Het Amerikaanse leger heeft zijn inzet voor “diversiteit, inclusie en gelijkheid” laten vallen met een nieuwe advertentie die gericht is op de werving van blanke mannen, maar hun inspanningen lijken niet te werken, schrijft InformationLiberation.

Hier is een onbewerkte momentopname van de commentaren:

Vorige week kwam naar buiten dat het leger “plotseling en chaotisch” 800 soldaten opdracht gaf om “onmiddellijk” ronselaars te worden in een poging om een ernstig rekruteringstekort aan te vullen.

Het leger dat “woke werd” heeft duidelijk een nadelig effect gehad

Minder dan 24 uur nadat deze advertentie uitkwam, kondigde het leger aan dat ze klaar waren met het hernoemen van al hun militaire bases die vernoemd waren naar Confederale generaals om Diversity, Inclusion and Equity (DIE) te bevorderen:

Fort Rucker, Alabama, hernoemde Fort Novosel ter ere van Chief Warrant Officer 4 Michael Novosel, een legervlieger die de Medal of Honor verdiende voor zijn acties in de Kien Tuong Provincie, Vietnam.

Fort Benning, Georgia, hernoemd tot Fort Moore ter nagedachtenis aan Vietnam-oorlogsheld Lt. Gen. Hal Moore en zijn vrouw Julia, een voorvechter van militaire gezinnen.

Fort Polk, Louisiana, hernoemde Fort Johnson ter ere van Sgt. William Henry Johnson, een lid van de beroemde “Harlem Hellfighters” van de New York Guard. Johnson verdiende de Medal of Honor voor zijn acties in het bos van Argonne in Frankrijk tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Fort Bragg, North Carolina, omgedoopt tot Fort Liberty.

  WOIII IS ONAFWENDBAAR: Elke keer als economieën falen, storten de globalisten de wereld in een catastrofale oorlog

Fort A.P. Hill, Virginia, herdoopt in Fort Walker ter ere van Dr. Mary Walker, een held uit de Burgeroorlog en de enige vrouw die de Medal of Honor ontving.

Fort Lee, Virginia, omgedoopt tot Fort Gregg-Adams ter ere van Lt. Gen. Arthur Gregg en Lt. Col. Charity Adams. Gregg, die in 1981 met pensioen ging, wordt beschouwd als een van de grootste logistieke leiders van het leger in de 20e eeuw. Adams voerde het bevel over het 6888th Central Postal Directory Battalion, het eerste en enige volledig zwarte, volledig vrouwelijke Amerikaanse bataljon dat overzee werd ingezet tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Fort Pickett, Virginia, omgedoopt tot Fort Barfoot ter ere van Army Tech. Sgt. Van Barfoot, die de Medal of Honor ontving voor zijn acties in de buurt van Carano, Italië, terwijl hij diende bij de 45th Infantry Division van de Guard tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Fort Hood, Texas, kreeg de naam Fort Cavazos ter nagedachtenis aan generaal Richard Cavazos, die in Korea en Vietnam vocht en de eerste hispanic viersterrengeneraal van het leger was.

Nu willen ze dat alle blanke zuiderlingen die ze al jaren demoniseren en respectloos behandelen, meevechten in de oorlogen van Israël.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

77% van de jonge Amerikanen te dik, geestesziek, aan de drugs en meer om in het leger te gaan, zo blijkt uit onderzoek van het PentagonVolg Frontnieuws op Telegram

  Midden-Oosten Crisis: Containerschip gekaapt bij Straat van Hormuz te midden van hoogoplopende Iran spanningen

Lees meer over:

Vorig artikelMerkwaardig en plotseling gebrek aan diversiteit in nieuwe wervingsadvertentie Amerikaans leger
Volgend artikelZal de connectie van het Rothschild Banking Empire Global Pedophile Network met Israël binnenkort worden ontmaskerd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Hahaha dat krijg je als je zegt dat echte mannen en vrouwen niet bestaan..
  Allemaal opzet natuurlijk om t westen helemaal kapot te maken en op de knieën te krijgen. Al die zionistische manifesten hebben t over de haat naar andere rassen en volkeren..de haat naar Amerikanen zit ook diep. Ze hebben niets dan minachting voor ons..spontane ontbranding is nog te goed voor ze, liever brandhout voor de hel!

