Nu is het weg, het sprookje van bescherming tegen ernstige ziekten. Het is echter vreemd dat dit huidige onderzoek van de elite-universiteit van Oxford niet wordt gepresenteerd of geciteerd door de mainstream media. Ze willen de melkkoe “vaccinatie” zo lang mogelijk uitmelken. Maar de resultaten na analyse van 12,9 miljoen gevallen zijn duidelijk: tussen januari 2021 en mei 2022 waren er meer sterfgevallen onder gevaccineerden dan onder ongevaccineerden, schrijft Report24.news.

Onderstaande afbeelding, een grafiek uit de studie, illustreert de waarnemingen van de wetenschappers. Alleen in de drievoudig gevaccineerde groep, waar de laatste vaccinatie ten minste 21 dagen geleden plaatsvond, waren er minder sterfgevallen dan onder de ongevaccineerden (blauwe stippellijn). In alle andere groepen, van één tot drie vaccinaties, waren er aanzienlijk meer sterfgevallen, in sommige gevallen zelfs dramatisch vaker, zoals te zien is aan de gele lijn. Dit staat voor tweemaal gevaccineerde personen, waarbij de laatste vaccinatie minstens een half jaar geleden was.

De studie ““Waning of first- and second-dose ChAdOx1 and BNT162b2 COVID-19 vaccinations : a pooled target trial study of 12.9 million individuals in England, Northern Ireland, Scotland and Wales”” toont op indrukwekkende wijze aan dat zelfs de laatst overgebleven claim van de voorstanders van vaccinatie, namelijk een vermindering van ernstige ziektegevallen, niet overeenkomt met de waarheid.

De logge titel van de studie is in het Nederlands: Afnemende eerste en tweede dosis ChAdOx1 en BNT162b2 COVID-19-vaccinaties: een gepoolde proefstudie met 12,9 miljoen personen in Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales. De samenvatting geeft informatie over de inhoud:

“Achtergrond: van verschillende SARS-CoV-2-vaccins is aangetoond dat zij bescherming bieden tegen ziekenhuisopnames en sterfgevallen door COVID-19. Er zijn echter aanwijzingen dat de werkzaamheid tegen deze resultaten binnen enkele maanden na vaccinatie aanzienlijk afneemt. Wij hebben een gepoolde analyse uitgevoerd in de vier landen van het VK om de afname van de effectiviteit van het vaccin (VE) en de relatieve effectiviteit van het vaccin (rVE) te onderzoeken ten opzichte van ernstige COVID-19 uitkomsten.”

Uit de analyse bleek: ten eerste – de beweringen over de doeltreffendheid door de fabrikanten zijn niet waar. Voor alle “vaccins” geldt dat de “bescherming” snel afneemt.

  Vergeet de Joden, geef de schuld aan de Ongevaccineerden!

Resultaten van de vertaling

➡ Bij vergelijking van de periode van 28 februari tot 1 mei 2022 met de voorafgaande 12 weken, vonden wij een significante toename van sterfte (0,19% vs. 0,41%; p < 0,001) en ziekenhuisopname (1,58% vs. 3,72%).

➡ In dezelfde periode werd een aanzienlijke toename van het aantal gevallen (23,7% vs. 40,3%) bij personen ≥ 50 jaar en ziekenhuisopnames (39,3% vs. 50,3%) en sterfgevallen (67,89% vs. 80,07%) bij personen ≥ 75 jaar waargenomen.

➡ Vaccinefficiëntie (VE) voor de derde dosis was negatief sinds 20 december 2021

➡ met significant meer SARS-CoV2-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder gevaccineerden

➡ en een lager percentage gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen bij ongevaccineerden.

Iedereen die nu denkt dat men in het Verenigd Koninkrijk eindelijk officieel wakker is geworden en vaccinaties opschort, heeft het goed mis. Omdat de auteurs van de studie hun resultaten serieus nemen als basis voor het aanbevelen van nog frequentere boostervaccinaties. Hiervoor citeren wij Albert Einstein:

De definitie van krankzinnigheid is steeds weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten.

