Alle oorlogen zijn bankiersoorlogen” is een algemeen bekend feit bij velen in de Alternatieve Media die begrijpen dat politici slechts marionetten zijn voor de Globalisten die de financiën van de wereld controleren, en deze Globalisten die de banksector en de miljardairs op Wall Street en Silicon Valley controleren, financieren beide kanten van bijna elke oorlog om de winst te maximaliseren, schrijft Brian Shilhavy.

Denk aan professionele sporten in de V.S. voor een analogie. Wanneer een grote sportcompetitie een kampioenswedstrijd of -serie houdt om te bepalen welk team de “kampioen” is, heb je twee steden en twee teams met zogenaamd twee verschillende eigenaren die tegen elkaar strijden om een “kampioen” te bepalen.

Slechts één van die teams kan claimen de “kampioen” voor dat seizoen te zijn van alle andere teams in die competitie.

Maar wie profiteert er, welk team er ook wint?

De bankiers die de banken bezitten waar alle financiële middelen van elk team zich bevinden. Zolang de sportcompetitie financieel solide is en hun markt groeit, profiteren de bankiers en investeerders, ongeacht welk team tot “kampioen” wordt gekroond.

Zo is het ook met oorlog.

Maar sinds het begin van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in 2022 hebben we de regels van oorlogvoering zien veranderen. Er lijkt een nieuwe kloof te zijn ontstaan in het wereldwijde banknetwerk, omdat het westerse banksysteem, gevestigd in Londen, Frankrijk, Zwitserland en New York, Rusland heeft afgesneden van het gebruik van hun banknetwerk door hen uit te sluiten van het wereldwijde SWIFT banksysteem om wereldwijd geld te verplaatsen.

Het Westerse banksysteem, dat voornamelijk wordt geleid door de Joodse Rothschild familie in Europa en de Joodse Rockefeller familie in de VS, heeft sinds 2019 jammerlijk gefaald en kon alleen in leven blijven dankzij COVID-19, waardoor de Federal Reserve letterlijk miljarden dollars in de economie kon pompen via het leger (Operation Warp Speed) om de “onzichtbare vijand”, COVID-19, te bestrijden.

Dit is de methode die de Globalisten hebben gebruikt om hun controle over het financiële systeem van de wereld te behouden sinds op zijn minst het begin van 1900 dat leidde tot de Eerste Wereldoorlog: start gewoon een “oorlog” en financier beide kanten om het financiële systeem te “repareren”.

De “oorlog” veranderde van dynamiek na de valse vlag gebeurtenis bekend als 9/11, waar de vijand “terroristen” werden in plaats van een enkel land of geopolitieke locatie. Hierdoor konden de Globalisten hun enorme financiële middelen gebruiken om de belangrijkste inlichtingendiensten, de CIA, Mossad en MI6, te financieren om deze “terroristische groepen” te creëren, meestal onder moslims.

Deze “oorlog” bestaat tot op de dag van vandaag en rechtvaardigt de militaire aanwezigheid van de Verenigde Staten in bezette gebieden in het hele Midden-Oosten, zoals Syrië, Irak en vele andere plaatsen, die “toevallig” ook gebieden zijn met een hoge aardolieproductie.

De “oorlog” begonnen door deze Globalisten veranderde de dynamiek opnieuw in 2020 met de “oorlog” tegen het “onzichtbare virus” dat China en Donald Trump begonnen.

Het is daarom altijd verstandig om een stap terug te doen wanneer er een “oorlog” uitbreekt, zoals de meest recente oorlog die in oktober begon in Gaza, en te proberen te achterhalen wat het doel en het eindspel van de Globalisten zou kunnen zijn.

Ik heb hier de afgelopen dagen over nagedacht, sinds de leider van Hezbollah, Hassan Nasrallah, afgelopen vrijdag niet opriep tot een totale oorlog tegen Israël, zoals velen hadden verwacht.

Dit was het dreigement aan Israël als ze ervoor zouden kiezen om Gaza binnen te vallen met grondtroepen, wat ze nu hebben gedaan, terwijl ze doorgaan met het bombarderen van alles en nog wat in Gaza, inclusief gisteren toen Israëls minister van Erfgoed Amichai Eliyahu verklaarde dat het laten vallen van een atoombom op de Gazastrook een optie was voor Israël en beweerde dat er geen onschuldige burgers in de enclave zijn. (Bron.)

Waarom hebben Hezbollah en Iran hun dreigementen dan niet uitgevoerd?

Ik weet het niet en kan alleen maar speculeren. Heeft de VS Iran en Hezbollah omgekocht voordat de Hamas-aanvallen plaatsvonden, zoals blijkt uit het vrijgeven van miljarden dollars aan Iran vlak voor de aanvallen?

