Joe Rogan heeft de bewering dat Bill Gates een betrouwbare woordvoerder over gezondheid is, in twijfel getrokken. In een recente aflevering van “The Joe Rogan Experience” stak de podcastgigant de draak met de lichaamsbouw van de Microsoft-oprichter, die regelmatig gezondheidsadviezen heeft uitgedeeld, bericht Paul Sacca.

In een recente aflevering van “The Joe Rogan Experience” waren auteur en geregistreerd diëtiste Diana Rodgers en New York Times bestsellerauteur en voormalig research biochemicus Rob Wolf te gast.

Tijdens een discussie over hoe er bewegingen zijn tegen rood vlees, poneerde Wolf dat er gecoördineerde pogingen zijn om te consolideren wie voedsel produceert, en zei dat er “mensen” zijn die willen dat de voedselproductie als “software” wordt geëxploiteerd – wat betekent dat een of andere corporatie het intellectuele eigendom over bepaalde door de mens gemaakte voedingsmiddelen zal bezitten.

Rogan wendde zich toen tot Gates, die volgens hem de “grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten” is.

Volgens een rapport uit 2021 was Gates de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten met naar schatting 242.000 acres landbouwgrond, volgens een analyse van The Land Report.

Rogan wees erop hoe Gates een fervent voorstander is om mensen minder of geen vlees te laten eten.

In een interview van februari 2021 met MIT Technology Review betoogde Gates dat de rijke landen volledig zouden moeten overschakelen op synthetisch rundvlees.

“Ik denk inderdaad dat alle rijke landen moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees,” zei Gates tegen het nieuwsorgaan.

“Je kunt wennen aan het smaakverschil, en de bewering is dat ze het mettertijd nog lekkerder gaan maken,” beweerde de computerondernemer. “Uiteindelijk is die groene premie bescheiden genoeg dat je het [gedrag van] de mensen als het ware kunt veranderen of regelgeving kunt gebruiken om de vraag totaal te verschuiven.”

  Gates Foundation insider schept op dat miljarden mensen in 2024 zullen sterven tijdens pandemie

Rogan zei: “Maar het zit zo, hij blijft maar zeggen dat we minder vlees moeten eten, en dat we onze vleesconsumptie moeten afbouwen om gezond te zijn, en dat we aan die vleesalternatieven gaan wennen.”

De Spotify podcast host vroeg toen: “Als zo’n nerd dat zegt, dan heb ik zoiets van: “Verdien je daar geld mee? Zo van, waarom zeg je dat?”

Rogan zeek Gates vervolgens af omdat hij andere mensen de les leest over wat ze moeten eten, terwijl hij zelf niet in de beste vorm is waarin iemand kan verkeren.

“En trouwens, je ziet er shit uit,” zei Rogan tegen Gates. “Als je die plantaardige hamburgers eet of wat de fuck je ook doet, je bent zwaarlijvig.”

Over Bill Gates – die een vermogen heeft van bijna 130 miljard dollar – zei Rogan: “Zo’n vent die mensen vertelt over – hij heeft van die man-tieten, en een pens, en ik heb zoiets van, dit is gek. Je bent een van de rijkste mensen op aarde. Je hebt toegang tot de beste voedingsstoffen… je zou een geweldige trainer kunnen hebben. Je zou in fenomenale vorm kunnen zijn, en je geeft advies over de volksgezondheid … en je bent ziek.”

“Het is letterlijk alsof een niet-atleet professionals probeert te coachen. Zoals, wat de fuck waar heb je het over, ging de “JRE” presentator verder met zijn tirade. “Hoe kun je gezondheidsadvies geven als je er zo uitziet. Je gezondheid is erbarmelijk slecht.”

Rogan voegde eraan toe: “Ik ben geen dokter, maar als je man-tieten hebt, en een pens, en je loopt rond, en je hebt van die tandenstokers-armen – dan heb ik zoiets van: ‘Hé maatje, je bent niet gezond.'”

  Bill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem

Rogan refereerde waarschijnlijk aan foto’s van Gates die afgelopen mei viraal gingen.

U kunt de opmerkingen van Joe Rogan over Bill Gates in deze video horen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates: Maak je je niet te comfortabel, een nieuwe pandemie met nieuwe ziekteverwekker is op komstVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWesterling vast in Oekraïne: Geloof de propaganda niet, Rusland wint de oorlog
Volgend artikelMedia in Oekraïne betrapt op het gebruik van dezelfde crisisacteur uit 2018 die een gasexplosie overleefde. Nu overleeft zij een “raketaanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Zijn gestolen software was niet virusvrij.
   Zijn vaccins zijn niet virusvrij.
   Het is een virus.
   Dat denkt als een bacil,
   ik doe wat jij niet wil.

