Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie van Bill Gate zijn er binnenkort massale vaccinaties nodig om de gevolgen van de klimaatverandering op te vangen, waaronder de dreiging van ziekten die verspreid worden door muggen die naar nieuwe gebieden migreren, bericht Thepeoplesvoice.

Dr. Maria Van Kerkhove, de technische leidster van de WHO voor COVID-19, maakte de verontrustende opmerkingen tijdens een recente persconferentie terwijl ze naast WHO-chef Tedros Ghebreyesus zat.

“Veel hiervan gaat ook over ander gebruik van bestaande instrumenten,” zei ze, “in gevallen waar we interventies hebben zoals medische interventies, therapeutica of vaccins, afhankelijk van de ziekteverwekker.”

“We moeten ons daarop voor kunnen bereiden.”

Van Kerkhove zei verder dat landen “moeten kijken naar hoe de veranderingen in klimaatverandering en de dynamiek van spillover en amplificatie veranderen – en zich daarop moeten voorbereiden.”

Ghebreyesus zei dat COVID-19 niet langer een noodsituatie is, maar dat het risico nog steeds hoog is. Hij klaagde ook dat veel landen hun COVID-gegevens niet meer aan de WHO rapporteren.

In de afgelopen maand heeft slechts 25% van de landen en gebieden COVID-19 sterfgevallen aan de WHO gemeld, aldus Ghebreyesus.

“En slechts 11% heeft ziekenhuisopnames en IC-opnames gemeld,” zei hij.

“Dit betekent niet dat andere landen geen sterfgevallen of ziekenhuisopnames hebben – het betekent dat ze deze niet aan de WHO rapporteren.”

  Systeemuitval: Grondstoffenmarkten, banken, munteenheden en contracten beginnen in te storten... en de gevolgen zullen catastrofaal zijn

Ghebreyesus vroeg landen om weer gegevens aan zijn organisatie te gaan rapporteren.

“Het virus blijft in alle landen circuleren, blijft dodelijk en blijft veranderen,” waarschuwde hij.

In juni ging de WHO een partnerschap aan met de Europese Unie om een wereldwijd digitaal vaccinpaspoortsysteem te creëren voor toekomstige pandemieën.

Ghebreyesus zei toen dat klimaatverandering, ontbossing en verstedelijking toekomstige pandemieën zullen verergeren tenzij landen “gezamenlijke en gecoördineerde actie ondernemen als één wereldgemeenschap.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

HORROR SHOW: Genetisch gemodificeerde muggen vaccineren een mensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiger kan de volgende proxy-oorlog van de VS worden
Volgend artikelHier zijn een paar dingen die u aan het denken zetten over de Maui-branden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

87 REACTIES

 1. “25% hebben hun covid sterfgevallen aan de who gerapporteerd, slechts 11% hun ziekenhuisopnames”.
  Dat is toch best hoopgevend mensen, dat de meerderheid de who behandelt voor wat ze zijn; een frauduleuse corrupte criminele nep-ngo die betaalt wordt om wereldwijd paniek te zaaien door een paar gestoorde killjardairs.

  Leest u even mee, erik akerboom? Voordat u ons weer beschuldigt van complotjes en desinformatie over de ‘elite’.

  • Ja die Akerboom is volop postcodes aan het verzamelen, vooral die oproerkraaiers bij FN wil die hebben. Hij heeft 1 probleempie, deze kaffer die ook zo hard mee hobbelt met zijn broodheren zal handen tekort komen. De miljoenen die straks wakker worden zijn dan niet meer alleen te verzamelen in zijn databeesje maar willen ook hun handjes straks gaan gebruiken om al die killers te straffen.

 2. Deze kwakzalvers mogen wat mij betreft allemaal dood vallen.
  En ik hoop dat de meeste mensen nu eindelijk door hebben met wie ze te maken hebben.

 3. Laat ons eerlijk zijn mensen, die enkele miljoenen dodentjes die de vaxxinatie veroorzaakte, heeft absoluut geen of niet genoeg aarde aan de overbevolkte, opgewarmde dijk gezet, toch ? Dus meer van dattem is noodzakelijk !