Of spelen Iran en Hezbollah op de lange termijn, door niet in de Israëlische val te trappen en gewoon af te wachten tot Israël vanzelf implodeert zonder een grotere escalatie van de oorlog?

Dat laatste is de mening van Scott Ritter, de voormalige inlichtingenofficier van het Amerikaanse Korps Mariniers die nu schrijft voor RT.com. Zie:

De VS en Hezbollah willen hetzelfde van Israël-Hamas oorlog – De “duellerende” toespraken van Hassan Nasrallah en Antony Blinken laten zien dat beiden de escalatieladder van het Midden-Oosten begrijpen

Bron afbeelding

Maar er is misschien nog een ander stukje in deze puzzel dat Pam Martens heeft ontdekt en gepubliceerd in haar column van vandaag op Wall Street on Parade, en haar voortdurende verslag van de rechtszaken van Jeffrey Epstein tegen Chase Bank, de grootste bank in de VS.

Tijdens het bestuderen van rechtbankdocumenten voor de meest recente voorgestelde schikking in een class action rechtszaak tegen Chase Bank, die het wereldwijde pedofielennetwerk van Epstein financierde, merkte ze op dat een van de eisers, voormalig Epstein-slachtoffer Sarah Ransome, de schikking aanvocht en later deze week voor de rechtbank in New York verschijnt. Als voormalig slachtoffer van Epstein heeft Ransome eerder deals gesloten om te voorkomen dat ze zou getuigen, en daar had ze spijt van.

Martens ontdekte dat er nu een federale marshal aanwezig moet zijn bij deze hoorzitting, iets wat nog geen enkel ander mediakanaal heeft gemeld.

Er gebeuren zeer vreemde dingen in een zeer geruchtmakende federale rechtszaak in Manhattan waar de grootste bank in de Verenigde Staten, JPMorgan Chase, door slachtoffers wordt beschuldigd van het faciliteren van de sekshandelbende van Jeffrey Epstein die minderjarigen seksueel misbruikte toen de bank meer dan tien jaar lang $40.000 tot $80.000 per maand in contant geld uitdeelde zonder de wettelijk vereiste Suspicious Activity Reports in te dienen.

  De Palestijnse tragedie: Cui bono?

Wat de bank nog meer in het spel brengt is het feit, gedocumenteerd door interne e-mails, dat leidinggevenden en personeel van JPMorgan Chase bezoekers waren van Epsteins herenhuis in Manhattan waar volgens slachtoffers verkrachtingen en aanrandingen van minderjarigen plaatsvonden. (Zie ons rapport: A JPMorgan Court Filing Shows Another Bank Exec Visited Jeffrey Epstein’s Sex-Trafficking Residences 13 Times – Two More Times than Jes Staley.)

Uit een recente vermelding op de agenda van de zaak blijkt dat er nu een federale marshal aanwezig moet zijn bij de hoorzitting over de eerlijkheid op donderdag 9 november om 16.00 uur in de U.S. District Court voor het zuidelijke district van New York.

Een gewapende federale marshal nodig hebben voor een hoorzitting waarbij de grootste bank van de Verenigde Staten, haar advocaten van Big Law-kantoor WilmerHale en de prominente advocaat van de eisers, David Boies, betrokken zijn – lijkt iets dat de nieuwsgierigheid van verslaggevers in dure mediagebouwen in Manhattan zou kunnen wekken. Maar wat de zaak nog vreemder maakt, is het feit dat noch de New York Times noch de Wall Street Journal – twee kranten die eerder al actief over de zaak berichtten – hebben nagelaten om deze nieuwste intrige met hun lezers te delen.

De waarschijnlijke reden dat de federale marshal is opgeroepen voor de hoorzitting is dat David Boies de dubieuze actie heeft ondernomen om een bewijsstuk openbaar te maken op de rol van de rechtbank met wat beweert 105 pagina’s te zijn van persoonlijke e-mails die zijn verstuurd door een slachtoffer van sekshandel van Jeffrey Epstein, Sarah Ransome. In de laatste e-mail staat het volgende

“David en Demon – Jullie hebben de grootste fout gemaakt door mij te kruisen. Jullie hebben me onderschat en ik kom jullie halen. Sarah Ransome”

In de hele reeks e-mails verwijst Ransome naar Jamie Dimon, voorzitter en CEO van JPMorgan Chase, als “Demon” in plaats van Dimon. (Gezien de vijf aanklachten wegens misdrijven en fraude waar Dimon de leiding over heeft gehad bij de bank, zou het je vergeven kunnen worden als je een onaangename bijnaam kiest voor de topman van de bank).

