Voordat hij smeekte om meer Patriot-raketsystemen van Amerikaanse makelij, gaf de Oekraïense president Volodymyr Zelensky toe dat hij bang is voor een mogelijke terugkeer van Donald Trump naar het Witte Huis in 2024.

Zelensky gaf tijdens een interview met de Wall Street Journal toe dat hij zich zorgen maakt over de mogelijke herverkiezing van Donald Trump volgend jaar, schrijft Thepeoplesvoice.

Hij zei dat hij niet zeker wist hoe de Republikeinse leider gereageerd zou hebben als Rusland Oekraïne was binnengevallen tijdens zijn presidentschap.

Breitbart meldt: Het Oekraïense staatshoofd prees ook de reactie van de regering Biden, die regelmatig miljarden dollars aan wapenhulp aan de Oost-Europese natie heeft overhandigd sinds de invasie van Moskou vorig jaar begon.

Op de vraag hoe hij dacht over Donald Trump, gaf Zelensky toe dat hij zich meer op zijn gemak voelde in de omgang met Biden en dat de terugkeer van een Republikeinse regering wel eens moeilijk zou kunnen zijn voor zijn oorlogsinspanningen.

“President Biden is de president tijdens een grootschalige oorlog en hij is behulpzamer voor ons geweest dan president Trump,” zei Zelensky tegen de interviewer, die zijn uitspraak nuanceerde door op te merken dat er “geen grootschalige oorlog” aan de gang was toen Trump in functie was.

“In een situatie als deze, wanneer er steun is, ben je bang voor veranderingen,” zei Zelensky. “En om eerlijk te zijn, als je het over een regeringswisseling hebt, voel ik me net zo als iedereen… Je wilt veranderingen ten goede, maar het kan ook andersom zijn.”

Hij leek zich ook ongemakkelijk te voelen bij de bewering van Donald Trump dat hij binnen 24 uur zou kunnen onderhandelen over een vredesregeling voor de oorlog in Oekraïne, en voegde eraan toe dat het de 45e Amerikaanse leider niet leek te interesseren dat Oekraïens grondgebied – namelijk de Krim – tijdens zijn presidentschap door Rusland werd “bezet” nadat het in 2014 illegaal was geannexeerd onder de regering-Obama.

  Media in Oekraïne betrapt op het gebruik van dezelfde crisisacteur uit 2018 die een gasexplosie overleefde. Nu overleeft zij een "raketaanval

Zelensky gebruikte het interview naar verluidt ook om het Westen te smeken om meer Patriot-raketsystemen, en beweerde dat zijn land momenteel niet genoeg defensieve wapens heeft om zowel de frontlinie als burgers in steden te beschermen.

“Er is momenteel één wapen dat in staat is om sommige soorten raketten te stoppen die door de Russische Federatie tegen onze burgerbevolking, scholen, infrastructuur en energiesysteem worden gelanceerd,” zei hij. “Het enige systeem ter wereld is de Patriot.”

De Oekraïense president concludeerde dat “50 Patriots” genoeg zouden zijn om Oekraïne “grotendeels” tegen Russische luchtaanvallen te beschermen, waarmee hij impliceerde dat dergelijke wapens uiterst nuttig zouden zijn voor een eventueel Oekraïens tegenoffensief.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Trump belooft binnen 24 uur een einde te maken aan het Oekraïne-conflict

Vorig artikelPoolse huurlingen namen deel aan aanval op Russisch grensgebied (Video’s)
Volgend artikelStudie: Links-extremisme gekoppeld aan psychopathie en narcisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Die verdomde rat weet iets dat niemand weet, iets wat Ziomerica van plan is. Kan goed zijn dat Oekraine straks niet meer bestaat door middel van… Om Rusland er de schuld van te geven. Zelensky wordt intussen verteld dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over dit smerige plan, we’ve got it under control. Vandaar dat hij zo vreselijk zit te jonesen. Dat is niet alleen de coke. Sunak zegt ook “just relax” tegen hem, want die weet ook wat er in de koker van Ziomerica zit. Je weet dat Ziomerica nergens voor terug deinst. Rusland moet en zal opverdeeld worden, en Oekraine wordt zometeen opgeofferd om deze stap te beginnen. Zelensky weet het, hij weet dat de poppen gaan dansen… maar de Oekrie bevolking en die van EU weten dit niet…

  • Dat weten we wel Immortel.
   Alleen denken de meeste mensen dat de politiek de oplossing is, maar vergeten dat dit allemaal juist het probleem is.

