Twee jaar geleden verklaarde Klaus Schwab openlijk dat het World Economic Forum tegen het jaar 2030 de volledige controle over de mensheid zou hebben.

Natuurlijk probeerde Schwab dit als een positieve ontwikkeling voor de mensen op de wereld te zien. In zijn psychopathische geest moeten wij, de mensen, voor ons eigen welzijn geregeerd worden door de globalistische elite, en hij heeft een plan voor ons dat het vermoorden van de overgrote meerderheid van de wereldbevolking inhoudt, en voor degenen die de massale uitsterving overleven, een grimmige toekomst van het eten van insecten en krekels, het verbieden van vlees en zuivel, het verbieden van privé-auto’s, en 15-minutensteden die beter omschreven kunnen worden als openluchtgevangenissen, schrijft Thepeoplesvoice.

Helaas voor Schwab gaat het plan om de mensheid tegen het jaar 2030 op te sluiten niet volgens plan. De mensen van de wereld worden langzaam maar zeker wakker en Schwab wordt steeds banger om rekenschap af te leggen.

De globalitische elite gedraagt zich nu als in het nauw gedreven ratten en het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnappen.

De Agenda 2030 van het World Economic Forum dreigt te mislukken volgens Klaus Schwab, die zijn collega-elites heeft gewaarschuwd dat hun agenda’s voor globalisering en ontvolking zijn ontmaskerd en nu moeten worden opgeschroefd als ze enige hoop op succes willen hebben.

Wanneer historici op dit tijdperk terugkijken, zal het worden herinnerd als het moment waarop de globalistische elite haar hand liet zien en haar greep op de macht begon te verliezen.

  Hoeveel Amerikaanse Congresleden zijn schuldig aan Epstein-style pedo-criminaliteit? Generaal Mike Flynn zegt dat het er veel zijn, en ze worden in het nauw gedreven door globalistische acteurs

Volgens de rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, dreigt de liberale, op regels gebaseerde orde waar de globalistische elite al tientallen jaren aan werkt, plotseling door de mensen van de wereld te worden ontmanteld.

En wat is volgens Harari de grootste prestatie van het liberale buitenlandse beleid van de VS? Hier is een hint. Het klinkt heel erg als het liberale autoritaire fascisme dat Klaus Schwab vanuit zijn schuilplaats in de bergen van Zwitserland propageert.

Deze vijf woorden zouden genoeg moeten zijn om elke zichzelf respecterende burger van de vrije wereld een koude rilling over de rug te bezorgen.

De globalistische elite is nu gevaarlijker dan ooit. Het zijn in het nauw gedreven ratten, die tot alles bereid zijn omdat ze een nederlaag aan de horizon zien verschijnen. En iedereen die opriep tot een Nieuwe Wereldorde is nu bang aan het worden.

Klaus Schwab is niet de enige globalist die doodsbang is dat de Nieuwe Wereldorde faalt.

De elites van de Verenigde Naties daalden deze week af naar New York City om de top over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen in 2023 bij te wonen en een “dringend plan” op te stellen om Agenda 2030 te redden omdat, volgens Secretaris-Generaal van de VN António Guterres, het impopulaire globalistische complot “in gevaar is”.

In een toespraak voor de aanwezigen, waaronder Joe Biden, zei Guterres: “Op dit moment ligt slechts 15% van de doelstellingen op schema, en veel doelstellingen gaan in de achteruit,” voordat hij een oproep deed voor een “wereldwijd reddingsplan” om Agenda 2030 terug te trekken uit de kaken van de nederlaag.

  Het sociaalkredietsysteem is het controlemiddel van de elite

Zo ziet wanhoop eruit.

Natuurlijk zullen ze niet toegeven dat de mensen in de wereld zich bewust zijn geworden van hun agenda. Ze zullen dubbel zo hard werken en doorgaan met hun plan, want zoals Spreuken 4:16 zegt: goddelozen slapen niet.