In een e-mail van 24 oktober 2023 aan leiders van landen in het Midden-Oosten schrijft Ransome het volgende:

“Mijn slechte keuzes omdat het leven me een nogal ruwe hand gaf, veranderen niets aan het feit dat ik herhaaldelijk verkracht en verhandeld werd door Epstein, hoe hard de Amerikaanse en Israëlische regering ook ontkennen dat ze inderdaad de Conventie van Genève hebben geschonden en al tientallen jaren wereldwijd oorlogsmisdaden plegen… We weten allemaal dat het materiaal dat Epstein voor beide regeringen heeft gefilmd jarenlang is gebruikt om deals in hun voordeel te bemiddelen.”

(Bron)

Wie is Sarah Ransome?

Bron afbeelding

Sarah Ransome is een voormalig slachtoffer van Epstein en Ghislaine Maxwell en is al verschenen in andere rechtszaken, waaronder die van Ghislaine Maxwell. Ze beweert dat ze kopieën heeft van geheime sekstapes die Epstein heeft opgenomen en die de rijken en machtigen beschuldigen.

Ze is bekend bij de Corporate Media en is in veel interviews verschenen met haar beweringen. De enige naam die ze tot nu toe heeft genoemd is advocaat Alan Dershowitz, die de beschuldigingen heftig heeft ontkend. Ze klaagde Dershowitz aan wegens smaad omdat hij haar een “leugenaar” noemde en de twee schikten buiten de rechtbank om.

De Daily Mail schreef dit in december 2022:

Een van de slachtoffers van Jeffrey Epstein heeft beweerd dat hij sekstapes heeft gemaakt van zijn rijke vrienden – en ze heeft ze niet alleen gezien, ze heeft er ook kopieën van gemaakt.

En de onlangs vrijgegeven verklaring van Sarah Ransome heeft de beschuldigingen nieuw leven ingeblazen dat topadvocaat Alan Dershowitz betrokken was bij het misbruik van minderjarige meisjes.

Ransome beweerde in de verklaring die werd afgelegd als onderdeel van een rechtszaak die Virginia Giuffre had aangespannen tegen Epstein’s voormalige vriendin Ghislaine Maxwell dat ze beelden heeft gezien van twee medewerkers van Epstein die seks hadden met een vrouwelijk slachtoffer.

En ze beweert dat ze gedwongen werd tot een triootje met Dershowitz en een onbekende vrouw.

Dershowitz ontkent elk misbruik. Hij zei tegen de Daily Beast: ‘Laat ik heel duidelijk zijn: ik heb seks gehad met één vrouw sinds de dag dat ik mijn vrouw ontmoette.

En gedurende de hele relevante periode heb ik nooit contact gehad met Ransome. Ik heb nooit contact gehad met iemand anders. En de verhalen zijn allemaal verzonnen.

Ransome beweert verder dat de beelden die ze zag ‘me de rest van mijn leven zullen achtervolgen’ en dat de gezichten van de twee mannen duidelijk zichtbaar waren. Ze identificeert deze mannen niet.

Ransome beweert zelfs dat ze kopieën heeft die ze op verschillende beveiligde locaties in Europa heeft opgeslagen en zegt dat ze represailles van Epstein vreest, ook al is hij dood.

De bommelding geeft nieuw inzicht in de lang gekoesterde theorie dat Epstein zijn rijke mannelijke vrienden chanteerde met in het geheim opgenomen video’s van hen terwijl ze seks hadden met minderjarige meisjes die hij beschikbaar stelde.

Ransome, die in Zuid-Afrika werd geboren en op 14-jarige leeftijd naar Schotland verhuisde, werd door een van zijn ronselaars in Epsteins web gelokt nadat hij naar New York was gekomen om model te worden.

Epstein beweerde dat hij connecties had bij FIT, de New Yorkse modeacademie, en Ransome zegt dat hij ‘mijn opleiding gebruikte als een manier om mijn ziel aan de duivel te verruilen en een seksslaaf te worden om mijn studie te betalen’.

Hoewel de stage op de universiteit nooit doorging, zou het niet instemmen met seks met Epstein ertoe leiden dat hij weigerde haar nog langer te steunen, waardoor Ransome berooid achterbleef en geen vooruitzicht had om het te maken als model, beweert ze.

  Seksuele voorlichting: WHO en Duitse autoriteit vinden dat zelfs baby's moet worden geleerd om te masturberen

Onder de onlangs vrijgegeven documenten bevinden zich e-mails van Ransome waarin ze het bestaan van de tapes uitlegt.

Ransome schrijft: ‘Toen mijn vriendin geslachtsgemeenschap had met (redacted) en (redacted), werden er in feite bij elke gelegenheid sekstapes gefilmd door Jeffrey.

