Afbeelding: Brooks Bays / UH Institute for Astronomy

Het nieuwste krankzinnige idee dat wordt gepusht om te voorkomen dat de wereld aan een klimaatarmageddon ten onder gaat, is om een asteroïde te vangen, er een paraplu op te zetten en die te gebruiken om de zon te blokkeren, schrijft Infowars.

Wat zou er mis kunnen gaan?

De Daily Mail meldt:

István Szapudi, een astronoom van de Universiteit van Hawaï, beweert dat zijn vergezochte concept niet meer is dan een enorm “zonneschild”.

Het schild – dat gemaakt zou zijn van het ultrasterke “wondermateriaal” grafeen – zou energie van de zon tegenhouden en onze planeet afkoelen.

Szapudi’s artikel over dit onderwerp is gepubliceerd door Proceedings of the National Academy of Sciences.

“In Hawaï gebruiken veel mensen een paraplu om het zonlicht tegen te houden als ze overdag rondlopen,” zei Szapudi en hij voegde eraan toe: “Ik dacht, kunnen we hetzelfde doen voor de aarde en zo de dreigende catastrofe van klimaatverandering beperken?”

Geni.

Er wordt echter niet echt uitgelegd hoe je een asteroïde vangt die met duizenden kilometers per uur door de ruimte draait, of hoe je hem dan in een stabiele positie manoeuvreert om er een paraplu aan vast te maken.

Kleine details die misschien later kunnen worden gladgestreken.

Hoewel het klinkt als iets wat een stompzinnige idioot zou bedenken terwijl hij op het toilet zit, zal het idee waarschijnlijk omarmd worden door linksgekkies die wanhopig de zon willen blokkeren.

Zoals we al eerder benadrukten, helpt al deze armageddon doemdenkerij bij het creëren van een leger van npc-tweakers die zo vol zitten met ‘klimaatangst’ dat ze therapie nodig hebben om niet te smelten.

  Kijk: Deugdsignalerende Spaanse milieuminister fietst naar klimaatconferentie met escort van benzineauto's

Degenen die zich niet huilend tot een bal opkrullen, kunt u zien terwijl ze zich aan de weg vastplakken en over het algemeen iedereen ergeren, acties waarvan de belangrijkste klimaatangstprediker van de VN toegeeft dat ze “verlammend” werken op hun pogingen om hun boodschap over te brengen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Grote Ontrafeling: “Voor alles wat van ons is, moeten we vechten”
Volgend artikelVerbrijzeld en gedemoraliseerd – De waarheid over Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. De klimaat idioterie is werkelijk bizar geworden. Het is toch niet te geloven dat een wetenschapper zoiets zou willen als de zon met een paraplu afschermen.
  Het is in de eerste plaats zeer twijfelachtig of misschien totaal onmogelijk en als dit lukken zou is de aarde hoogstwaarschijnlijk zover uit balans gebracht dat vele levensvormen zullen onherstelbaar zullen worden beschadigd.
  Nu roepen de deugmensen dat de mens en zijn vee de aarde vernietigd maar een wetenschapper wil het karwei op deze manier klaren.
  De wereld is niet gek hoor, NEE DE WERELD IS KNETTERGEK GEWORDEN!!!

  • Je kunt zeggen dat CO2 nodig is, maar er moet wel natuur zijn om het te verwerken. De amazone wordt 1 grote woestijn. Trump was in Davos de wijze verantwoordelijke man tegenover de minderjarige Greta. Je wordt snel van kindermisbruik verdacht. Hij tekende een biljoen (trillion) bomenplan.

  • Er was hier iemand in de buurt die organiseerde een stel bomen weg te kappen bij een kleine parking die tijdelijk gebruikt moest worden vanwege een verbouwing wat verderop waar even niet geparkeerd kon worden. Ze wilde misschien ook eens 1 keer in haar leven iets goeds doen. Want mensen worden vooral om me heen geïnspireerd tot de wil ten goede. Het probleem is enkel dat ze noch fantasie noch intelligentie bezitten. Ik zal niet uitleggen welke criminelen haar hielpen. Het was de dag dat Trump dat bomenplan tekende, dat soort internet info is de enige manier waarop je ervan mag genieten. Mijn vervloeking werd bewaarheid toen even later corona begon. De verbouwing was klaar en dezelfde soort uitslovers stonden daar in de verbouwde winkel als verkeersregelaars goed te doen met hun gele hesjes aan. Een ander verstand dan de auto hebben ze niet.