  • Patrick augustus 13, 2023 at 13:32

   “Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je choqueren

   De generaals van de duivel: Gates, Schwab, Merkel, Canderian

   Iedereen weet wie Bill Gates is. Steeds meer mensen weten wie Klaus Schwab is. Merkel heeft geen informatie nodig. Maar wie is dr. Mylo Canderian acts, dat weten maar weinig mensen. En waarom ik hem in de gelederen van de generaals van de duivel heb geplaatst die Great Reset worden genoemd, die u, beste lezers, aan het einde van dit artikel kunt beantwoorden.

   Wie is dr Canderian?

   Canderian is – ik anticipeer er hier op, net als Gates, Schwab, Soros, Merkel, Spahn, Fauci en honderden anderen – een van de generaals van de duivel die de Grote Grote Reset wordt genoemd. In het inleidende deel van het volgende artikel (op de website van Dr. Henry Makow) schrijft auteur Steven Fishman over Canderian:

   „Eerlijk gezegd, dr. Canderian, wat ik een ‘genocidale globalist’ zou noemen, die het zelden besproken principe van de Georgia Guidestones volgt, dat luidt: ‘Wees geen kanker op aarde; laat ruimte voor de natuur.” Dr. Canderian gelooft dat 95 procent van de wereldbevolking “nutteloze parasieten” zijn die zo snel mogelijk moeten worden geëuthanaseerd.”

   https://michael-mannheimer.net/2021/09/06/wie-lange-werden-die-geimpften-leben-die-antwort-des-erfinders-von-graphenoxid-wird-sie-entsetzen/

 4. De doodseskaders, Big Pharma en de gehele westerse medische nationale sectors reageren volgens de WHO protocollen inzake de corona hoax, wat verwacht men nog van de grootste currupte bende die er bestaat, het is een catch-22-situatie, er wordt niet aan voorwaarden voldaan om een betere nieuwe wereld te vormen de godvergeten satanisten staan 10 – 0 voor om maar even in voetbaltermen te blijven.

  • All resp viruses must undergo same processes of infection and reproduction. There is no such thing as one more or less dangerous than the other. Bio-mechanics! So you can imagine lvl of lies they spread!

 5. Muggenlarven groeien in poelen van stilstaand en ondiep water.

  Dat vriest in een goede winter…..en die lijkt er aan te komen……vanzelf kapot.

 6. Ze gaan het nu op biowapen muggen en hondsdolheid spelen. De wolven hier zijn genetisch gemanipuleerd, en uit gezet.

  De wolven hier vertonen geen normaal wolven gedrag. En wanneer ik ‘s avonds naar buiten ga vliegen de vleermuizen zowat in mijn gezicht. Hoe kan het ook anders met biolabs een elite die van mensen af wil.

  • Denk dat je gelijk hebt. Verbaasde mij er al over dat de wolf de drukte ooit op zou zoeken. Dat zit niet in de aard van dat dier.
   We leven in een heel eng geregisseerd groot gekkenhuis.

 7. Ze gaan het nu op biowapen muggen en hondsdolheid spelen. De wolven hier zijn genetisch gemanipuleerd, en uit gezet.

  De wolven hier vertonen geen normaal wolven gedrag. En wanneer ik ‘s avonds naar buiten ga vliegen de vleermuizen zowat in mijn gezicht. Hoe kan het ook anders met biolabs een elite die van mensen af wil.

  Behandeling en vaccinaties voor honden die naar het buitenland reizen en verplicht zijn hondsdolheid – zijn niet te krijgen.

 8. ‘Vax-Unvax: Let the Science Speak’ – Waarom RFK Jr. en ik dit boek hebben geschreven.