Godzijdank is ze erin geslaagd om wat beelden van de gefilmde sekstapes te bemachtigen waarop duidelijk de gezichten te zien zijn van (redacted) en (redacted) die geslachtsgemeenschap met haar hadden’.

Epstein komt niet in de video voor, iets wat volgens Ransome laat zien hoe ‘slim’ hij was.

De vriendin stuurde Ransome een deel van de beelden die beide mannen ‘impliceren’ en ze schrijft dat ze ‘met mijn eigen twee ogen het bewijs van deze seksuele handelingen’ heeft gezien.

Ransome schrijft: ‘Ik ben meer dan bereid om onder ede te zweren en in de rechtszaal te getuigen over deze sekstapes… het zal je hart in een miljoen kleine stukjes breken als je deze beelden bekijkt’.

Ransome beweert dat ze een back-up van de beelden heeft gemaakt op verschillende USB-sticks die ze op verschillende locaties in Europa heeft opgeslagen.

Slechts één ander persoon weet waar de beelden zijn ‘voor het geval er iets met me gebeurt voordat de beelden worden vrijgegeven’, schrijft Ransome. (Volledig artikel)

Ransome heeft twee keer geprobeerd zelfmoord te plegen, waaronder in 2018 nadat ze een rechtszaak tegen Epstein en Maxwell had geschikt voor een onbekend bedrag, een beslissing die ze nu zegt te betreuren, omdat ze nooit haar gelijk in de rechtszaal heeft gekregen.

Ze onthulde veel hiervan in haar getuigenis in 2018 in de Ghislaine Maxwell rechtszaak.

Een van de slachtoffers van Jeffery Epstein schetste het misbruik dat ze heeft meegemaakt in haar slachtofferverklaring. Ze onthulde dat ze twee keer zelfmoord probeerde te plegen nadat ze was opgesloten in de kerker van Ghislaine Maxwell toen de Britse socialite in de gevangenis zat.

Sarah Ransome, 37, zei in haar slachtofferverklaring, die dinsdag werd vrijgegeven, dat ze ooit had geprobeerd om van een klif te springen toen ze op Epsteins privé-eiland St. Little James in de Amerikaanse Maagdeneilanden verbleef.

Ze sprak enkele uren voordat Maxwell dinsdag voor 20 jaar werd opgesloten in een rechtbank in Brooklyn nadat ze haar excuses had aangeboden aan de slachtoffers van Epstein, terwijl ze beweerde dat de pedofiel ook haar had bedrogen.

Ik was niets meer dan een seksspeeltje met een hartslag en een ziel, gebruikt om Epstein, Maxwell en anderen te vermaken’, schreef ze.

Tijdens een bezoek aan het eiland werd ik door de seksuele eisen, vernedering en vernedering gedwongen om te proberen te ontsnappen door van een klif af te springen in het door haaien geteisterde water.

Ik werd door Maxwell en zijn gezelschap betrapt vlak voordat ik sprong. Op dat moment leek die extreem riskante ontsnapping aantrekkelijker dan nog een keer verkracht te worden”.

Ransome zei dat ze pas 22 jaar oud was toen ze in New York aankwam met de hoop naar het Fashion Institute of Technology te gaan.

Ze zei dat ze het doelwit was van een Epstein-Maxwell recruiter genaamd Natalya Malyshev in een club, die ervoor zorgde dat ze de miljardair ontmoette die haar naar verluidt financiële steun beloofde om naar haar droomschool te gaan.

Epstein en Maxwell waren meesters in het vinden van jonge, kwetsbare meisjes en jonge vrouwen om uit te buiten”, zei Ransome.

Nadat ze mij en anderen in slaap hadden gesust met een vals gevoel van comfort en veiligheid, sloegen ze toe en verstrikten ze ons in hun omgekeerde, verwrongen wereld van verkrachting, verkrachting en nog eens verkrachting.

Net als in Hotel California kon je inchecken in de Epstein-Maxwell kerker van de seksuele hel, maar je kon er nooit meer weg. Ghislaine dwong me eigenhandig Epstein’s kamer in te gaan om verkracht te worden’.

Hoewel Ransome in 2007 kon ontsnappen naar Groot-Brittannië, zei ze dat ze zwaar begon te drinken omdat ze voortdurend werd achtervolgd door wat er met haar was gebeurd. Ze was bang dat ‘Epstein en Maxwell mij, mijn geliefden en mijn familie op een dag iets zouden aandoen, zoals Epstein me herhaaldelijk vertelde dat zou gebeuren als ik ooit zou durven vertrekken’.

