De Franse presidentskandidaat Eric Zemmour had zondag 13.000 aanhangers verzameld op een grote verkiezingsbijeenkomst in Parijs. Toen een groep links-extremisten een coup pleegde, werden zij aangevallen en in sommige gevallen bloedig afgeranseld door het publiek, bericht France 24.

Eric Zemmour heeft vorige week officieel aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt voor de Franse presidentsverkiezingen dit voorjaar.

In een spectaculaire campagnevideo belooft hij de strijd aan te binden tegen de omvolking in Frankrijk.

“Decennialang hebben onze machthebbers, zowel ter rechter- als ter linkerzijde, ons op dit dodelijke pad van verval en decadentie geleid. Rechts en links hebben jullie voorgelogen en de ernst van de situatie verdoezeld. Zij hebben de realiteit van de bevolkingsverandering verdoezeld,” zei hij onder meer.

Op zondag hield Eric Zemmour zijn eerste verkiezingsbijeenkomst in Parijs. Volgens France 24 kwamen er ongeveer 13.000 supporters opdagen. Tegelijkertijd demonstreerden zo’n 2000 linkse activisten in de Franse hoofdstad tegen de presidentskandidaat, die zij ervan beschuldigden “racistisch” te zijn.

De massale bijeenkomst deed denken aan de verkiezingsbijeenkomsten van Donald Trump in de VS. De deelnemers joelden onder meer linkse journalisten uit die aanwezig waren om de manifestatie te verslaan.

Aanhangers van Zemmour reageerden door de linkse extremisten aan te vallen en op hen in te beuken. Ten minste twee mensen bloedden daarna, volgens een AFP journalist die op de scène was.

Backup:

  Franse politie legt schild neer en sluit zich aan bij 100.000 betogers die tegen vaccinpas demonstreren

“Binnen enkele seconden werd er met stoelen gegooid, werden activisten op de grond gegooid en mishandeld. Zij liepen open wonden op – ten minste twee van hen – en anderen kregen ook klappen. Hier, in Frankrijk in 2021, komen we naar een bijeenkomst om nee te zeggen tegen racisme, en we eindigen met bloedende hoofden,” zei Dominique Sopo, voorzitter van SOS Racisme, tegen AFP.

Volgens SOS Racisme was het doel van de actie “geweldloosheid” te gebruiken om te protesteren tegen “racisme”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Eric Zemmour over de Grote Vervanging: “De Fransen worden onteigend van hun land”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGerenommeerd viroloog waarschuwt voor onvermijdelijke “ineenstorting van ons gezondheidssysteem” als gevolg van complicaties door COVID-vaccins
Volgend artikelWilde Covid vaccinpas – probeerde zich te laten inenten met nep-arm
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. mijn eerste opwellende gevoel: ik had graag ook even een zwart truitje onder mijn schoen gehad….de vuile moslim likkers.

  En dat komt mijn tweede gedachte: Zemour vist in grotendeels dezelfde vijver als Le Pen…dus je krijgt straks twee honden die vechten om een been…..verder is de kans groot dat er op een van de twee of op beide een aanslag zal worden gepleegd, want Frankrijk zit eigenlijk al in een semi burger oorlog.
  k was er vorige maand en zelfs in de kleinse dorpen zitten groepen negers en hoofddoeken, hotels vol met noord afrikanen die zelf niet voor die hotels betalen ( budget Ibis is nog steeds 50 euro per nacht maar vol met Afrika en Hakbars, blijkbaar betaald iemand die rekening…) langs de snelwegen overal tenten kampen en dat is dus wat ik zie zonder te zoeken…

  Gezien Brussel al grotendeels Afrika is, en gezien langs de snelwegen in Belgie bij parking groepen negerts en aanverwanten in de bosjes wonen en parking bezoekenrs overvallen ( o.a. snelwegen bij sint truiden, waregem, dendermonde ) komt het hier ook, overal.