  De Centers for Disease Control and Prevention hebben de gezondheidsresultaten van gevaccineerde kinderen nooit vergeleken met volledig niet-gevaccineerde kinderen, en het bureau zal onafhankelijke onderzoekers geen toegang geven tot overheidsgegevens om een dergelijke studie te voltooien. In “Vax-Unvax: Let the Science Speak” bieden Robert F. Kennedy Jr. en Brian S. Hooker, Ph.D., een compendium van meer dan 70 studies waarin gezondheidsresultaten van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde volwassenen en kinderen worden vergeleken.

  In mei 2017 werd Robert F. Kennedy Jr. uitgenodigd voor een ontmoeting met Dr. Francis Collins en Dr. Anthony Fauci.

  Kennedy werd vergezeld door Del Bigtree, oprichter van het Informed Consent Action Network, advocaat Aaron Siri en Lyn Redwood, R.N., MSN, president emerita van Children’s Health Defense (CHD).

  Verschillende andere functionarissen van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) in de uitvoerende kantoren van de National Institutes of Health (NIH) vergezelden Collins en Fauci.

  Gedurende vele jaren hadden Kennedy – CHD-oprichter en voorzitter met verlof – en vele anderen erop gewezen dat HHS geen inerte placebogecontroleerde vaccinveiligheidsproeven had voltooid om de inentingen te valideren die werden gegeven als onderdeel van het door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) aanbevolen immunisatieschema voor kinderen en adolescenten.

  Dit type vergelijkend onderzoek is de gouden standaard bij het evalueren van de veiligheid van alle soorten farmaceutische producten.

  Toen Kennedy Fauci vroeg om slechts één placebo-gecontroleerde studie te produceren met betrekking tot de 16 vaccins waaruit het vaccinatieschema bestond, maakte Fauci nogal wat commotie en scheurde door een reeks Redweld-bestandsmappen die op een karretje uit de NIH-archieven waren binnengerold.

  Uiteindelijk, in wat leek op geveinsde ergernis, gaf Fauci het op en zei dat hij de studies in kwestie naar de deelnemers aan de vergadering zou sturen.

  Dat heeft hij natuurlijk nooit gedaan.

  Zowel Kennedy als Bigtree gaven de HHS veel mogelijkheden om placebo-gecontroleerde studies te produceren die de veiligheid van vaccins bij kinderen evalueerden – maar het bureau heeft de studies nooit geproduceerd.

  Kennedy vroeg hen rechtstreeks in een reeks e-mails aan Collins om uiteindelijk te worden afgewezen in een korte en afwijzende brief van Collins, verzonden in augustus 2017. Zo ingrijpend was de toezegging tegen placebo-gecontroleerde proeven voor vaccinveiligheid dat zes extra NIH-functionarissen de brief ondertekenden, die ook werd verzonden naar Jared Kushner, senior adviseur van toenmalig president Donald Trump.

  De NIH-functionarissen leken trots op hun inzet om vaccinveiligheidskwesties onder het tapijt te vegen.

  Bigtree stuurde ook een brief naar HHS met het verzoek om placebo-gecontroleerde vaccinveiligheidsstudies en de tweejaarlijkse rapporten die door het Congres worden vereist met betrekking tot verbeteringen in de veiligheid van vaccins volgens de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986.

  Na op dezelfde manier te zijn afgewezen door het bureau, diende Bigtree een Freedom of Information Act-verzoek in voor de laatste informatie. Na het aanklagen van HHS voor de federale rechtbank, in een zaak vertegenwoordigd door Kennedy en Siri, ontving Bigtree uiteindelijk de concessie op 27 juni 2018:

  “De zoekopdrachten van het [ministerie] naar records hebben geen records gevonden die op uw verzoek reageerden. Het Department of Health and Human Services (HHS) Immediate Office of the Secretary (IOS) voerde een grondige zoektocht uit naar zijn documentvolgsystemen.

  “De afdeling heeft ook een uitgebreide beoordeling uitgevoerd van alle relevante indexen van HHS Secretariële Correspondentie-records die worden bijgehouden in Federal Records Centers die in bewaring blijven bij HHS.