   • Deus est protector meus
    Ik hoop dat ik er naast zit en de signalen verkeerd interpreteer… En ik zal er best wel naast zitten, want er wordt al meer dan een jaar gebruld dat de nukes gaan komen, elke week weer een nieuwe dreiging. Echter, die Ziomaffia die de USA regeert… dat is een heel sinister duivels clubje….

    • Immortal. Zou je je openlijke jodenhaat misschien wat willen beteugelen? Of liever: achterwege laten.
     Ik denk dat je heel verkeerde woorden gebruikt. Misschien met de juiste motieven maar op een heel verkeerde manier.

     Zion wordt ook de Berg van God genoemd. Deze berg ligt in Jeruzalem. Hij ziet er uit als de letter shin (~w) zoals in shem. Dit is de plaats van Zijn Volk. Het land Israël. Het volk waaraan Hij beloofd heeft dat ze terug zullen keren. Dat is wat we wonderlijk genoeg hebben zien gebeuren in 1948.

     Zionisme is de terugkeer naar de berg Sion. De berg van de tempel en de berg van het Offer. Waar de Romeinen Zijn Zoon gekruisigd hebben.

     Een wonder en een teken, want het is uniek in de wereldgeschiedenis dat een volk dat 2000 jaar over de hele wereld verspreid is terugkeert naar hun land.

     Dat er minder goede mensen en motieven aan ten grondslag liggen doet hier niet aan af. Aan de verspreiding van dit volk en de constante pogingen tot uitroeiing daarvan liggen dezelfde motieven ten grondslag. En de personen erachter spreken meestal de taal van deze religie: Latijn.

     Dus als jij zegt ‘deus est protector meus’ welke god bedoel jij dan? De God van Israël die zijn stempel op de stad gedrukt heeft, of degene die zegt:
     “En ú zei in uw hart: Ik zal opstijgen naar de hemel; tot boven Gods sterren zal ik mijn troon verheffen, ik zal zetelen op de berg van de ontmoeting aan de noordzijde.”
     Jesaja 14:13 HSV
     De religie die nu zijn zetel heeft in Rome? Waar de priesters nog steeds Latijn spreken.

     Elk Pesach sluiten de joden af met: ‘volgend jaar in Jeruzalem’. Ooit zal de stad weer heilig zijn. Nu is ze dat zeker niet. Maar het gaat niet om de plaats maar Wie daar aanwezig is. Satan probeert te plek op te eisen van God.

     “Kies dan vandaag wie gij dienen zult”

     • Correctie… Ik zie nu pas dat ‘deus est protector meus’ een nickname is die je beantwoorde. Dom van mij. Verkeerde aanname. Excuus.

      Maar wat mij erg stoort is je openlijke haat gericht tegen zogenaamde ‘zionisten’ in Amerika waar je duidelijk joden mee bedoelt.

      En FYI; mijn nickname is ook Latijn en betekent ‘eenvoudige volgeling’ of simpele volgeling. Het komt uit de strip Leonardo en is de niet zo snuggere leerling van de uitvinder. Ik had hier een sticker van op mijn slaapkamerdeur. Vandaar het Latijn, taal van de ‘elite’ waar ik niet toe behoor.
      Wat ik ermee wil aangeven; ik ben slechts een eenvoudige volgeling (discipel) van Yeshua.