  ….en als Frankrijk in vlam gaat zal er een stroom vluchteligen van alle kleuren ons land opzoeken…..iets om vast in de planning mee te nemen….
  Daar helpt geen politie meer aan.

 2. Die fransen zijn er intussen wel helemaal klaar mee natuurlijk. Er is niks meer over van la douce France. ??? Het wordt hoog tijd dat onze blanke mannen orde op zaken gaan stellen.

  • Hoe lang duurt het nog voordat de blanke man met uitsterven bedreigd wordt ? Krijgen we net zulke tafererelen zoals de laatste jaren in Zuid Afrika ?

   • Sorry hoor maar als je nu nog in deze tijden focus hebt op de term “racisme” dan ben je ver heen.

    We hebben grotere zaken aan te pakken.

    geen tijd voor polarisatie tussen “kleur”.
    Het eeuwige zwart wit (letterlijk) battle is echt doodvermoeiend aan het worden anno 2021.

    kom op.

    We kunnen beter dan dat.

    • Jij moet heel snel echt wakker worden.
     Wel eens van het Kalergi-plan gehoord?
     We worden op alle fronten aangevallen. Alle fronten!!!
     Lees ook de protocollen van sion eens….

 3. In de VS hebben ze dat nu al. Daar vermoorden, verkrachten en beroven zwarten 10-duizenden blanke mannen, vrouwen en kinderen per jaar en het wordt in razend tempo erger, dankzij de communistiese burgemeesters, aanklagers en zwarte rechters die vinden dat zwarten best wel hun eigen reparaties mogen opeisen. En de VS lopen altijd een paar jaar op ons voor. Vroeger liepen ze 20 jaar op ons voor (denk aan chiropraktie en mooie tanden/orthodontie), tegenwoordig is dat nog maar een jaar of 5.

  • Sorry hoor maar als je nu nog in deze tijden focus hebt op de term “racisme” dan ben je ver heen.

   We hebben grotere zaken aan te pakken.

   geen tijd voor polarisatie tussen “kleur”.
   Het eeuwige zwart wit (letterlijk) battle is echt doodvermoeiend aan het worden anno 2021.

   kom op.

   We kunnen beter dan dat.

   • Jij moet heel snel echt wakker worden.
    Wel eens van het Kalergi-plan gehoord?
    We worden op alle fronten aangevallen. Alle fronten!!!
    Lees ook de protocollen van sion eens….

 4. Frankrijk als vakantieland is kapot. Voor de zomermaanden blijken er heel weinig boekingen te zijn ten opzichte van alle voorgaande jaren. De horeca is grotendeels failliet. Wat we re zien krijgen zijn de rijke restaurants. Vele familiezaken bestaan al niet meer of geven de geest voor de komende zomer. Sociale onrust, stakingen, rassenrellen, schaarste, het komt allemaal op iedereen af. Gelukkig worden er steeds meer slapers wakker.

  • Dat weet Lee1990 wel zover ik zijn post interpreteer. En dit uitwerken op de gekleurde gemeenschap, die niet meer gebruikt worden als pionnen helpt de organiseerders van ‘de protocollen van sion’ precies in de hand.
   De chaos die ontstaat kan dan weer aangewend worden om martial law-achtige bewindstechnieken op te leggen. En wederom blijven zij die de hele boel in gang brachten buiten schot.

   Waarom is de volkswoede nooit gericht naar de dictatoren aan top, naar de media die alles omdraait en de hypnose machine is, de achterliggende financierders, enzovoorts…

   Ik begrijp beide standpunten, maar om de slang te verslaan moet eerst de kop eraf. Nu in dit geval lijkt het me erg onverstandig om ‘racisme’ te gaan schanderen op zulks een samenkomst en moet men niet verschieten dat er klappen gaan vallen. Ook weer blinde pionnen die gebruikt worden om onrust te veroorzaken en als bliksemafleider te dienen die de aandacht van het grotere probleem wegleiden.

   Dit links-rechts spelletje word blijkbaar nog steeds niet doorzien. Het zijn nochtans gewoon 2 vleugels van dezelfde vogel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in