik niet als persoonlijke kritiek overigens

    • @Duchesne en RVerheijden…

     Helemaal met jullie eens. Ik snap dat wat ik zeg uitgaat van een hoog bewustzijn en een even zo hoge wilskracht om de ‘juiste’ keuze te maken. Onze wereld is verrot tot in de kern en er moet een reset komen. Laten wij wakkeren besluiten om de koers van die reset te wijzigen of te sterven in een poging om de koers te wijzigen. Het leven is tijdelijk, de ziel is voor eeuwig. Laten wij uit liefde strijden voor een nieuwe wereld obv liefde.

  • Ik geef je volledig gelijk Duchesne. Wie de oorlog wint schrijft nu eenmaal de geschiedenis. Geschiedenis is geen exacte wetenschap.
   Liever met een pot bier en een zak chips in de zetel hangen/liggen en je laten bestralen op TV door leugens en nep nieuws.
   Mensen willen de waarheid niet meer kennen.
   De waarheid doet pijn, maar het is nog pijnlijker als je er zelf achter moet komen en dat wilt men niet.

   Wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil? Verval, chaos, enz..

 11. p.s. Tijdens de bezetting in Frankrijk is ! geval van verkrachting door een Duitse soldaat vastgesteld, toen de Amerikanen in 1944 in Frankrijk landden werden Franse vrouwen massaal verkracht…door de Amerikanen en de Engelse soldaten….het geval waarbij een generaal ene groep Amerikaanse soldaten een Franse vrouw zag verkrachten is opgetekend, de man liep door….
  Wat ons is verteld over Nazi misdaden is wat ons is verteld, wat ons verteld word over “bevrijders”is nooit negatief maar alleen maar positief.

  Zoals J. Ceasar, hierna Gulio, schreef over de Romeinse overwinning….de overwinnaar schrijft de geschiedenis….

  ….maar hen die daarna komen bouwen hun leven en wereld voort op leugens. ( Duchesne)

 12. The Future (Leonard Cohen wist het dus al). Ik loop beslist niet weg met wat menigeen denkt…dat Poetin de mensheid komt verlossen v/h juk waaronder wij ons bevinden. Quote Ezra Pound… “A slave is one who waits for someone to come and free him”. Einde quote.
  >>>@ efka
  Jullie weten toch dat het Westen in zeventig jaar tijd, één grote Hollywood klucht is geworden, en langzaam implodeert, zoals hun voorganger ‘Het Romeinse Rijk’ ook is overkomen./// Dit is mijn mening en inzicht van onderzoek op Internet, vanaf eind jaren tachtig<<< Vraagje aan efca. Met zoveel kennis opgedaan sinds die tijd dan weet je mij wellicht te vertellen wat al deze wereldleiders zo aan elkaar bindt en waarom zij koste wat kost alle aandacht af aan het leiden zijn van: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/sociopol_americanempire322.htmhttps://m.youtube.comwatch?time_continue+484&v=PU0YDyThimk&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2F&source_ve_path+MTM5MTE3LDEzOTExyODY2Ng&feature=emb_logo /// Robert David Steele al een tijdje niet meer onder ons. Conveniently uit de weg geruimt via COVID. De Main Stream Media noemde hem, zeer begrijpelijk overigens…een CONSPIRACY THEORIST…. De Heer Steele had zijn (mijns inziens) versnelde verdwijning R.I.P. v/h wereldpodium te danken aan de hardnekkige aandacht die hij gaf aan datgene dat "koste wat kost" geheim moest blijven…ADRENOCHROME: https://www.brighteon.com/7fa29439-46da-4953-9c62-332ad5f2a707

 13. Duitsland vocht in principe tegen het communisme. Tenminste dat was het doel. Nu zijn het diezelfde communisten die een greep naar de macht doen. Het eren van een oud SS er door diezelfde groep geeft al aan wat het is. Links is fascistisch en onder dekmantel van de SDG doelen proberen zij wereldheerschappij te bereiken, met medewerking van een aantal collaborateurs van o.a. uw eigen regering. Wat je hier ziet in Canada was een fout in de programmering. Men had kennelijk oogkleppen op, verblind door hun activisme en drang naar idealisme. Het wordt langzaam aan steeds duidelijker. Het z.g. links is niet meer dan ordinair communisme in een nieuwe jas en… duidelijk agressiever dan voorgaande versies.

 14. Wat een geweldig uitgekozen foto. Een foto zegt soms meer dan 1000 woorden dat is in deze zeker waar.

  Ik zie hier een hoop oekraïne’s in de stad en in de supermarkt waarvan ik me bij de mannen afvraag of zij zich ook uit hebben gekocht van dienstplicht bij die corrupte Oekraïense ambtenaren.

 15. Trudeau heeft zich gepresenteerd als een stomme idioot–die hij is.
  Hij noemde het gegeven dat de “held”een SS-er was een resultaat van Russische propaganda..
  De parlementsleden waren ook niet zo slim; hadden kunnen googlen…

  Maar de stomste lul van allemaal was Zelensky; hij toonde de wereld zijn ECHTE kleuren….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in