© Pikist

De 57-jarige Guido Russo wilde een vaccinatiepaspoort zonder zich daadwerkelijk te hoeven vaccineren. Hij probeerde toen de verpleegster te misleiden om hem de spuit in een nep-arm te geven – maar werd betrapt, meldt Metro.co.uk.

Guido Russo, een tandarts in de regio Piemonte in Italië, ging naar een vaccinatiecentrum om zich te laten vaccineren, zodat hij een goedgekeurd vaccinpaspoort kon krijgen, dat nodig is voor een groot aantal activiteiten in Italië, waaronder werken.

Toen de verpleegster hem een ​​injectie wilde geven, ontdekte ze dat er iets niet klopte. Er was iets vreemds aan de kleur van de arm. Het bleek dat hij zichzelf had uitgerust met prothese-armen die hij bij Amazon had gekocht.

Guido Russo vroeg toch om een injectie in zijn nep-arm, maar het personeel was het daar niet mee eens en belde in plaats daarvan de politie.

Russo heeft de politie verteld dat hij niet in het vaccin gelooft en het ook niet wil, maar dat hij een vaccinpaspoort nodig heeft om te kunnen werken. Naar verluidt is nu zijn tandartslicentie ingetrokken.

Italië heeft strenge beperkingen opgelegd waardoor veel mensen zich gedwongen voelen het vaccin te nemen, ook al willen ze dat eigenlijk niet.

Op maandag worden nog strengere regels van kracht, waaronder een verbod voor vaccinweigeraars om het openbaar vervoer te gebruiken en naar restaurants te gaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een onbeleefde boodschap aan hen die het Covid “vaccin” namenVolg Frontnieuws op Telegram

  Bijwerkingen van COVID19 -prikken: "Zal ik wakker worden met pijn - of zal ik überhaupt wakker worden?"
Vorig artikelPubliek slaat links-extremisten in elkaar bij massabijeenkomst van Zemmour
Volgend artikelmRNA uitvinder: “Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ben een zeer fel tegenstander van het gebruik van welk schijnpasje dan ook.
  Heb toch met deze man te doen dat het niet gelukt is, Heel jammer dat die priktrut er niet ingetuind is.

 2. Niet alleen geen empathie, het ontbrak haar ook nog aan een heel klein beetje gevoel voor humor.
  Kan je er natuurlijk ook niet van verwachten, ze zijn met zulke ‘serieuze’ zaken bezig.

 3. Dat die priktrut de politie heeft gebeld en als gevolg licentie ingetrokken, zou voor mij genoeg zijn om wraak te nemen op haar en niet een klein beetje. Die gaat dan niet meer kunnen prikken in ’t vervolg.

 4. hahahahahahahahahahahahahahahahaha kom nie meer bij ga stuk lol wat ingenieus een neparm om een QR code te krijgen….goed gevonden van die gast… kunnen we misschien beter computersysteem hacken en zodanig dat een jaar lang ze niks meer kunnen verwerken en alles met hand moeten doen…dan valt de controle wel weg….

 5. En die miljardenclaim vanwege het laten rondslingeren bij de GGD van alle medische gegevens, daar hoor je geen hond over. En wie gaat dat betalen, die administratie van al die gevaxten? Ja ook wij dus, de ongevaxten. Meneer Hugo moet maar eens een keer daarvoor persoonlijk aansprakelijk gesteld worden, net als die andere prutsers. Jammer dat die tandarts te lul is, werkloos en z’n vergunning kwijt. Kut wijf en dan ook nog eens de politie bellen, wat een prikhoer is dat. Die tandarts denkt ook: dan maar bij de maffia een baantje zoeken, zij crimineel, ik ook nu..

 6. Kun je met zo’n neparm (met behulp van wat elektronische motoriek) ook niet fantastisch harde klappen uitdelen.???
  Zou een goed idee zijn voor wat keet in het vaccinatiecentrum..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in