 2. Ik heb op Netflix gezien een docu over de strijd van de Russen tegen Nazi Duitsland die bijna die stad innamen, toen melden meer dan 1 miljoen vrouwen zich aan uit zichzelf, zij waren zeer belangrijk net als de mannen, diepe buiging voor die vrouwen, kunnen ze in veel landen nog van leren, dit was al in de 2e wereldoorlog he, en uit zichzelf melden zij zich aan!

  • Zweedse metalband Sabaton maakt mooie animatievideos over oorlogshelden. Maakt.niet uit welk land. Altijd een eerbetoon. Zo ook over bv Russische vrouwen in vliegtuigjes die als heksen tekeer gingen.
   Echt een aanrader als je veteraan of nog actief bent..
   Geschiedenis les kon zo saai zijn maar op deze manier is t ter lering en vermaak..net als asterix en Obelix

 3. Iedere oorlog heeft blanken meer in de minderheid geduwd in eigen land tot alleen het leger overbleef.
  Immigratie uit de oorlogsgebieden of die landen die daardoor werden aangedaan was het enige resultaat, en niet altijd het allerfijnste volk.

 4. In de Tweede Wereldoorlog, ik zie dat maatschappelijk, bleven de negers het meest van de willige meisjes af bij de bevrijding, ze bleven hoffelijk. De blanken lieten meer kroost achter. Sinds het feminisme en D66 is dit patroon omgedraaid.

 5. Wat de advertentie ook niet meldt is dat alleen ‘minderheden’ nog carrièrekansen in het Amerikaanse leger hebben. De anderen zijn vanwege ‘diversiteit’ van bevordering uitgesloten en zijn daarom goedkoop kanonnenvoer. Je moet wel gek zijn om daar je handtekening onder te zetten.

 6. Wie een oor(log) heeft die hore. Gaat heen en vermenigvuldigt u, er is in de VS geen andere plek dan het leger om uit te gaan, een vriendje of vriendinnetje, dan wel de overleving van het blanke ras.

  • Wat jammer dat de non-binaire en tuinbroek dragende Bram (voorheen jongen) niet woonachtig is in de VS. Zo loopt hij zijn roeping mis.

   • Kom op Ron…..het kan ook te gek. Jankertje Bram heeft overal recht op en nergens verplichtingen aan. Die zou het liefste nog bij moemie in de draagdoek om aandacht schreeuwen……wat hij vermoedelijk nooit kreeg op de manier waar hij recht op heeft.

    Ach gussie toch…..!

 7. Als we toch bezig zijn :
  Ik ga niet vechten voor shell of andere grote bedrijven, nee, ook help ik de grootaandeelhouders van blackrock niet om rijker te worden. Tevens kan Rutte me ook naar de pomp lopen met zijn “oekraine is ook onze oorlog”. Ook ga ik geen soldaatje spelen in een ander land om daar een nepdemocratie in te voeren en hun cultuur af te breken.
  En nu we het toch over cultuur hebben : voor het koningshuis steek ik ook geen vinger uit.
  https://www.hln.be/buitenland/maxima-onder-vuur-na-uitspraak-over-nederlandse-cultuur~a8271844/
  Als bovenstaande manipuleerders problemen hebben dan lossen ze het zelf maar op, in plaats van anderen, waarop ze neerkijken, de kastanjes uit het vuur te laten halen.

 8. de naam Amerika kan veranderd worden in IS… bedoel ik hier mede INTERNATIONAAL SLACHTHUIS…(begonnen door de Nativ People uit te roeien tot over de gehele aardbol)… verder is hier Niets te zien !!!..

 9. De echte oorlog die wordt gevoerd is de oorlog van omgekochte politici en lage kwaliteit -communazi’s tegen de blanke man! De globalisten moeten nu uit hun doppen kijken want de blanke man wordt stilaan wakkert…dus stelletje communazi’s en hun slaafjes politici, weldra komt ‘de blanke man ‘ om vergelding…onze mooiste tijd komt er mss wel sneller aan dan velen denken…of vrezen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in