  “Deze zoekopdrachten hebben geen records gevonden die reageren op uw verzoek, of aanwijzingen dat records die reageren op uw verzoek en in bewaring zijn bij HHS zich bevinden in Federal Records Centers.”

  Kennedy liet het daar echter niet bij. In 2019 nam hij contact met me op in een poging om de wetenschappelijke en medische literatuur te doorzoeken op een gepubliceerd onderzoek waarin de gezondheidsresultaten van gevaccineerde personen werden vergeleken met die van niet-gevaccineerde personen.

  Voor elke geïdentificeerde studie hebben we eenvoudig te begrijpen afbeeldingen samengesteld met belangrijke citaten die rechtstreeks uit de publicatie zijn gehaald.

  Kennedy wilde dat de studies voor zichzelf zouden spreken met minimaal commentaar. Hij plaatste de resultaten van dit werk in realtime op zijn Instagram-account. Over een periode van bijna twee jaar hebben we meer dan 70 studies uitgelicht, waaronder enkele die opzettelijk de vergelijking maakten en sommige waarin de vergelijking onbedoeld was.

  Nadat Kennedy in 2021 van Instagram was verwijderd, realiseerden we ons dat wat we hadden samengesteld een belangrijk compendium van informatie was dat in boekvorm moest worden gedeeld.

  Een extra 30-studies werden gevonden door het COVID-19-tijdperk en het boek “Vax-Unvax: Let the Science Speak” zal op 29 augustus worden uitgebracht door Skyhorse Publishing. Klik hier om uw exemplaar vandaag nog te bestellen.

  Dit boek is belangrijk voor leken, beoefenaars, wetenschappers en anderen om een overzicht te krijgen van studies waarbij echte niet-gevaccineerde cohorten worden gebruikt als controlegroepen.

  De meeste studies in het boek zijn geïndexeerd in PubMed, de NIH National Library of Medicine. Dit zijn de studies die de CDC weigerde te doen.

  De CDC heeft de mogelijkheid om gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen te vergelijken met zijn privédatabase, de Vaccine Safety Datalink (VSD). De VSD bestaat uit gegevens van meer dan 10 miljoen personen, waaronder 2 miljoen kinderen – van wie een deel niet is gevaccineerd.

  Toch heeft de CDC de gezondheidsresultaten van gevaccineerde kinderen nooit vergeleken met volledig niet-gevaccineerde kinderen – en het bureau zal onafhankelijke onderzoekers geen toegang geven tot de VSD om een dergelijke studie te voltooien.

  Daarom hebben Kennedy en ik dit compendium van studies geproduceerd – om de echte wetenschap achter het vaccinatieschema, inclusief het COVID-19-vaccin, aan het publiek bloot te leggen.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/vax-unvax-let-the-science-speak-rfk-jr-brian-hooker/

  • Dank voor het delen van deze informatie.
   Ik lees ook vaak de informatie van childrenshealthdefense.
   Succes met de verkoop van het boek.
   Hopelijk gaat er ooit een “ andere wind waaien “ zodat deze misdaden gestopt kunnen worden.

 9. Hallo Antichrist Zit in´t Vaticaan. Dat u een boek schrijft zal wel een goede reden hebben . Maar dat u hier een reactie neer ploft van 5 pagina’s , 945 woorden bestaande uit 6583 aanslagen , is naar het gevoel van velen , iets te veel .

 10. Bij zulke artikelen trek ik m’n carnavalskleding weer aan en ga keihard zingen ZO’N GOEIE HEBBEN WIJ NOG NIET GEHAAAD 🥳🥳🥳
  Hoe fijn ist dat je niet in angst zit, dat je niet bevriest van stress als er weer een kanon vol dreigberichten op je afkomt? Heerlijk! Ik ga gewoon weer achterover leunen, de gekte op afstand bekijken en de slappe lach krijgen.

  • Zo is het maar net. Flink wat rood vlees eten, geen light-producten, een goeie pint bier en een sigaretje. Alles wat onze regeringen voorschrijven als slecht doe ik dubbel en ik leef nog jaren tot grote ergernis van dat schorem.