Het trauma verstikte Ransome tot het punt waarop ze een jaar later, toen Epstein voor de rechter stond, een zelfmoordpoging deed en vervolgens in 2018, tijdens haar zaak tegen Maxwell en andere medewerkers van Epstein, een nieuwe poging deed om zelfmoord te plegen.

Ondanks mijn serieuze pogingen, heb ik mijn door God gegeven potentieel professioneel niet gerealiseerd en ben ik geen gezonde persoonlijke relaties aangegaan,’ zei Ransome. ‘Ik ben nooit getrouwd en heb geen kinderen, iets waar ik altijd naar verlangde, zelfs als klein meisje.

Ik ga vreemden uit de weg en heb moeite om nieuwe vrienden te maken omdat ik bang ben dat ze in verband kunnen worden gebracht met Epstein, Maxwell en de enablers.

Tot op de dag van vandaag woon ik AA-bijeenkomsten bij, maar ik heb talloze terugvallen gehad en ik weet dat ik alleen door de genade van God nog leef,” voegde ze eraan toe. Maxwell is nog steeds dezelfde vrouw die ik bijna 20 jaar geleden ontmoette – niet in staat tot mededogen of normaal menselijk fatsoen.

Ransome sprak ook buiten het gerechtsgebouw en zei: “Ghislaine moet in de gevangenis sterven. Ik ben de afgelopen 17 jaar in de hel en terug geweest. (Volledig artikel)

Dus in deze meest recente e-mails van slechts een paar weken geleden, waarin ze naar verluidt schreef:

“David en Demon – Jullie hebben de grootste fout gemaakt door mij te kruisen. Jullie hebben me onderschat en ik kom jullie halen. Sarah Ransome”.

  Globalist Harari's krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachten

“Mijn slechte keuzes omdat het leven me een nogal ruwe hand gaf, veranderen niets aan het feit dat ik herhaaldelijk verkracht en verhandeld werd door Epstein, hoe hard de Amerikaanse en Israëlische regering ook ontkennen dat ze inderdaad de Conventie van Genève hebben geschonden en al tientallen jaren wereldwijd oorlogsmisdaden plegen…We weten allemaal dat het materiaal dat Epstein filmde voor beide regeringen jarenlang is gebruikt om deals in hun voordeel te bemiddelen.”

Wat bedoelt ze? We weten dat zowel Epstein als Maxwell Joden zijn met sterke banden met de Mossad, zoals dit breed is uitgemeten.

We weten ook dat de voormalige Israëlische premier Ehud Barak banden heeft met het netwerk van Epstein.

De Times of Israel meldde dit een paar maanden geleden:

Ehud Barak ontmoette Jeffrey Epstein tientallen keren, vloog in privévliegtuig – rapport

Voormalig premier Ehud Barak heeft wijlen financier en kindermisbruiker Jeffrey Epstein tientallen keren ontmoet vanaf 2013, volgens een nieuw rapport op woensdag door de Wall Street Journal.

Barak stond op een lijst van Joodse namen – waaronder de baanbrekende taalkundige en linkse activist Noam Chomsky, de oude Bard College voorzitter Leon Botstein en filmmaker Woody Allen – die vermeld staan in een recentelijk aan het licht gekomen privé agenda van Epstein, meldde de WSJ in het eerste deel van haar onderzoeksserie over de enorm invloedrijke Joodse donor die zijn vrijgevigheid gebruikte om te verdoezelen wat onderzoekers jaren geleden ontdekten als een uitgebreide ring van minderjarige sekshandelaren.

Volgens het verslag van de WSJ van woensdag over de inhoud van de agenda, bezocht Barak Epstein ongeveer 30 keer tussen 2013 en 2017 op zijn landgoederen in Florida en New York, waaronder een keer in 2014 toen de voormalige premier van Israël met Epstein in zijn privévliegtuig van Palm Beach naar Tampa vloog, waarna Epstein verder ging naar New York. Barak zei dat zijn vrouw en een Israëlische veiligheidsagent ook op die vlucht zaten. Hij zei dat hij nog een keer met Epstein in zijn privévliegtuig vloog, ook met zijn vrouw en bewakers.

Volgens het rapport ontmoette Barak Epstein ook maandelijks gedurende bijna een jaar, beginnend in december 2015. (Volledig artikel)

Als Sarah Ransome inderdaad kopieën heeft van tapes waarop te zien is hoe sommige van Epstein’s klanten kinderen seksueel misbruiken, dan heeft ze iets wat de meeste andere slachtoffers van Epstein’s imperium niet hebben, namelijk solide bewijs.

Veel andere slachtoffers zijn naar buiten getreden om verslag te doen van wat er is gebeurd in Epsteins kwaadaardige imperium, maar het zet hun woord tegen dat van de rijken en machtigen.

