De Wereldgezondheidsorganisatie vertelt homoseksuele mannen dat zij een vaccin een apenpokken-vaccin moeten nemen voordat zij deelnemen aan homo pride-festivals, schrijft Infowars.

In een nieuwsupdate van maandag zei de mondiale organisatie dat men zich moet laten inenten omdat zij vreest dat de homofestivals die in het voorjaar en de zomer worden gehouden een uitbraak van apenpokken, die in Europa nog steeds op kleine schaal voorkomt, opnieuw kunnen doen oplaaien.

“De WHO is bezorgd dat als degenen die het meeste risico lopen in deze specifieke uitbraak – mannen die seks hebben met mannen (MSM) met meerdere seksuele partners – niet alert blijven en zich niet beschermen, het aantal gevallen kan toenemen als gevolg van seksueel contact op evenementen die worden bijgewoond door een groot regionaal en internationaal MSM-publiek,” schreef de organisatie.

“De WHO roept degenen die een hoger risico lopen op om alert te blijven op de symptomen van apenpokken, zich te laten testen en zich te onthouden van seks als ze symptomen ontwikkelen, en indien mogelijk het pokkenvaccin te halen.”

Onderzoekers stelden vorig jaar vast dat apenpokken een seksueel overdraagbare ziekte is die wordt verspreid door contact van mens tot mens via zaadvocht en anale seks.

De WHO merkt op dat met het begin van het gay pride festivalseizoen het risico op overdracht toeneemt.

“Dit is vooral belangrijk nu we de lente- en zomermaanden ingaan, wanneer een aantal kink- en fetisj-evenementen en talrijke Pride-festivals plaatsvinden in steden in heel Europa.”

WHO werkt samen met de Britse non-profit Love Tank voor een “Ready for it” bewustwordingscampagne die festivalgangers eraan herinnert met een “Tix. Keys. Phone. Vax” slogan om een apenpokken-vaccin te halen als ze homoseksuele seks hebben.

  Vleeseters gewaarschuwd voor apenpokken

“We merken dat deze boodschap mensen motiveert om proactief hun vaccinaties te halen en hun seksuele gezondheid meer in het algemeen te beschermen”, aldus vaccincoördinator Qaisar Siddiqui van Love Tank.

Het is intrigerend dat de Wereldgezondheidsorganisatie farmaceutische medicijnen aanbeveelt in plaats van mensen te adviseren de festivals te vermijden of zich helemaal van homoseksuele seks te onthouden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPentagon-lek: Mainstream media hebben systematisch gelogen over de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelIs het keerpunt van de NAVO gestopt met keren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Spuit maar vol al die gasten , afvullen tot aan het kijkglas en afleveren zonder luchtbellen..

  Weer een groep dwazen minder

   • Nein, falsch. Es gibt oder gab keine Schwule bei den Indios im Amazonas oder den Originals in Australien. Diese Abnormalität hat sich erst in den weiter “zivilisierten” Gesellschaften entwickelt. Siehe Griechen und Römer.

    • Zou kunnen, weet ik niet.
     Maar ik denk dat het overal voor komt. Ook in de dierenwereld zie je dit gebeuren. Bv een koe dit op een andere koe springt. Lijkt me niet dat die onder havig zijn aan indoctrinatie met de regenboog…

   • Als je je in laat spuiten kunnen we je missen en die homohype ook. Maar verbaas je vooral en deug door alles wat niet normaal is normaal te vinden..

   • Als het van de mannelijke en vrouwelijke homo’s had afgehangen, dan was de mensheid al lang uitgestorven en zou er dus ook van hen geen sprake meer zijn.

  • Ieder wat ie fijn vind, maar de acceptatie gaat drastisch omlaag omdat er nu de hele tijd gepromoot wordt dat de 5% eigenlijk normaal is en de 95% zich moet veranderen, het artikel over “in the” Bud light vond ik een mooi voorbeeld.
   Je wordt er moe van als bijvoorbeeld je dochter van 13 op school al belastigt wordt met dat gender gebeuren.
   Gewoon even normaal (95%) doen en erop wijzen dat als je je anders voelt er mogenlijkheden zijn.
   Je ziet het b.v. aan het duitse leger, de Puma tank heeft een speciaal gevormde stoel die zwangere vrouw vriendelijk is, dat 80% van de voertuigen niet werken is schijnbaar het kleinere probleem.
   Dus we blijven gewoon lekker de plank misslaan en gaan onder in onzinnige waanzin.

   • Wat wil je dan ?
    24 uur per dag hotsebotsend op je kloten in zo’n voorgevormd stoeltje
    Over de luneburger heide trekken in je tank of mpv dinges karretje
    dat eigenlijk een zeer lawaaiig hol blikje is.

    Tijdens zo’n domme navo oefening? Of een echte oorlog ?

    Door die sukkels zitten we nu zonder energie
    Eerst lrak en libie kapot schieten en
    daarna Toestemmen met usa sancties tegen rusland
    Die hele yomkipour oorlog met olie boycot diende
    Ook alleen maar om de petrodollar te vestigen
    Dikke inflatie, toen ook al

    • De Yom Kippuroorlog en de olieboycot door een aantal middenoostenlanden in 1973 is voorbereid tijdens de Bilderberg-conferentie in 1972 o.l.v. prins Bernhard in het Belgische Knokke. Tientallen jaren was Knokke het domein van cabalfamilie Lippens.