 11. ZIJN GMO “migrerende muggen” waarvoor K1ll-B1ll inmiddels ook de vaxxins al klaar heeft liggen…

  Als je goed oplet wordt alles wat de globalisten doen ZO LACHWEKKEND, als het niet zo enorm duivels was geweest!

  Waar zijn de terroristen als we ze zo hard nodig hebben??

 12. Weer 1 voor de bescheurkalender, Kooten én de Bie waardig, hoeveel trappen erweer in. Ik nog steeds geen stok in neus bij olvg , geen beklap, geen prik, was wel 2 jr terug , maar komt er weer aan, net zoals Duitsland VLEESCONSUMPTIE.

 13. Ja muggen die deze smiecht zelf heeft gekweekt en losgelaten. Intussen gaan mensen ervan dood. Maar komop daar trekt de rotte gates niks van aan. Laat de kassa maar rinkelen. Typisch amerikaanse manier van zakendoen. Kijk maar nordstream. Blaas hem op en bied je eigen pijpleiding aan in africa. Nu ging het deze keer mis. Nigerianen pikken zie onzin niet meer.

 14. Vaccinatie is niet nodig; gewoon snachts de ventilator aanzetten, daar houden muggen niet van.
  En spray van Jungle Formula opdoen; beetje duur maar uitermate effectief.

 15. Beste meneer Tigron , Gelijk zal je zeker wel hebben , . Maar als er zoveel uitleg over wat dan ook nodig is , koop ik wel het boek en verspil ik men tijd niet aan die lange tekst. Met alle respect .

  • Wat een onzin mensen, wees toch blij dat iemand de moeite doet om zoveel mogelijk uit te leggen, hoe meer uitleg hoe meer interesse!
   Dit onderwerp is zo belangrijk om naar buiten te brengen!
   Ik ga dit boek zeker kopen, ook ter bevestiging van mijn eigen zware vermoedens.Als je veel kan vertellen over dit onderwerp ben je voor mij een held! 👏👏👏

 16. Grappig; klimaathysterie, (opzettelijke) ontbossing en opzettelijke verstedelijking
  zullen opzettelijke pandemieen verergeren.
  Gebreizus,
  Tja dan ook opzettelijke vaxxies.

 17. tenzij landen “gezamenlijke en gecoördineerde actie ondernemen als één wereldgemeenschap.
  gecoördineerd maar dan om jullie de hersens in te slaan , stelletje mafkezen.

 18. Bedrieger Pasteur als autoriteitssymbool neerzetten; satanistische woordspeling van Kerkhove/je beland op ’t kerkhof als autoriteit neerzetten.
  Wauw wat een psychopathische farce!!

  Ik weet genoeg.
  Sick, sicker, sickest!!!

 19. Bedrieger Pasteur als autoriteitssymbool neerzetten; satanistische woordspeling van Kerkhove/je beland op ’t kerkhof als autoriteit neerzetten.
  Wauw wat een psychopathische farce!!

  Ik weet genoeg.
  Sick, sicker, sickest!!!

 20. Zeg ‘onderzoeker’, ik heb je linked-in gelezen. Ik plaats m’n reactie hier omdat deze daar weggecensureerd wordt op oneigenlijke grionden.

  Bestudeer nou eerst eens goed wat o.a. de weer legging van virussen als besmetting en ziekteoorzaak door o.a. dr. Lanka, viroloog en microbioloog.

  Wordt wakker en herzie waardoor ziekte ontstaat en waardoor niet.

 21. BEIJING, Aug 13 (Reuters) – China’s northern region of Inner Mongolia reported two cases of bubonic plague on Saturday, following a previous infection that was detected on Aug. 7, the local government said.

  The two people infected are the husband and daughter of the previous case, the government said in a statement on its website.

  All close contacts have been quarantined and have shown no abnormal symptoms, according to the statement.

