Oekraïne is aan het winnen. Hard. Stel u voor dat u bij een benzinestation een kraslot koopt en 33 miljard dollar wint. Wel, in Oekraïne heet dat gewoon “weer een wandeling in het park ’s avonds, waar een stel mensen rond een vuilnisbakkenvuur zit te hurken en lijm zit te snuiven,” schrijft Andrew Anglin.

Het Oekraïense volk krast-krast en ching-ching.

Geld is geen shit voor Oekraïense mensen. Oekraïners gaan de winkel in, en ze kopen die goedkope lijm niet. Waarom zouden zij? Geld is geen shit voor hen. In Oekraïne stopten ze met de verkoop van goedkope lijm. Niemand kocht het. Stelt u zich eens voor dat u $33 miljard smackers had – zou u dan om 4 uur ’s morgens in het park rond een vuilnisbakvuur hurken en goedkope lijm snuiven?

Ik zou die winkel binnenlopen, uitgedost met gouden kettingen en Gucci, en die goede lijm kopen. Ik zou erover rappen en het op de sociale media zetten, naast mijn kannibalisme-video’s – “je kunt me vinden in het park, fles vol lijm, kijk, mammi, ik heb de lijm als je van lijm snuiven houdt.”

Maar terwijl Oekraïne als Iron Man of de Avengers – misschien zelfs als Guardians of the Galaxy – aan de winnende hand is bij het gratis krijgen van enorme sommen geld en wapens uit het buitenland, kampt het met een paar kleine problemen aan het oorlogsfront.

De topadviseur van Vladimir Zelenski, Oleksiy Arestovych, heeft heel betreurenswaardig aangekondigd dat de mensen zich moeten voorbereiden op een nederlaag in de Donbass. Het goede nieuws is, dat de Oekraïners hard aan het winnen zijn op plaatsen waar geen Russische troepen zijn. Ook is het mogelijk dat Azov uit Azovstal gaat breken waar ze op de een of andere manier nog niet verhongerd zijn en echt harde klappen gaan uitdelen.

Hij deed deze uitspraken tijdens een briefing op zondag over de stand van de situatie.

Ukrinform:

Volgens Arestovitsj proberen vijandelijke troepen, na het officiële bevel van het Russische Ministerie van Defensie om de gevechtsinspanningen naar het oosten van Oekraïne over te brengen, de Oekraïense strijdkrachten in het JFO gebied te omsingelen, Mariupol “af te maken” en de verdediging in Kherson – Zuid-Oekraïne – te behouden. Tegelijkertijd merkte Arestovitsj op dat, als het Oekraïense leger de vijandelijke verdediging in het zuiden afslaat, de positie van de Russische strijdkrachten het gebied van Mariupol aanzienlijk zou verslechteren.

  Rijk der Leugens lost het naziprobleem van Oekraïne op met een verandering van logo

“Zij begrijpen dit. Zij doen het. Zij hebben dit officieel verklaard. Dit betekent het volgende. Enerzijds geeft het ons hoop in het gebied van Kiev, Chernihiv, de regio Sumy, de regio Kharkiv dat wij de vijand daar kwijt zullen raken, dat wij hem daar vandaan zullen weren. Ten tweede betekent het een mogelijke, potentiële verslechtering of een sterke verslechtering van de situatie rond Mariupol en in het JFO gebied,” zei hij.

Hij verzekerde dat de militaire en politieke leiding van Oekraïne, en ook de leiding van de Oekraïense defensiemacht de situatie begrijpen en alle nodige maatregelen nemen om de vijand te weerstaan.

“Maar ik wil zeggen dat de komende week of twee ongelijk zullen zijn. Er zullen berichten komen dat wij aan de winnende hand zijn, in de tegenaanval gaan en in sommige gebieden weerstand bieden. Wij zijn ons land aan het bevrijden van de vijand. Er zal echter ook informatie zijn dat in sommige delen van het front, vooral in het oosten, de situatie ingewikkeld is. U moet daar emotioneel, organisatorisch en bewust op voorbereid zijn,” zei Arestovitsj.

Bereidt u er emotioneel op voor dat de Russische strijdkrachten het hele deel van het land innemen waarop zij aanspraak gemaakt hebben, en ook nog delen in handen blijven houden waarop zij vóór hun inval geen aanspraak gemaakt hebben.

Het is een trieste situatie. Gelukkig hebben de Oekraïners genoeg geld om genoeg lijm te kopen om zich emotioneel op letterlijk alles voor te bereiden. De meesten van u die dit lezen hebben waarschijnlijk nog nooit van die goede lijm gesnoven, maar uit berichten die ik krijg van de frontlinies van de Oekraïense Democratie Oorlog, is die goede lijm ongeveer zo goed als het maar kan.

Ook volgens Arestovych – alweer de belangrijkste adviseur van de president van Oekraïne – hebben de Oekraïners niet eens hersens. Alleen maar gas. Daarom laten ze zich zo gemakkelijk om de tuin leiden door feitelijke informatie over hoe zij zo hard aan het winnen zijn.