 2. Lijkt me een lugubere manier om eoa aids variant te verspreiden maar dan nog sneller dan hoe ze t beging jaren 80 deden. Niemand geloofd toch dat aids een natuurlijk ontstaan heeft. Iedereen zat zich kapot.te.neuken tijdens de sexuele revolutie door de jaren 70 heen. En vanaf 1981 kregen een hoop mensen opeens aids. En dan 10 jaar wachten tot er een medicijn was die ze al die tijd hadden. Verdiep maar eens in die fauci engnek

 3. Es gibt einen Grund warum Sodomie und Homosexualität seit Jahrhunderten in den Religionen verboten und ein Tabu war. Es ist wider der Natur. Es ist auch eine Tatsache, dass der Fall von frühen Imperien (Römer, Griechen) immer auch mit einen Zerfall der Moral und sexuellen Abnormalitäten einhergegangen sind.

 4. Het doet me veel denken aan de strategie destijds begin jaren 80 om de aids op gang te krijgen: homo’s werden beloofd dat ze met deze injectie nooit meer hepatitis zouden krijgen. Ze kwamen dus in grote getalen opgedraafd om lekker ‘beschermd’ te raken bij en van hun activiteiten. Ze moesten wel een klein tubetje bloed afstaan in ruil voor de spuit (before and after monitoring). Niet lang daarna werden er heel veel homo’s zwaar ziek. En zo was aids geboren. (Uiteraard kreeg de eoa aap in de jungle er de schuld van.) De vloeistof was ontwikkeld in een lab, door iemand die door de VS was gerecruteerd om hieraan te werken. Dr. Alan Cantwell en zijn boek “AIDS and the doctors of death” was zijn tijd ver vooruit met de misselijke machinaties in de geneeskunde en wetenschap aan de kaak te stellen. Welk experimenteeel bedrog we nu dus weer zien met de covid, en wsch ook met de apepokken. Vergeet niet dat er een hele industrie op draait, op die aids, al tientallen jaren nu.

  “Anybody who has ever questioned the origin of the AIDS holocaust ane epidemic; anyone who has doubts about the Green Monkey Theory of AIDS has to read this book. A courageous, wonderful, honest open book written by a physician and scientist who has done years and years of cancer research into Karposi’s sarcoma long before the beginning of the AIDS epidemic and who has come to the conclusion similar to mine that AIDS is not a natural occurrence, but a man-made creation with horrible implications. I really believe that any human being who cares about the government’s involvement, about our scientific community, about physicians who cover up the truth, about people who care for the fellow man irrelevant of their color, creed, or sexual preference has to read this book and come to their own conclusions.” Elizabeth Kubler-Ross, M.D. Author of Death and Dying, and AIDS, the Ultimate Challenge.

 5. AIDS AND THE DOCTORS OF DEATH — The shocking
  book that was suppressed at the 1989 AIDS International
  Conference by officials of the World Health Organization. In
  this well-documented expose of AIDS and cancer research,
  Dr. Cantwell links the outbreak of AIDS in America in the
  late 1970s to the government-sponsored hepatitis B viral vac-
  cine experiments that used gay men as guinea pigs in New
  York City, Los Angeles, and San Francisco. African AIDS
  traces back to smallpox vaccine programs conducted in Africa
  in the mid-1970s. The only book that clearly explains why
  AIDS is a man-made epidemic produced by a genetically-
  engineered, laboratory-produced virus.

  • Precies de pandemie is nu ook een griepje geworden, dat moeten zelfs de “querdenker” opsluiten fanatiekelingen nu toegeven.

   • Recent in mijn omgeving nog steeds mensen die bij een verkoudheid, al dan niet met koorts, snel naar de PCR test grijpen. En ja hoor Covid, nu vooral weg blijven bij de anderen….
    Ik heb ooit geprobeerd deze mensen wat meer info te geven, maar ja, “dat is zo helemaal in de lijn van de complottheorie, dat is niet waar, dus daarmee houden we geen rekening”. Slimme meters, nieuwste telefoons etc, maar geen idee wat dit allemaal doet met hen. Dan maar zelf weten denk ik, ik merk dat ik bijna begin te lachen als er weer eentje ziek wordt. Is eigenlijk ook wel triest.

  • Ja Apenpokken, gevolg van de prikken, kennelijk weer nodig om angst aan te jagen.
   Overigens, voor wie het nog niet wist, de zogenaamde “Spaanse griep” was al een vroeg experiment met vaccins. Mensen die niet waren ingespoten hadden nergens last van. De VS militairen, die kwamen helpen, waren wel allemaal ingespoten en daarvan stierven de meesten.
   Nog maar eens Johan Cruyff: Je gaat het pas zien als je het door hebt.

 6. Als je leest wat de organisaties zeggen en adviseren, samen met de zogenaamde ‘zorg’ of ‘bezorgdheid’ die men zegt te hebben, dan lijkt het net alsof men doet alsof de afgelopen drie jaar niet gebeurd zijn. Alsof er niet al miljoenen overleden zijn aan de gevolgen van de mRNA gif shots.
  Met deze pseudo-bezorgdheid grijpt men weer met beide handen de kans aan om deze groep vd bevolking nog verder uit te dunnen. Het gaat immers nog altijd om de depopulatie-agenda

 7. Wat niet erbij wordt gezegd is dat wanneer je eiwitten via je anus binnen krijgt, jouw immuunsysteem ernstig verzwakt daardoor wordt. Het is een uitgang voor onze afvalstoffen en GEEN ingang voor eiwitten. Dit geldt zowel bij homo’s, als bij hetero vrouwen die zich anaal laten nemen.
  Deze marketing is er niet om de mensen te beschermen, maar een product van de commerciële farmaceuten aan de consumenten te kunnen slijten. Zodat zij daarmee klant kunnen blijven van de commerciële farmaceuten. Noem het maar klantenbinding te willen behouden, zodat ze meer producten afnemen bij jouw. Dat probeert elke commercieel bedrijf.

 8. klantenbinding:

  Geld vooral ook bij diabetis
  Is miljarden industrie geworden in usa

  Het is commerciele suicide om mensen te genezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in