 1. Hij heeft het (slecht onderhouden) lichaam van een vrouw, om precies te zijn. Alleen zijn polsen en knokkels zijn te breed, voor de rest is het net een vrouw. Zelfs de deuk bij zijn rug en waar zijn navel zit… en de vrouwenheupjes. Zijn benen staan scheef in zijn heupen waardoor hij zijn handen zoals vrouwen met de palm richting heup houdt i.p.v. met de palm naar achter zoals mannen doen. Geen extra nadrukkelijke knieën, smalle schouders, korte bovenarmen, rond voorhoofd met ronde ooggaten en weinig geprononceerde wenkbrauwen… ik zou hem niet als man determineren als ik alleen zijn skelet had. Zelfs zijn ringvinger is beduidend korter dan zijn middelvinger.

  • Hahaha, je bent echt één van de eersten die ik dit hoor zeggen maar je hebt gelijk. Het is een tranny zoals nagenoeg de hele celeb wereld.

   Er zijn er maar weinig die het zien en nog minder die het willen geloven

 2. Wat zou er in dat nepvlees zitten? Nog meer grafeen, of andere rotzooi die het lichaam aantast? En hoe wordt dat gemaakt. Als diersoort is de mens een omnivoor, en een vleeseter. Wat Gates er mee wilt bereiken vlees te verbieden aan een ominvoor, is heel raar. Maar het lijkt hand in hand te gaan met zijn plannen voor de verduistering van de aarde en het veranderen van de dna. Wie of wat geeft hem het recht alles te dicteren aan de mensheid?

  Totaal geschifte psychopaat. Wanneer…****?

 3. Een nieuwe pandemie is op komst zeg Bill gates het wordt tijd want de corona spuit is mislukt , ik kan niet wachten op de nieuwe pandemie het is nu zo saai aan het worden bijna niemand geloof die vuile elite nog met uit gezonderd de sukkels die er nog voldoende zijn, ik zou zeggen Bill trek je spuit moorden maar.

 4. Het mooiste is ons vertellen dat we geen vlees moeten eten ( het liefst nu al verbieden !!! ) maar aandeelhouder van Mac Donalds zijn !!!!!!
  Wie weet uit wat voor troep of gif dat zogenaamde kunstbeleid bestaat !!!
  Een ding is zeker hij wil dat wij wormen vreten en water drinken wat gerecycled word uit het riool ( stront en pis )
  Hij heeft het al laten bouwen en doet alsof hij er van drinkt !!!
  Deze man haat ons mensen en zal er alles voor doen zich van ons te ontdoen ( genocide ) net als de rest van die onmenselijke creaturen!!!

  • Hij heeft geen verstand van geen vlees eten,dat = een show om interessant te doen.. mensen die geen vlees/dieren eten zien er echt niet zo ongezond uit!!!
   Kan beter praten om planeet te redden door wereldwijd paar biljard bomen aan te laten planten en de ijskappen bevriezen met vloeibare stikstof… zodat cooling down the planet.
   Dat hij veel geld heeft,is al on-natuurlijk want dat is over de ruggen van anderen gegaan… en beetje donaties is ook een farce… om de show omhoog te houden!!Geld heeft geen waarde in de natuur en als straks het water hoger komt te staan als iedereen lief is dan heb je niks aan geld… de ijskappen smelten te snel…!!
   Ook putin zou moeten bewust worden hiervan ipv een zinloze oorlog te voeren voor een stukje land… anders kan hij straks per boot naar het kremlin!!!

 5. Hijeet gewoon vlees anders zie je er echt niet zo uit en heb je een gezonde spijsvertering en ga je minstens 1 keer per dag naar toilet…. voor nr1!! allemaal vetophoping in de buikwand getuigt van vlees-eter en dus slappe natuur en slechte weerstand.. naast dat hij ook snoept en een slechte huidskleur wijst ook op slechte ademhaling… kortom zelfs de reporter weet er weinig van en lult uit zijn nek…Dat hij zogenaamd zo bezig is met gezondheid is ongeloofwaardig,want het betreft allen met praten op talkshows en in het nieuws thuis gewoon op de bank met chips /snoep en waarschijnlijk ook nog medicijnen

  • Duidelijk gevalletje ziekte van downsyndroom ?
   😛 op welke schaal sta je zelf ?
   Kan jou die Gates nu een ruk schelen ..
   Oja vergeten afzijken is je niveau van down ?
   Je bent hilaries 😀

 6. Wat is de bedoeling van B Gates om zo veel landbouw grond te kopen in North Amerika. Die eet zijn eigen gemodificeerde eten. Het experiment gaat maar door met genetisch materiaal. Die zit er slecht uit misschien door moderna prik?

 7. Google is trying censure in the media. I expected this from China country but NOT that happens in North America, Europa en etc. Use other brosers, stop met facebook, twitter etc are beter companies and servers.
  Not money to Google!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in