Zoals we de afgelopen jaren steeds weer hebben gewaarschuwd, nu de globalisten zijn weggekomen met de COVID-biowapenaanval op Amerika en de wereld, waardoor ze de verkiezingen van 2020 in de VS konden stelen en medische tirannie konden opleggen aan het grootste deel van de planeet, wij volledig voorbereid moeten zijn op de volgende “aanval” die eraan komt, en met de NY Post die op 23 mei meldde dat het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie zojuist had aangekondigd dat “de volgende pandemie, nog dodelijker dan COVID, eraan komt,” zien we de volgende psyop zich voor onze ogen ontvouwen, schrijft Stefan Stanford.

Zoals dat verslag meldde, luidde de directeur van de WHO, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, tijdens een vergadering van de “World Health Assembly” de alarmbel dat de COVID-19 pandemie nog lang niet voorbij is. Hij zinspeelde erop dat een “nieuwe ziekteverwekker” ons binnenkort zal treffen, mogelijk zelfs de gevreesde “Ziekte X”, het “codewoord” van de WHO voor een komende ziekte veroorzaakt door een “kiem” die nog niet eens “ontdekt” is, wij corrigeren zijn waarschuwing graag door te zeggen dat “Ziekte X” in werkelijkheid zal worden veroorzaakt door een “biowapen” dat gewoon nog niet is “vrijgegeven”.

Ook zinspelend op een nieuwe ronde van lockdowns, overhaast gecreëerde “vaccins” en nog veel meer medische tirannie, herinneren wij u eraan dat als de WHO en de liberalen hun zin krijgen, leven onder een medische dictatuur de “nieuwe norm” zal zijn in de nabije toekomst, met biowapens expert Dr. Francis Boyle die de Westerse bevolking waarschuwt dat we allemaal in een groot ROOD ALERT moeten gaan met een nieuw Wereldgezondheidsorganisatie pandemieverdrag dat wordt afgerond, een verdrag dat de grondwet van de VS zou overrulen en een medische dictatuur hier in Amerika zou ontketenen.

Met dat verdrag, als het wordt aangenomen en ondertekend, krijgt de WHO het “voor het zeggen” over hoe toekomstige “pandemieën” over de hele planeet worden aangepakt, zoals we horen in de eerste video onderaan dit verhaal, zijn dergelijke bevoegdheden in de handen van de WHO de ruggengraat van een “wereldregering”, wat betekent dat mensen die niet het beste voor hebben met vrijheid of mensen, ons kunnen voorschrijven wat we met ons eigen lichaam moeten doen. Als zij besluiten dat wij maskers moeten dragen, dan moeten wij maskers dragen. Als zij besluiten dat we een ongetest en onveilig vaccin in ons lichaam moeten laten spuiten, dan moeten we dat doen.

Ja, natuurlijk. Gelukkig biedt het “2e Amendement een oplossing” voor een dergelijke tirannie in ons gezicht. Geen wonder dat de wereldheersers af willen van de Amerikaanse wapens en het 2e Amendement.

En zoals we hieronder zullen onderzoeken, hadden veel mensen die dat NY Post-verhaal lazen er ook geen boodschap aan, en noemden deze laatste waarschuwing van de WHO een nieuwe psyop die de planeet snel in de richting van totalitarisme, medische tirannie, brengt, wat precies is wat de WHO en de globalisten willen en waar ze voor de verblinde ogen van de meeste mensen op aansturen. Ten eerste zien we in dit NY Post-verhaal het narratief dat ze zullen pushen om de mensen over de hele planeet te hersenspoelen en murw te maken.

  Moeten kinderen binnenkort ook "toevallig" sterven?

“De dreiging van een nieuwe variant die nieuwe ziekte- en sterftepieken veroorzaakt, blijft bestaan,” zei Tedros. “En de dreiging van een andere ziekteverwekker met een nog dodelijker potentieel blijft bestaan.”

“Wanneer de volgende pandemie toeslaat – en dat zal gebeuren – moeten we klaar zijn om resoluut, collectief en rechtvaardig te antwoorden,” voegde hij eraan toe. 

“We kunnen dit niet op de lange baan schuiven”, zei Tedros in een toespraak tot de lidstaten van de WHO. “Als wij de noodzakelijke veranderingen niet doorvoeren, wie dan wel? En als we ze nu niet doorvoeren, wanneer dan wel?”

Ondanks deze ernstige waarschuwingen juichte Tedros de recente beslissing van de WHO-lidstaten toe om een pandemieverdrag op te stellen en een budgetverhoging goed te keuren, die werd goedgekeurd nadat de organisatie zich had verbonden tot hervormingen van de begroting en de financiën, aldus Reuters.

