Ben Hodges was geen goede generaal en op zijn oude dag doet hij het nog slechter als pundit. Negeer zijn “Pillsbury” doughboy gedrag. Hij kan er niets aan doen dat hij op zijn tante Mildred begint te lijken naarmate hij ouder wordt (gewoon een van de gevolgen van het verliezen van testosteron en het eten van te veel pudding). Jack Keane ziet er tenminste uit en klinkt als iemand die ooit generaal is geweest. Maar Hodges kan zich niet verontschuldigen voor het feit dat hij een blinde, partijdige cheerleader is als het aankomt op het bespreken van de oorlog in Oekraïne. Zijn zwakzinnige, oppervlakkige analyse is een slechte afspiegeling van zijn vooropleiding en zijn onvermogen om concepten als strategie, tactiek en slagorde te begrijpen. Om Bugs Bunny te citeren: “what a maroon,” schrijft Larry Johnson.

Deze man gelooft echt dat Rusland een pak slaag krijgt op het slagveld en dat Oekraïne triomfeert. Hij bevuilt zichzelf bijvoorbeeld bijna voor de camera terwijl hij de enorme Oekraïense “overwinning” aanprijst door het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sevastopol aan te vallen. Hij vergeet te vermelden dat Rusland vergeldde door het vliegveld Kremenchug – de lanceerbasis voor de aanval met kruisraketten op de Krim-Sevastopol – te bestoken met een spervuur van kruisraketten. Er werd geen luchtaanvalwaarschuwing gegeven. Er wordt aangenomen dat er slecht-waarneembare Kh-50 kruisraketten werden gebruikt. Volgens een rapport uit Turkije werden bij de aanval SCALP- en Storm Shadow-raketten vernietigd, evenals enkele Su-24M/MR-bommenwerpers die gebruikt werden om Sevastopol aan te vallen.

Over de treffer op het gebouw van de Staf van de Zwarte Zeevloot. Meteen voor mensen die vragen hebben: NIEMAND IS in dit gebouw behalve het onderhoudspersoneel en de bewakers. Tijdens oorlogstijd werken alle C4-afdelingen van de Staf vanuit ZKP (Запасной Командный Пункт–ЗКП) – een Reservecommandopost, die ondergronds ligt en heel moeilijk te identificeren en aan te vallen is. De aanval is dus voornamelijk om PR-redenen, militair gezien heeft het een zeer lage waarde, plus verstoring van het burgerverkeer in het gebied van Lenin’s Straat, Nachimov’s Plein, Nachimov’s Ave en op de heuvel waar de Staf en de Achterste Dienst van de Vloot zich bevinden. – Andrei

Hoe dan ook, eerlijke waarschuwing. U zult geneigd zijn om uw ogen uit te steken als u ziet hoe Hodges incompetentie naar een nieuw dieptepunt tilt.

  Sluit Rusland de ketel rond Bakhmut? (Video's)

Het Biden-team besloot vandaag hun gymnastiektalenten te tonen door een complete dubbele gedraaide achterwaartse salto op ATACM-raketten uit te voeren. Biden besloot er toch een paar te sturen. Weer een zelf toegebrachte wond. Biden’s verzuim om dit gisteren aan te kondigen, zorgde voor krantenkoppen en rapporten zoals hierboven over de afwijzing door de VS van Zelensky’s pleidooi voor ATACM’s. De uiteindelijke aankomst van ATACM’s in Oekraïne betekent maar één ding – het risico op escalatie door Rusland neemt aanzienlijk toe. Poetin heeft verklaard dat Rusland die landen zal aanvallen die wapens leveren om Rusland aan te vallen.

Ik heb dit en enkele andere zaken besproken met Stephen Gardner en met Judge Napolitano en Ray McGovern. Veel plezier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Greenwald: Het Oekraïense dienstplichtige leger wordt door het Westen gebruikt als “kanonnenvoer”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit lang beraamde plan voor wereldovername is geavanceerder dan een normaal mens kan bevatten
Volgend artikelZelensky, Trudeau eren echte Nazi uit het Derde Rijk met staande ovatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Jawel MOBILIZATIE

  https://southfront.press/russian-reconnaissance-group-destroyed-leopard-2-tank-with-fully-german-crew-report/
  RUSSIAN RECONNAISSANCE GROUP DESTROYED LEOPARD-2 TANK WITH FULLY-GERMAN CREW – REPORT
  According to Legend, the driver stated that he was not a mercenary but a German service member and that he and the rest of the crew were members of the same Bundeswehr unit.
  The alleged German service member named his brigade and revealed its deployment position while receiving medical aid, the commander said, adding that he died from his wounds minutes after he was found despite efforts to save him.
  The Russian Ministry of Defense has not yet confirmed or denied the information reported by Sputnik, nor has the Bundeswehr.

  https://nos.nl
  alle landmachtbrigades vanaf vandaag onder Duits bevel
  30 Mar 2023 — Alleen het Korps Commandotroepen en ondersteunende eenheden zoals de genie, geneeskundige troepen en de logistiek blijven buiten de integratie.

