Aldi in Zuid-Sydney © Classy Melissa (CC0)

Een paar dagen geleden kondigde de Australische stad Sydney, die toen al in lockdown was, nog strengere maatregelen aan. De premier van de deelstaat New South Wales, Gladys Berejiklian, wil met deze maatregelen de verspreiding van de “Deltavariant” tegengaan, bericht uncutnews.ch.

Afgelopen zaterdag werden in de Australische deelstaat 82.000 PCR-tests verricht, waarvan er 111 positief waren. Dat is 0,13%. Een derde dode werd ook gemeld: een 80-jarige man.

De meeste winkels in Sydney zijn gesloten. Alleen noodzakelijke winkels zijn open. De bouwplaatsen zijn gesloten. En sinds zaterdag zijn de inwoners van Liverpool, Fairfield en Canterbury-Bankstown, zogeheten Local Government Areas in Sydney, van de buitenwereld afgesneden. In totaal zijn 900.000 mensen getroffen. Tot 30 juli mogen zij het gebied niet verlaten, zelfs niet om te werken.

“Ik weet dat veel mensen boos zullen zijn, op mij en op de regering,” zei premier Berejiklian.

Dit zijn de strengste beperkingen van het vrije verkeer tot nu toe. Burgemeester Frank Carbone van Fairfield zei dat mensen nu geïsoleerd zullen zijn, hun familie niet mogen zien en hun baan zullen verliezen.

Werknemers moeten zo vaak mogelijk thuiswerken en werkgevers die hun werknemers dwingen naar kantoor te komen, riskeren boetes die kunnen oplopen tot 10.000 dollar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australië het meest red-pilled land ter wereldVolg Frontnieuws op Telegram

  BOOSTER SYNDROOM: Natuurarts vertelt over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen
Vorig artikelProfessor strafrecht: “Ondanks de wetenschap dat er doden kunnen vallen, dwingen ze ons in te enten”
Volgend artikelGevaccineerden melden dat zij lijden aan het ” grotsyndroom”, bang om terug te keren naar het normale leven of in sommige gevallen zelfs hun huis te verlaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Veel mensen zijn tegenwoordig van angst verlamd en daardoor stevig in de war, maar zulke mensen moeten toch zeker geen bestuursfuncties hebben. Deze mevrouw moet eigenlijk opgenomen worden in een psychiatrische inrichting.

 2. Dit is helaas een godvergeten werkelijkheid.
  Als dominion van het smerige koninkrijk uk was het niet anders te verwachten. Ik denk dat engeland, canada en australië een wedstrijdje houden ik laag laaghartig optreden.

 3. alles moet kapot, zoveel is duidelijk. Dit is niet het beschermen wat er gebeurd maar totale paniek vanuit de bestuurs elite en een debiele afhankelijkheid van adviezen van de WHO, welke ook weer opdrachten krijgen. En de pers doet zonder enige nadenken mee, alsof de goddelijke waarheid is neergedaald.

  ….waar is de grens , waar stopt men met accepteren van deze waanzin?

  Ik denk dat er al mensen zjn geweest die actie hebben ondernomen, maar dat zal de politie niet zeggen en de pers niet schrijven. U zou eens ontdekken dat u niet alleen staat…..

  Er zal wel een signaal komen dat genoeg is bereikt en overschreden, dan is de vraag of de eigen politie voor of tegen de eigen burger is. Gezien de blinde gedachte bij politie dat men boven de burger staat denk ik dat de jaren geleden gecultiveerde illusie dat je beste vriend ook echt jou vriend is snel zal worden doorprikt. De goede agenten zullen massaal vertrekken, de rotzakken zullen als beesten gaan handelen.

  ik denk ook dat het fijn is te weten wie je vriend is en wie je vijand.

  Twijfel is waarom mensen thuis op de bank blijven zitten.

 4. En nog steeds wordt er niet vermeld wat de graad van de “besmetting” is. Liggen die 0.13% op apegapen in bomvolle ziekenhuizen, liggen ze thuis op apegapen, vallen ze neer op straat, etc. We weten nog steeds niet wat er bedoeld wordt met “besmettingen”. En met het misbruik van die pcr test kan je gebakken lucht positief maken. Bovendien gaan er veel meer kapot aan die smerige gifspuit.

  Iniderdaad, de beesten onder de mensen krijgen de vrijheid.

  • Het is eerder andersom. Vorig jaar werd Patrick Woodward geintviewd over de Elite en hun ideeën. Het is de bedoeling dat alle rechten, bezittingen van de mensen worden ontnomen cq onteigend. Te beginnen met hun wil! Zo krijg je controle over de mensheid. Als voorbeeld noemde hij het experiment in Phoenix, Arizona. Daar werden 3 NGO’s in het leven geroepen om de stad te besturen. Een van de regels was om mensen op hetzelfde niveau te behandelen als dieren, ruw grondstof etc. Het experiment werd overal in de wereld door regeringen op de voet gevolgd hoe dat in zijn werk ging. Het gevolg zie je nu al maanden overal in de wereld tot uiting komen. Met name Engeland en zijn voormalige koloniën zijn daar een goed voorbeeld van. De vlek zal steeds sneller verspreiden en de maatregelen drastischer.

 5. En ze gaan maar door en door….en dan incognito op het vliegveld controleren vuile smeerlappen zijn ze en begrijpen de wet nog ineens hoe kunnen ze hiermee leven….recht zal zegevieren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in