   • Waarom gebruik je de latijnse benaming DEUS en niet DEO , deus is de goden en deo betekent god enkelvoudig. Bij mijn weten aanbaden de romeinen meerdere goden , de joden daar tegen maar een en de katholieken drie die zogezegd één zijn.

   • kennedy? lol….die volgt de partijkoers…EN die was pro vaxxins…trump niet echt, maar heeft zich, net zoals zovele anderen, laten vangen door de tv’experts’….
    trump was van oorsprong NIET voor de vaxxins en zeker niet voor de verplichting ervan, kennedy daarentegen WEL (verplichting) en die heeft pas later bijgedraaid toen ie kwam te bemerken dat een groot gedeelte van de amerikanen TEGEN de verplichting was….
    deze kennedy is zeker niet zoals zijn illustere voorgangers…, maar profiteert louter en alleen van de naam

    • 07/08/2020
     Vaccine Bait & Switch: Terwijl Miljoenen Uit De WHO Werden Getrokken, Geeft Trump Miljarden Aan Het Door Gates Opgerichte GAVI

     ´Half mei kondigde de Amerikaanse president Donald Trump aan dat de VS hun financiële steun aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en COVID-19-hulp zouden beëindigen. De stap werd in de reguliere pers verguisd als een uit de hand gelopen politicus die financiering trok van een vitale wereldwijde gezondheidsorganisatie tijdens het midden van een pandemie. Voor de aanhangers van Trump werd de beslissing met het typische gejuich ontvangen en gevierd als een nieuwe overwinning van Trump op de ‘globalisten’. Om te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is, moeten we de acties van Donald Trump onderzoeken, niet zijn tweets of media-uitspraken.´

     Volledig artikel:
     https://www.thelastamericanvagabond.com/vaccine-bait-switch-millions-pulled-from-who-trump-gives-billions-gates-founded-gavi/

  • Trump war für eine Alternative Behandlung mit HCQ und Ivermectin. Leider konnte er sich gegenüber der Kabale nicht durchsetzen.

 2. The little coke snorting dwarf doesn’t seem too concerned that the Ukies illegally occupied Crimea when Kruschev unlawfully “gave” Crimea to Ukrainia!!

  • De wapenfabriek van FN staat in Herstal, een voorstad van Luik. Sinds 1997 is FN eigendom van de Waalse overheid en aangezien FN werkgelegenheid + deviezen overlevert in het armenhuis Wallonië kijkt de Waalse overheid graag weg, ook bij leveranties aan dubieuze entiteiten.

   • Hier in Limburg, VDL NedCar, is het voorstel gedaan om bommen en granaten te gaan produceren ipv auto’s.
    Slim hè?

 3. Dan was de oorlog na 6 weken voorbij geweest. En oekraine gezuiverd van de Amerikaanse laboratoriumlegers. In de dumps
  Biden heeft de vrede uitgesteld al die tijd.met zijn gruwelmiddelen.

 4. 1. Ik denk dat dit een stand-in is
  Zelensky is mi ‘ binnen 💸 ‘ ✈️
  2. Wat zelensky nu doet; reclame maken voor Trump, mogelijk omdat alles script is, ligt dit “ als de uitweg” klaar. En is het aan de reacties , of het een optie is , anders wordt het , Kennedy of anderszins.
  2.1 vragen aan een “ staatshoofd” in deze tijden zijn niet spontaan, ‘men weet de vraag en het te geven antwoord’
  3. Beiden – zie 2- zijn ‘ politiek aangestuurd ‘ van bovenaf.
  Trump is Warp speed, Kennedy een natuurramp mbt co2 vrije wereld.
  4. Het politieke systeem- DEMOCRATIE – is de oorzaak van deze oorlogen.
  Handje klap 1000+ jaren in stand gehouden door ; verdeel en Heers.
  En het werkt, eerlijk is eerlijk .
  Zie de instroom asielzoekers, vax campagne, pro-, anti oorloguitgaven,
  Allemaal politiek aangestuurd.
  Ipv de overheid te wantrouwen , wantrouwd men elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in