Sorry dat ik jullie, blinde haters van Samenzweringstheoretici, moet gaan corrigeren: wij zijn op geen enkele manier “Samenzweringstheoretici”, maar we weten dat jullie ons zo bestempelen, dus oké, hier zijn we, de “Theoretici”. Alsjeblieft, lees aandachtig wat we te zeggen hebben, schrijft The Conundrum.

Geloof het of niet, de machtigste mensen in de wereld kwamen op het idee hun macht te verenigen om bepaalde voordelen te bereiken voor hen en hun nakomelingen voor de komende generaties. Dat is wat ambitie doet op dat niveau. En nu, op dit moment, is dit precies wat er aan de hand is, het resultaat van hun conclusies na decennia vergaderen om “de wereld te verbeteren”: ze verrichten, sinds oktober 2019, een gecoördineerde inspanning van media, de politieke klasse & de wetenschappelijke officiële elite (die allemaal al onder hun bevel staan, dankzij decennia van het promoten van hun eigen alumni) om de wereld naar een heel bijzonder nieuw tijdperk te leiden, EEN DAT NIET GELIJND IS MET UW EIGEN BESTE BELANGEN OP DE LANGE TERMIJN.

Het is moeilijk te geloven, dat weten we allemaal. Maar alsjeblieft, alleen deze keer: kijk ernaar! Wij smeken u, wij smeken u… wij hebben u nodig. Wanneer heeft een groep – hoe gek het ook mag klinken – zo vurig gewild dat degenen die het niet met ons eens zijn, zich bij ons aansluiten? Het is omdat we echt ALLEMAAL IN DEZE SAMEN ZIJN. Maar niet in de zin zoals het in de media wordt gebruikt. Wij zitten hier samen in: strijden tegen DE COUP VAN ALLE REGERINGEN IN ALLE SOEVEREINE LANDEN IN DE WERELD, OM HET TE VERVANGEN MET DE ÉÉN WERELDREGERING. En dit, zonder één enkele democratische verkiezing in één van deze landen. CoViD is een Trojaans Paard geweest voor dit, en vele andere dingen, maar allemaal instrumenteel voor het opleggen van de ÉÉN Wereldregering. Het zou onomkeerbaar zijn; de macht die de regering heeft zou te veel zijn. Dissidentie zal eenzijdig worden weggevaagd, zoals dat gebeurt wanneer regeringen zoveel macht hebben. Het gebeurt al, en we kunnen het u laten zien als u zich begint open te stellen voor onze pogingen om het u te laten weten, pogingen die sinds begin 2020 systematisch worden gecensureerd.

  De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton - De volledige Clinton Dead Pool

Alstublieft, geef ons het voordeel van de twijfel met deze. ALSTUBLIEFT. We zijn echt even bezorgd voor de toekomst van onze nakomelingen als voor de toekomst van uw nakomelingen. We hebben het over de gevolgen voor het menselijk ras. Alstublieft, luister naar ons. Velen die aanvankelijk volstrekt sceptisch tegenover onze beweringen stonden, hebben zich reeds bij ons aangesloten, en wij hebben hen onmiddellijk omhelsd, wat ook hun achtergrond was. We zijn links en rechts, we zijn elke kleur in de regenboog, we zijn de meest diverse groep die ooit heeft bestaan, ondanks dat de media ons als dit of dat bestempelen. Open alstublieft uw hart voor ons pleidooi. Het is een pleidooi van liefde.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid “negatieve” patiënten overstelpen ziekenhuizen, precies zoals voorspeld met Antilichaam Afhankelijke Versterking
Volgend artikelWHO zegt nu dat de aanwezigheid van uw kind op school geldt als “geïnformeerde toestemming” voor vaccinatie – aanwezigheid van de ouders “niet vereist”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het gaat niet hard genoeg met de aantallen gevaxte doden. Nu kan eea makkelijk verstopt worden door onze onafhankelijk media en dus gelooft 80+% die onzin en erger.
  Australie begint wakker te worden maar hier.. béhbéhbééééh.

