Deze inhoud was voorheen alleen voor abonnees, maar is nu openbaar voor het grote publiek. Het kan u interesseren te weten dat abonnees van deze website deze informatie 18 volle uren vóór U kregen, schrijft Hal Turner.

Op donderdag 7:00 AM Moskou tijd heeft het Russische Ministerie van Noodsituaties informatie op hun website gepubliceerd waarin de Russische burgers geïnstrueerd worden zich voor komende zondag 24 april 2022 voor te bereiden op een NAVO vergeldingsaanval met NUCLEAIRE middelen.

Zoals ieder weldenkend mens weet, is de enige manier waarop de NAVO een “VERGELDING” atoomaanval zou uitvoeren als Rusland een First-Strike (Eerste Aanval) lanceert. Dus wat zegt dat over dit komende weekend?

Het officiële bericht dat op de website van het Russische Ministerie van Noodsituaties geplaatst is, ziet u hieronder:

Hier is het originele Russisch:

Vertaling

Zij noemen het komende Russisch-orthodoxe Pasen op 24 april als een specifieke datum!!

Dit is het foto-vertaling-door-automatische-vertaler resultaat:

UPDATE –

Het Russische Ministerie van Noodsituaties zegt nu dat hun website gehackt is en dat de geplaatste informatie “niet overeenstemt met de werkelijkheid.”

Hal Turner Opmerkingen

Website gehackt ???? Me reet.

Ik denk dat ze zich hebben laten ontvallen wat ze van plan zijn. Het is duidelijk dat zij HUN mensen voorbereid willen hebben op wat er zal komen als gevolg van een Russische First-Strike.

Wat mijn overtuiging nog versterkt, is dat het Russische persbureau PRAVDA het “verhaal” op hun website heeft gemeld (HIER), en volledig heeft gereproduceerd wat volgens het Russische Ministerie van Noodsituaties een computerhack was. Waarom de informatie volledig herpubliceren … tenzij zij werkelijk proberen hun mensen duidelijk te maken dat zij zich werkelijk moeten voorbereiden voor dit weekend.

Trek uw eigen conclusie. Ik heb de mijne getrokken.

Ik heb een paar nieuwe volle benzineblikken, rode voor benzine, blauwe voor kerosine en gele voor diesel. Ik heb nog twee zakken rijst van 20 pond gekocht; nog 28 Hormel “Compleat” shelf-stable, microwavable maaltijden, nog 12 dozen van een pond van verschillende soorten pasta, blikjes tonijn, ingeblikte kipfilet, ingeblikt rundvlees. Meel. Suiker. Zout.

Dit komt nog bovenop de voorraden die al in huis zijn. De voorraden die wij verzameld hebben zijn niet veel, maar waarschijnlijk meer dan de meeste mensen in het land bij de hand hebben.

Intussen blijven de Amerikanen en de Europeanen gelukzalig onwetend van het feit dat onze regeringen, en hun NAVO partners, alles in het werk stellen om Rusland in een hete oorlog met de NAVO over Oekraïne te lokken.

Als de raketten dit weekend afgaan, zal de overgrote meerderheid van de Amerikanen er helemaal geen idee van hebben dat het ONZE REGERING is die dit gedaan heeft; en met opzet gedaan heeft. Wij zijn fout.

Ik ben nog steeds in de oude woonplaats van mijn moeder in het noordoosten van Pennsylvania. Ben er al de hele week. En na de sneeuwstorm van zondagnacht, die de elektriciteit uitschakelde, heb ik nog GEEN ELEKTRICITEIT. Ik werk nog steeds op de generator.

Maar ik moet me voorbereiden. Dat zou u ook moeten doen. Onmiddellijk. Wacht niet. Als u wacht, zult u tussen de massa’s totaal in paniek geraakte mensen terechtkomen, die allemaal voedsel en voorraden proberen te krijgen. Het zal voor hen allen veel te laat zijn.