Deze week nog bedankte Klaus Schwab de Europese bureaucraten voor het aannemen van een nieuwe chipwet. Volgens Schwab is dit een belangrijke stap om een fysiek brein voor digitalisering te creëren.

Er is gewoon geen ruimte voor menselijkheid in de dystopische toekomstvisie van het WEF.

Vrijdenkers en waarheidssprekers zoals Russell Brand worden nu al gedeplatformeerd en geschrapt door de globalistische elite, met hun aanvalshonden in de mainstream media die als hun propaganda-afdeling fungeren.

Eerst kwamen ze voor Brett Kavanaugh met een zorgvuldig opgezette lastercampagne. Toen kwamen ze voor Russell Brand, die werd belasterd door het uiterst linkse Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en een team anonieme vrouwen. Blijkbaar kwam hij te dicht bij de waarheid op zijn populaire YouTube-kanaal.

En nu hebben ze het gemunt op Tim Ballard, de echte held van de film Sound of Freedom, die door de globalistische elite werd gewaarschuwd dat ze zijn carrière zouden beëindigen als vergelding voor het feit dat hij het lef had om de wereldwijde kinderhandelindustrie aan de grote massa te onthullen.

Dit zijn wanhopige trucs van de elite die weet dat de mensen wakker worden voor hun kwaadaardige plannen. Maar ze zullen gewoon niet werken. De mensen zijn wakker geworden en de revolutie tegen de elites is begonnen.

In het door het WEF geïnfiltreerde Canada zijn de media hard aan het werk om de insecteneten-agenda van Klaus Schwab te promoten, maar er is maar één probleem. Zelfs de presentatoren van tv-programma’s hebben moeite om te doen alsof ze genieten van de plannen van het WEF voor de mensheid.

  FvD politicus Thierry Baudet aangevallen in Gent

2023 is het jaar waarin de elite wanhopig werd en haar hand liet zien. Hoewel de strijd nog wel even zal duren, moet u de hoop niet verliezen. We zijn de Nieuwe Wereldorde aan het verslaan. Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij mensen samenkomen en de toekomst vormgeven die wij willen. De toekomst staat niet in steen geschreven en is niet van hen.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Is Giorgia Meloni een lakei van de Globalisten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky, Trudeau eren echte Nazi uit het Derde Rijk met staande ovatie
Volgend artikelVertrouwt u 10 muizen voor uw volgende COVID prik?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. ‘Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij mensen samenkomen en de toekomst vormgeven die wij willen. De toekomst staat niet in steen geschreven en is niet van hen.’

  De groep mensen die niet gaat meewerken is hoe dan ook te groot om te onderdrukken. WIJ gaan ze vertrappen. Ik kan niet wachten tot ze echt gaan doorpakken, want dan kunnen WIJ ons ook eindelijk echt gaan verzetten. De elites werken zich 24/7 een slag in de rondte… en WIJ zijn nog niet eens echt in de praktijk begonnen om ons te verzetten. Ze willen een hel voor ons creëren, maar wie een gat graaft voor een ander valt er zelf in. Ik heb er zin in!!! Kom maar op met jullie dystopische hel. Het verzet is klaar om zich heel snel te organiseren zodra de satanisten gaan doorpakken… en als ze gaan doorpakken zullen er ook heel snel miljoenen mensen extra wakker worden die zich dan snel kunnen aansluiten bij het grote verzet. De elites maken geen kans en ze weten dat WIJ nog niet eens begonnen zijn met verzetten. Ze staan schaakmat en dat weten ze. Kom maar op met die dystopie, WIJ gaan ze allemaal vertrappen zodra ze ons geen keuze laten en WIJ ons eindelijk in de praktijk gaan verzetten. Het wordt een hobbelige rit, maar WIJ gaan alle ratten één voor één vertrappen. Burgemeesters en wethouders van Nederland, ik zou niet in jullie corrupte slangen schoenen willen staan. Iedereen die met/voor het WEF werkt gaat voor 2030 ALLES verliezen en ongelukkig worden!!!

