Denk terug aan 2019, een tijd waarin we niet vrij waren, maar zeker meer vrijheid hadden dan nu, en denk na over alles wat er sindsdien is gebeurd, schrijft Theexpose.uk.

Ik betwijfel ten zeerste dat toen de autoriteiten u vertelden dat ze slechts “drie weken nodig hadden om de curve af te vlakken” – terwijl ze een bevel uitvaardigden om thuis te blijven, bedrijven sloten die ze als niet-essentieel beschouwden, contact met iemand buiten uw oorspronkelijke huishouden verboden, en u opdroegen te bestaan in plaats van te leven – u zich achttien maanden later voorstelde dat u zou leven in een wereld die lijkt op die van George Orwells roman “1984” en Aldous Huxley’s roman “Brave New World”.

U bent het afgelopen anderhalf jaar voortdurend gemanipuleerd en voorgelogen, en dat alles is gedaan om u in verwarring te brengen en angst in uw hart te jagen.

We zouden niet zijn waar we nu zijn als zij niet in staat waren geweest met uw angstgevoelens te spelen. Wanneer we bang zijn, verliezen we het vermogen om rationeel te denken, en helaas voor u en mij, miljoenen mensen over de hele wereld zitten vast in een eindeloze lus van angst sinds deze vermeende Covid-19 pandemie toesloeg.

Het was eind januari 2020, net toen iedereen zijn clichématige voornemens had opgegeven en weer in zijn oude gewoontes was teruggekeerd, dat het gefluister kwam. Fluisteringen over een nieuw ontdekt virus waardoor mensen in elkaar zakten op straat in de stad Wuhan, in de “Communistische” Republiek China. Zelfs toen konden weinigen voorspellen wat er zou gaan gebeuren.

Al snel werden de schijnbare gevaren maar al te reëel voor het publiek toen beelden van “overrompelde” ziekenhuizen in Italië op onze tv-schermen begonnen te verschijnen. Dit nieuwe virus was niet langer aan de andere kant van de wereld, het was in Europa, en het kwam steeds dichterbij.

Op dat moment begon de propaganda die ons leven al achttien maanden teistert. Nieuwsdocumentaires over piepkleine ziekenhuizen vol bejaarde patiënten, allemaal aan de beademing in kleine steden en dorpen in het noorden van Italië.

Dit had natuurlijk niets te maken met het feit dat de regio Lombardije en de Povlakte in Noord-Italië tot de meest vervuilde gebieden van Europa behoren. Dat is gewoon het zoveelste toeval op de lange lijst van toevalligheden die zich sinds het begin van het nieuwe decennium hebben voorgedaan.

  COVID-19 injecties: De doden spreken niet, maar zij met invaliderende verwondingen geven waarschuwingen af

Toen begon de illusie van een probleem in het VK. De regering, haar kring van wetenschappers en de mainstream media hebben fantastisch werk geleverd door hysterie te zaaien en een pandemie van angst te creëren. Zo goed dat 10 maanden later de stank van angst de lucht overspoelt van elke openbare ruimte waar je je nu legaal kunt begeven.

Tegen eind maart was zelfs de meest optimistische premier sinds mensenheugenis gevallen voor de eendimensionale wetenschap van de doemdenkende wetenschappers in zijn kring. Het land werd gesloten. Restaurants gesloten. Cafés gesloten. Kledingwinkels gesloten. Bedrijven gesloten. Bedrijven geruïneerd. Levens in de wacht. Verwoeste levens. Maar we hoefden ons geen zorgen te maken, want het zou maar voor een paar weken zijn en dan zou ons leven weer normaal zijn.

Maar die drie weken kwamen en gingen en het normaal werd nooit meer. In plaats daarvan werd de meegaandheid van het grootste deel van het Britse publiek gekocht met de invoering van een verlofregeling die beloofde onze banen te redden en onze lonen uit te betalen.

Achttien maanden later is het enige wat dat heeft opgeleverd uitstel van werkloosheid en faillissement van het land. Maar de meerderheid aanvaardde met genoegen de verlengde arm van de staat, te verblind door de angst waarin zij zich bevonden om aan de gevolgen op lange termijn te denken.

Spoedig brak de zomer aan en een zweem van normaliteit begon onze zintuigen binnen te dringen, hoe naïef waren we om te denken dat dat zou blijven duren. Vijf maanden lang hadden de voornaamste wetenschappers en de regering “onder hun leiding” volgehouden dat er geen bewijs was voor het dragen van gezichtsmaskers ter bescherming tegen deze vermeende nieuwe ziekte.

Dus net toen de normaliteit dreigde terug te keren omdat de officiële cijfers de draconische maatregelen niet langer ondersteunden (het is natuurlijk toeval dat alle ziekten van de luchtwegen de neiging hebben af te sterven in de zomermaanden) besloten zij de hechtingen eruit te trekken die het surrealisme van het jaar genazen en een nieuwe wet op te leggen, namelijk het dragen van een mondkapje in alle winkels.

  Zijn lichaam werd vernietigd door het nepvaccin - Kunt u zich voorstellen om zo te leven?  

