Beelden die circuleren op social media tonen de schrijnende momenten die zich voordeden toen rapper “Big Pokey” in Houston, Texas, tijdens een live optreden in elkaar zakte en plotseling overleed op het podium.

Op de video, die lijkt te zijn uitgezonden op Facebook Live, is te zien hoe “Big Pokey,” AKA Milton Powell, een Juneteenth optreden geeft in de Pour09 Bar & Rooftop op zaterdag in Beaumont, Texas, schrijft Adan Salazar.

De “Sittin’ Sidewayz”-zanger is te zien terwijl hij de DJ om een beat vraagt voordat hij diep ademhaalt bij zijn microfoon en dan plotseling achterover valt, in een aanblik die maar al te bekend is geworden sinds de uitrol van de gifprikken.

Powell werd naar het St. Elizabeth ziekenhuis gebracht waar hij later dood werd verklaard. De resultaten van een autopsie zijn nog niet bekend.

De lokale media van Beaumont, KBMT, meldt dat Big Pokey “een van de oorspronkelijke leden was van de hiphopgroep Screwed Up Click, waartoe ook andere Houston-iconen DJ Screw, Fat Pat, Z-Ro, Lil’ Keke en Lil’ Flip behoorden.”

Hoewel de vaccinatiestatus van Powell onzeker is, wezen veel mensen op social media naar de experimentele Covid-19 injecties als de hoofdverdachte, vooral gezien andere soortgelijke plotselinge instortingen die de afgelopen jaren zijn gedocumenteerd.

Zoals onthuld door Tionne “T-Boz” Watkins, de bekende zangeres van de popgroep TLC uit de jaren 90, werden veel artiesten in de muziekindustrie geïntimideerd, onder druk gezet en verplicht om de dodelijke klonterinjectie te nemen om te kunnen werken.

  Taiwan: 79% van Covid-gevallen zijn mensen die "gevaccineerd" zijn

De dood van Powell komt net nadat de Zuid-Afrikaanse rapper Costa Titch afgelopen maart tijdens een optreden op een muziekfestival op soortgelijke wijze overleed nadat hij op het podium in elkaar zakte.

De camera’s draaiden afgelopen oktober ook toen de geliefde Haïtiaanse popzanger Mikaben overleed nadat hij plotseling in elkaar zakte op het podium in Parijs.

Eén gangbare hypothese suggereert dat de injecties een grotere impact hebben op artiesten en atleten, mogelijk door een versnelde circulatie van mRNA en spike-eiwitten door het cardiovasculaire systeem.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie – stort live in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Russische televisie toont de complete absurditeit van de Duitse politiek
Volgend artikelEerste concrete teken dat de NAVO “oefening” over 4 dagen kan uitmonden in een ECHTE OORLOG met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Het plan van Schwab en co lijkt te zijn te beginnen met het brood en de spelen te vernietigen. Aan een wereldwijde hongersnood schijnt achter de schermen hard gewerkt te worden. Maar dat is niet genoeg. De entertainmentindustrie en de sport dienen er vooral voor om het volk te vermaken en dus te verdoven. En juist in die groepen hebben ze de hele boel plat gespoten en beginnen ze in bosjes om te vallen.

  • Het is ni mooi van mijnentwege ….maar ik zou zeggen hoe meer hoe beter ! Misschien dat de gehoorzame, zelfgenoegzame domme schapen bepaalde lessen kunnen trekken….hoewel ik zelfs dat betwijfel ; dom = altijd dom !

  • Tegen die tijd dat dit allemaal grootschalig gebeurt met alle gevaccineerden zijn we waarschijnlijk al 10 jaar verder. en Klaus zal het dus niet zelf meemaken.Tenzij hij geregeld heeft dat hij de 100 jaar zal halen om het mee te maken wat hij hier zo georganiseerd heeft met zijn levenswerk.

 2. Nee joh, dit is toeval. Het vaccin is veilig en effectief. Die lui die dood neervallen krijgen nooit meer covid.

 3. En nog steeds ontkennen de schapen de dodelijke vaccinaties, of ze worden dood ziek. Van mijn part gaan al die schapen kapot er aan. De mensheid is verworden tot een stel volgzame schapen. En een ander maar weg zetten als Wappie en halve gekken, wel raar dat de Wappies en halve gekken nergens last van hebben en ook niet door gaan en of ziek worden. Ik zelf werk in de zorg en ben bijna met op 1 hand te tellen de enige niet gevaccineerde. De rest zijn allemaal geïndoctrineerde schapen.

 4. Klonterprik strikes again!

  Hoe minder mensen hoe beter. Des te rustiger het is. Ik heb een hekel aan de massa maar hou wel van de individu.

 5. Ik heb er nu 1 op de koffie, geen prik MAAR gelooft NIETS van wat ik NU voorlees , dus ik lees echt ALLES ook jullie reacties, lol. Zeg ook, waarom heb jij ‘m niet genomen, uit principe is het antwoord en gesprek gaat over, nu op mijn tv bbc1 over de submarine………………………..

 6. Zo zie je maar dat de gifprik nog steeds zijn werk doet. Het suddenly death syndroom is een bijeffect of bijwerking. Ja krijgt die geen covid meer das zeker.😂 al die andere bijwerkingen zoals beroertes enzo niet over miepen, das in ieder geval geen covid meer😉
  Het ergste is dat het in belgie gonst van de nieuwe gifprikken ronde. 😖

 7. Dr mengelen bill gates heeft een nieuwe gifprik tegen de griep laten uitvinden en hij pushed nu deze campagne om die in het najaar wereldwijd erdoorheen te stampen. Ik stel voor dt hijzelf zijn schijnheilige vrouw en zijn kinderen er drie nemen dit jaar, vijf jaar lang. Denk dat dat wel een indicatie is om te kijken of die veilig is. Gewoon eerst op henzelf uittesten.

 8. Wauw
  Je richt je 5g phone op hem, de graphene activeerd en hij is weg, voor altijd.
  Kan ook in zijn slaap maar dit is beter
  Iedereen goed bang maken, je houd je mond ander zwaait er wat … (iemand zn Phone)

  Mensen als Bob Marley, MalcolmX Dr. Luther KIng
  konden mensen echt motiveren om in actie te komen
  Maar daar hoef je nu niet bang meer voor te zijn,
  die dagen zijn voorgoed voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in