   • Waarom vraag je dat aan mij? En wat wil je weten? Wil je een datum? Een tijdstip? Op uren en seconden nauwkeurig?

    Het gaat gebeuren zodra er een kritieke massa is en de vijand een zet doet die de kritieke massa activeert. Zie het maar als een schaakspel en vertrouw erop dat wij gaan winnen zodra we doorkrijgen dat de vijand een schaakspel tegen ons speelt en dat wij aan zet zijn.

  • Precies ben benieuwd hoe dit gaat verlopen voorij is dit alles duidelijk alles wat ze doen doe ik niet aan mee. Ik ben 73 het zal mijn tijd wel duren maar ik ga er vol in dat beloof ik ze ik ben goed voorbereid met alles dus kom maar op😜🖕💉

   • Hier nog een! 79 jaar en bereid er net zo hard in te gaan! Te beginnen met ( als het weer komt( geen mondkapjes en maling aan een code om de supermarkt in te gaan! De vorige keer ook geen last gehad met mijn gedrag. En vooral contant blijven betalen!!!! De dikke vinger voor ze !

 2. volkomen met je eens maar een rat heeft meer karakter dan deze hopen stront zo gezegd hebbende er komt degelijk een tijd dat het verzet gaat spreken en dan zullen wij ze vinden vluchten kan niet meer voor ze EEN VOOR EEN gaan ze er aan

 3. Ik snap niet waarom die engnekken nog elite worden genoemd. Deepstate, illuminatie, freemasons noem het beestje bij z’n naam. Russell Brand is 1 van hun, hij heeft zelfs 33 op z’n pols getatoeëerd. Dus pas op, het is een zeer machtige club en niets is wat het lijkt. Misschien moeten we wel denken dat ze aan het verliezen zijn, zodat we achterover gaan leunen. It ain’t over til it’s over.

  • Kennelijk koppel jij zelf nog iets positiefs aan het woord elite? Het woord elite staat voor de hele mensheid al duizenden jaren gelijk aan de woorden slavendrijvers, parasieten, psychopaten, satanisten.
   In de hele geschiedenis is de elite nog nooit iets goeds geweest. Ik begrijp niet dat mensen het woord elite kunnen zien als iets dat goed/positief is, want de elite is nog nooit ‘goed’ geweest. Het woord elite is een samenvatting van alles wat kwaadaardig is en op zijn/haar medemens neerkijkt. Elite = synoniem voor onmenselijke, liefdeloze, egoïsten, narcisten, psychopaten, satanisten. Ik heb ‘elite’ nog nooit gelezen of gezien als iets ‘goeds’. Elite is een groepje psychopaten met een God-complex.

   • Ik ben niet de enige die dat doet en daarom gebruiken ze het woord nog steeds. Stel je weet niet wat het betekent en je zoekt het op (ik bedoel al die mensen die nog niet wakker zijn) dan lezen ze een positieve omschrijving. Als iedereen het beestje bij zijn naam noemt kan er geen misverstand meer over bestaan. 100% duidelijkheid is misschien een detail, maar wel een héél belangrijk detail.

    • Ik ben het met je eens dat we ze geen mooie/positieve naam moeten geven. Elites geeft aan dat het gaat om mensen die denken dat ze boven anderen staan. Inmiddels is voor de meesten wel duidelijk dat zulke mensen meestal een egoïsten of psychopaten zijn. Het duurt niet lang meer voordat iedereen bij het woord elite automatisch geen enkele positieve gedachte meer heeft. Het maakt niet uit hoe de beestjes heten, uiteindelijk snapt iedereen dat deze verrotte elite wezens alles op aarde verzieken omdat ze alleen maar aan zichzelf en hun macht denken en niks kunnen/ willen delen.