 2. één enkele ATACM kost zo maar eventjes 800.000 $ ! Iets om spaarzaam mee om te springen dus . Die Yanks zijn krankzinnig, dat wel, maar zeker niet onnozel !

  • Daarmee kun je dan ook een mooie villa opblazen.

   Elders:
   “Finland notably paid around 25 percent less for its F-35s than Norway did as it will receive more advanced models from later production batches which are manufactured more efficiently on a larger scale, while unlike Norway it is not a partner in the program meaning it does not have joint ownership of key related technologies.” 😉

 3. Nederland is knettergek om Leopard tanks te kopen en deze te doneren aan rupsje nooit genoeg ene Zelensky, ook gezamelijk met Denemarken meer dan 100 F-16 te doneren, NL is kapotstuk ziek.

   • Barry september 24, 2023 at 09:33

    Of het nu wel of niet gebeurt het is en blijft verraad (Leopard tanks kopen omdat deze door bezuinigingen waren verkocht) aan het volk om deze mee te slepen in een oorlog die bijna niemand wil behalve de kapitalistische elite die er flink geld aan verdienen.

 4. Die gepensioneerde cia- / militaire- figuren, zeggen zelden iets grondigs;
  behalve een ontluisterend kijkje achter de schermen van hun organisaties.

  Maar Judge Napolitano met zijn programma Judging Freedom, is wel heel goed bezig.
  Ook als Col. Douglas McGregor er is.

 5. Update

  Gevaarlijke escalatie: de Russen vernietigden een Leopard 2 met een bemanning van de Duitse strijdkrachten in Oekraïne – Wat de Duitse soldaat zei (vid)

  Het Russische militaire bestuur heeft een uiterst ernstige en gevaarlijke onthulling gedaan. Volgens Moskou hebben Russische troepen in Oekraïne een Duitse Leopard 2-hoofdgevechtstank vernietigd, die werd bemand door een bemanning van de Bundeswehr.

  Met andere woorden: volgens de verklaring van de gevangengenomen Duitse soldaat behoorde de gehele bemanning tot het Duitse reguliere leger en waren het geen huurlingen.

  Het is de eerste keer dat Moskou informatie heeft vrijgegeven over de directe betrokkenheid van de NAVO bij de oorlog in Oekraïne.

  Waarom nu en waarom na het bombardement op het hoofdkwartier van de Russische vloot in Sebastopol?

  Kennelijk gaat Moskou ‘ergens heen’ en wellicht weerspiegelt Margarita Simonyans visie op een ultimatum aan het Westen de plannen van het Kremlin

  Meer gedetailleerd zijn er volgens Moskou verder aanwijzingen dat soldaten uit NAVO-landen aan de zijde van de Oekraïense strijdkrachten vechten.

  RIA Novosti benadrukt dat ” dit geen gewone huurlingen zijn, maar beroepsmilitairen van de legers van de landen van het westerse militaire blok.”

  De inlichtingendienst publiceert de getuigenis van een Russische soldaat die deelneemt aan veldslagen in de richting van Orekhovsky in de regio Zaporizhia.

  De soldaat heeft de roepnaam “Legend”.

  Volgens hem heeft de verkenningseenheid van de Russische strijdkrachten een Leopard-tank vernietigd met behulp van een antitankraket.

  Nadat de tank was vernietigd, rukte een groep Russische soldaten op naar de tank om de overlevende bemanningsleden gevangen te nemen.

  Wat zei de Duitse gevangene?
  Toen ze toegang kregen tot de binnenkant van de tank, begon de overlevende chauffeur in het Duits te schreeuwen “Niet schieten” (” nicht schießen “).

  De Russische soldaat met de roepnaam “Legend” merkte op dat de rest van de bemanning omkwam en de gewonde chauffeur verklaarde herhaaldelijk dat hij niet alleen een “vrijwilliger” of huurling was, maar lid van de Bundeswehr en daarom een ​​speciale status had. .

  De soldaat maakte duidelijk dat hij Duits goed kent, dus hij was verrast toen hij een Duitser in een beschadigde tank aantrof.

  Volgens de Russen kreeg de Duitse soldaat medische verzorging, rapporteerde hij de locatie van zijn brigade en bestond de volledige bemanning van de tank uit Bundeswehr-soldaten.

  Tegelijkertijd meldde een arts die deel uitmaakte van het verkenningsteam dat de Duitser veel bloed had verloren, de wond zeer ernstig was en dat hij niet veel tijd meer te leven had.