Een van die voormalige slachtoffers is Maria Farmer, die Donald Trump, Alan Dershowitz en zowel Bill als Hillary Clinton heeft beschuldigd. Ze beweert ook dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen van de Rothschild familie.

Maria Farmer, een slachtoffer van zedendelinquent Jeffrey Epstein, heeft de reeks van hooggeplaatste politici en invloedrijke figuren onthuld die vaak werden gezien in het landhuis van Epstein, waar een lange reeks van seksuele misdrijven zou hebben plaatsgevonden. Onder de betrokkenen bevonden zich de Amerikaanse president Donald Trump, advocaat Alan Dershowitz van Epstein en zowel Bill als Hillary Clinton.

Ze beweert ook dat Ghislaine Maxwell, Epstein’s vriendin en vermeende medeplichtige, die in de gevangenis zit in afwachting van haar proces, haar bedreigde door te zeggen dat ze werd beschermd door de Rothschild familie en agenten van de Israëlische geheime dienst. Vervolgens zei ze dat ze doodsbedreigingen had ontvangen, naar verluidt van de Rothschilds, die haar waarschuwden zich niet uit te spreken tegen Epstein en Maxwell. (Bron)

Maar de enige persoon die in 2018 naar voren kwam, toen ze dacht dat Trump en Q dit hele kwaadaardige netwerk zouden ontmaskeren en ten val brengen, is Jennifer Guskin, die werd verhandeld aan de rijken en machtigen zodat ze konden worden “ingezet” als politici en andere rijke mensen.

Ze heeft waarschijnlijk meer gerapporteerd over hoe deze kindersekstoerisme ringen werken, en de horror die deze slachtoffers doormaken, dan bijna iemand anders eerder heeft gedaan. We ontmoetten Jennifer in 2018 toen ze naar ons toekwam met het medische ontvoeringsverhaal van haar dochter, dat we publiceerden. Zie:

Moeder die als kind seksueel werd verhandeld in pleegzorg laat haar eigen baby medisch ontvoeren – vreest voor haar veiligheid

Maar ik bewaarde haar video’s die gedetailleerd ingingen op hoe ze jarenlang seksueel verhandeld was, omdat ze zo gruwelijk waren dat ik dacht dat niemand haar zou geloven. Ik maakte me ook zorgen om haar veiligheid.

Maar tijden zijn veranderd en er is meer over dit kwaad boven water gekomen, dus heb ik ze in mei van dit jaar gepubliceerd, met Jennifer’s volledige goedkeuring nadat ik haar had opgespoord.

Haar getuigenis is het meest kwaadaardige en Satanische dat ik ooit gepubliceerd heb. Het zal je verontrusten, als je ervoor kiest om het te bekijken.

WAARSCHUWING: GRAFISCHE INHOUD OVER ONDERWERPEN ZOALS KANNIBALISME, KINDERSEKS, MARTELING, MOORD, ENZ. NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN – DISCRETIE AANBEVOLEN!

Dit staat op ons Bitchute kanaal. Artikel hier.

Als je eenmaal een glimp hebt opgevangen van hoe slecht dit wereldwijde pedofiele netwerk is, zoals beschreven door Jennifer, dan kunnen we misschien begrijpen dat Sarah Ransome’s getuigenis later deze week een federale marshal nodig heeft.

Wat gaat ze onthullen? Hoe diep gaat dit kwaadaardige netwerk, en wat zijn de connecties met zionisten in Israël, maar ook hier in de VS, en deze huidige oorlog?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“We sterven niet voor Israël”: Amerikanen verwerpen nieuwe legeradvertentie gericht op blanke mannen voor rekrutering
Volgend artikelGlobalisten bewapenen voedsel- en energievoorziening om de weg vrij te maken voor wereldwijde “Holodomor”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Sarah Ransome Heeft de waarheid in haar handen.
  Maar ik maak mezelf niet blij met een dooie mus.
  De laatste jaren heb ik vaker gedacht, en nu gaan de criminele organisaties voor de ratten.
  Zo duidelijk, zo overduidelijk dat de waarheid voor iedereen zichtbaar moet zijn.
  Maar mensen willen het allemaal niet zien of horen.
  Spreek erover en je mond wordt gesnoerd.
  De waarheid leeft alleen maar onder de wappies en compleet denkers.
  Ik ben heel erg benieuwd de komende dagen….

  • Libera….dat is precies waar we allemaal mee te maken hebben hier. Ik zit ook al jaren te hopen dat die beerputten open gaan, en dat ik dit gore bloedverziekende tuig hun miserabele parasietenbestaan aan de strop mag zien eindigen.

