Voormalig BlackRock portefeuillebeheerder en belegger Edward Dowd beschuldigt de regering van de Verenigde Staten van democide, nadat uit een analyse van gegevens van het Centers for Disease Control (CDC) blijkt dat de oversterfte onder millennials in de herfst van 2021 met 84 procent was toegenomen, bericht Amgreatness.com.

Tijdens een recente verschijning op Steve Bannon’s War Room Pandemic, zei Dowd dat een deskundige uit de verzekeringssector de geaggregeerde gegevens van de CDC heeft geanalyseerd en het aantal sterfgevallen per leeftijd heeft uitgesplitst en voor elke leeftijdsgroep uitgangswaarden heeft gecreëerd. In alle leeftijdsgroepen was het sterftecijfer te hoog, vooral bij millennials, zei hij.

“Wat we gevonden hebben is tamelijk schokkend,” zei Dowd tegen Bannon.

“De leeftijdsgroep van de millennials – 25 tot 44 jaar – heeft in de herfst een toename van 84 procent van de oversterfte gekend,” zei Dowd, en hij noemde het “de ergste oversterfte” cijfers in de geschiedenis.

Dowd wees erop dat het sterftecijfer versnelde nadat de vaccinmandaten en de boosters uitkwamen.

“Vanaf de zomer tot in de herfst, met de mandaten en de boosters, waren er 61.000 extra sterfgevallen onder millennials,” zei Dowd. “In feite hebben millennials in de tweede helft van 2021 een Vietnam-oorlog meegemaakt.”

Een afzonderlijke analyse van de CDC gegevens kwam met soortgelijke cijfers.

En een verzekeringsmaatschappij in Indianapolis kondigde in december aan dat het “alle oorzaken” sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd in de staat een verbluffende 40 procent omhoog was geschoten ten opzichte van het niveau van vóór de pandemie, wat nog meer bewijs leverde dat de vaccins een overmatige sterfte veroorzaakten bij normaal gezonde mensen.

  Vaccin shedding eindelijk bewezen!

Dowd verklaarde dat de gegevens “rokend pistool” bewijs zijn dat de vaccins oversterfte veroorzaken in alle leeftijdsgroepen, en dat het “geen toeval is dat [CDC-directrice] Rochelle Walensky weigert te antwoorden op de brieven van senator Ron Johnson.”

Als vooraanstaand Republikeins lid van de Permanente Subcommissie voor Onderzoeken heeft Johnson talrijke brieven geschreven aan overheidsinstanties op het gebied van de volksgezondheid, waarin hij om informatie vraagt over hun COVID-beleid, met inbegrip van ongewenste bijwerkingen die met de injecties in verband worden gebracht, eisen inzake het maskeren, en het censureren van alternatieve meningen…
“Ze verstoppen zich. Fauci is weg, zij is weg,” zei hij. “Ze verstoppen zich.”

Dowd voegde eraan toe dat er een woord is voor wat de regering gedaan heeft – “democide” – dat is door de regering gesanctioneerde moord op burgers.

“De regering heeft, door de mandaten, mensen vermoord,” concludeerde hij.

Dowd zei dat zijn partner, de expert in de verzekeringsindustrie, binnenkort naar buiten zal treden voor “een bepaald publiek dat financieel belang heeft” bij deze informatie, wat meer media-aandacht zal opleveren.

“Dit is nog maar het begin,” zei hij.

Voormalig vicepresident van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, zei tijdens een recent evenement dat de mRNA injecties “toxic by design” waren.

Toen hij vorige maand een groep advocaten en rechters toesprak, die een “Grand Jury van het Hof van Publieke Opinie” hielden, betoogde Yeadon dat de wetenschappers achter de op spike-eiwitten gebaseerde genetische vaccins “precies wisten wat er zou gaan gebeuren.” Hij getuigde dat de mRNA-injecties “niet rationeel ontworpen” waren, omdat ze niet konden werken, risico’s inhielden, en onzekere resultaten op lange termijn hadden.

  Israël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld

“Maar ze deden het toch,” zei Yeadon. Hij beweerde verder dat de ongewone aard van het spike-eiwit auto-immuniteit veroorzaakte, een aandoening waarbij de immuunreactie van een lichaam de eigen gezonde cellen, weefsels en organen aanvalt.

“Ik zou zeggen dat de bedrijven wisten dat de spike giftig was, en onstabiel,” zei hij.

Pfizer CEO Albert Bourla legde in een recent interview met de Washington Post uit waarom zijn beslissing om mRNA vaccins te gebruiken om het coronavirus te bestrijden “contra-intuïtief” was.

“Ik was verbaasd toen men mij voorstelde dat dit de te volgen weg was, en ik stelde er vragen bij,” zei hij. “Pfizer had zeer goede ervaring en deskundigheid met een veelheid van technologieën die een vaccin zouden kunnen geven.”

Hij zei dat de wetenschappers van Pfizer “zeer goed” waren in het ontwikkelen van traditionele vaccins, maar slechts twee jaar ervaring hadden met het ontwikkelen van de mRNA-technologie.

“Tot die dag hadden ze nog nooit één enkel product afgeleverd – geen enkel vaccin, geen enkel ander soort geneesmiddel,” legde hij uit. “Het was dus heel contra-intuïtief en ik was verbaasd toen ze voorstelden dat dit de weg was die we moesten inslaan.”

Bourla preciseerde niet wie hij bedoelde met “ze,” maar zei dat hij hun besluit in twijfel trok, en vroeg hen het te verantwoorden.

“Hoe kunt u zoiets zeggen?” herinnerde hij zich te vragen. “Maar zij kwamen en zij waren er zeer, zeer van overtuigd dat dit de juiste weg was. Zij vonden dat de twee jaar werk aan mRNA sinds 2018, samen met BioTech, om een griepvaccin te ontwikkelen, hen deed geloven dat de technologie rijp was en dat wij op het punt stonden om een product af te leveren,” zei Bourla. “Zij hebben mij dus overtuigd. Ik volgde mijn instinct dat zij weten wat zij zeggen.”

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten

Bourla verklaart nu in interviews dat een vierde dosis van zijn vaccin nodig kan zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen waarschuwing voor alle buitenlandse vrijwilligers die overwegen naar Oekraïne te gaan
Volgend artikelOekraïne: De terugkeer van de oorlogspropaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ja , natuurlijk. De vierde ook nodig. Omdat zij dat zeggen natuurlijk. En pfizer zal er financieel ook niet slechter van worden. Maar als je een echte vent bent, zeg je gewoon wie zij zijn. Wij weten het natuurlijk wel, je vriendjes van blackrock vanguard en de wef who en vele anderen.

  • Verdraaid, je hebt gelijk. Maar als je de video afluistert, je moet wel heel dicht bij je ‘geluid’ gaan zitten
   hoor je ook een soort kikkergeluiden als hij praat.
   De ailiëns komen niet, die zijn al in grote getale onder ons.

   • Verdomd, ik hoor het nu ook. Dat was me eerder niet opgevallen, een raar soort geluid ja. Ik heb nog nooit eerder mensen gezien die zo raar deden met hun keel. Ik probeer het na te doen, lukt niet. Alleen reptielen kunnen het kennelijk. Oh man… als het toch allemaal niet zo ziek was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in