 4. De toekomst stond wel in steen geschreven namelijk in hun Georgia guide Stones.
  Dat trieste monster monument is gelukkig al op geblazen.
  Nu nog een bom onder het WEF.
  Building Back Better maar dan op onze manier.

 5. Gelukkig heeft schwab rutte, kaag en de rest van die omhoog gelikte nitwits nog. Nog even een paar zelf verzonnen prijsjes uitreiken (Global Vale Klerkensmoel Award) en zie ze weer eens glunderen. Die gaan gewoon door hoor met hun zieke plannetjes in de reet van de nederlandse bevolking te rammen. En die vinden dat blijkbaar helemaal geweldig gezien de apathische gelatenheid.

 6. “Klaus Schwab geeft toe dat Agenda 2030 faalt nu miljoenen mensen in verzet komen tegen de Nieuwe Wereldorde”

  Naar mijn mening desinformatie en propaganda om de mensen op het verkeerde been te zetten, zeg maar net zoals bij het voetbal, waneer ze met 2 – 1 voorstaan na de rust dat de milijonair voetballers zich niet meer zó inspannen de rest is geschiedenis, mijn motto blijf op je hoede weinigen die te vertrouwen zijn zeker de club van deze gore typhus nazi niet en natuurlijk de grifters uit de 1e en 2e Kamer allemaal.

  • Dit is nieuws waar iedere wakkere op zit te wachten.
   Maar het geeft mij alles behalve het gevoel dat het de goede kant op gaat.
   Ik geloof er niets van en is dit waarschijnlijk desinformatie.
   Pas als er in de msm een omslag is waar te nemen dan ga ik er misschien iets van geloven.
   Op andere sites zie je berichten voorbij komen over massa arrestaties en tribunalen maar effectief nada, niks noppes.
   De strijd is nog lang niet gestreden, ergo is hij wel echt begonnen ?

   • Mensen denken dat het de goede kant op gaat omdat Russell Brand opgepakt wordt. Maar zolang ze voor de vorm hun eigen mensen oppakken, worden we alleen maar op het verkeerde been gezet. Pas op, ze hebben de alternatieve media ondertussen ook grotendeels overgenomen, dus die arrestaties zeggen helemaal niks.

    • Eerst de collaborateurs van de M.S.M., maar het moet een gecoördineerde opstand zijn, en liefst met leger en politie macht achter het volk.
     Zonder politie en leger is het eenvoudigste dat de lieden die voor deze media werken zich overal zeer onveilig gaan voelen, dat hebben ze op zijn minst wel verdient, dit dwingt de pers om anders en eerlijker te worden.
     Koop in ieder geval hun kranten niet meer.

  • Adriaan Ben ik met u eens. Dit is m.i. Een afleidingsmanoeuvre ❗️, ze weten dat “ gepeupel “ wakker wordt ….. want op dit moment zijn er teveel feiten die niet te verbergen zijn……. maar helaas dit is maar een zeer klein deel, van het gepeupel wat wakker wil worden…..

   Met een nieuwe pandemie, of een nucleaire bom in oost Europa, of een EMW , aanval of, een HAARP signaal ergens in een land………. wat de “ regels van WEF “ teveel overschrijd “ of een “ foutje” met een verkeerd stofje bij de ( op dit moment bijna dagelijkse ) Geo- ensingnering………. is zo de vrijheid, weer terug in het hok. ‼️
   Het WEF ZET ONS OP HET “ verkeerde been, desalniettemin moeten we hiervan profiteren op het moment dat het kan. Er is nog geen volledige sencuur, Dus hun leugens met feiten “ aan de man brengen”. ‼️
   Nu de vaccins weer beginnen wijs mensen op de gevaren en de bijwerkingen, nu zijn er vele artikelen die met feiten onderbouwd zijn. ‼️

 7. …maar intussen worden door de landverraders die zich volksvertegenwoordigers noemen wel steeds meer wetten aangenomen die de invoering van deze fascistisch tirannie mogelijk maken!

