geralt / Pixabay

Na een zucht van verlichting bij de aankondiging van het einde van de Coronapandemie, is er nu blijkbaar een nieuwe waarschuwing om ons angst aan te jagen: de verspreiding van een “hersenetende amoebesoort” wordt gemeld vanuit Zuid-Korea, die een slachtoffer binnen enkele uren kan doden, bericht Exxpress.at.

De patiënt in Zuid-Korea, ongeveer 50 jaar oud, had nog maar een paar uur te leven nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen: de Koreaanse man voelde zich lusteloos na een verblijf van vier maanden in Thailand, klaagde over hoofdpijn en kreeg vervolgens koorts en ernstige nekpijn.

Latere genetische tests bevestigden dat de ziekteverwekker die hij bij zich droeg voor 99,6% overeenkwam met die van een meningitispatiënt uit het buitenland die was geïnfecteerd door de “hersenetende amoebe”. Het is nu de eerste bekende besmetting in Zuid-Korea met de ziekte, die voor het eerst werd gemeld in Virginia, VS, in 1937.

De amoebe Naegleria fowleri is een eencellig organisme dat leeft in de bodem en in warm water zoals bronnen, meren en rivieren over de hele wereld. De amoebe komt het lichaam binnen door inademing via de neus en verplaatst zich naar de hersenen.

Zo komt de amoebe in het menselijk organisme terecht.

Naegleria fowleri: herhaalde dramatische gevallen

Hoewel overdracht van mens op mens is uitgesloten, waarschuwen medische deskundigen: in de regio’s en wijken waar de ziekte is vastgesteld, mag niet meer worden gebaad.

“We raden aan om baden en waterrecreatie te vermijden in gebieden waar gevallen zijn vastgesteld”, zei Jee Young Mee, directeur van het Zuid-Koreaanse Agentschap voor ziektecontrole en -preventie, in een reactie.

  2021 top artikelen - Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

In 2018 werden wereldwijd 381 gevallen van Naegleria fowleri geregistreerd, veel in landen als India, Thailand, de Verenigde Staten, China en Japan. In de Verenigde Staten was het sterftecijfer in 2021 154 gevallen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde nietVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKwesties voor het komende jaar
Volgend artikelDe Davos Man in de verdediging: World Economic Forum haalt uit naar “desinformatiecampagnes” tegen zijn tirannieke ideeën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

 1. Vandaag overdracht nog uitgesloten. Maar morgen verklaren de “experts” het met hetzelfde gemak als super besmettelijk.
  Vertrouw geen enkele “expert”!

  • Is er al een tijd. Kan me nog een aflevering van Monsters Inside Me van jaren geleden herinneren https://monsters-inside-me.fandom.com/wiki/Naegleria_fowleri
   Het is jammer dat zo weinig mensen nog wat van de echte natuur weten. Dan was niet iedereen zo paniekerig de hele tijd. De natuur is niet leuk, die probeert je altijd om te brengen. Want er kan alleen leven zijn als er ook dood is.
   Pokon voor de levenden, dat zijn de doden.
   Alleen maar blije leventjes bestaat niet.

   • En dan spreken we al over 2007. Toen Will Sellars eraan doodging. Ook Kyle Lewis, Courtney Nash, Blake Driggers. Vroeger allemaal doodgegaan aan Neagleria fowleri.

 2. Die bestonden toch al voor Corona??De hele maatschappij is besmet met die hersen etende amoebes … intelligentie van de mens is ver te zoeken,99,98% heeft lichte tot zware vorm van ziekte van down…

 3. De politici in de westerse wereld zijn blijkbaar al ernstig getroffen door deze hersenen etende bacterie. Vandaar de aaneenschakeling van stompzinnige verkeerde beslissingen en ideeën. Het is een epidemie..

 4. We kunnen beter ons beschermen tegen het propaganda virus, wat steeds agressiever wordt en zeer moeilijk te bestrijden is. Het tast bij de meeste van ons de hersenen aan, waardoor normaal functioneren niet meer mogelijk wordt. Daar het voor vele ook erg besmettelijk is en als je eenmaal mee besmet bent. Kom je er bijna onmogelijk er vanaf. Vele nemen daarvoor al de euthanasie vaccins voor om zo er voorgoed er vanaf te kunnen komen.

 5. Blijf binnen, vermijd de regen en open water, drink met een rietje en douche zo kort mogelijk met wasknijper op je neus en herrieschoppers in de oren.

 6. Volgens “deskundigen” is overdracht van mens op mens onmogelijk maar daar krijgen ze natuurlijk
  spijt van. Want dan heeft het geen zin om mondkapjes en lockdowns voor te schrijven.