Maar deze mondkapjes waren natuurlijk pas effectief toen ze zeven dagen na de aankondiging wet waren geworden, wat werd ondersteund door het feit dat bijna niemand ze droeg gedurende de zeven dagen na de aankondiging. Ik betwijfel of de regering en haar eendimensionale wetenschappelijke meesters konden geloven hoe goed zij erin geslaagd waren het grote publiek op te voeden om zich aan al hun woorden te houden.

Toen brak, zoals wij allen weten, de herfst aan, evenals de terugkeer van alle seizoensgebonden aandoeningen van de luchtwegen, een verschijnsel dat ieder jaar in ieders leven voorkomt. Hoewel er velen zijn die dit vergeten lijken te zijn.

Met de herfst kwam een voorspelbare stijging van de aantal “gevallen” en de rechtvaardiging voor de zoveelste lockdown. Restaurants gesloten. Cafés gesloten. Kledingwinkels gesloten. Bedrijven gesloten. Bedrijven geruïneerd. Levens in de wacht. Levens geruïneerd.

Tot juli 2021 zou er geen spoor van valse vrijheid meer te bekennen zijn, ondanks de valse belofte van een experimentele injectiecampagne die “de wereld moest redden” en het leven moest helpen “terugkeren naar de normale situatie”.

De experimentele injectiecampagne ging natuurlijk gepaard met een nieuwe reeks regels voor het dwingen en manipuleren van de algemene bevolking, en als we de cijfers mogen geloven, hebben de nieuwe trucs zeker gewerkt.

Maar nu komen ze voor de kinderen, ondanks het feit dat het Joint Committee on Vaccination and Immunisation niet kan rechtvaardigen dat een experimentele injectie – die infectie of overdracht van het vermeende virus niet voorkomt en geen veiligheidsgegevens op lange termijn heeft – aan kinderen wordt gegeven.

We hebben ook het “zullen ze? – zullen ze niet?”-scenario over discriminerende en onnodige “vaccinpaspoorten”, die natuurlijk de sleutel vormen tot hun plan om een digitale identiteit in te voeren. Boris Johnson kondigde aan dat de regering vanaf de herfst de paspoorten zou invoeren als voorwaarde voor toegang tot nachtclubs.

Iedereen met een halve hersencel had moeten zien dat dit werd aangekondigd om jonge volwassenen en tieners te dwingen een experimentele injectie te nemen.

  Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen

Nu worden de vaccinpaspoorten beschouwd als Plan B voor de komende winter, maar we weten allemaal dat ze eigenlijk Plan A zijn. Het feit dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 deze zomer elf keer zo hoog was als in de zomer van 2020, en dat 77% van de sterfgevallen zich voordeed onder de gevaccineerde bevolking, vertelt u alles wat u moet weten over wat er deze winter gaat gebeuren… dood, dood, en nog eens dood.

We beginnen nu al de gevreesde, en veel gewaarschuwde, antilichaamafhankelijke versterking te zien als gevolg van de experimentele injecties. Zodra de verkoudheid toeslaat en alle seizoensgebonden virussen van de luchtwegen terugkeren, zal het Verenigd Koninkrijk, en wat dat betreft de rest van de wereld, op een oorlogsgebied gaan lijken.

Er is zoveel gebeurd in de afgelopen achttien maanden, en er is zoveel verloren gegaan, omdat we het vrijelijk en gemakkelijk hebben weggegeven.

Ik zal niet doen alsof de komende maanden niet moeilijk zullen zijn, vooral als je niet bent bezweken voor de experimentele injectie voor “het grotere goed” van deze nieuwe communistische, fascistische, technocratische maatschappij waarin we ons bevinden. Wij worden nu gezien als de “grote onreinen”, en een rivier van discriminatie en misbruik landt al voor onze deur, en een tsunami staat ons te wachten.

Maar de tijd is gekomen voor u, en mij, en vele anderen, om op te staan en onze vrijheid terug te nemen. U kunt niet werkeloos toezien en toestaan dat zij het laatste restje vrijheid dat u deze winter nog rest afnemen, tenzij u die vrijheid natuurlijk niet wilt voor uzelf, uw kinderen of hun kinderen.

Hoe u ervoor kiest om dat te doen, is aan u, en aan u alleen. Maar u wilt niet over achttien maanden zitten nadenken over wat er had kunnen, moeten en zijn als u iets had gedaan in plaats van te wachten tot iemand u komt redden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBewijs dat het Covid-19 Vaccin programma Genocide is
Volgend artikelAartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: “De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Duitse tijdschrift Focus wil de EU het vermogen van alle mensen tot op de laatste cent in kaart brengen:
    “Als dit register tot stand zou komen, dan liggen de gevolgen voor de hand. Voor politiek onwelgevallige burgers – en daar vallen niet alleen criminelen onder – wordt het in de toekomst bijvoorbeeld veel moeilijker om hun activiteiten voort te zetten. Het kan bijvoorbeeld gaan om onderzoeksjournalisten of klokkenluiders, die met meer gerichte represailles worden bedreigd.
    De controle van geldstromen, investeringen en activa is in strijd met de menselijke waardigheid. Onder het mom van het voorkomen van witwaspraktijken worden we allemaal doorgelicht. Nu is het tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. De mensen moeten de straat op, zoals de gele hesjes in Frankrijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in