In deze video leggen deskundigen uit hoe de mRNA “trans”-injecties niet alleen fysieke schade aan organen veroorzaken, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uiteindelijk leiden tot enorme persoonlijkheidsveranderingen.

Ze bespreken ook hoe de mRNA-injecties de wil breken van sommige mensen die ze krijgen, schrijft The Exposé.

De discussie vond plaats tijdens een zitting van de International Crimes Investigative Committee (“ICIC”) vorige maand. Advocaat Dr. Reiner Fuellmich interviewde Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf en Dr. Peter R. Breggin.

Prof. Bhakdi en zijn vrouw Prof. Reiss spraken over de effecten van de nieuwe mRNA “vaccin” technologie die volgens het plan van de voorstanders – het plan van Mr. Global – in de toekomst het enige beschikbare “vaccin” zal worden en conventionele vaccins – zoals die voor mazelen, griep etc. – zal vervangen.

Schrijfster en journaliste Dr. Naomi Wolf legt uit hoe de gebroken wil van mensen na de vaccinatie er in het echte leven uitziet. En psychiater Dr. Peter Breggin vergroot de verontrustende parallellen tussen de effecten van mRNA op het menselijk brein en de effecten van lobotomie, waardoor de “vaccinatie” campagne zonder enige twijfel één van de meest brute, ja zelfs wrede misdaden tegen de mensheid is die ooit is gepleegd.

De meeste mensen kennen lobotomie alleen uit de film ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’, hoewel de Covid-crisis heeft onthuld dat niets te luguber of griezelig is voor Big Pharma om producten te ontwerpen en uit te rollen die bedoeld zijn om massaal te worden geïnjecteerd in bevolkingsgroepen onder het label “vaccin”.

  Arts onderzoekt COVID-19 vaccins in lab en is geschokt door wat ze vond

Deze video bevat details en beelden waar sommige kijkers zich niet prettig bij zullen voelen. Maar het is heel belangrijk voor ons allemaal om te weten en te begrijpen wat deze mRNA-injectie doet met het lichaam en de geest van degenen die ze hebben gekregen. Alleen dan zullen we kunnen begrijpen waarom zoveel mensen die deze injecties kregen niet meer door ons – de niet-mRNA besmette – bereikt kunnen worden.

ICIC: Suddenly changed? Personality changes after mRNA-Injection, 14 november 2022 (1hr 41 min)

De bovenstaande video is ingesloten vanuit Rumble. Voor degenen die geen toegang hebben tot Rumble, kun je de video HIER bekijken.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar – “Het bloed verandert in lijm”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe hebben geen goed excuus voor het record aantal longontstekingen bij Nederlandse kinderen
Volgend artikelHet einde van de Kabinetsoorlog – Poetin en Moltke worstelen met de limieten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Alleen maar respect voor onze dierbare Rommel van FN.
  Verder denk ik, het zal wel. En ik heb de recente brief van de gifspuit meteen in de vuurkorf geworpen. Een paar seconden opknetterende warme gloed, dat dus wel.

 2. Iedereen van 60 jaar en ouder willen ze ruimen. Want de Nederlandse pensioenpot van 1500 Miljard euro is allang door Rutte & co al door gesluisd naar de EU. De AOW pot is ook al geplunderd. Zodat Rutte zijn beloofde baantje bij de NAVO kon krijgen, dat wij westerlingen niets anders zijn dan slaven voor hen.

   • Als “gelobotomiseerde” en “wetenschapper in opleiding” ben ik niet echt geschikt om hierover na te denken, maar hypothetisch gezien wordt mRNA meestal snel omgezet in spike-eiwitten.
    Deze spike-eiwitten zullen gepresenteerd worden aan het oppervlak van cellen met een hulpmolecule dat MHC-I wordt genoemd, iets dat ook natuurlijk gebeurt bij virale infecties, normaal gezien leidt dit tot celdood want de cel is geïnfecteerd, maar bij zo’n vaccinatie niet? (geen bewijs gezien daarvoor) Het grootste deel van het spike-eiwit wordt vernietigd, want immuuncellen hebben maar weinig eiwit nodig. De kans bestaat dat het spike-eiwit nog wat blijft hangen in cellen en misschien bloed, maar sperma/slijmvliezen/”shedding” is onwaarschijnlijk.

    En als je bezorgd bent. Ik ben in orde, ik had al veel medische klachten ervoor en ik heb veel pech gehad dit jaar, maar ik heb nooit iets ervaren dat ik aan het vaccin kan linken behalve pericarditis en dat was 1 jaar na mijn laatste vaccin + mogelijk gelinkt aan een medicijn. En nu ik getransplanteerd ben gaat alles veel beter.

    • Dank voor je uitgebreide uitleg! Heel interessant. Ik ben er inderdaad niet zo bang voor, alleen zijn er wel verhalen over shedding, waarbij bv katten en honden plotseling stierven na contact met gevaccineerden. Ik blijf erg kritisch, en neem niet zomaar alles aan voor zoete koek. Ik ken een wetenschapper die vanwege manipulatie en corruptie uit de vaccin-industrie is gestapt, omdat hij zijn werk niet meer kon verantwoorden aan zijn geweten. Hij heeft me schokken dingen verteld.

  • ….ja ja , als ik jou was liep ik rond in n duikerspak….grondig controleren ook wie de zuurstofflessen vult …..men weet maar nooit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in