© Sgt. Ethan E. Rocke / Wikimedia (Public Domain)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WEF) heeft zojuist de lat nog hoger gelegd met haar globalistische “Net Zero” agenda door te eisen dat het grote publiek tegen 2025 wereldwijd geen vlees en zuivelproducten meer mag eten, schrijft Hunter Fielding.

Het hoofd van het “gezondheidsagentschap” van de Verenigde Naties, Tedros Adhanom, verkondigde in een verklaring dat burgers over de hele wereld moeten beginnen met de overstap naar plantaardig en op insecten gebaseerd “voedsel” om “de planeet te redden” van de “opwarming van de aarde.”

“Onze voedselsystemen schaden de gezondheid van onze mensen en onze planeet,” zei hij.

“Voedselsystemen dragen bij aan meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en zijn verantwoordelijk voor bijna een derde van de wereldwijde ziektelast.”

Hij schat dat er elk jaar acht miljoen levens gered kunnen worden met deze ene verandering. Hoewel het om gezondheidsredenen al jaren wordt aangeraden om rood vlees te vermijden, lijkt zijn motivatie hier puur milieugericht te zijn, met een contextnoot bij een video waarin hij de oorlog tegen vlees verklaart, waarin hij opmerkt dat klimaatverandering “verwijst naar verschuivingen op lange termijn in temperaturen en weerpatronen, voornamelijk veroorzaakt door menselijke activiteiten.”

Hij zei verder: “Ik ben daarom erg blij dat meer dan 130 landen de COP28 UAE-verklaring over klimaat en gezondheid hebben ondertekend.”

Dit is inclusief de Verenigde Staten, die onder de regering Biden deze verklaring hebben ondertekend.

De oorlog van de WHO tegen vlees maakt deel uit van de COP28 “routekaart” van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) om de wereldwijde temperatuurstijging met 1,5 graden Celsius te verminderen, in overeenstemming met het klimaatakkoord van Parijs.

  NASA verbergt pagina die zegt dat de zon de primaire klimaatstimulans is, en wolken en deeltjes belangrijker zijn dan broeikasgassen

Hoewel de FAO beweert dat de vleesindustrie de planeet schaadt met haar stikstof- en methaanuitstoot, is de jury hierover nog niet uit. Onderzoekers hebben ontdekt dat methaan eigenlijk warmte vasthoudt in de atmosfeer en verkoelende wolken vormt die de opwarming van het oppervlak compenseren, wat betekent dat de veeteelt de planeet juist zou kunnen afkoelen.

Voorafgaand aan de conferentie berichtte Bloomberg News: “Landen die te veel vlees consumeren, krijgen het advies om hun inname te beperken, terwijl ontwikkelingslanden – waar onderconsumptie van vlees bijdraagt aan een voedingsprobleem – hun veeteelt moeten verbeteren.”

De kritiek stapelde zich vrijwel onmiddellijk op, waarbij advocaat en journalist Gordon Chang wees op de banden van de WHO met de Chinese Communistische Partij.

Hij schreef op X: “Tedros en de WHO zouden aandacht moeten besteden aan China’s biologische wapenprogramma’s – inclusief de [Chinese] ‘genetische drugs’- in plaats van pontificaal te praten over zaken die buiten hun verantwoordelijkheid vallen.”

Andere critici beschuldigden Tedros van hypocrisie, zoals Dr. Kat Lindley, die schreef:

“Ik vraag me af welke plantaardige lekkernij hij elke dag eet en of hij insectensnacks eet als hij honger heeft! Ik vermoed dat het antwoord NEE is. Soms luister ik naar zijn woorden en vraag ik me af waar we deze onzin aan verdiend hebben.”