 7. Zit in het water.
  Maar verspreid via de lucht de neus binnen. (als salmonella)
  Geen verstand hiervan maar vindt het 🎩 🐇 fabelachtig.
  De club olv m. Koopman heeft hier vast een pcr testje voor klaarliggen.
  (of zat er reeds op)

 8. Verklaart wel een boel dat hij al ingespoten is bij de eerste prik en zijn nu al bij de vijfde..

  Dus ik weet niet hoelang die amoebe dr over doet maar het lijkt aardig te werken.

  Maar geef toe het is wel slim bedacht om die amoebe bij de eerste spuit dr in te doen want toen de tweede
  spuit dr in moest was er al een kwart grijze cellen opgevreten..

  Verschrikkelijk wat een wereld…
  Maar hoor maar even wat Elon Musk over dauci zegt met zn Gain of Function…. Leugen

 9. Bij ruim 90% van de mensen valt weinig te vreten voor zo’n beessie. Zal geen p(l)andemie worden 😉
  Alle gekkiegheid op een stokje, ook dit beestje, amoebe, whatever, bestaat uiteraard niet. Of het bestaat, maar doet niet wat ze zeggen dat het doet, hersens vreten. Broodje aap, hoax, sprookje. Trap er niet in, leef je leven, doe normaal.

 10. Kleine kinderen maak je wijs dat Sinterklaas bestaat. Grote mensen maken ze wijs dat er een hersen etende amoebe bestaat. Maar dan moeten ze wel eerst hersens hebben, anders kan het voor hun geen kwaad. En daar hele hordes Europeanen geen hersens hebben…..Dat word nogal wat als ze gestorven zijn, geen enkele dokter kan ze dan hersendood verklaren en alleen al om het simpele feit dat ze geen hersens hebben. Stelletje zombies.

 11. Gaan ze het klootjesvolk opnieuw PCR testjes verplichten, en smeren daarmee dan heerlijk wat microgrippers voorzien van amoebes hoog in de neusholte, vlak bij de toch al niet goed werkende hersens of wat er nog van over was…

  • >>> Dit is gewoon de hydrogel in de prikken die je langzaam van binnen totaal “vermoest” in een gel-achtige substantie … <<<

   Zou mbt dit soort 'stoffen' ook es goed naar de labels van je 'huid- & haarverzorgingsprodukten kijken! Meestens tegenwoordig van fa. UNILEVER en J&J dus dan weet jij hopenlijk hoe laat het is..
   CEO's van beide bedrijven zijn al verscheidene malen bij 'Bilderberg' te gast geweest.

   Just sayin'..

   • OMG die vieze vegetarische slager (als vega kan ik dat zeggen) is ook van Unilever … niet te vrreten! En Hellmann’s mayo ook maar laten staan. Eet verder wel biovoer vooral hoor. Ik ben verslaafd aan de ekoplaza.

 12. Alles, maar dan ook alles wat via overheidskanalen in de wereld wordt geslingerd is een LEUGEN. Eet rood vlees, vreet vette friet, drink een pint (of twee, drie …) en rook lekker een sigaret. Laat die zogenaamde experts de vinketering krijgen et hun magere vetvrije producten. Die zitten zo vol met suikers dat je er juist obesitas van krijgt. Enne…..Melk drinken ???? Denk eens na stelletje eikels !! Welk zoogdier, ja de mens is ook nog steeds een zoogdier, drinkt zijn hele leven melk ?? GEEN ENKEL. Na de tiet komt water. Allemaal LEUGENS van onze overheid die met een overschot aan melk zat. Laat je toch niet gek maken door een of andere amoebe of fake virus. Leven met angst en stress is het slechtste wat je kan overkomen. Je moet gewoon overal stik-de-moord aan hebben en LEVEN

  • Je hebt een heel goed punt daar ja… het is ongelofelijk ja… “NIET TEVEEL ZOUT ETEN” is er ook zo eentje, mensen we hebben KEIHARD meer zout nodig want dat verlengt ons leven dus. In ambulances wordt flink wat zout (baking soda) geinjecteerd om mensen in leven te houden om ze dan uiteraard vervolgens om te brengen in een ziekenhuis waarvoor er flink opgestreken wordt.

   ps; wel graag keltisch zeezout of himalaya zeezout natuurlijk he.

   • >>> mensen we hebben KEIHARD meer zout nodig <<<

    Roep ik ook al jaren om me heen maar ja dat 'voedingscentrum' he.. 🙁
    Ik word toch niet gelooft.. ook al kom ik met feiten en artikelen. Men is gvd te beroerd zich ook maar een beetje in de materie te verdioepen. Zoek het dan ff lekker uit..

    Zout hebben we oa nodig voor de prikkeloverdracht in ons brein 🙂
    Daarnaast smaakt mijn eten zoveel beter 😉

    NB; dat je bloeddruk er van stijgt is ook een leugen btw evenals het verhaal mbt cholestorol. Een goed boek mbt de laatste:

    https://libris.nl/boek?authortitle=w-hartenbach/de-cholesterol-leugen–9789020243949#

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in