  “Ik vertelde de Duitser dat de wond zeer ernstig was en dat hij geen overlevingskans had. Hij zei dat hij heel veel van zijn kind en vrouw hield en dat hij er spijt van had dat hij hierheen wilde komen. We begonnen hem voor te bereiden op de evacuatie, maar na een paar minuten stierf hij”, zegt de Russische soldaat.

  Tot op heden hebben de officiële kanalen van het Russische Ministerie van Defensie geen video gepubliceerd van een gevangengenomen Duitse soldaat. In dit opzicht is het de moeite waard om te wachten op het verschijnen van een dergelijke video en meer gedetailleerde informatie over de bemanning van de Leopard, die werd vernietigd in de regio Zaporizhia.

  Blijkbaar is deze informatie echter vrijgegeven na toestemming van Moskou en het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken. Het vervolg zal zeer interessant zijn… >>>

  https://warnews247.gr/exairetika-epikindyni-klimakosi-oi-rosoi-katestrepsan-leopard-2-me-pliroma-ton-germanikon-enoplon-dynameon-stin-oukrania-ti-eipe-o-germanos-stratiotis-prin-pethanei-vid/

  Sarcasme modus aan: hoeveel rodelijnen kunnen nog overschreden worden?

  • Ben benieuwd hoe de Duitsers gaan reageren op dit verhaal, en wat de volgende stappen van de Russische Federatie zijn .
   Ik denk dat de SMO voorbij is en dit nu een volledig oorlog wordt met als doel, volledige vernietiging van het Ukrastan leger. Dat niets meer binnen kan komen van wapens vanuit Polskastan en Andere landen.

   Gr

   Rasamaga

   • Rasamaga september 24, 2023 at 11:29

    Duitsland o.l.v. Kanselier Scholz was 3 weken vóór het uitbreken van de oorlog akkoord met het opblazen van Nord Stream door de VS waardoor Duitsland nu definitief vernietigd is, de grootste Europese economie op het punt van totale ineen strorting sleept Nederland mee in zijn val, vandaar dat veel lijsttrekkers nu de benen hebben genomen, misschien een herhaling van 13 en 14 mei 1940 toen het Koninklijke huis naar Londen vluchtte en een dag later bijna de voltallige regering.

    Fijne dag Rasamaga

  • Rob,
   Dank voor dit moment, we weten toch dat de Russen ook nu weer tegen het fascisme vechten, ik sprak er vandaag nog over met een vriend, hij hoorde mij aan, ik legde hem uit wat er allemaal is gebeurd en waarom Rusland is binnengevallen in Kiev, hij luisterde erg goed, ik zei hem je kunt blijven kijken naar de gewone media maar die informeren je helemaal niet correct, dan nog mag hij natuurlijk daar anders over denken, we waren het eens dat oorlog alleen maar vernietigd en zei hem ook dat ik buiten Haga en Baudet daar niemand meer over hoor, ik zag eens op de NOS ja daar kijk ik soms nog naar, toen zag ik een Engelse huurling die had gevochten tegen de Russen, hij was er weggevlucht, hij had een enorme tattoe in de nek van een swastika, de NOS en de verslaggeefster zowel van de NOS als van de buitenlandse zender negeerde het compleet, de Russen zeggen het al heel lang, de Russisch sprekenden in de Donbass of Luhanks zeggen het al jaren, Kiev is een Naziregime, nogmaals shockerend en een feit dat zij daar massaal applaudiseren voor een oud Nazi, bizar blijft het, als je maar tegen de Russen vecht dan ben en was je geweldig.
   Iets wat veel indruk op mij heeft gemaakt zal ik met je delen, ik zag eens op de tv een documentaire over de 2e Wereldoorlog, het was een geheimen ontmoeting tussen de Geallieerden, Poolse Partizanen en de Russen, een Partizaanse Pool vertelde de aanwezigen dat zij wisten dat de Duitsers massaal Joden aan het vergassen waren, die kwamen zoals wij weten binnen via de treinen, de Russen zeiden wij moeten die rails kapot bombarderen zodat die rails niet meer bruikbaar is en zo kunnen de Duitsers niet doorgaan met nieuwe aanwas van treinen met Joodse gevangenen, de Amerikanen hielden dit plan tegen, dit is een feit en dat geeft te denken toch of niet, altijd zijn de Amerikanen vrienden geweest en gebleven van Nazi’s, zo is het en jij laat met jouw bijdrage dit ook weer zien, ach de Russen weten er wel raad mee, maar geloof me zij haten het fascisme wel hoor, die haat zit in hun harten, net als bij mij!
   Een hele lange reactie terwijl die van jouw zo kort was, hou je haaks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in