  Cases of bubonic plague infection, a highly infectious disease that is spread mostly by rodents, are low in China, with most found in Inner Mongolia and northwestern Ningxia region in recent years.

  Bubonic plague is the most common form of plague, which can be fatal if not treated in time, according to the World Health Organization.

  Ja, heel gevaarlijk, de builenpest aan een opmars bezig. Pandemie in het vooruitzicht! 3 gevallen waargenomen. 3!!

 22. In de energie op aarde is het momenteel Insane becomes more INSANE…..blijkt en zijn de devils with pitchforks die het buiten zichzelf zoeken en verzinnen de meest fragmentarische onzin en zadelen andere hier mee op voor geen enkele reden en zijn smal minds met narrow minded thinking gebaseerd op angstaanjagend. Dit zijn veela de bangste mensen op deze aardbodem en niet bijster intelligent.

  Therefore.
  We are not your children. We are the sons and daughters of life’s desire for itself. They don’t come from you, but they don’t belong to you either. And though they be with you, yet they do not belong to you. You may give them your love, but not your thoughts. Because they have their own thoughts. You may shelter their bodies, but not their souls. For their soul dwelleth in the house of tomorrow, which you cannot visit; not even in your dreams. You may strive to be like them, but not try to make them like you. For life always flows onward, and lingers not with yesterday. A good teacher constantly refers you to yourself, to your inner master. He has a holy faith in that. He’s not out to make followers, let alone copies. He sees the unawakened master in you. He is prepared to serve as a projection screen. The master serves as a projection screen for all kinds of unfulfilled desires of the student. He or she can see in him or her the dreamed father or mother, the ideal partner, the embodiment of the pure divine light, and so on. As such, he will often be put on a pedestal. He’s not happy about that, but knows it’s inevitable. And he realizes that sooner or later he will also have to be removed from that pedestal by the student. The teacher is willing to undergo those projections. But he is able to disconnect those projections from his ego. He knows that all these projections are intermediate stages on the way to the student’s own mastery.

  The Awakening is going on = Ascension Symptoms with Brian Scott Here is a discussion of these symptoms and possible ways to reduce the impacts. https://youtu.be/k1Uyst47Zqo en voor die al reeds verder zijn in the great awakening = YOU HAVE SHIFTED TO 5D!! (Feeling this happening?) *Chosen ones be ready* https://youtu.be/DRamF2lzkRU

 23. Rapport toont onveilige werksfeer in Tweede Kamer aan: ‘Hele narcistische mensen’ Grensoverschrijdend gedrag is een hardnekkig probleem in de Tweede Kamer. Dat blijkt uit onderzoek naar sociale veiligheid van de Universiteit Utrecht. Bijna de helft van de ondervraagden ziet het weleens gebeuren, terwijl er nauwelijks wat wordt gedaan met de melding. ‘De sfeer in de Tweede kamer is behoorlijk verziekt’……….https://youtu.be/yGXvcRDOXU4

 24. The Greatest Desire 🌻 is you as we move to unique oneness https://youtu.be/AK1XP4LAg1Y

  De macht ligt bij het volk voor 2000 jaar en is Yin energy is vrouwelijk.
  Het Watermantijdperk en de opkomst van een Vrouwelijk Christusbewustzijn
  https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

  Die lui zijn allang fahiet = Zelfverzonnen regels met geen enkele waarde. Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld????? Verantwoordelijkheid nemen over de acties die je doet is intelligentie in hoge mate zelfcontrolerend tenzij je in bezitsdrang leeft en zelf zo ver gaat en hier een halve wereld bevolking in meetrekt die nergens om vragen terwijl zij geen verantwoordelijkheid nemen voor die schuld. Dus volledig onterecht en ga is aan jezelf klussen in rechtvaardigheid voor je eigen acties maar dat doen deze lui niet en durven zichzelf niet in de spiegel aan te kijken voor wat eerlijkheid is.

