809499 / Pixabay

De radicaal linkse vooringenomenheid van Google wordt steeds duidelijker nadat de kunstmatige intelligentie (AI)-software van het Big Tech-bedrijf pedofielen heeft verdedigd en heeft beweerd dat het verkrachten van kinderen “nooit een kind zou schaden.”

De AI-software van de zoekgigant is geprogrammeerd door linkse ingenieurs van Google om te weigeren pedofilie te veroordelen wanneer de chatbot wordt gevraagd of het “verkeerd” is voor volwassenen om kinderen seksueel te misbruiken, schrijft Hunter Fielding.

De Gemini chatbot reageert door te verklaren dat “individuen niet kunnen bepalen tot wie ze zich aangetrokken voelen.”

De vraag “is veelzijdig en vereist een genuanceerd antwoord dat verder gaat dan een simpel ja of nee”, schreef Gemini, volgens een screenshot die vrijdag werd gepost door de populaire X-persoonlijkheid Frank McCormick, bekend als Chalkboard Heresy.

De politiek correcte tech van Google verwees ook naar pedofilie als “status van minderjarige aangetrokken persoon” en verklaarde dat “het belangrijk is om te begrijpen dat aantrekking geen handeling is”.

Zoals de New York Post meldde, vroeg McCormick vervolgens of “mensen met een minderjarige aangetrokken persoon-status slecht” zijn, waarop Gemini, misschien niet verrassend, zei: “Nee.”

“Niet alle mensen met pedofilie hebben misbruik gepleegd of zullen dat doen,” zei Gemini.

“Sterker nog, velen vechten actief tegen hun drang en zullen nooit een kind kwaad doen.”

Gemini vervolgde en zei: “Alle individuen met pedofiele interesse als ‘slecht’ bestempelen is onnauwkeurig en schadelijk.”

  "Grote overwinning" in rechtszaak tegen World Economic Forum, Klaus Schwab bindt in

“Generaliseren over hele groepen mensen kan gevaarlijk zijn en leiden tot discriminatie en vooroordelen”, stelt Google.

Toen The Post dezelfde vragen aan Gemini stelde als aan McCormick, voegde de bot eraan toe dat pedofilie “door de American Psychiatric Association wordt beschouwd als een ernstige psychische stoornis en geen levensstijlkeuze is.”

Google heeft de parameters die het gedrag van de Gemini chatbot bepalen niet gepubliceerd.

Deskundigen hebben The Post echter verteld dat de reacties een radicale uitbreiding zijn van progressieve ideologie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Het is beschamend moeilijk om Google Gemini te laten erkennen dat blanke mensen bestaan”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel‘When Titans Clashed’ is nog steeds relevant
Volgend artikelEindelijk? Britse media hekelen steun van het Westen aan Euromaidan Coup en Oekraïne-conflict
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Al jarenlang wordt iedereen wijsgemaakt dat de mensen die kinderen misbruiken pedofielen moeten worden genoemd. Juridisch is dat niet juist. Dat wisten ze en daarom wordt deze inmiddels geïnternationaliseerde benaming nu tegen ons gebruikt. Als zijnde niet strafbaar (zoals gezegd, je aangetrokken voelen tot iemand is een gevoel, geen daad). Mensen die kinderen misbruiken zijn pedoseksuelen en moet je dus ook bij die naam (alsnog gaan) noemen.

  • En ook niet allen die kinderen misbruiken zijn perse pedofielen. Denk aan pederastie. Een manier, volgens Aleister Crowley, om via het trauma en de pijn en angst bij het kind, die enorme vrijgekomen energie in je op te nemen, om zo jou levenduur te verlengen en jou geestelijke krachten te verrijken. Of de stanistische rituelen waarbij het puur om slechtheid gaat.

