Wist u dat het nu in zes Amerikaanse deelstaten legaal is om van uw dode lichaam compost te maken? Dus als uw familie klaar is om de volgende lente een tuin aan te leggen, kunnen ze uw stoffelijk overschot gebruiken om een goede start te maken. Ik besef dat dit ongelooflijk bizar klinkt, maar blijkbaar wordt het omzetten van uw dode dierbaren in aarde erg populair, en het wordt aangeprezen als een geweldige manier om het milieu te helpen. Naar verluidt kunt u de omvang van uw koolstofvoetafdruk met 1 ton verminderen door te kiezen voor “menselijke compostering” in plaats van andere traditionele begrafenismethoden. Helaas zullen veel mensen die dit artikel lezen denken dat dit een geweldig idee is, omdat zij de waarde van een mensenleven niet begrijpen, schrijft Michael Snyder.

Op zaterdag werd New York officieel de zesde Amerikaanse deelstaat die “menselijk composteren” legaal maakt…

New York is de zesde staat in de Verenigde Staten die natuurlijke organische reductie, in de volksmond bekend als menselijke compostering, legaliseert als begrafenismethode.

De Democratische gouverneur Kathy Hochul heeft de wetgeving zaterdag ondertekend. Washington was de eerste staat die menselijk composteren in 2019 legaliseerde, gevolgd door Colorado en Oregon in 2021 en Vermont en Californië in 2022.

Helaas is het waarschijnlijk onvermijdelijk dat de meeste deelstaten deze zieke praktijk uiteindelijk zullen legaliseren.

Politici zijn dol op maatregelen die de koolstofuitstoot verminderen, en ons wordt verteld dat “1 ton koolstofdioxide uit het milieu wordt gered” wanneer iemand kiest voor de “menselijke composteringsmethode”…

Seth Viddal, managing partner van de Natural Funeral in Colorado, vertelt aan Yahoo Life: “Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om erachter te komen dat crematie vervuilend is” of dat het niet milieuvriendelijk is om “gebalsemd te worden met een giftige chemische stof” en dan in de grond gestopt te worden.

Groene begrafenissen kunnen daar verandering in brengen. “Voor elke persoon die menselijke compostering verkiest boven traditionele begraving en crematie, wordt 1 ton koolstofdioxide uit het milieu gered”, vertelt Anna Swenson, outreach manager voor Recompose in Washington, aan Yahoo Life. Dat is ongeveer gelijk aan de koolstofvoetafdruk van een autorit van 4000 km, een retourvlucht van 5000 km of de productie van voedsel dat een Amerikaan in een half jaar eet.

Hoe werkt dit proces precies?

  Dit is geen samenzweringstheorie - Dit zal ook u treffen

Ze stoppen een lijk in een “herbruikbaar vat” en laten het enkele weken rotten

Het proces houdt in dat het lichaam van de overledene in een herbruikbaar vat wordt gelegd, samen met plantaardig materiaal zoals houtsnippers, luzerne en stro. Het organische mengsel creëert de perfecte habitat voor natuurlijk voorkomende microben om hun werk te doen en het lichaam snel en efficiënt in ongeveer een maand tijd af te breken.

Het eindresultaat is een stapel van een kubieke meter voedingsrijke grond, het equivalent van ongeveer 36 zakken grond, die kan worden gebruikt om bomen te planten of natuurgebieden, bossen of tuinen te verrijken.

Klinkt dat niet leuk?

Zodra het proces voorbij is, is uw lichaam getransformeerd in een zeer grote hoop “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond”

Als het composteringsproces is voltooid, blijft er “enkele honderden kilo’s” grond over, legt Swenson uit. “U kunt dat zien als twee tot drie kruiwagens” grond, zegt Viddal.

Hij merkt op dat de kwaliteit van de grond eruitziet en aanvoelt als “een super-premium tuinmengsel. Het is een prachtige, rijke, donkere, chocoladeachtige grond. … Het wemelt er van het leven.”

Veel gezinnen kiezen ervoor om de grond mee naar huis te nemen als het proces eenmaal voorbij is, en er zijn geen beperkingen voor het gebruik ervan.

Denk daar maar eens over na.

Menselijke lichamen zijn geen overgebleven groenten en zijn geen huishoudelijk afval.

Maar onze samenleving traint ons onophoudelijk om onszelf als waardeloos te beschouwen.

Ons wordt keer op keer verteld dat de manier waarop we gemaakt zijn niet goed genoeg is, en daarom geven sommige mensen duizenden dollars uit om hun uiterlijk operatief te veranderen

  Wanneer een elektrisch voertuig een aanrijding krijgt, zelfs bij een klein ongeval, vernietigen verzekeringsmaatschappijen de hele auto omdat de batterij moet worden weggegooid

De controversiële transgender influencer die was uitgenodigd in het Witte Huis van Biden heeft een video geplaatst waarin ze haar gekneusde en gelittekende gezicht laat zien nadat ze een facial feminization operatie heeft ondergaan.