Anderen vonden dat hij een raadselachtig standpunt had ingenomen voor een Afrikaan, waarbij de Zuid-Afrikaanse wetenschapper Tim Noakes commentaar gaf:

“Tedros moet weten dat er wijdverspreide eiwitondervoeding is in Afrika en het doel van zijn organisatie zou moeten zijn om dat om te keren. Niet om het erger te maken. Wat hij in plaats daarvan ook echt wil doen, is Afrika meer vaccins geven. Een van de redenen waarom hij mijn streek bezoekt.”

  Greta Thunberg onthulde per ongeluk dat ze slechts een marionet is en wordt nu strafrechtelijk onderzocht in India

Hoe alarmerend de eisen van de WHO ook zijn, er zijn klimaatgroepen die nog verder gaan in hun waanzin.

De C40 Cities Climate Leadership Group bijvoorbeeld, een globalistische organisatie die bestaat uit bijna 100 steden over de hele wereld, wil de consumptie van zowel vlees als zuivel volledig uitbannen tegen 2030.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Studie: Chemische stof die penissen doet krimpen, gevonden in mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: Zelensky roept op tot directe militaire interventie van Europese landen in Oekraïne op WEF-bijeenkomst in Davos
Volgend artikelDe VS en Israël zijn de controle over het slagveld kwijt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

43 REACTIES

  • Oh maar dat zullen ze zeker als ze de invoer Blokkeren en de boeren met de grond gelijk gemaakt hebben. Of via de cbdc nadat ze cash volledig hebben verwijderd. ( En dat zullen ze)

   Er is maar een manier om dit op te lossen en dat is al deze instituten onmiddellijk ontbinden en ze allemaal op te sluiten maar dat zal nooit gebeuren.

  • lol, ze willen heel wat minder mensen op deze planeet, maar willen zogenaamd mensen redden hahahahhah

   ze zeggen het 1 maar bedoelen het andere.

   of ze zeggen het goed als je oplet: ‘onze mensen’ as in, their sort, the 0,001%

   of als in ‘onze mensen’ die waar ze macht over hebben, hun slaven.

   niemand is van een ander, dus onze = fout.

   niemand heeft wat over een ander te zeggen, nooit never ook niet als je ervoor betaald kreeg of whatever, nooit never.

   wat ze echter doen is hun SSysteem dan tegen de mensen die anders denken opzetten, alles illegaal natuurlijk, immers nooit never heeft iemand wat over een ander te zeggen.=punt.

  • Sneu een opstand voor dit, ik had God verdomme allang een volksopstand verwacht, kinderen dood, ouderen dood, jonge mensen dood, en wat er nog komen gaat, en dan een antwoord moeten ze vlees bla bla 2025 en dan pas een Opstand, reden tot opstaan van het volk , kom aan ons autootje of vakantie en vlees, de rest zal mij geen donder interesseren maar blijf van deze drie of wij komen in opstand, hoe sneu is de echte Nederlander eigenlijk wel niet, bah.

  • En nog steeds geniet hij ‘diplomatic immunity’.
   Doet me altijd denken aan Mister Rudd uit de film Lethal Weapon, waarin hij na het openbaren en ontmaskeren van zijn wereldwijde criminele handelingen trots het pasje van onschendbaarheid laat zien aan detectives Riggs en Murtaugh, waarna met één schot door het hoofd door Murtaugh een abrupt einde gemaakt wordt aan dit misbruiken van deze term.
   https://www.youtube.com/watch?v=kwC_IaY3BmY

 1. Ik moet nu al kotsen bij de gedachte wat we dan ja nu al te eten krijgen.
  Mijn bakje zuurvlees was sterk gepeperd en had een andere smaak ik dacht aan het krekelmeel in heb de rest weggespoeld, alleen al de gedacht maakt mij misselijk.

