De etnische groep domineert de Biden-regering

24

Joe Biden wordt in de media geprezen voor het vormen van een regering die wordt gekenmerkt door “diversiteit” in ’s werelds machtigste land. Maar bijna alle van de zwaarste ministersposten gaan naar een bevolkingsgroep die slechts ongeveer 2 procent van de Amerikaanse bevolking uitmaakt, terwijl blanke evangelische christenen geen enkele ministerspost krijgen. – Biden’s keuzes weerspiegelen een diverse dwarsdoorsnede van het Amerikaanse Jodendom, stelt de Times of Israel vast.

De grootste verliezers wanneer Biden zijn nominaties van de Amerikaanse regering voorlegt, zijn de blanke evangelisten, die 15 procent van de bevolking uitmaken, maar geen enkele ministerspost krijgen.

Dit is te vergelijken met de Joden, die 2 procent van de Amerikaanse bevolking uitmaken, maar tegelijkertijd de meeste van de zwaarste posities in de regering mee naar huis nemen. Het gaat onder meer om Antony Blinken (minister van Buitenlandse Zaken), Janet Yellen (minister van Financiën), Merrick Garland (minister van Justitie), Alejandro Mayorkas (minister van Binnenlandse Veiligheid), Avril Haines (hoofd van de nationale inlichtingendienst) en Ron Klain (stafchef van het Witte Huis).

Dezelfde minderheidsgroep bekleedt ook andere belangrijke posten, zoals CIA-directeur (David S. Cohen), NSA-directeur Computerveiligheid (Anne Neuberger), onderministers van Buitenlandse Zaken (Victoria Nuland, Wendy Sherman en Eric Lander) en onderminister van Volksgezondheid (Rachel Levine).

“Van minister van Buitenlandse Zaken tot minister van Justitie, het is een diverse dwarsdoorsnede van de Amerikaans-Joodse eenheid die de zetels vult in het kabinet van de aankomende president en elders in de regering”, aldus de Times of Israel.

Een religieuze groep die ook oververtegenwoordigd is in de nieuwe regering zijn de katholieken, die iets meer dan 20 procent van de Amerikaanse bevolking uitmaken.

  Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976

De vermeende diversiteit in Biden’s kabinet wordt door diverse media geprezen.

“De eerste regering van Joe Biden weerspiegelt een breed beeld van de Amerikaanse bevolking. Onder de ministers bevinden zich onder meer een openlijke homoseksueel, een vrouw uit de inheemse bevolking en een man met wortels in Cuba”, schrijft het Zweedse dagblad Svenska Dagbladet vandaag bijvoorbeeld.

De Biden-clan’s groepsseks is aanwezig op PornHub

Vorig artikelYouTube op heterdaad betrapt met het verwijderen van “dislikes” van Biden’s White House pagina
Volgend artikelRepublikein treedt op om Joe Biden voor het gerecht te brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Je moet helemaal geen mensen in een regering stoppen die hun leven hebben ingericht volgens de bijbel.
  Als die god waanzinnige het hier voor het zeggen zouden krijgen is het eerste wat ze invoeren is de zondag rust.
  Als je alleen al ziet wat zo’n lachende refo als rutte hier allemaal afgebroken heeft.
  Die mensen hebben de ziekelijke neiging om de baas over andere te willen spelen.

  • ‘Die mensen hebben de ziekelijke neiging om de baas over andere te willen spelen.’

   Ook gij. Het ontbreekt jou hopeloos aan zelfreflectie.

   • Ik heb geen behoefte om te baas te spelen.
    Ik schrijf alleen alles op wat ik ergens van vind. Maar dan ook alles.
    Dat is een zeer groot verschil in de baas willen spelen.
    Zo spreek ik in real life ook tegen andere, wordt je niet altijd in dank afgenomen, ik weet het.
    Het zij dan maar zo, ik zit er verder niet mee.
    Je moet er even aan wennen en mij leren kennen.
    Wat je er verder mee doet moet je zelf weten.

   • Bijdehand beginnen met een opmerking, en dan verder je je smoel houden komt nou niet bepaald als bijdehand over.
    Of had je dat nog niet door.
    Er zijn wel meer dingetjes die jij niet helemaal goed begrijpt.
    Dus zo bijdehand ben je niet.

   • Rutte alsook De Jonge zijn geen christenen. Het zijn Babylonische Vaticaan Vrijmetselaars, zoals ook vele andere hooggeplaatsten Rooms katholieke Vrijmetselaars zijn. Dit soort bevuilen Gods Woord. Aardig detail: een dame opgegroeid in een katholiek milieu en vandaag de dag op respectabele leeftijd vertelde mij dat het voor hen niet gewoon was de Bijbel te lezen. Ander aardig detail: Het Vaticaan heeft zichzelf BOVEN Gods Woord geplaatst.

 2. Er zitten bijna meer Joden in Biden’s regering dan in het eerste bolsjewistische politbureau.

  Genoeg voor een minyan, schrijft The Jewish Forward.

  De revolutie en aansluitende staatsgreep hadden al alles van een bolsjewistische coup, maar als je nog niet overtuigd was, dan zou de personeelsbezetting je toch moeten overtuigen dat dit een Joodse staatsgreep was.

  Biden’s Joden:

  Er zijn tenminste 10 prominente Joden genomineerd voor sleutelposities.

  Ronald Klain – stafchef Witte Huis
  Anthony Blinken – Minister van Buitenlandse Zaken
  Janet Yellen – Minister van Financiën
  Merrick Garland – Justitie
  Alejandro Mayorkas – Binnenlandse Veiligheid
  Avril Haines – directeur van de Nationale Inlichtingendienst
  Wendy Sherman – staatssecretaris Buitenlandse Zaken
  Eric Lander – wetenschappelijk bureau van de regering
  Ann Neuberger – adjunct-adviseur nationale veiligheid
  David Cohen – adjunct-directeur van de CIA

  https://amalek.be/2021/01/19/bidens-joodse-regering/

 3. Als je dan toch van diversie, houdt, dan moest je juist in het derde Rijk zijn, volkeren en rassen van 51 landen sloten zich aan bij de waffen SS! Zelfs Marrokanen hebben AH tot het laast verdedigd en beschermd! Ze vochten allen tegen het monsterlijke communisme! Niemand wilde dat in zijn land hebben! Er vochten zelfs Moslims mee, die gewoon hun geloof mochten belijden! De manschappen sliepen in een ruimte bij de officieren, de kameraadschap was groot! Dit hoor je nooit opz de msm!

 4. Als je dan toch van diversieteit houdt, dan moest je juist in het derde Rijk zijn, volkeren en rassen van 51 landen sloten zich aan bij de waffen SS! Zelfs Marrokanen hebben AH tot het laast verdedigd en beschermd! Ze vochten allen tegen het monsterlijke communisme! Niemand wilde dat in zijn land hebben! Er vochten zelfs Moslims mee, die gewoon hun geloof mochten belijden! De manschappen sliepen in een ruimte bij de officieren, de kameraadschap was groot! Dit hoor je nooit opz de msm!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in