Dylan Mulvaney was te zien in een op 21 december geplaatste TikTok-video met verband rond haar hoofd en gaas dat haar gezicht bedekte, terwijl ze haar 9,9 miljoen volgers vertelde dat ze zich goed voelde na de controversiële operatie.

Als onderdeel van de plastische chirurgie krijgen transgendervrouwen hun gezichtsbeenderen afgesneden en afgeschuurd om zichzelf vrouwelijker te laten lijken.

Anderen wentelen zich jarenlang in een depressie omdat ze zich zo waardeloos voelen, en er zijn er veel te veel die er uiteindelijk voor kiezen hun leven voortijdig te beëindigen. Hier is slechts één voorbeeld

Whitney Mills, 40 jaar, schoot zichzelf naar verluidt dood op 12 mei van dit jaar nadat ze had geprobeerd zichzelf levend te verbranden in Clearwater, Florida.

Ze werd twee dagen later dood verklaard en leed aan een aantal ernstige gezondheidsproblemen – waaronder de ziekte van Lyme en depressie – in de aanloop naar haar overlijden.

Mills had naar verluidt ook een tumor op een van haar eierstokken, maar weigerde de massa operatief te laten verwijderen.

Wie u ook bent en wat uw omstandigheden ook zijn, de waarheid is dat uw leven veel meer waarde heeft dan ik in woorden kan beschrijven.

En hoe slecht de zaken er nu ook voorstaan, er is altijd een manier om de zaken te veranderen.

Ik ben daar een levend voorbeeld van.

  WEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

Dus geef nooit op, en vergeet nooit dat uw leven waarde heeft.

Je leven is geen ongeluk. Zoals ik in mijn gloednieuwe boek bespreek, ben je hier met een reden neergezet en heb je een belangrijke taak te vervullen.

Je bent geen waardeloze willekeurige verzameling cellen. Er is nooit iemand anders geweest zoals jij, en er ligt een bestemming voor je klaar die alleen jij kunt vervullen.

Luister dus niet naar degenen die je ervan willen overtuigen dat je niet waardevoller bent dan een zak vuil.

Zij zouden het liefst zien dat wij allemaal in een hoopje compost veranderden, maar de waarheid is dat zij absoluut niet van plan zijn zichzelf zoiets aan te doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Viganò: “Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAustralische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushte
Volgend artikelAls de vaccin-verzwakte immuniteit explodeert, verwacht dan drie dingen van de regering om het te verdoezelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. De emotionele reactie van Michael Snyder op het zgn composteren van dode mensen is wel begrijpelijk, gezien zijn religieuze opvattingen. Maar ‘composteren’ is toch zo gek niet als je bedenkt dat een mens uit de aarde ontrokken is, uit aardse materie bestaat (want wat anders?) en ook weer terug gaat naar de aarde. Het middel waarmee de dode weer opgenomen wordt in de aarde is min of meer niet boeiend. Veel mensen beseffen al dat het water dat ze vandaag drinken mss ooit de urine was van de eoa farao, of ander beroemd iemand. Jouw botten zitten vol met fosfor dat ergens anders weer nuttig voor kan zijn. Wat ga je er mee doen? Meenemen naar de hemel, net als je Tesla en je bankrekening en je rolex en je ebike, etc? De Joden wikkelen hun doden in een laken, en dat pakketje gaat zo de grond in. Langzaam wordt het lichaam daar weer verorberd door de aarde, in feite dus ‘gecomposteerd.’ Men kan er voor kiezen ook op deze manier ‘begraven’ te worden omdat een aantal begrafenis ondernemingen deze keuze bieden. Bedenk verder eens hoe leuk het is om te kunnen zeggen dat de tomaten deze zomer extra sappig zijn dankzij de compost van die naargeestige Tante Truus die nu de familie post-mortem toch nog eens een leuke contributie brengt!

 2. @Frontnieuws
  Arme leeuwen LOL.
  Maar kan mij heel goed vinden in je wens . 👍
  Al dat gezijk van mensen met hun afkeuring tegen een dergelijke oplossing .
  Geef terug aan de natuur waar je jaren van hebt geprofiteerd.
  Het overdreven gedram over een omhulsel .
  Het altaren van en in de trant (het was toch me vader, moeder) .
  Nooit in kunnen vinden .
  Heb tot nog toe 3 van mijn honden begraven .
  2 gecremeerd potten staan stof te trekken ergens in de hoek .. bij het amsterdammertje dat al jaren in de hoek staat . 😁
  Me ouwe is van de armen begraven (Begraafplaats Sint Barbara ) een nummer aan het hoofdeind.
  Een keer langs geweest 45 jaar geleden . Zei nog je ligt er strak bij ouwe . 😄
  Nee ik ben het met Rommel eens geen tamtam gewoon verwerken die hap .
  Me Ma is gecremeerd .. hoorde later dat de lijken die gecremeerd worden overeind komen zitten door de hitte. Grappig . Het ritueel is al millenia verbranden, composteren, achter laten voor de gieren (india) M.A.W zal me aan mijn togus roesten .