  De ratten gaan dus gewoon door met hun plannen, net als de globale genocide…

 8. informatie of desinformatie maakt mij niet uit want ik doe nergens aan mee en zo pak je in hun nek.
  het is vaker gezegd ongehoorzaamheid werkt als een tierelier en zo zal de massa winnen maar het moet wel gebeuren en wringt de schoen , hoeveel zullen het doen?

  • Helemaal juist salvar. De mensheid is een groep als kleine kinderen… en kinderen doen niet altijd wat ze wordt opgedragen. Ongehoorzaamheid begint niet bij de massa, mij bij enkelen die het voordoen. Wij zijn die voorgangers. We zijn nog maar amper begonnen met weigeren en dwarsliggen, wacht maar tot we echt in grotere groepen ongehoorzaam worden. Een paar honderdduizend mensen zijn genoeg om de hele boel plat te leggen. Geen enkele politiemacht kan op tegen 10.000 mensen die er ineens echt genoeg van hebben en ineens samen optrekken. En WIJ zijn met veel veel veel meer dan 10.000 mensen. Kom maar op met de volgende zet, ze gaan ontdekken hoeveel mensen klaar zijn om zich te verzetten en niet meer te gehoorzamen. Sterker nog… ik denk dat er velen zijn die zitten te wachten tot ze eindelijk aan zet zijn. De vijand overschat zichzelf en onderschat de mensheid.

   • En toch ben ik in die afgelopen 3 jaar helemaal niemand tegen gekomen die aan mijn kant stond.
    Niet in de winkels, niet op straat, helemaal nergens.
    Maar ik heb mezelf er doorheen geslagen in mijn uppie.
    3 jaar lang was het hier in mijn omgeving ik tegen de rest, overal.
    En de volgende keer zal ik precies op dezelfde wijze weerstand bieden.
    Ik reken niet meer op andere, anders was ik ze wel tegen gekomen.
    Je kan er niet van op aan.

    • @Bert…

     Voor mij, en de meesten hier, geldt hetzelfde. Maar het is net als vroeger op school. Wie tegen de pestkop opstaat, staat eerst alleen, tot de rest zo erg gepest wordt dat ze aan je zij gaan staan als je weer eens opstaat. Ik voel dat ik bij de volgende shitshow mensen om me heen ga aanspreken dat ze niet zo laf moeten zijn en dat ze ook moeten opstaan tegen de pestkoppen. Want dat is in feite wat er aan de hand is… pestkoppen die de hele klas intimideren en iedereen zn lunch afpakken en spullen en geld stelen en alles verdraaien en ons onder dwang van geweld insecten willen laten eten. Besef goed dat de rest vd klas dit allemaal niet leuk vindt, maar ze hebben geen leider om achter te schuilen. Ik word bij de volgende shitshow zo’n leider en ik ga anderen oproepen dat ze ook moeten opstaan tegen de pestkoppen. Je kon tijdens cojona aan de ogen zien welke mensen het eigenlijk wel met je eens waren, maar ze durfden niet op te staan… die ga ik in de volgende shitshow aanspreken. Ik reken nergens op, maar ik buig voor niemand meer en ik ga mensen aanspreken ongeacht of ze me bijvallen of niet. Ik reken niet op anderen, ik reken op mezelf en dat niemand zit te wachten op al deze bullshit en dat ga ik dit keer hardop uitspreken.

     • Ik heb ze aangesproken en waarom ze zich als een klein kind laten behandelen door de overheid.
      En dat je al die onzin gewoon niet moet pikken en voor jezelf moet opkomen.
      Daar heb ik niks mee te maken was dan b.v. een reactie.
      Zo gaat het ook goed. Of ik heb nergens last van.