  Met Fictieve rijkdom gebaseerd op vele schulden Erik Geenen, over de kwetsbaarheid van ons geldsysteem.
  “De Euro is een gigantische wolkenkrabber zonder fundament”. Je praat maar over slechts enkelingen die dit doen. The entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy.
  https://youtu.be/it1cU2mayeU

  Het is dus een prive clubje die gigantisch veel geld heeft uitgegeven was het eindeloos doordrukken van geld zonder tegenwaarde…….De politicus voegde er ook aan toe: “CBDC is het nieuwste Trojaanse paard van de ‘Great Reset’ (de term ‘Great Reset’ werd in 2020 in omloop gebracht door fascist Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum. – V.K.) en een directe weg naar een sociaal kredietsysteem dat ESG (de afkorting ESG kan worden ontcijferd als “ecologie, sociaal beleid en corporate governance” permanent integreert; achter deze afkorting ligt het project van de wereldelite, dat zorgt voor de implementatie van de “grote reset” – VK) in onze valuta. De dollar zal sterker zijn als we hem beschermen tegen digitalisering.”

  De Amerikaanse presidentskandidaat noemde de CBDC “het graf van de Amerikaanse vrijheid“, en deze uitdrukking van de politicus werd door veel media doorgegeven.
  https://www.odvn.nl/cbdc-is-het-graf-van-de-menselijke-vrijheid-ervaring-met-het-confronteren-van-het-digitale-dollarproject/
  ‘In feite hebben de CENTRALE BANKEN iets gedaan wat GIGANTISCHE DIEFSTAL is https://youtu.be/SIQEPj3fguY

 25. OP 22 NOVEMBER 2023 START BIJ HET HOF VAN LEEUWARDEN EEN BODEMPROCEDURE TEGEN RUTTE, KAAG, DE JONGE, HOEKSTRA, GATES EN VELE ANDEREN!

  Deze procedure is de eerste procedure ter wereld waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten dat Covid-19 geen ziekte is, maar onderdeel is van de Great Reset!

  Ieder van de gedaagden wordt door de eisers hoofdelijk en in privé aangesproken vanwege de door de eisers gestelde deelname aan dit project.

  DE NIEUWE BATAAFSE REPUBLIEK

  Rutte en veel van zijn kompanen hebben de Nederlandse politiek inmiddels verlaten!

  Het is nu aan ons, de bevolking, om Nederland om te vormen naar de Nieuwe Bataafse Republiek.

  Met eerlijke en betrouwbare Goddelijke wezens aan het roer, Succes!

  Graag delen 👍👍
  https://t.me/volkstribunaal

  Louis Pasteur die de ‘’zogenaamde’’ ziektekiem theorie heeft uitgevonden, was een fraudeur.
  De stem is van Dr. Andrew Kaufman (arts, bioloog)

  Als je iedereen wijsmaakt dat onzichtbare ziektekiemen in de lucht rondhangen kun je mensen angstig maken. Je creëert dan een ziekte, je maakt mensen angstig en dan kunnen ze een vaccin aanbieden als oplossing. De farmaceutische industrie verdient hier tonnen geld mee. Dit noemen ze de problem, reaction, solution methode. Dat virussen in de lucht hangen word al zeker 150 jaar gelogen, misschien wel langer.

  We zitten gelukkig nu in een Great Awakening. En gelukkig beginnen mensen dit door te hebben. We worden ziek door de vergiftigingen. Daarom bombarderen ze ons bewust met gifstoffen. Alles is vergiftigt: je eten, drinken, verpakkingen, verzorgingsproducten, vaccins, medicijnen, supplementen, poetsproducten enz……
  https://www.gezondwereldnieuws.com/verschillende-artsen-leggen-uit-dat-de-ziektekiemtheorie-een-fraude-is-virussen-ontwikkelen-zich-in-het-lichaam-en-niet-er-buiten

  • ´Het is nu aan ons, de bevolking, om Nederland om te vormen naar de Nieuwe Bataafse Republiek.

   Met eerlijke en betrouwbare Goddelijke wezens aan het roer, Succes!´

   Ik weet niet of ik moet lachen of moet huilen omtrent dit soort domheid. Of moet ik zeggen slechtheid.
   De illusionist in actie.