 3. Is natuurbegraven niet hetzelfde proces? Behalve dat je lichaamsresten dan opgenomen worden door de omliggende natuur ipv dat iemand in zijn tuin meewarig naar je hoopje resten zit te kijken? Gewoon een gat in de grond met een wade ipv een dichte dure kist of een dure zerk heeft me altijd wel aangetrokken.

  • Het gevaar is dat er allerlei verontreinigingen (bv amalgaam vullingen) in de compost komen en dus in je groenten. Op een begraafplaats speelt dat geen rol.

  • Pas 2 natuurbegravingen meegemaakt. Op verschillende plekken..
   De 1e lag in een wade in een open kist. Er mocht geen deksel op.
   De 2e lag in een gesloten kist.
   Dus vooraf goed informeren, als je het belangrijk vindt.

   • Je mag zonder kist ook. Alleen in ’n biologisch afbreekbare wade. Lijkt me wel wat. Alleen hoe sjouwen ze je dan naar dat gat in de grond. Lijkt me onfris zonder kist. Of zouden ze je in een zeiltje wikkelen en je boven het gat afrollen? Tollend het graf in..

 4. @Vince
  Jij maakt je druk over amalgaam?
  Grapig idd .
  We hebben jaren met loodhoudende benzine gereden (om het kloppen van de motor tegen te gaan) .
  Die uitstoot is giganties geweest .
  De neerslag van lood op de straten en idem zodoende in water riool was enorm .
  Nu je zogenaamde geroemde tefal de antiaanbaklaag van teflon, oftewel PTFE.
  Das ook goed spul .
  En nog even doorgaan ?
  amalgaam vullingen(kwik) zit nog alleen in de ouderen.
  Met alle respekt je stelling is een beetje kort zichtig .

  • Tja wat zijn de ouderen nog waard? Daar had ene Toos zo haar gedachten over toen ze dit vertelde in 2008 toen een mevrouw 90 werd. Die overleed toen ze 103 was.
   Maar in kader van dit topic is de vraag hoe kunnen deze inhoudstoffen bijdragen aan het milieu.:-)

   OUDEREN NIETS MEER WAARD?
   Hoezo niets meer waard?
   Wij zijn een fortuin waard!
   Wij hebben zilver in onze haren,
   Goud in onze tanden
   En gas in onze darmen.
   Stenen in onze nieren
   Lood in onze schoenen
   En kalk aan onze nagels.
   Staal in onze heupen,
   En elastiek in onze knieën.
   Vol met medicijnen,
   Lijken we wel op goudmijnen.
   Een mens met zoveel mineralen
   Zal het jaar 3000 wel halen

   Daarom gaan we fier door het leven,
   Nemen kritiek op als een spons.
   Want door bovengenoemde rijkdom,
   Drijft de economie op ONS!
   TOOS.

   • En wat dacht je van de kennis die ouderen bezitten.
    Zíj kunnen zich nog redden als de voorzieningen klappen.
    Ik heb zo’n buurvrouw. Goud waard!

 5. Fijn! Dan zorgt ons Pa toch nog dat we te vreten hebben! Zij het na zijn dood, mijn lichaam wil ik schenken aan de Kittekat Fabrieken, ik hou van poezen, als ze mij tot gehakt malen met wat kruiden hebben de poezen een lekkere maaltijd!

 6. Niks nieuws; de Poolse boeren gebruikten de as uit de crematoria van de kampen als kunstmest voor kool…..

  Special offer van Soyed Green: extra koekie plus; gemaakt van echte blanken!

  Note: ook de islam staat kannibalisme toe, en dat is in opkomstin Nigeria en ZuidAfrika en Zimbabwe.
  Proost! Zij was een lekker stuk–heeft nu een heel andere demensie….

 7. Beste Mensen

  Een lichaam is maar een lichaam
  Gemaakt Uitgetrokken uit Moeder Aarde als huis voor een Super kleine Al Geest
  Meer niet
  Wij zijn de bewoners van dat gemaakte huis genaamd lichaam

  Dank U

  • Vooralsnog wil ik nog wel graag een poosje mijn huisje blijven bewonen en ik denk dat wel meer mensen dat willen …
   We gaan wel zien of, en hoe, dat is te realiseren.

 8. Hebben jullie wel eens nagedacht over wat er NU in de compostzakken zit?
  Waar die prachtige potgrond vandaan komt en wat er in gestopt is? Ruik maar een bij een compostverwerkingsbedrijf..
  Alleen als je humus zelf uit het bod schept heb je schone grond.

 9. Als ik zou kunnen kiezen dan zou ik het liefst na mijn dood op zondondergang gelijk in de tijd bij de noormannen op een vlot de zee in worden geduwd kunnen ze daar dat ding in de fik steken terwijl de achter blijvers bij een toast en een traan mijn lichtje in de verte stilletjes aan zien uitdoven

 10. Beste Mensen

  Ieder oud persoon vind zichzelf goud waard
  Maar dat is ook zo
  Het klopt
  Maar dat is een klein gedeelt van de waarheid
  Want ….
  Alles maar dan ook echt Alles is Goud Waard
  Inclusief jonge mensen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in