Tedros riep ook op tot bijgewerkte onderhandelingen over de Internationale Gezondheidsregeling, het verdrag waarin de paraatheid en reacties op gezondheidscrises zijn vastgelegd, “zodat de wereld nooit meer geconfronteerd zal worden met de verwoesting van een pandemie als COVID-19……”.

De WHO heeft “prioritaire” infectieziekten geïdentificeerd – deze zullen waarschijnlijk de volgende pandemie veroorzaken omdat zij zich over een regio kunnen verspreiden en omdat er weinig of geen maatregelen zijn om hun verspreiding tegen te gaan.

Tot deze ziekten behoren Ebola, Marburg, het Midden-Oosten respiratoir syndroom, ernstig acuut respiratoir syndroom, COVID-19, Zika en – misschien wel het meest angstaanjagend – iets dat “Ziekte X” wordt genoemd.

Ziekte X is de WHO-code voor een ziekte die wordt veroorzaakt door een kiem die nog niet eens is ontdekt.

“Het is niet overdreven om te zeggen dat er potentieel een Ziekte X-gebeurtenis om de hoek ligt,” vertelde Pranab Chatterjee, onderzoeker aan de afdeling Internationale Gezondheid van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health in Baltimore, aan de National Post.

We laten zien dat ze deze “gevreesde ziekte X” in ons gezicht zullen blijven duwen, terwijl ze ons schaamteloos vertellen dat ze “meer macht” nodig hebben om toekomstige “pandemieën” onder controle te krijgen voordat ze “uit de hand lopen”. We zullen ze eraan herinneren dat de maskers en lockdowns en vaccins niets anders deden dan de afgelopen 3+ jaar erger maken, waarbij de vaccins leidden tot steeds meer sterfgevallen, zelfs onder de jongste en meest onschuldige van allemaal, pasgeboren baby’s, zoals we zullen onderzoeken in het volgende deel van dit verhaal hieronder. En zoals we al eerder vermeldden, werd dit in alle top-voted reacties op dat verhaal van de NY Post weer een zwendel genoemd.

  Slovenië schorst Janssen COVID-19 vaccin na de dood van de 20-jarige Katja Jagodic, vader spreekt zich uit

Ed Saterstad: We moeten ons voorbereiden. We moeten maatregelen nemen om te voorkomen dat de regering onze economie kaapt met door paniek veroorzaakte lockdowns die uiteindelijk een groter psychologisch effect hebben op de kinderen die uit de samenleving worden verwijderd op een leeftijd waarop ze worden gevormd door hun interacties. We moeten ervoor zorgen dat de vrijheid van mensen niet wordt afgenomen door verplichte experimentele behandelingen die slechter voor hen kunnen zijn dan het “virus” (mensen onder de 50 die gezond zijn). En we moeten op grote schaal laten onderzoeken hoe en waarom de overheid en social media samenwerkten om afwijkende meningen de mond te snoeren die later duidelijk valide werden.

Annie Oakley: En welke “veranderingen” moeten er precies worden doorgevoerd? De lockdowns, maskers en zelfs de vaccins werkten in veel gevallen niet. Hoe zit het met het verbieden van “Gain of Function” experimenten over de hele wereld? Dit hele Covid-debacle werd volgens mij veroorzaakt door wetenschappers en toegedekt door regeringen, en het enige wat zij veroorzaakten was een compleet gebrek aan vertrouwen, en het verlies van levens.

George Tsokanis: “We kunnen het niet meer op de lange baan schuiven”. De WHO weet nog steeds niet waar het virus vandaan komt. Ongeacht waar het virus vandaan kwam, toen de Chinese regering geconfronteerd werd met bewijzen van een mogelijke epidemie in Wuhan, heeft zij met opzet of door pure incompetentie een pandemie veroorzaakt die miljoenen mensen het leven heeft gekost. Hun acties zorgden ervoor dat een kleine brand een inferno werd en de WHO of enige andere regering in de wereld zwijgt.

Johnathan Galt: De enige “veranderingen” die we nodig hebben zijn Haagse processen voor iedereen die onze rechten heeft geschonden met onzinnige “noodmaatregelen!”

Volgens dit nieuwe verhaal van Dr. William Makis MD getiteld “Died Suddenly – COVID-19 vaccinated pregnant women continue to die unexpectedly from perinatal complications: stillbirths, blood clots, bleeding, infections and more,” is er een gestaag groeiend aantal zwangere vrouwen die hartaanvallen en beroertes krijgen en sterven, wat Dr. Makis noemde “een donkere kant van Pfizer & Moderna COVID-19 mRNA vaccin waar niemand over praat”, en zoals we lezen in dit verhaal en horen in de 2e video hieronder, heeft dat samen met moeders die borstvoeding gaven en gevaccineerd werden, geleid tot een exploderend aantal pasgeborenen met hartproblemen en andere ernstige gezondheidsproblemen, waaronder veel sterfgevallen.