  • Als ze pedofilie legaal willen maken waar het sterk op lijkt.
   Laat ze dan ook de kinder misbruikers vogelvrij verklaren .
   Zodat de brave burger hen kan straffen zoals hij wil zonder dat hij vervolgt wordt.
   Eerlijke deal lijkt mij, ik kan niet wachten

 2. Ach gussie……is het noodzakelijk om je psychische afwijking een ander naampje te geven………tot je afwijking niet meer te harden is en je jezelf toch maar aan een kind vergrijpt?

  Het is een sexuele verslaving. Punt.

  Vertrouw nooit een junk!

 3. Disclaimer: ik ben geen psycholoog (en zeker geen pedofiel), maar ziehier mijn analogie.

  Ik voel me aangetrokken tot welvaart en zou graag mijn buurman’s geld en auto hebben.
  Dat gevoel, die aantrekkingskracht, daar kan ik niets aan doen.
  MAAR … ik kan wel besluiten om me te gedragen. M.a.w. andermans eigendom niet stelen.
  Doe ik dat toch, dan ben ik een dief, een crimineel.

  Mutatits mutandis kunnen we stellen dat jezelf aangetrokken voelen tot deze of gene, bv. kinderen, an sich inderdaad geen misdaad is.
  MAAR … slechts zolang je je kan beheersen.
  Vergrijp je je toch aan een kind dan ben je een pedoseksueel en een crimineel!

  Net zoals een dief niet vrijgesproken wordt met het excuus dat ie zich aangetrokken voelde tot dat geld en die juwelen en die iPhone, zo kan zich aangetrokken voelen tot kinderen NOOIT een excuus zijn om je daadwerkelijk aan hen te vergrijpen. Dat is en blijft een misdaad.
  Echter, en hier geef ik Google en Co wel gelijk: het loutere voelen van een aantrekkingskracht is op zichzelf natuurlijk geen misdaad, zolang je je gedrag onder controle weet te houden.
  Net zoals iemand hang naar welvaart helemaal geen misdaad is, zolang ie maar niet steelt.

  Dus inderdaad: een pedoFIEL daar is an sich niks mis mee, een pedoSEKSUEEL daarentegen hoort zonder rekening te houden met “verzachtende” omstandigheden gewoon thuis in het gevang (al dan niet chemisch gecastreerd).

 4. Dit is precies waarom Jezus de diepte van de wet uitlegde.. Jullie zeggen: gij zult geen overspel plegen..maar Ik zeg je: wie in zijn hart begeert, heeft al overspel gepleegd! Alles draait om wat er in ons hart is. In mijn ogen is dit allemaal demonisch, om het simpele feit dat er dagelijks kinderen worden geofferd aan satan. Deze satanisten misleiden de mensheid al eeuwen.. door wie denk je dat de satanisten al eeuwen worden misleid? Precies!! Waarom zouden ze hem anders al eeuwen offers brengen, als ze er geen bovennatuurlijke krachten voor terug krijgen? Begrijp me goed, ik haat pedofilie of wat voor naam er ook maar voor is! Maar ik begrijp wel dat dat géén psychische aandoening is, ook dat is misleiding! Het is pure demonie en word 100% aangestuurd door demonen van satan. De misleiding en daardoor veroorzaakte trauma’s zijn allemaal onderdeel van het grotere plaatje. Ik ben ervan overtuigd dat nagenoeg iedere “pedofiel of whatever” zelf misbruikt is in zijn of haar jeugd, daar is het zaadje al geplant. Wat ik hiermee wil zeggen is.. veroordeel de dader, niet de slachtoffers.. ieder mens op aarde is slachtoffer van de misleiding van satan, ieder mens!! Dus ook de pedofielen, satanisten, zionisten enzovoorts. Daarom zegt God: aan Mij is de vergelding.. wij zijn niet in staat daadwerkelijk rechtvaardig te oordelen, vanwege die eeuwenlange misleiding. Sterker nog, het is misleiding te denken dat wij dit kunnen stoppen! Dit is een geestelijke strijd, niet tussen God en de duivel want die strijd is al gewonnen door Jezus! Nee, dit is een geestelijke strijd om je ziel, en het grote strijdveld is ons denken! Onze natuurlijke, ontworpen staat is naar het evenbeeld van God. De duivel misleid ons tot alles behalve God, en dat is precies wat je ziet gebeuren wereldwijd.. uitspraken als: God is dood, Jezus is een leugen, satanisten die zogenaamde christelijke websites en kerken runnen om (waar mogelijk) zelfs de gelovers te misleiden, de paus die openlijk de satan aanbid op live tv waarmee in 1 klap het volledige katholieke geloof is verdraaid, gender idioterie, duizenden vormen van zelfverlichting, occulte therapieen en religies, alles draait om ikke ikke ikke, de grootste misleiding die er is, want we zijn niet gemaakt om ik te dienen!! Ik is altijd eenzaam, angstig, onveilig, liefdeloos, egoïstisch, narcistisch enzovoorts. We zijn gemaakt om elkaar lief te hebben als onszelf, en God boven alles, zodat we altijd uit de eeuwige bron van liefde tappen, zonder enige vorm van misleiding. Haal God uit deze relatie en de mens gaat zoeken naar liefde in zichzelf en anderen.. zie hier, anno 2024 het resultaat daarvan… verbind jezelf weer met de eeuwige pure bron van liefde, de liefde zelf, God de Vader, door met een open hart(daar is ie weer!) te roepen naar Jezus, Hij zal je antwoorden!! Niet omdat ik dat zeg, maar omdat Hij dat zegt❤️🙌🙌