   Demmink, die verdenk ik er van dat hij een uitgebreid dossier op verschillende plaatsen heeft ondergebracht met namen en adressen van daders…….wat open gaat als hem iets overkomt. Er waren er meer zoals hij op Justitie……Kalbsfleisch onder andere…….en die is op een zijspoortje in de vergetelheid verdwenen met een uitstekend salaris, betaald uit belastinggeld.

   Deze staat is een hoerenkast met pooiers op elke belangrijke plek, en je hebt maar 1 geweer nodig om honderd man in bedwang te houden. Er is lang aan gewerkt. Het is grondig gedaan. De gevaccineerden zijn van hun bewustzijn ontdaan, en kunnen alleen nog maar nakakelen uit de leugenkast en die vieze DPG blaadjes.

   Dat tuig weet dat, en maakt daar grif gebruik van. Je moet tenslotte wát om het gepeupel er ónder te houden niewaer niewaer niewaer.

   Misselijk wordt je er van. En die bende schapenkoppen in dit land word godbetert nog niet wakker als je ze wakker sláát met de waarheid, er een ijskoude emmer water met de waarheid over ze heen pleurt. Dan hollen ze alleen maar jammerend weg……roepend om hulp…….wat ze uiteraard krijgen van het bewapende zootje stomme honden aan de ketting van het baasje…… wat dat uniform zo geil vindt. En het baasje lacht in zijn zweterige rukkers-vuistje om het gepruts van het gepeupel.

   Inwendig brult het.

   • en uiteraard ….want daar begon het mee in mijn hoofd….heeft Epstein hetzelfde gedaan qua die dossiers. Het moge giftig tuig wezen, stom zijn ze om de dooie dood niet. Het zou mij niks verbazen als er een look-a-like in die cel gelegen heeft. Wie controleert dat?…….de slager die zijn eigen vlees keurt.

    • Al vrij snel na de in scene gezette zelfmoord in 2019 in New York hebben wakkere lieden ontdekt, dat de oorschelp van de op diverse afbeeldingen getoonde stoffelijk overschot duidelijk afweek van de originele Epstein.

     • En de neus ook. Er waren ergens foto’s te zien van voor en na zijn zgn overlijden. Dus look a like verhaal van inhetmeer kan zeker waar zijn.
      Het schijnt dat er zoveel gemaskerden rondlopen als “echte” politici dat we door de bomen het bos niet meer herkennen….

  • Het in 1992 geopende en door de Rothschild stichting gefinancierde hooggerechtshof in Jeruzalem is ​opgericht op 22(!).07.1948 en op het dak bevindt zich een uit dertien delen bestaande piramide. Deze piramide komt exact overeen met de piramide op het een dollarbiljet, het in 1888 onthulde Washington monument in Washington D.C. & de piramide op de rug van het door madonna in de uit 1985 daterende film ‘Desperately Seeking Susan’ gedragen zwarte jackje.​ Over vrijmetselaars gesproken!
   Op 04.07.1776 (4 + 7 = 11) ging de VS van start met dertien staten en dertien – satanistische – bloedlijnen hebben ​sinds jaar en dag de touwtjes in handen op deze planeet. Lees het onvolprezen boek van Robin de Ruiter.
   Verder ben ik van mening dat het schrappen door het cultuurfonds ​(anno 1941) van de naam prins Bernhard uitstekend nieuws is. Deze stichting is in 1941 opgericht om nieuwe spitfires voor de Nederlandse luchtmacht aan te kunnen schaffen.

   • Valt mij vooral op dat je zelfs door 3 duckduckgo bladzijdes hits moet worstelen eer je daar iets over vind. Dus totaal uit het lopende msm EN alt media nieuws gedrukt is.

    Dat zegt wat…..en behoeft onderzoek. Ik hoop dat FN hier eens induikt.

 2. Het feit dat de lijst met de namen van cliënten die in het Little Black Book van JEpstein staan niet naar buiten komt zegt mij genoeg…

  Zolang de metselaars, de black nobility (elites) en de Jezuiten aan de macht zijn zal er niks veranderen, slecht enkele ‘afvalligen’ zullen worden geofferd en daarmee wordt de publieke opinie weer ‘gerustgesteld’.

  Dat zij die zeggen dat zij de wereld zullen redden de ‘gelovigen’ bij de neus nemen en het toch weer niet zullen blijken te doen… Zij hieven het glas, deden een plas en alles blijft zoals het was!

  • Robert F. Kennedy jr. (1954) staat ook vermeld in het door de piloten van de lolita express bijgehouden logboek en dat kan maar een ding betekenen: hij heeft Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James van deze obscure mossadagent bezocht.