Het is duidelijk dat de ontvolkingsagenda van de globalisten voor onze ogen wordt uitgevoerd, terwijl de globalisten zoveel mogelijk van ons “nutteloze eters” proberen te “ruimen” zonder zelf gepakt en “geruimd” te worden. De globalisten die pasgeboren baby’s en jonge kinderen doden, stellen hen in staat hun ontvolkingspogingen te “verdubbelen”, zoals wij in dit ANP-verhaal van 8 mei berichtten, wat betekent dat alle tieners en jonge kinderen die zijn gestorven als gevolg van hun vaccins ook nooit zelf zullen bevallen, een zieke en demente inspanning die wordt uitgevoerd door zieke en demente politici en hun trawanten om hun “ontvolkings”-doelen te bereiken.

  Plotseling en onverwacht - 20 ingestorte atleten in slechts 5 dagen

En eens te meer zien we in dit nieuwe verhaal dat talloze miljarden totaal onwetend blijven over wat er allemaal om hen heen gebeurt, terwijl anderen onder hen genocide in de doofpot stoppen, met een verhaal van 11 mei in de British Express dat meldt: “Britten sterven met tienduizenden tegelijk, maar niemand weet waarom.”

Het verhaal meldde dat er tussen mei en december 2022 32.441 sterfgevallen waren in Engeland en Wales, volgens gegevens van het Office for National Statistics (ONS), en dat omvat niet de COVID-gerelateerde sterfgevallen, dat verhaal meldde ook dat deze nevelachtige doodsoorzaak 36,9% boven het vijfjarig gemiddelde lag, en in Wales lag het 30,4% boven het gemiddelde.

Nu de landen waar de meeste mensen zijn geprikt te maken krijgen met torenhoge sterftecijfers die niets te maken hebben met COVID, veinzen ze geestdodende onwetendheid, terwijl iedereen “verbijsterd” is, en proberen de globalisten in plaats daarvan de schuld te geven aan het feit dat niet genoeg mensen zijn “gevaccineerd”, waarbij ze het feit negeren dat het vooral de “gevaccineerden” zijn die “plotseling sterven”, wat leidt tot een astronomisch en nog steeds groeiend dodental. Maar zoals we in de conclusie van ons verhaal hieronder zullen zien, is dat niet exclusief.

Ter afsluiting van dit verhaal willen wij graag stilstaan bij het werk en de recente dood van Dr. Rashid Buttar. Door de mainstream media bestempeld als een van de “desinformatie dozijnen” voor zijn werk om mensen te waarschuwen voor de dodelijke vaccins, waarschuwde Dr. Buttar dat hij geloofde dat hij vergiftigd was nadat hij onlangs naar CNN was gegaan, en zoals Erin Elizabeth van Health Nut News had gemeld, was Dr. Buttars dood onverwacht en plotseling.

Nu Dr. Buttar beweert dat hij aan veel van dezelfde nadelige gezondheidseffecten leed als waarover we horen bij degenen die zijn gevaccineerd, en zijn dood ons nog een reden geeft om waakzaam te blijven, nu de “vijanden van Amerika van binnenuit” nog steeds bijna alles doen wat in hun macht ligt om de planeet te “ontvolken”, afgezien van een totale derde wereldoorlog, leren we meer over het leven, het werk en de trieste dood van Dr. Rashid Buttar in de laatste video onderaan dit verhaal met Dr. Bryan Ardis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

21 VIDEO’S van instortingen op het podium en live in de uitzendingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLonden plaatst vacature voor Afrikaanse huurlingen voor Oekraïens tegenoffensief – Garandeert na afloop van het contract versneld staatsburgerschap in de EU
Volgend artikelLaatste krantenkoppen – De toon van het Westen verschuift drastisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Die Ed kan ook opsaute! Of ik nu 20 of 80 jaar zou zijn, niemand moet lastiggevallen worden met die gifprik (hij spreekt over alleen gezonde mensen onder de 50)

  Nog steeds, regeringen die hun mandaat kwijt zijn na het door de plee spoelen van onze meest elementaire grondrechten (het schijncontract overheid-burgers) hebben niets meer te bepalen.
  Geen duivels contract is bindend alsof wij lijfeigenen zijn!

  Als de kudde dat maar eens inzag, zucht!

 2. De beste oplossing is om de WHO boys de diplomatieke status af te pakken en ome Tedros naar Ethiopië op vakantie sturen daar hebben ze nog een appeltje te schillen, dat wordt dan boom+touw+nek.
  Die andere vogel ben de naam effe kwijt die de voorzitter van de WHO kiest ook status weg en af naar India voor vervolging.
  Het roer wordt in de handen gegeven van criminelen.
  Maar het is allemaal al getekend 1983 nu, volgend jaar kunnen we gaan huilen

 3. Ja dat zit namelijk zo : zij die het allemaal zo goed weten die zijn heel erg begaan met uw welzijn en gezondheid.
  NU even niet met het welzijn en de gezondheid van Oekrainers en Russen, maar dat komt omdat daar momenteel andere gluiperds aan het werk zijn.

