De media hebben gereageerd op de recente golf van prominente voetballers die plotseling midden in een wedstrijd instorten met hartproblemen, door te concluderen dat het gewoon “toeval” is.

Ja, echt waar, schrijft Summit.news.

In de afgelopen weken en maanden hebben talloze voetbalsterren, maar ook andere atleten, op mysterieuze wijze ernstige hartproblemen gekregen.

Dit was voor de Duitse krant Berliner Zeitung aanleiding om een verslag te publiceren waarin een antwoord werd gezocht op de vraag waarom “de laatste tijd een ongewoon groot aantal prof- en amateurvoetballers is ingestort”.

Vorige week werden nog twee voorbeelden aan de lijst toegevoegd toen John Fleck van Sheffield United in elkaar zakte en Adama Traore van Sherrif Tiraspol tegen het einde van een Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid ineenstortte.

Volgens een rapport van Dr. Yaffa Shir-Raz is er een “5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021” (zie Frontnieuws 5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021).

Echter, volgens een onderzoek van de Daily Mail, “Het is angstaanjagend, maar het is TOEVAL” en er is geen noodzaak voor “paniek.”

Het rapport beweert dat, “Een golf van high-profile hartproblemen en instortingen onder professionele voetballers in de afgelopen weken waarschijnlijk toeval zijn, in plaats van een indicatie dat spelers worstelen met de hoge intensiteit van het spel, volgens een vooraanstaande cardioloog.”

  Nog meer pandemische corruptie: weigering om natuurlijke immuniteit te erkennen

Nou, dat is dan geregeld. Zaak gesloten.

In het hele rapport wordt met geen woord gerept over het denkbeeld dat negatieve vaccinreacties iets te maken zouden kunnen hebben met wat er aan de hand is, ondanks het feit dat wordt toegegeven dat myocarditis in “zeldzame” gevallen een bijwerking is van het vaccin.

Maar, zoals Chris Menahan opmerkt, de commentaarsectie barst van de mensen die precies die suggestie opwerpen.

Is het een wonder dat de meeste mainstream websites de commentaarsecties helemaal afschaffen?

Zoals we al eerder hebben gemeld, werd een ex-prof die het waagde om tijdens een rechtstreekse radio-uitzending een verband met vaccins te suggereren, in real time gecensureerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie: Worden we direct ziek geïnjecteerd met Covid? … Vaccin Spike-Eiwitten zelf beschadigen hart en aders! … Meer topatleten gewond door vaccinatie


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaring
Volgend artikel49-jarige die COVID overleefde, wordt gedwongen vaccin te nemen om op longtransplantatielijst te blijven, sterft na tweede Moderna inenting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Tabel met toevalsgetallen voor journalisten:

  13 58 12 97 86 12 56 14 74 65 01 37 14 59 17
  12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

 2. Juist door de grote aantallen gevallen kan je door statistiek bewijzen dat het geen toeval is maar een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

 3. Oh mijn god, toeval! Hoe lang houden ze deze onzin vol.
  Het gaat niet alleen om voetballers, ook tennisers, atleten.
  Bunch of Idiots.
  Inge

 4. Tja en dan lees je weer op dat nep nu.nl dat ze zich zorgen maken om de ongevaccineerde zwangere vrouwen. Ja zorgen omdat er gezonde kinderen ter wereld komen zeker want de bevolking moet minder worden en niet meer natuurlijk volgens suiker pompjes schwab en gates

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in