Een inwoner van de Italiaanse stad heeft een video gepubliceerd waarop de alarmerende niveaus van elektrosmog te zien zijn. De burgemeester werd gevraagd om onmiddellijk een onderzoek in te stellen naar de vermoedelijke correlatie tussen de abnormale niveaus en abnormale bloedingen bij burgers.

Uit de Italiaanse stad Trento komt een verontrustende video van een flatbewoner die vlakbij een gebouw woont waarop een 5G-antenne is geïnstalleerd. De man legt uit dat de frequenties van de antenne onlangs zijn verhoogd. Hij heeft het over bloedneuzen, waar eerst zijn moeder en kort daarna hijzelf last van had. Volgens ComeDonChisciotte lijken dergelijke gevallen zich “te vermenigvuldigen” in de stad, bericht het Italiaanse nieuwsportaal ComeDonChisciotte.

In de video is in de verte een toren met 3G-, 4G- en 5G-antennes te zien, en de man meet met een meetapparaat pieken van 46 V/m op het terras. De meter overschrijdt de bovengrens van het grafische display en geeft zelfs een hoorbaar alarm. In het huis dalen de waarden tot ongeveer 7 V/m. Volgens de man is het 29 november.

De journalist Maurizio Martucci schreef op Telegram dat dit mogelijk was dankzij het abnormale “all’italiana” onderzoek van gemiddeld 6 V/m in 24 uur: ’s Nachts zou tot 0,2 V/m het toegestane gemiddelde vertekenen. Hij vroeg:

“Stel je voor wat er zou kunnen gebeuren als de regering en het parlement de limieten zouden verhogen tot 15 V/m.”

Volgens ComeDonChisciotte heeft raadslid Andrea Maschio de burgemeester van Trento – in zijn hoedanigheid als verantwoordelijke voor de gezondheid van de bevolking in zijn gebied – gevraagd om onmiddellijk in te grijpen via de voorzitter van de gemeenteraad. Het APPA (Provinciaal Agentschap voor Milieubescherming) moet de nodige technische metingen laten uitvoeren en de vermoede correlatie tussen abnormale elektrosmogniveaus en abnormale bloedingen bij burgers onderzoeken.

  De uitrol van 5G: EMV straling, verwoestende gezondheidseffecten, sociale en economische gevolgen - Misdaden tegen de Mensheid?

In deze context wijst het portaal erop dat Trento is gekozen als de volgende stad die gastheer zal zijn van de G7-top over kunstmatige intelligentie. Trento beschrijft zichzelf ook als een “slimme stad”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Blootstelling aan microgolven en straling van mobiele telefoons zorgt ervoor dat gevaarlijke vrije radicalen, PEROXYNITRITEN genaamd, zich ophopen in het lichaamVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBrussel rolt elektronische leiband uit voor Europeanen met introductie van Digitale Identiteitsportefeuille
Volgend artikelZe hebben geen goed excuus voor het record aantal longontstekingen bij Nederlandse kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. De gemiddelde mens denkt “ach als ik mijn netflix maar sneller kan streamen op mijn mobieltje dan zal mijn gezondheid mij worst zijn”. Er is een massa bewijs dat leven in een magnetron niet erg fijn is voor de gezondheid, helaas wordt dit bewijs zwaar onderdrukt door belanghebbenden met hele diepe zakken.

 2. Zou dit te maken hebben met de verhoogde druk die je af en toe in je oren voelt de laatste tijd? Alsof je aan het dalen bent in de zee, of in een vliegtuig, en je moet je oren laten knetteren om die druk weg te nemen. Is het niemand opgevallen dat er iets met de atmoferische druk is? Niet de hele tijd dus, maar af en toe. Je voelt het, maar het is niet zo heel sterk dat je er op gaat letten. Toevallig viel het me op omdat ik veel gedoken heb en dat gevoel dus snel herken. Het lijkt gepaard te gaan met die ‘chemtrails’ maar daar ben ik nog niet zeker van.

 3. Dit is hét massa vernietigingswapen voor de nabije toekomst, maar ja wie interesseert het.
  Slimme stad noemen ze het ook nog 🤪🧐🤨

 4. Heb ik ook al 2 maanden droge lucht snachts en hele dunne neus binnenkant,bloed snel en ruikt vreemd,ook mijn hondjes heel veel last van snachts. Veel snurken en bijna stikken in hun tong van de droogte heb zo een verstuiver gekocht om de lucht vochtig te houden in de slaapkamer.

   • Je kan je huis beveiligen voor deze stralingen. ER is zelfs een facebook hiervoor om elkaar te helpen en tips te geven. Ik weet nog 1 ding hierover als je je muren stralingsvrij hebt gemaakt met een bepaalde verf je ook de plafon en de vloer een cm of 50 door moet verven zodat het na een tijdje de stralingen niet erover en eronder door komt.

 5. Als man in filmpje zou gaan bellen dan word straling nog veel sterker
  Doordat antennes gaan richten en tunnelen op de richting van de telefoon.

 6. Orgonite kan ook helpen bij straling van 4 en 5G.

  Zie de site orgonisenederland.nl en b.v. orgonita.eu. Daar kan je towerbuster bestellen en Cloudbuster.
  Zelf maak ik ook towerbusters en heb de hele buurt waar ik woon “gegift” . Dat is verspreiden zodat vogels niet meer uit de lucht vallen. Vooral bij zendmasten heb ik ze ook verspreid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in