 4. X zal wel uit de lucht komen vallen inplaats van om de hoek, en op die dagen moet de gelegaliseerde maffia toevallig ergens naar een buitenland.

 5. Ik denk, of weet
  t eigenlijk zeker als ik naar mijn gevoel luister, dat “ziekte X” de vallende gevaxten gaan zijn….3 jaar maximaal na de prik, dat was het toch?

  • Mike YEADON DE VOORMALIGE VACCIN ONTWIKKELAAR BIJ pFizer zei dat dit middel NOOIT OP DE MAKT HAD MOGEN KOMEN.
   Volgens hem zal tien jaar lang een verhoogd sterfte cijfer te zien zijn.
   DIT mRNA ( nucleïne zuur) is de dragers van erfelijke eigenschappen er is niet onderzocht of het ook in de celkern kan binnen dringen en daar veranderingen te weeg kan brengen…… en dit blijkt nu zo te zijn….‼️
   ( een Zweeds onderzoek toont dit aan )
   Met alle complicaties tot gevolg…..

   VOOR HET OP DE MARKT BRENGEN IS ER ONVOLDOENDE GETEST EN HET IS SLECHTS VOORLOPIG GOED GEKEURD.
   Dit alles zonder uitleg en toestemming bij mensen inspuiten terwijl ze deel nemen aan EEN GROOT MEDISCH EXPERIMENT IS EEN MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHEID.

   • Mensen hadden zelf ook beter moeten weten….. toch namen ze het… geen excuus.. je ziel is wat telt en zo niet; neem je de prik(ken). De maskers zijn gevallen…

   • @ Anna. Het testen op zich was toch een wassen neus. Had helemaal niet de bedoeling om iets duidelijk te maken. Want ze wisten al wat er zou gebeuren. Was al bekend door de paar kleine proeven die ze hadden gedaan. Vooral niet bekend maken, want dan zou het wel eens afgewezen kunnen worden.
    Boos opzet dus om de wereldbevolking te decimeren.
    Net de video Michelle Bachmann afgeluisterd. Wat gaan we doen om te voorkomen dat volgend jaar ook Nederland akkoord gaat? De voorbereidingen zijn hier al in volle gang, te zien aan de wetten die met een enorme gang worden uitgerold, zodat we geen weerwoord meer kunnen geven.

 6. Er bestaan geen ziekteverwekkers, laat staan dat er ziektes überhaupt bestaan. Ze zien ons natuurlijke lichamelijke reinigingsprocessen aan als een ziekte. Net als ons lichaam bypassen aanlegt om zo als nog zuurstof en mineralen aan de achterliggende weefsels wil leveren, wat de zogenaamde medische wetenschap aan ziet als een tumor, wat eruit gesneden moet worden. De gehele zogenaamde medische wetenschap zijn slagers, de methodes zijn nog steeds middeleeuws. De gehele WHO zijn niets anders dan oplichters. Alle regeringen zijn coöperaties die alle failliet zijn volgens Dealaware onder Chapter 11. Zij zijn alle omgekocht door de Rothschilds en de Rockefellers e.d. De bevolking is vergeten dat zij hun eigen curator zijn en niet de vermeende coöperaties.

  Alleen alles wordt verpest door de angsthazen onder ons, die inmiddels hun gifspuiten allemaal hebben opgehaald. Het grootste verraad gebeurt altijd door de angstige onder ons, deze passieve onwetende goedgelovige, geloven bijna altijd heilig wat de zogenaamde autoriteit hun wijsmaakt en gehoorzame daar strikt in. Zij zullen nooit eigen onderzoek of iets degelijks ondernemen of er ooit aan twijfelen wat de propaganda hun vertelt. Alles doen ze volgens het boekje of moet volgens de voorgeschreven en voorgekauwde kennis uitgevoerd worden.

  Het is niet zo zeer de globalisten alles aan elkaar liegen, maar aan de grootste angstige mensen die zich massaal die globalistische propaganda voor waarheid aan nemen en zo de rest van hun landgenoten er mee verraden.

 7. FYI – Faecesboek legde een ban van 3 dagen op een vriend in de USA die het filmpje met Michele Bachman (hierboven) wilde plaatsen. Dat mocht niet van Suikerman. Te gevaarlijke info kennelijk voor de yankees, dat Bachman de waarheid omtrent de WHO en de bijbelse plandemieën aan de kaak stelt.

  Bekijk het dus maar eens goed! Zij zegt het zoals het is en wat jou te wachten staat in 2024!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in