 3. Iedereen die in het publieke domein ‘iets’ voorstelt, mag zeggen of mag doen is onderdeel van het grote complot. De Politieke loopjongens, de financiele zwendelaars, de wetenschappelijke goochelaars, de desinfotainment idolen, de sportende halfgoden, het zijn allemaal pionnen in het grote schaakspel van de machtigen achter de schermen, de manipulatoren van de “Hidden Hand”. De Alchemisten, de Cabbalisten en de Satanisten zijn de hoeders van de ordes van vrijmetselaars en hun duivelse legioen.

  In hun wereldwijde corrupte financiele systeem van schuld en rente worden ALLE bovengrondse en ondergrondse maffia door de banksters gefinancieerd. Geen enkele van de westerse financiele ‘markten’ is nog werkelijk een “vrije markt” zoals het Kapitalisme predict. ALLES wordt door de sataneonaziofascistisch massamoordenaars gerund, met voorkennis en insiders die het ‘Werk’ doen. Het tweesnijdend zwaard van hun Verdeel&Heers splelletjes zorgt dat zij van beide kanten profiteren; het beloven en brengen van ‘veiligheid’ voor de burgers, als het ‘bestrijden’ van het kwaad dat zij zelf genereren. Als je “Orde uit Chaos” wilt scheppen is het wel zo voordelig als je de chaos zelf kan veroorzaken en misbruiken voor eigen gewin.

  De “terroristen” en hun aanslagen, de wapenhandel, de drugshandel, de mensenhandel, de Adrenochromehandel, de orgaanhandel en nog wel meer manieren van duivelse winstbejag is al eeuwen onder hun controle! Iedereen die niet mee wenst te doen aan deze global Cabal wordt bedreigt, gechanteerd, uitgeknepen of gewoon plat gebombardeerd! Ik begreep dat er inmiddels nog slechts 3 landen zijn die niet onder deze Khazaarse KKKlan vallen; N-Korea, Cuba en Iran worden steeds weer als afleiding en ‘zondebok’ in het Verdeel&Heers spel gebruikt, het recept om de wereldbevolking tegen elkaar op te zetten.

  Wat veel mensen denken is (door Hollyweird indoctrinatie) dat de Italiaanse maffia zo groot en sterk vertegenwoordigd is in alles wat G*D verboden heeft. Dat is een opzettelijke vervalsing van de werkelijkheid want de Israelische maffia is de grootste en machtigste, moorddadigste en Kwaadzieligste van alle Maffia!

  • En wat betreft Iran en Cuba is dat niet zeker. Khomeini was een voormalige MI-6 agent, en Fidel was ook niet zuiver op de graat…
   Questions, questions…

 4. En nog steeds geloven/denken/hopen mensen dat het systeem kan worden gereset dmv het systeem zelf.
  Nooit zullen de satanisten cabalisten of pedofielen of wie dan ook van dit vervloekte systeem, terecht worden geroepen door hun eigen systeem.
  Wij vrije mensen zullen iets nieuws moeten bedenken…

 5. Het internationaal financieel systeem is de macht van de Joden. Er is een duister ondergronds systeem van Joden voor Joden, het uitverkoren volk dat openlijk de wereldheerschappij claimt. De helft van de Amerikaanse miljardairs zijn Joden op 2pct van de bevolking. Na de val van de Sovjet Unie hadden de Joden op een vloek en een zucht heel de Russische economie in handen. In België doet elke politieker zijn broek af als er Joden in het spel zijn.

 6. Het is een prachtig schandaal dat
  Maar niet weg gaat
  Dat blijft geven
  Heerlijk

  Ps in usa verdwijnen 100.000 kinderen per jaar, het is een groot ruig land met grote bevolking, maar toch. De vermiste kinderen staan zelfs met foto op de melk kartons, ontbijten in usa = Cornflakes + Melk + Nieuws tv aan zo lekker knus en huiselijk. Er zijn herhaaldelijk politie akties tegen sex slavernij, kinder handel, kinder prostitutie etc. Vele van deze kinderen zullen eindigen als crackhead, fentanyl junk, of ergens in de woestijn, een sloot in de bossen, verweg, dood. Ga maar zoeken op internet het is een verschrikking.

  En dan deze dames, het waren er tientallen per keer, kregen 60.000 tot 80.000 cash in het handje.
  Kortom het waren luxe hoeren, die ook nu comfortabel leven, geen trailer trash dat rondkomt van statiegeld verzamelen. Die Epstein hij was er maar druk mee, fraaie dames inrijden en instrueeren en klanten filmen en afpersen. Mijn sympathie ligt toch meer bij die kansloze underdogs.

  Oh, en epstein een diep state insider, had plannen om post covid / big reset de wereld een nieuwe verse bevolking te geven met de inzet van zijn harem.

  Het blijft fantastisch entertainment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in