De Duitse gezondheidsexpert Florian Schilling stelt een aantal interessante vragen over de onderzoeksresultaten. Hij denkt onder andere dat het mogelijk is dat een “positieve effectiviteit” bij gevaccineerde mensen slechts een truc is. Dit komt omdat covid-ziekten en sterfgevallen binnen veertien dagen na vaccinatie worden toegewezen aan de ongevaccineerden. De “kwetsbare fase” wordt dus geëlimineerd. Hij wijst erop dat bijwerkingen, waaronder overlijden, bij de gevaccineerden geen deel uitmaakten van het onderzoek. Hij schrijft:

“Een nieuwe studie uit Engeland toont opnieuw aan wat al enige tijd bekend is bij iedereen die het wilde weten: gevaccineerde mensen hebben meer kans om aan corona te sterven dan ongevaccineerde mensen. Zelfs de laatste beschermming bewering dat vaccinatie ernstige en fatale ziektebeelden voorkomt, stort zichtbaar in. Wat overblijft is een hoop puin. Niet alleen ontbrak het bewijs van effectiviteit vanaf het begin (overlijden en ernstige ziekte werden alleen onderzocht in de registratieproeven), maar dankzij telescoping en niet-blindering werd de veiligheid nooit klinisch getest.”

Schilling licht zijn interpretatie van de studie toe in deze video op Odysee.

  5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten

Overigens zijn deze bevindingen niet helemaal nieuw. Al op 19 augustus 2021 (!) publiceerde uitgerekend de publieke omroep mdr WISSEN een artikel met de titel: Waarom sterven dubbelgevaccineerden aan de delta-variant? Ook toen praatte men zichzelf de resultaten aan en vertrouwde men op nog meer vaccinaties. Wij citeren: Deze cijfers kunnen gemakkelijk verkeerd worden begrepen, waarschuwen de onderzoekers.

Het zou beter zijn geweest wetenschappelijk en niet politiek te handelen – en deze cijfers serieus te nemen. Veel mensen zouden dan misschien nog in leven zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Sherri Tenpenny: “Deze dodentsunami waarover ik de afgelopen twee jaar heb gesproken, is nu gearriveerd”
Volgend artikelWilt u deze mensen echt terug in uw leven? Nog een Amnesty-post met nuchtere gegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Voor degenen die niet begrijpen waarom de correctie niet is doorgevoerd in de link (die opmerking heb ik namelijk al eens voorbij zien komen); daarvan is de reden dat de link, bijvoorbeeld in de nieuwsbrieven, dan niet meer werken.

   • En ze zijn vaker ziek, kinderen vaak ziek en ze hollen zelf naar het ziekenhuis en de doctor……
    ( meestal dansen hun kinderen de ouders op de kop – echte etters – maar dat zijn de ouders zelf schuld)

  • hahaha ja en zelfs het IQ van de drol wist het al,hij verdwijnt tijdens doorspoelen compleet met corona en al in het grondwater,om zodoende iedereen die het nog niet heeft gehad te besmetten en uiteraard volgens het RIVM dan in godsnaam maar allemaal te vaccineren om zodoende nog meer besmettingen te veroorzaken.
   Hoe meer er in het ziekenhuis belanden hoe beter,want dat spekt de zakken van de Zorg-industrie…wel nog ff weer wat nep-talkshows,zodat we af en toe kunnen laten zien hoe kwasi nep we zijn…hoe meer kranken hoe beter en hoe meer besmetten hoe beter.. dat ruimt tenminste op…..de vaccins werken niet en de ziekte = geen ziekte en de virussen bestaan niet.. maar lekker opruimen al die niets toedoende op deze planeet

 1. Hoe betrouwbaar is een dergelijke studie als vóór de prikken íedere overledene werd ” gediagnosticeerd” met covid? Zelfs nadat hij door een auto ongeluk overleed. En hoe na de prikken iedereen plotseling alleen overleed door onderliggende kwalen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in