 2. Het is onbegrijpelijk. Ik was altijd blij dat wij in een land leefden waar je kon vertrouwen op de gezondheidszorg. Maar nu durf ik niet meer naar het ziekenhuis. En ik moet geopereerd worden. En nu heb ik ook trombose. Maar ik ga niet meer naar een ziekenhuis. Ik vertrouw niks meer. En ik had het al meteen door. Het 5gig systeem zit hier al in de lantarenpalen. Grafeen schijnt tegenwoordig ook via drinkwater te worden verstrekt. En hier zitten we met een gloednieuwe aanvoer van water. Het ergste was in 2019 toen er zoveel buren vlak na de prik overleden waren. Dus….alles bij elkaar opgeteld. We zijn de lul. En ik raak vriendschap kwijt omdat ik gevaarlijk ben omdat ik die prik weiger en probeerde uit te leggen wat er plotseling allemaal tegelijk actief werd. De vaccinatie. Het water systeem en de 5gig palen. Ik had het allang door. Maar bijna niemand gelooft erin. Moeilijke tijd. En dit is pas het begin.

 3. We zullen met harde feiten moeten aankomen als we mensen willen overtuigen.Het geloof in de Media, Regering en Pharma zit er heel diep ingeworteld.Ik praat regelmatig met mensen die niet weten dat ik anti vax ben om te weten hoe zij denken.Ik breek er mijn hoofd over hoe je hun denkpatronen kan veranderen.We zullen veel meer mensen aan onze kant moeten kunnen krijgen om het van deze Satanische Elite te kunnen halen.Ons kwaad maken op de gewone man die niet beter wil weten
  werkt niet.We moeten blijven onze boodschap verkondigen,want dit is volgens mij de enigste manier…..En daarbij gaan we op heel veel onbegrip rekenen.Maar elke ziel gewonnen kan de strijd naar onze kant keren.

  • Hoi Duvivier Bart,

   Mij is opgevallen dat de meeste pro injectie mensen niet voor wetenschap etc want zoals je terecht stelt , ze geloven teveel in wat ze verteld wordt.

   Wat wel helpt is inspelen op wat zij belangrijk vinden, willen en natuurlijk ook waar ze bang voor zijn. Vandaag nog een gesprek gehad met een collega over de lockdowns ed die er aan zitten te komen. Hij begon met ja maar de bioscopen en theaters controleren goed en in kroegen niet. Dus de kroegen moeten dicht.

   Ik weet dat hij geinjecteerd zijn belangrijk vindt, wil alles weer open en is ook heel erg tegen discriminatie. Dus ik begon met, net bekend geworden dat er meer dan 16k nieuwe besmettingen zijn (ja ik weet dat die PCR test kul is maar hij gelooft er in) 3000 meer toen er nog niets geinjecteerd was (uiteraard gebruikte ik in het gesprek het woord gevaccineert). Zoals ik het nu zie werken die injecties niet en de winter moet nog beginnen. Nou, als ze bij mij voor een booster komen neem ik m niet (ik ben niet geinjecteerd uiteraard).

   Door dus alles waar hij in gelooft gewoon te accepteren en gewoon de MSM na te ouwehoeren had hij zoiets van ja, daar heb je een punt. Bingo, daar heb je een opening. Dus doorpakken.

   Ze willen trouwens ook die QR code gaan uitbreiden. Dit terwijl we weten dat geinjecteerden ook elkaar en ongeinjecteerden kunnen besmetten. De Belgische Hugo heeft toegegeven dat nu 70% van de ziekenhuis opnames en IC opnames volledig geinjecteerden zijn. Ietjes minder dan het injectie % maar niet noemenswaardig. Nou, ik voel me meer en meer bedonderd want dit zou de oplossing izjn. Nu staan we op het punt mensen nog meer te discrimineren op basis van gezondheid. Dat vind ik niet kunnen. Daar was hij het weer mee eens.