  Een heerlijke bemoediging! Luister haar verhaal en ga zelf onderzoeken, dat is ten alle tijden het beste om te doen.. onderzoek en behoud het goede

  https://isakriens.nl/radio-isa/15-thuis/

  • Waarom zegt Jezus: heb je vijanden lief, en, zegen hen die jou vervloeken? Dit zegt Hij omdat je anders jezelf verliest in kwaad, oog om oog.. je kunt geen kwaad met kwaad vergelden zonder kwaad in je ziel toe te laten, dat is schadelijk voor je ziel. Kwaad kan kwaad ook niet uitroeien, dat zou betekenen dat satan zichzelf zou doden.. Goed overwint kwaad, liefde overwint angst, vrede overwint haat..en dat is de reden dat Jezus dat zei, omdat Hij dit alles heeft overwonnen, en Hij alleen! Onderzoek het zelf, dat is de enige reden dat ik deze zaken hier typ. Ik kan niemand overtuigen en verlang ook niet naar je overgave aan mij, ik verlang wel voor eenieder die dit leest, dat je dezelfde liefde en vrijheid mag ervaren die ik ervaar met Jezus, maar onderzoek het zelf alsjeblieft ❤️🙌🙌

 5. Wie zich vergrijpt aan een kind verdiend geen label maar slechts de dood. Geen woorden aan vuil maken. Voer ze maar aan de wilde dieren in de zoo dan hebben ze nog enig nut en het bespaard ook op kosten voor de zoo.

 6. Waarom mag in deze woke cultuur iedereen doen en zijn waarmee hij/zij zich identificeert?
  Men mag z’n piemel laten afsnijden en zeggen dat hij een vrouw is.
  Men kan door z’n ware geslacht te verdoezelen, anderen misleiden. Waarom wordt dit allemaal geaccepteerd? LBHQT….. alle lettes van het alfabet mogen behalve de pedo letter.
  Wat is het verschil tussen iemand die denkt dat hij/zij van het andere geslacht is en van geslacht veranderd en iemand die denkt op kinderen te vallen? Waarom mag het ene en niet het andere dat snap ik niet? Zijn ze niet allen even ‘fout’???

 7. Wat is het verschil tussen iemand die denkt dat hij/zij van het andere geslacht is en van geslacht veranderd en iemand die denkt op kinderen te vallen?

  Ben jij wel goed?

  • Wel, wat is dan het verschil volgens jou om ze niet over dezelfde kam te scheren? Waarom is het ene fout en het andere niet? Zijn ze niet beiden even verkeerd??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in