Alles wijst op een Russisch offensief tegen Oekraïne in de komende 20 dagen. Dit offensief zal qua omvang en uitrusting veel groter zijn dan het offensief van februari 2022, maar het zal langzamer en methodischer verlopen waarbij Blitzkrieg-tactieken worden vermeden en in plaats daarvan wordt vertrouwd op de militaire doctrine van het langzaam, gestaag en onophoudelijk neerslaan van de vijand terwijl men terrein wint, schrijft Mike Adams.

Dit offensief wordt “Z-Day” genoemd en zal naar verluidt meer dan 700 vliegtuigen, 1.800 Russische tanks en 500.000 soldaten omvatten, allemaal bedoeld om het Zelensky-regime neer te halen dat heeft gefungeerd als proxy voor de pogingen van de NAVO om Rusland van de wereldkaart te elimineren.

Belangrijk is dat Rusland, na de recente onthulling dat de Nord Stream-pijpleidingen werden opgeblazen door de VS in samenwerking met Noorwegen, momenteel zijn vergeldingsregels aanpast om een eerste “preventieve” aanval met kernwapens mogelijk te maken om te voorkomen dat de NAVO het bestaan van Rusland verder bedreigt.

Voormalig VS-marinier en VN-wapeninspecteur Scott Ritter heeft zojuist opgeroepen tot de arrestatie en strafrechtelijke vervolging van Victoria Nuland en Joe Biden voor het beramen van het complot om de Nord Stream-pijpleidingen te vernietigen. (Zie het YouTube-interview van Ritter hier.)

Deze daad van terrorisme, uitgevoerd door het Pentagon, CIA, US Navy en State Dept. was ook een oorlogsdaad tegen Duitsland, een NAVO “bondgenoot”. Het doet ons afvragen of Duitsland een schending van artikel 5 zal verklaren en zal eisen dat andere NAVO-landen de VS aanvallen voor hun oorlogsdaad tegen Duitsland.

In ieder geval staat Rusland op het punt om zowel een groot offensief tegen Oekraïne te lanceren als – mogelijk – een “preventieve” nucleaire aanval tegen de VS en NAVO-doelen in heel Europa.

BREAKING NEWS: Video bewijst dat Oekraïne chemische wapens gebruikt tegen Russische troepen

Gestolen verkiezingen hebben catastrofale gevolgen, en de VS hebben misschien nog maar een paar weken voordat we in een wereldwijd nucleair conflict terechtkomen waar niemand ongeschonden uitkomt.

Lees meer in de podcast Situation Update van vandaag:

– 24 staten klagen Biden aan over pistoolbeugelregel van ATF
– Miljardair investeerder hekelt San Francisco als “zombiezone” van verslaafden
– Chemische stof in shampoo doet diabetes bij vrouwen de pan uit rijzen
– Dezelfde chemische stof toegevoegd aan geurstoffen in verzorgingsproducten
– Aftellen tot Z-DAY als Rusland zich voorbereidt op een naderend offensief tegen #Oekraïne
– 1800 tanks, 700 vliegtuigen, 500.000 soldaten allemaal klaar om aan te vallen.
– #Rusland eist dat vernielers van Nord Stream-pijpleiding verantwoordelijk worden gehouden
– Rusland kan westerse steden en NAVO-bases treffen met raketaanvallen
– Duitsland gaat de militaire dienstplicht weer invoeren – ook voor vrouwen?
– Trump kondigt pro-Amerikaans energiebeleid aan
– GOP Rep. Nancy Mace onthult dat ze #vaccin gewond was
– Australische tv-journalist verklaart live op tv geen prikken meer te nemen
– 5 studies tonen aan dat EIGEEL DOOIER SARS-CoV-2 spike-eiwitten blokkeert.
– Gecontroleerde media proberen consumenten af te schrikken van het eten van eieren
– Eet INSECTEN en meelwormen, maar geen eieren of vlees!
– Britse politici voegen ongevaccineerde mensen toe aan de #terrorisme controlelijst
– Vrachtdiefstal schiet omhoog in VS en Canada
– China vervangt Amerikaanse schatkisten door #goud
– Milwaukee gereedschap kan bij diefstal op afstand gedeactiveerd worden
– Een beter low-tech anti-diefstal systeem


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Lees deze tekst, als u Europeaan bent zal zij u pijn doen, u zult lijden, maar u moet haar lezen – “Wat u nu ziet is de dood van Europa”Volg Frontnieuws op Telegram

Orban: "Ik zie dat links aan de kant van de oorlog staat, omdat zij ons er in willen meeslepen"

Lees meer over:

Vorig artikelHoe men een hongersnood overleeft – Een economische ineenstorting kan leiden tot een ineenstorting van de samenleving en enorme voedseltekorten
Volgend artikelBelgië: Smerig migrantenkraakpand produceert ziekten die in Europa al jaren niet meer voorkomen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Zoals al een aantal keer gezegd !
  De USA moet ontmanteld worden.
  ECONOMISCH via schrappen van de Dollar-hegemonie (keldering van de fictieve waarde), de BRICS +++ kunnen dit initiatief nemen. Misschien is LULA de enige rotte appel die tegen wringt.
  MILITAIR door het uiteenvallen van de NAVO via de wereldwijde verspreiding van de bewijslast dat de US de ergste TERRORISTISCHE STAAT is van de laatste 60 jaar !
  ALLE LEUGENS OPENBAAR en de rest volgt vanzelf !
  Kleine suggestie voor Erdogan, hij kan het Turkse lidmaatschap bij de NAVO ter discussie stellen tot onderzoek bevestigt wat HAARP nu wel of niet heeft gedaan. Genoeg onafhankelijke wetenschappers op deze aardkloot !

  • en Zwitserland ook, daar zit heel veel kwaad en waarom is dat land niet in de EU zoals wij erin werden gerommeld , maar komt wel veel macht weg uit Zwitserland, denk aan WEF WHO UN NATO Banken enz enz, ik vroeg me dat al tig jaren af, maar nee dan ben je een complotdenker… echter de bewijzen van het meeste vrij makkelijk te vinden en of worden we de laatste jaren bijna dagelijks mee overspoeld 😉

 2. Die 60 jaar zijn wellicht een onderschatting.
  Vanaf WO 2 zijn we al een slordige 80 jaar aan de gang met dit slangengebroed !

  • Vanaf wo2: Zeer beperkte lijst van de VS activiteiten : tussen 1945 en 1952 genocide in Duitsland (tussen 9 en 15 miljoen Duitsers vermoord door de VS), 1952 genocide in Korea (25% van de bevolking vermoord door de VS en hun collaborateurs), vervolgens talloze oorlogen in Amerika (Panama, Ecuador, Honduras,Haiti, …) Azië (Vietnam, Laos, Cambodja), Europa: Yougoslavie, Ukraïne vanaf 201, aanslagen (Bologna door VS Gladio groep)…; Afrika ( Nigeraria, Libië, Somalië, ..) midden oosten (Afganistan, Yemen, Irak, Syrië, ..). Wereldwijd: experimentele gifspuiten
   De hoofdactiviteiten van de VS op basis van de feiten zijn: Terreur, plunderen, moorden en oorlogen!

 3. Nou ik hoop toch zo dat Putin die achterlijken die zijn gasleiding hebben vernielt hun leidingen ook eens aanpakt.
  Putin doe je best en laat die smerige US maar eens ruiken wat een echte oorlog is te samen met dat smerige TUIG in Brussel.
  Na de Ukries die vuile honden van Polen eens aanpakken eens kijken wat die Duitser doet .
  Die knoflook vreters uit France niet vergeten , achh Den Haag wil ik niet noemen dat stelt geen ene mallemoer voor

 4. Gelijk heeft Rusland. Al die US airbasis platgooien. Gelijk alle in de US zelf ook aun incl de vliegdekschepen. Doe er gelijk ook nog wat communicatie en gasleidingen bij aub! Oh ja, ook die bunkers met icmb rakketen platgooien graag.

  Dan gaan.ze wel anders piepen of missvhien hoor je wel helemaal niets meer

 5. Rusland heeft te makken met een glibberige zevenkoppige slang die vanuit Washington, Londen, Parijs, Davos, Israël… gif spuit in gazetten, op televisie, schoolprogramma’s etc. Die gluiperts hebben met hun huichelarij hele volkeren bedwemeld in een roes van primitieve cultuur steunend op instincten, woke, roof en moord bij andere volkeren. Daarom blijven ze weg uit West-Oekraïne, Polen … Nederland.

 6. Neutronen bommen vallen er ook onder; ik denk zelfs de EMP wapens, omdat die getriggerd kunnen worden met een atoombom.

  Ze hebben gelijk, en staan in hun recht. Er is hier in Roemenie ook een USA basis.
  Als ik MP of P was, zou ik NOOIT een vreemd leger op mijn grondgebied toelaten. Nooit.

  Ach ja, vrouwen moeten ook in dienst; anders hebben de jongens niks te doen…..

  Maar die Zdag wordt hoog tijd; te lang uitstellen kost teveel Russische doden.

 7. Beste Mensen

  Alles is Niks
  Niks is Alles
  Of
  Alles is èèn
  Èèn is Alles

  Kijk naar het Spel en Geniet
  Wees de Toeschouwer
  Weest niet langer een Pionnetje
  U bent het ook …. Ja echt …..
  Wat ??
  Die Coos Schwabberlap
  Dus doe ook precies hetzelfde
  U hoeft Uzelf echt niks op te laten leggen
  Immers als iedereen Coos Schwabberlap is ?!
  Wie gaat dan Wie bedienen ??
  Juist ja …
  Dus
  LAAT ALLES LOS

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in