NOTA:

Ik zal dit volledig bespreken in mijn wereldwijde talk-radioshow vanavond vanaf 21.00 uur oostelijke Amerikaanse tijd. Mensen over de hele wereld kunnen GRATIS afstemmen, als volgt:

WBCQ kortegolf 7.490 of 6.160

WRMI kortegolf 5.950

KYAH 540-AM Utah

Of hier op het Internet op deze link: http://stream.halturnerradioshow.com:8000 (Klik op de PLAY knop of klik op LUISTEREN)

LET OP: De link hierboven gaat NIET ACTIEF tot ongeveer 1 uur voor de uitzending. Tijdens dat uur streamt hij reclamevrije muziek tot de uitzending begint.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Britse huurling “CossackGundi” geeft zich over aan de Russische strijdkrachten in Mariupol Oekraïne – Betekent waarschijnlijk levenslange gevangenisstraf in Rusland of SyriëVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland wil heel Oost- en Zuid-Oekraïne overnemen
Volgend artikelDe onverzadigbare president Ziolensky eist elke maand €7 miljard van de Europese belastingbetalers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Als Rusland zegt dat hun site gehacked is dan is dat waarschijnlijk ook zo. Nogal westers onbeschoft om dan te reageren met My Ass. Al vele jaren investeert Israel vlgs MSM nieuws millioenen in het trollen van sites, blogs, emails etc. etc. Daar zullen ze dan wel steeds meer bedreven in geworden zijn. Google pay and Applepay ook gehacked, gefraudeerd las ik vanochtend. Als je in een conflict zit met een ander lijkt het mij zaak om de woorden van elkaar te respecteren en voor waar aan te nemen. Helaas is het vlgs sommige religies verplicht te liegen tegen vijanden en helaas zit de geschiedenis vol met valse vlaggen en vervalste geschiedenis. Ik vraag met wel af of deze site toch gecontroleerde oppositie is. Aangezien ze keer op keer artikelen plaatsen die emoties als angst triggeren of stemmingmakerij zijn richting Rusland. Mijn grootste vraag is nu duidelijk is geworden dat het AZOV bataljon dezelfde drugs krijgt als ISIS kreeg/krijgt en zij door de CIA getraind zijn in hoeverre deze jonge mannen onderworpen zijn aan MK Ultra Mindprogrammas, Neurowapens, Psychotronische wapens en Vaccinaties met onbekende inhoud voor onbekend doel. Van US soldaten is al jaren bekend dat ze ieder maand Antrax vaccinaties krijgen en vele andere Vaccinaties alswel combinaties van psychiatrische drugs die in het burgerleven nooit gecombineerd mogen worden. Ook bekend is dat in oorlogen heel veel kinderen gekidnapt zijn die in kooien gehouden werden en onderworpen werden aan zeer traumatiserende Mindprogrammerings praktijken. Met als doel deze kinderen ooit uit te zetten in samenlevingen om die te doen ontsporen. In hoeverre zijn dit soort kinderen of als volwassenen of als kindsoldaten aanwezig onder die AZOV groep. In WW II waren de meeste jongen soldaten niet eens in staat een soldaat van de vijand dood te schieten face to face.

  • “Google pay and Applepay ook gehacked, gefraudeerd las ik vanochtend.” Kan er niks over vinden, heb je een link, of ander concreet nieuws? Zou goede timing zijn inzake het EU paspoort besluit waar FN over publiceerde laatst.

  • Ik heb al meer geopperd dat deze site controlled opposition is. Waarom laat je iemand als mike addams aan het woord? Die gek is alleen maar bezig angst te triggeren. Valt me nog mee dat ze niet het woord geven aan david icke, alex jones of russel brand. Neem deze site met een vrachtwagen vol zout.

   • Ik zal nu 3 namen geven die 100% truthers zijn. Kijken of mijn post verwijderd gaat worden. Enfin hier zijn ze: Dr. Judy Wood, Richard Hall en Harry Vox

    • Wie ?
     Ken ze niet Hornet .
     Jou zo ondertussen wel 🙁
     Immortal leest zichzelf graag dat is opgevallen .
     Geeft idd nooit responce terug alleen welgevallig wat hem zint.
     Maar vraag me af WTF doe jij dan nog hier met je negatief geleuter en schelden ? Weet zeker dat je bagger scheit in een schuttersputje !
     Je mag van mij idd je test als eerste boven het maaiveld uitsteken.
     Kortom je ben een nogal negatief en onhebbelijk mens >
     Uch ik heb gesproken .