 2. Niet goed naar StarTrek gekeken zeker. Zou ik nog effe doen. Tracctorbeam…. Warp 0,25…. Daarmee gaat dit vast wel lukken. Goed kijken, precies nadoen… eitje.

 3. Recent kwam ik een artikel tegen die boringen verrichten in Antarctica. Uit het onderzoek zagen ze dat het 2 duizend jaar geleden warmer was dan nu. Alles heeft een cyclus soms zijn ze kort en soms kunnen ze duizende jaren duren, net als het klimaat. Ook als men gaat kijken naar het dikte van het ijs, het is niet aan het smelten maar er komt zelfs meer ijs. De bevolking wordt zwaar hard genaaid! Ze verzinnen vanalles om het geld uit onze zakken te halen en onze vrijheden af te pakken. Laat het systeem maar klappen zodat we kunnen gaan jagen op de mietjes die deze shit heeft veroorzaakt!

  • Toen de aarde ontstond was het een grote vuurbal.
   Logisch dat het toen warmer was.
   Nu koelt de aarde al miljoenen jaren langzaam af.
   Venus zit onder een dik wolkendek en heeft temperaturen van 200+ graden. Staat wel wat dichter bij de zon, maar dat dek houd de warmte juist vast.
   Als ze hier een totaal wolkendek willen creëren kan de warmte van de aarde niet meer ontsnappen en krijgen we een gigantische broeikast, het tegenovergestelde als wat ze willen bereiken.
   Willen ze de aarde afkoelen moeten ze juist het wolkendek vernietigen zodat de warmte de ruimte in kan.
   Maar ook dat is iets wat mensenhanden nooit klaar krijgen.
   1 oplossing: handen af van de aarde, maar verminder de industriële vervuilende fabrieken zodat we weer schone lucht kunnen inademen. Daar moeten die klimaatterroristen zich op toeleggen en niks anders.

  • Maar volgens de cycli van de ijstijden die aangevoerd wordt om ons te excuseren voor het warme weer, zou dit de koudste tijd moeten zijn en niet de warmste.

   • We hebben altijd gemiddelden. Als het op een bepaalde plaats te warm is dan is het aan de andere kant van de aarde te koud.
    Nu is blijkbaar de north stream (niet de pijpleiding maar een warm water onderzeese rivier) stilaan aan het stil vallen en dat betekend dat de regenzones ernstig gaan veranderen. Voor ons zou dat dus meer natte zomers kunnen betekenen en voor andere landen extreme droogtes.
    Behalve misschien via HAARP kan de mens hier niet veel aan veranderen.

 4. En om meer als een zin te schrijven en op de inhoud in te gaan schrijf ik nu dat dit soort kwats, of het nu fake of echt is,niet meer aandacht en energie verdient

  • @Edgar rice burroughs

   Ik durf het niet te zeggen, maar misschien heeft hij college gevolgd bij deze clown (vriendje van o.a. David Keith en Ken Caldeira en helemaal into NASA):

   ´SCIENCE!
   Science is the process and the body of knowledge that enables us humans to know nature. So far, it’s the best idea we’ve ever had.´

   https://www.billnye.com/

 5. laatst, toen het zo lekker weer was, zei timmertrans dat wie nu nog niet in de opwarming van de planeet geloofd maar even naar buiten moest kijken.
  nou frans, ga zelf even naar buiten kijken. hier staat de kachel weer aan.
  wee hebben een zomer zoals altijd. wisselvallig met vooral veel regen.

  een dag of wat geleden meldde de televaag dat veel wetenschappers het er over eens waren dat de planeet afkoelt. wat is er met die berichtgeving gebeurd?

  ze zullen, net als de cojona-hoax, dit niet lang vol kunnen houden. mensen beginnen te begrijpen dat de natuur niet zonder stikstof en co2 kan en dat de natuur het mooiste groeit in de berm van de snelweg.

 6. Wat ik mij afvraag als de elite het hele klimaat naar de knoppen helpt incl de zon tegenhouden, op welke planeet gaan zij dan wonen?
  Of zijn ze zo dom dat zij vergeten dat zij op aarde moeten blijven??

  • Verdiep je eens in D.U.M.B.’s… die zijn gigantisch. Complete steden onder de grond. Ik zou daar depressief worden, maar reptielen hebben daar geen last van.

 7. Het gaat ze niet om het redden van de planeet.
  Integendeel!
  Als ze controle kunnen krijgen over het zonlicht, dan hebben ze weer wat om hun dominantie te behouden.