  • In de begin dagen van de eu hadden we nog
   Boter kaas eier en vlees bergen en melk en wijn zee en

   En dan nu dit Insecte poeder,

   hebben insecten dan minder gevoel?
   Dit is toch veel meer dieren leed, als je miljoenen insectjes moet eten
   Om het zelfde te krijgen als een lapje van de koe

   Ik ga es op zoek naar ouwe noodrantsoenen
   Die worden nog veel geld waard om te eten
   Voor feestdagen en speciale gelegenheden

 2. Dat is nou toch ook jammer <<<< Hier hebben wij zo en goede slager en heel mooie winkel
  dar ga e met plezier heen
  En een lekker glas melk ook niet verkeerd
  Nee ik luister niet naar een Afrikaan
  Afrikaantjes staan bij ons in de tuin ,mooie bloemen

 3. Die rare kwast kan beter in een dierentuin bij de leeuwen gezet worden kan hij daar aan die dieren vertellen dat ze geen vlees meer moeten consumeren want broeikasgassen etc.

 4. Hoeveel een 1 sprinkhaan eet per dag en hoeveel een varken en een varken word 4 maanden gehouden plus min en word 90 a 100 kilo schoon an de haak. Hoeveel sprinkhanen heb je nodig voor voor 100 kilo?

  Een varken voer je gemiddeld 1-2% van zijn lichaamsgewicht. Overgewicht is een groot probleem bij minivarkens en het is dus belangrijk om te beseffen dat varkens relatief weinig voer nodig hebben om een gezond gewicht te bereiken. Even ter illustratie; een varken van 40 kg eet 800 gram voer maximaal per dag.

  Dus als big eet hij dus stukken minder als 1.5 kilo per dag.

  Een sprinkhaan,,
  Hij eet per dag zijn eigen gewicht van circa twee gram aan voedsel.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Treksprinkhanen

  Die eten dus heel veel voedsel van de mens op om te blijven leven.
  Terwijl Varkens best bescheiden blijven kwa eten.

 5. De reptielen onder ons willen de echte mens modificeren tot hybride reptiel. Vandaar het slangengif in vaccins en een nieuw dieet…

 6. De WHO zijn 100% marionetten van de oligarchen, zij lezen letterlijk op wat op de hun beeldscherm staat. De WHO is allang in het verleden omgekocht door de oligarchen die nu de dienst uitmaken. Om hun zin door te drukken, om zoveel mogelijk winst en macht te kunnen vergaren. Het is een privaat clubje. De macht die ze hebben, is de macht die wij het volk hen geven. Zo zijn ook alle regeringen omgekocht door deze oligarchen en zijn alle 100% politiek correct en vertegenwoordigen enkel de oligarchen, zoals Blackrock, Soros en Bil Gates foundation en vele anderen. De WEF is net als de WHO, VN, NATO een uitvoerende tak van de oligarchen, die alles letterlijk op lezen van hun beeldscherm. Wat zij verstaan onder vrede of onder bescherming is exact 180 graden gedraaid. Alles moet vernietigd worden inclusief de mens.

  De hebzuchtige zionistische oligarchen hebben de oorlog verklaard aan alle leven op de aarde. Zij vertegenwoordigen de dodencultus. Door koolstof, zuurstof, stikstof, waterstof en het zonlicht de oorlog verklaren, zodat zij die kunnen toe-eigenen als eigendom onder het mom van klimaatverandering tegen te gaan. Deze 4 elementen waar de aarde voor 99% uit bestaat en waar elk levend wezen uit bestaat te willen verbieden voor ieder mens, behalve voor hun zelf dan.

 7. Onze voedselsystemen schaden de gezondheid van onze mensen en onze planeet,” zei hij.

  Het wordt nu echt lachwekkend, onze mensen en onze planeet. Alsof jij daar ene flikker om geeft.

 8. ik maak zelf wel uit of ik dierlijk vlees eet ja of nee daar heeft deze BRULBOEI niks mee te maken deze mensen zijn gewoon de weg kwijt en nemen beslissingen waar zij geen moer mee te maken hebben ,zij die ons willen verbieden om te vliegen komen zelf met deze supersoniche dingen aan gevlogen zo dat er nu rond de 1500 op het vlieg veldje aldaar staan in DAVOS dus mensen haal die slaap uit de ogen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in