      Mensen durven geen conflict meer aan.
      Omdat dat gevolgen kan hebben.

      • Herkenbaar. Tja… het zijn gewoon zombies. Alleen als ze zelf hun handen en billen branden verandert er misschien wat. Tot die tijd strijd ik voor mezelf en de mensen die nog wel mens zijn. Mocht ik je tegenkomen (is natuurlijk onwaarschijnlijk, maar toch) dan sta ik in ieder geval aan je zij Bert.

      • Ik was al blij dat de supermarkt manager hier geen zin had om voor gratis agentje te spelen.
       En het personeel viel ook niemand lastig hierover.
       Zelf liepen ze wel allemaal met maskertjes.
       Ik heb het er alleen met de manager over gehad, niet met zijn personeel.

    • En nu❓begrijpen de mensen die u tegenkomt nu wel waarom en zovelen zieken zijn??? En overlijdens zijn….. soms een echtpaar met een paar weken verschil opeens beiden overleden, terwijl ze 3 maanden geleden nog met vakantie waren………( verkeerde flesje 😉)
     In mijn omgeving wel.
     En sommigen schrikken zich rot.

     • U heeft het wellicht niet door, maar uw manier van schrijven is er een die ik graag oversla.
      Altijd maar weer die rode vraagtekens / uitroeptekens en uw gebruik van hoofdletters.
      In deze reactie houd u zich rustig overigens, maar doorgaans zijn uw reacties van schreeuwerige aard.

      Wat ik maar wil zeggen is: wellicht schrijft u interessante dingen, maar ik lees uw reacties nooit, vanwege u manier van schrijven.

      En dit is geen aanval op u, nee, dit is gewoon mijn kijk op uw reacties en hoe ik daar mee omga (negeren ondanks dat het interessant zou kunnen zijn).
      En wellicht zijn er meerdere mensen die er zo over nadenken en daarmee verliest u een lezers-publiek-deel die u ook graag had willen bereiken.

       • @ Adriaan W. september 27, 2023 Bij 11:38

        Beste, ik loop niet te zeiken, ik vertel slechts alleen hoe ik omga met de reacties van Anna.
        En ik weet van anderen dat zij daar net zo mee omgaan als ik.
        Schreeuwerige reacties lees ik niet; geen zin in.
        Net zo min als iemand tegen mij begint te schreeuwen in mijn dagelijkse leven.
        Hij of zij mag dan maar ff kijken hoe hij of zij iets van mij gedaan krijgt.
        En ik kan u verzekeren, vele mensen zijn afhankelijk van mij, elke rat-race-dag…

        Anyway, wat ik maar wil zeggen is:
        Door Anna’s schreeuwerige reacties verliest zij een deel van haar lezers publiek, terwijl Anna ws. interessante zaken weet te melden.

        But, by all means: iedereen moet doen wat haar of hem goeddunkt.
        En dit is het laatste wat ik erover te zeggen heb.

 9. Trek of ruk Klaus Schwab en de globalisten uit de bergen en breek de VN SDG AGENDA 2030 af en ontmantel de marxistische jongeren en de woke groepen.
  This is the way.

 10. Misschien dat hun zwaarden bot zijn geslagen. Ik hoop het, en ik zie die beweging ook.De paniek is duidelijk zichtbaar op alle fronten. Maar ik vergeet nooit dat misleiding hun expertise is, en ik hou mijn ogen open. Want het zijn altijd deuren achter deuren. Leugens achter leugens. En het openlijk toegeven van hun zwakte vind ik zeer verdacht.

  • Heb ook mijn twijfels of het echt zo is ze zijn goed in het verspreiden van des- info,moeten nu helemaal niet achterover gaan leunen en de zaak de zaak laten
   Als je machtig bent moet je tegenstander laten denken dat je zwak bent
   Als je zwak bent moet je tegenstander laten denken dat je sterk bent enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in