  Wij moeten allemaal milieumaatregelen nemen, terwijl zij oorlogje blijven spelen.
  En er is niemand die over de “milieuvervuiling” die daardoor wordt veroorzaakt, ouwehoert!
  EU steunt het plan van Bill Gates om “de opwarming van de aarde tegen…
  Geloven ze het zelf?
  Nazi-Klausie en Kill Bill Gates

 8. Kijk, dit ´kunnen ze´ al..

  NASA spacecraft crashes into asteroid head-on at 14,000 mph

  Met dank aan De Binnenlandsche Bataafsche Courant die ´m destijds plaatste.
  Ga er even voor zitten want voor je het weet, is het momentum alweer voorbij.

  ´Here’s the moment a NASA spacecraft slammed into an asteroid at blistering speed in an unprecedented dress rehearsal just in case a killer rock threatens Earth.´

  https://www.youtube.com/watch?v=1aYCFlK__7U

 9. Dit is dis letterlijk man made climate change. Mensen zijn bezig moeder natuur te spelen en hiermee de doos van Pandora te openen met alle shit ten gevolge.

  Beter ff toontje lager en dimmen deze lui voordat we net als in the matrix onder de grond moeten leven.

 10. Al met al zou een dergelijke ‘paraplu’ van grafeen (of wat dan ook) misschien nog wel de minst schadelijke oplossing zijn voor het niet bestaande probleem waar ze over lullen; een dergelijk opstakel dat daar kunstmatig wordt geplaatst kan namelijk ook weer verwijderd worden zodra ook die randdebielen eindelijk merken hoe stom het is.
  Heel anders dan het in de atmosfeer brengen van allerlei chemicalien; zijn die er eenmaal dan is het vrijwel onmogelijk die weer te verwijderen. En zelfs als je er een proces voor zou vinden dan duurt dat jaren voordat het zoden aan de dijk zou zetten, terwijl het weerkaatsen/blokken van zonlicht al vrijwel direct merkbaar zal zijn.

 11. Dan mag hij ons eerst uitleggen hoe hij dan denkt door het firmament heen kan komen. Daar is tot nu toe nog nooit iemand met wat dan ook doorheen gekomen. Maar gelukkig voor hem staan de zon en de maan binnen het firmament. Het andere probleem is wel, er komen geen meteorieten voor binnen het firmament. Dus waar wilt hij dan zijn paraplu aan vast maken. De zon en de maan draaien constant een 8 door het firmament en hebben beide een doorsnede van 51 Km en staan niet zoveel miljoen km van onze aarde vandaan wat ze ons op de mouw spelden. Maar als je niet weet hoe de aarde er in zijn werkelijkheid eruit ziet en hoe en waar de landmassa’s liggen. Dan maak jij er een gehele andere voorstelling van en zo ook een hele andere interpretatie van de mogelijkheden.

  • Ja, dat verhaal bazuin je steeds rond. Nogmaals; laat me een kaart zien die ook maar enigszins logisch in elkaar zit en dat verhaal ondersteunt. Niemand heeft me nog kunnen overtuigen want dergelijke kaarten zijn er niet, niet voor iemand die heel veel heeft gereisd.

 12. De zon zou 93. miljoen mijl verwijderd zijn van de aarde, woeha wie dat nu nog gelooft, de zon komt niet op of verdwijnt achter de horizon, hij is stationery en veel dichterbij dat ons verteld word, de zon verdwijnt uit ons zicht en meer niet, en de aarde is plat en daar zijn inmiddels zoveel bewijzen van, je kunt het zelfs voor jezelf testen net zo als de leugen zwaartekracht, ze zeggen toch ook everything is in plain sight, en dat klopt.

  • Zon en maan verdwijnen niet uit het zicht maar gaan wel degelijk onder. Koop maar eens een telescoop en je kunt zien dat hun grootte identiek blijft ongeacht hoe hoog of laag ze aan het firmament staan.
   Als ze ‘uit zicht’ zouden gaan zouden ze aan de horizon steeds kleiner worden, net als een vliegtuig. Dat is eenvoudig niet zo en iedereen kan het zelf controleren.

 13. Ik vind het idee nog niet zo gek maar dan zal de astroïde in een baan rond de Aarde gebracht moeten worden zodat de schaduw rond de evenaar komt te liggen. Dit maantje zal dan wel een doorsnee moeten hebben van een km of 50.

  • Dit is de beste reactie op dit onderwerp. De meest gestoorde en corrupte idioten hebben voorbeeldfuncties gekregen terwijl ze in een gesloten inrichting hoten… of laat ze ergens in een cobalt mijn werken tot ze sterven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in