   Toen kwam de inkop vraag. Wat zou jij dan adviseren? Ik zei, kent je de Great Barrington Declaration? Hij, nee, ik zei, dat is een groep top wetenschappers die oproepen om de kwetsbaren te beschermen als ze dit willen en de amper kwetsbaren de maatregelen op te heffen zodat we groeps immuniteit kunnen opbouwen. Eerst was ik sceptiech over die verklaring maar zoals de vlag er nu bijhangt kunnen we niet anders denk ik want we zijn een kleine 2 jaar later op zijn best niets opgeschoten (uiteraard stond ik meteen achter die declaration).

   Hij zei, ja, daar zit wel iets in want ik weet t verder anders ook niet meer. Uiteraard was er meer dat besproken werd tijdens de lunch maar dit waren de high lights.

   Dus moraal van het verhaal. Ken die persoon een beetje en ken zijn/haar ”geloof” in dit verhaal en val dat niet aan! Ga er in mee. Want dan creeer je de sfeer van we zitten in het zelfde schuitje. Zo kan je een een zaadje zaaien en daar eventueel op doorborduren met een nieuw onderwerp ter discussie te stellen op een later tijdstip. Maar niet te snel na dat eerste gesprek. Denk niet dat je in 1 gesprek iemands mindset totaal kan veranderen. Sterker nog, dan gaan ze nog meer met de hakken in het zand is mijn ervaring.

   Ik hoop dat dit je een idee heeft gegeven hoe het aan te pakken. Voel je vrij om door te vragen. Succes met de nieuwe pogingen!

   Groeten,
   Hugo

   • Dat is de beste manier inderdaad Hugo. Er dwars tegenin gaan helpt niet. Dan worden ze recalcitrant en luisteren ze niet. Ik doe het ook op deze manier. Probeer ze zelf te laten nadenken en opper af en toe dat definities ineens veranderen van vaccins en discriminatie. Zo raar. Waarom doen ze dat? Tja, dat vinden ze dan ook wel vreemd. Zaadjes blijven planten op een voorzichtige manier werkt het best.

 4. Gaarne wilde ik Josien Harms een hart onder de riem steken.
  Probeer i.p.v. te proberen anders denkenden te overtuigen van hun onwetendheid, gewoon jouw ding te blijven doen zonder in discussie te gaan.
  Voorbeeld: Vanaf dat verleden jaar de muilkorf verplicht werd, heb ik dat ding nog nooit gedragen, ook hedenmiddag begaf ik mij in de supermarkt zonder dat ding en niemand vraagt jou waarom je hem niet gebruikt.
  Mij viel tevens op dat nog minstens twee personen dat ook niet droegen.
  De eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat ik een uitzonderings pasje om mijn hals heb.
  Gewoon verleden jaar gedownload van rijksoverheid.nl
  Het betreft art. 27 lid D van de (tijdelijke) wet corona maatregelen.
  Hierin staat te lezen dat wanneer je niet tegen een muilkorf kan (fysiek of mentaal) je dat middels dat uitzonderings bewijs moet kunnen tonen.
  In de praktijk heeft het uitsluitend te maken met het personeel in winkels en medewerkers bij tandartsen, kaakchirurgie en bloedbank b.v. (mijn ervaringen), opdat zij jou niet hoeven te vragen een muilkorf op te zetten.
  Om kort te gaan, doe gewoon jouw ding laat je opereren en go with the flow!

 5. Beste Tex,
  Als je echt de strijd wil winnen tegen deze Satanische Elite gaat het niet helpen door alleen je ding te doen.We moeten samenwerken en onze groep vergroten,want wij zijn sterk in de minderheid en ze gaan ons vertrappen.We moeten hen bvb.duidelijk maken dat het dragen van een mondmasker niet het nieuwe normaal is.Als we op ons eiland blijven zitten gaat dit niet lukken.

  • Hoi Duvivier Bart deel twee (smile)

   Vergeet nooit “It does not require a majority to prevail, but rather a tireless minority keen to set brush fires in people’s minds.” Vertaald ”Er is geen meerderheid nodig om te winnen maar slechts een minderheid die onophoudend streeft naar twijfel te zaaien in het menselijk brein.

   In de supermarkt waar ik kom draagt een deel van het personeel en zeker 40% van de bezoekers de muilkorf niet of totaal verkeerd. Het gaat al de goede kant op!

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in