Dit is wat er in uw dagelijks leven gebeurt als u een Oekraïner bent:

 • Win $33 miljard
 • Win $33 miljard
 • Win $33 miljard
 • Win $33 miljard
 • Verliest de Donbass en ook enkele andere gebieden buiten de oorspronkelijke territoriale aanspraak van Rusland
  We zullen allemaal antistralingspillen nodig hebben als onze leiders deze weg blijven volgen

Stel u voor dat u een lot uit de loterij krast en 33 miljard dollar wint, dan loopt u de winkel uit en iemand spuugt op uw laarzen.

Stel u voor dat u een vrouw verkracht en dat zij u dan zegt dat u een kleine penis hebt. Dat maakt toch niet veel uit? Zij is al verkracht, en u bent op weg naar de winkel om nog wat lijm te kopen met die $33 miljard die u gewonnen heeft.

Wel, zo is het voor Oekraïne om de Donbass en andere streken te verliezen.

Oekraïne heeft zoveel geld, de Oekraïense social media influencers zitten niet vast aan Russisch kakkerlakkenvlees – ze eten regelrecht 100% puur Oekraïens volk.

Voor het geval u het nog niet wist: Oekraïense mensen hebben niet alleen een sterke democratie van een op regels gebaseerde orde van waarden – Oekraïense mensen zijn in elk opzicht enorm superieur aan Russische mensen. Daaronder valt ook hoe zij smaken.

Hebt u gezien hoe hard het Oekraïense volk aan de winnende hand is in delen van het land die de Russen al verlaten hadden, omdat ze er in de eerste plaats nooit aanspraak op gemaakt hebben?

De Oekraïners wonnen de slag om Kiev alsof ze een gebruikte tube lijm naar een of ander omaatje gooiden dat de straat aan het vegen was. Het was niets voor hen om de Slag bij Kiev te winnen – zij hoefden letterlijk niet eens de confrontatie met het Russische leger aan te gaan.

  Poetin versus Russische neocons

De Russische kakkerlakkenmonster orcs voelden de sterke psychische trillingen die van de Oekraïense bevolking in Kiev uitgingen en vluchtten als lafaards om het grondgebied dat Rusland opeist en enkele andere delen van het land in te nemen.

Kiev, Chernihiv, Sumy – noem maar op, de Oekraïners zijn hard aan het winnen.

Stel u voor dat u een voetbalteam bent en u hebt 50 doelpunten gescoord en u staat met 50 doelpunten voor en dan scoort het andere team één penalty voor de bel. Wel, dat is hoe het is om de Donbass te verliezen na de Slag om Kiev, de Slag om Tsjernihiv, en de Slag om Sumy gewonnen te hebben.

Bij de Slag om Kiev hadden de Oekraïners zoiets van “buig je voorover Rusland en laat me die kont tikken”.

De Slag bij Kiev wordt nu beschouwd als één van de grootste overwinningen uit de militaire geschiedenis.

Als deze oorlog voorbij is, zal het Oekraïense volk ALLES gewonnen hebben (behalve de Donbass en enkele andere regio’s, en misschien zullen ze een soort neutraliteitspact moeten ondertekenen waarin ze ermee instemmen niet bij de NAVO te komen). Over een paar weken zal deze duizelingwekkende overwinning van Oekraïne compleet zijn. Dit is alsof u wereldkampioen zwaargewicht bent en u stapt in de ring met een of ander watje en hij tikt u één keer voordat u hem knock-out slaat.

Het verliezen van de Donbass en een paar andere gebieden en instemmen met het ondertekenen van een neutraliteitspact zal verbleken in vergelijking met het winnen van de Slag om Kiev en 33 miljard dollar.

Reddit en Zelensky hadden gelijk over Zelensky – hij is letterlijk Winston Churchill in een onderhemd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky publiceert zelf drugsvideo – cocaïneroes in draaistoelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBreaking: Eerste burgers hebben Azovstal in Mariupol verlaten, getuigenverklaringen afgelegd (Video’s)
Volgend artikelBritse regering eist Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Tsja, je kunt een column van Andrew Anglin. door google translate laten vertalen, het wordt er nu niet direct duidelijker van. De hoofdlijnen snap ik wel en dat laatste stukje film van die kannibaal die denkt een stukje rus te snoepen maar zijn eigen buurman zit op te eten is exemplarisch voor het Oekraïne van coke snuivende Zelensky.

 2. De foto van de adviseur van Zelensky, Oleksiy Arestovych nog eens goed bekijkend doet mij vermoeden dat die knaap inmiddels de mosterd sorry de coke pot heeft gevonden.

 3. De russen waren bij Kiev om het Oekraiense leger daar vast te pinnen.
  Geslaagd dus.

 4. Dit stukje lijkt te zijn geschreven door iemand waarvan zijn hersenen al flink zijn aangetast door lijmsnuiven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in