     • Hahaha, cor weldus is exposed als opposition. Bevalt je niet hé wat ik schrijf. Ik bang? Laat me niet lachen, gek. Ga je boostertje halen.
      Uch ik heb ook gesproken.

     • Nee, jij kent ze niet en wil ze ook niet kennen. Zegt meer over jou dan over mij en de mensen die echt op zoek zijn naar de waarheid.

    • Ik zal deze namen eens gaan bekijken want ik ga voor de waarheid maar ik word wel een beetje moe van de opmerkingen van controlled opposition. Niet alleen van jou maar van meerdere. We kunnen allemaal nadenken en zelf een mening vormen over wat hier wordt geplaatst.

 2. Het eea lijkt eerder op een fundraiser door Hal Turner. Hij zegt namelijk dat je kan betalen als je snel op de hoogte wil zijn van dit soort nieuws. “If you want to be informed, Subscribe for $1 a week HERE”
  Dat was om de eoa reden door de mazen van de vertaling geglipt, kennelijk. Hij heeft het ook over de “masses” ipv “the public at large.” De “massa” versus de betalende abbonnees dus, heel andere emotionele waarde, die ook niet goed door de vertaling is gerold als “het grote publiek.” Verder lijkt het Russische bericht gewoon een algemene waarschuwing te zijn. Hal Turner, ach ja.

  Waar ik me wel zorgen over maak, is dat de NAVO kliek zelf een aanval zou kunnen plegen, en daar Rusland de schuld van geeft. Dat past helemaal in het straatje van het Ziopatisch denken en hoe Ukraine zich gedraagt in deze shit – de goedwerkende strategie van zelf schade aanrichten en de tegenpartij hier van te beschuldigen. Nu zijn ze nog in de uitlok fase, maar straks gaan ze de vuurtjes zetten…

  Maar waar ik me nog veel meer zorgen over maak, zijn de experimenten van Bill Gates met de zonsverduistering, waar nooit nieuws over te voorschijn komt… En ondertussen worden de “masses” steeds strakker in de wurggreep genomen.

  • Afleiden van de werkelijk belangrijke dingen daar zijn controlled opposition en trollen goed in. Zoals die zonsverduistering van gates. Wat klopt, maar van weinig belang is in de strijd voor de waarheid. Werkelijk van belang is 9/11 en fake terroristische aanslagen.

 3. Ach Hal Turner, dat van die vent hier nog artikelen geplaatst word verbaasd mij.
  Het is typisch amerikaanse hysterie.
  Rusland zou nooit beginnen met een nucleare aanval, hebben ze geen reden toe. Ze hebben amper 10% van hun strijdkrachten ingezet waarbij het modernste en beste materiaal nog niet eens gebruikt is. Dus er is geen sprake van een kat in het nauw.
  Een false flag van de NAVO met een kofferbom in een russische stad is wel aannemelijk , aangezien zeer binnenkort de beerput van wat onder de staalfabriek allemaal gaande was tevoorschijn komt.
  Sja.

  • Dat moet false flag in een oekrainse stad zijn. Aangezien de westerse Nazi’s het oekrainse volk al aan opofferen zijn om hun criminele activiteiten te verbergen.

 4. @Mell.
  Kort door de bocht moppie .
  Ver van dat ..
  Je weet niet waar het over gaat .
  Maar ok je hebt gesproken . 😀
  Fijne dag .

 5. @Mell.
  Hornet is een waardig tegenstander .
  Gooit graag zijn inhoud ter bekijks 😛
  Verder zit niemand op jouw responce te wachten Mell.
  Het onderlinge niveau is prima nixop aan te merken.

 6. Ik lees zoveel ik kan en bepaal zelf wel wat het dichtst bij de waarheid is en dat geldt voor iedere site . Wel lees ik bijna geen msm meer want die staan vol met leugens en propaganda. Op iedere site zitten overheidstrollen en daar ga ik niet mee in discussie. Als ik iets schrijf dan schrijf ik dat onder mijn eigen verantwoordelijkheid om dat IK het op die manier zie en wat anderen daar van denken interesseert mij niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in