   • We zitten revealing de darkness of your own = De meesten leven hier nu in NEDER-land en dat is beslist geen toeval. Hier heerst het sterkste ego in de mens.
    Hier denken de mensen dus het negatiefst wat je absoluut terug kunt zien.
    Zijn diegene die niets doen en liever kritiek en commentaar geven en doen ze al 2 eeuwen want het was anderen de schuld geven met dader slachtoffer rol. Dan trek je jezelf vol negativiteit en strooien ze over anderen uit en veelal ongegrond want hebben zeer laag eigenwaarde gevoel ipv derde oog open en het grote geheel zien.

    How to Evolve from the 3rd to 5th Dimension (Fulfill your life’s purpose!) https://youtu.be/-boqloPykjw

 26. Hij staat in leeuw dus wordt je een leeuw was mannelijk ego gedreven en hebben deze nu verlaten en nu wordt het een leeuwin als we in Yin zitten is vrouwelijk is een LEEUWIN = Het doel van deze Grote Cyclus is om de Lichtcodes te verankeren in de Goddelijke Creërende Intelligentie op Aarde, en in het hele Heelal. De Grote Cyclus begon toen de Zon van de Lente-equinox in “LEEUW” stond. De oude Egyptenaren noemden het “Zep Tepi” of “Eerste Tijd” of Begin. De Egyptenaren kregen hun Sterrenwijsheid van de Leraren van “Sirius”. Het is ook de reden dat de Sfinx van Gaza kijkt in de richting waar het sterrenbeeld Leeuw stond tijdens Zep Tepi, toen de “KONINKLIJKE LEEUWEN” de cyclus van de Creatie begonnen, samen met Elohim. https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

  En of Maar, Geliefden, niet voor altijd! Er werd een prachtige voorspelling gedaan dat nu, in deze tijd, de “Pure Wezens” zouden terugkeren. Om de Aarde te leiden naar de Gouden Eeuw en om de lessen van het Vrouwelijke Christelijke Bewustzijn weer op te pakken.

  De Wijsheid van de Vrouwelijke Christus/Sophia

  Nu vraag je je misschien af, wat is dat wat we verloren hebben? Wat moet er terugkomen in dit Watermantijdperk?

  Wat is de Vrouwelijke Christus/Sophia?

  Lievelingen, het is de diepe en liefdevolle energie die “niet veroordeeld”, de energie van medeleven.
  Voor anderen en voor jezelf. Zoals Yeshua zei tot zijn volgelingen, toen hij sprak vanuit zijn Vrouwelijke Christelijke Wijsheid: “Bemin je naaste als jezelf”. Dat betekent dat je eerst van jezelf moet houden en moet weten hoe je van jezelf kunt houden, voordat je van anderen kunt houden.

  De oude energie van de aarde was tot 2019 Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht(met een mooi woord is stelen), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.
  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.
  En kom je hier uit als vergeldingsdrang op latere leeftijd een rol speelt als gevolg van afwijzing en men meent dit te moeten afreageren op de buitenwereld is wat ik dagelijks meemaak zowel bij mannen als bij vrouwen…..maar je moet jezelf de schuld geven want je doet het zelf…..is jezelf de schuld geven en jezelf in de spiegel bekijken in gedrag……

 27. Beste Mensen

  Die beste Achterwerk ….
  Mag best wel door zijn zelf gekweekte Muggen worden bewerkt
  Dan is en blijft het bij hopen dat Hij ditmaal niet heeft gelogen dat de muggen kwekerij het positieve resultaat zal opleveren
  Hem anti en robuust maken tegen ziekten
  Geen De noughty professor met zijn uitvindingen
  Maar gewoon dat Achterwerk Poort
  Anders genoemd Bill Gates
  Alle Zogenaamde Medische Uitvindingen van U Bill Gates
  Als eerst op Uzelf uit proberen
  Net als Eddy Murphy dat deed in Zijn film

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in