Als je ouder bent dan 16 jaar en “niet volledig gevaccineerd” bent, mag je de verblijfplaats van een ander niet bezoeken, behalve in beperkte omstandigheden, zegt de regering van New South Wales, meldt Theexpose.uk.

RuminatorDan heeft de nieuwe regels in New South Wales in een Twitterdraad als volgt samengevat:

 1. “Als u ouder bent dan 16 jaar en niet volledig gevaccineerd bent, mag u de verblijfplaats van een ander niet bezoeken, behalve in beperkte omstandigheden.”
 2. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen sportschool of overdekte recreatiefaciliteit bezoeken.”
 3. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen recreatiecentrum bezoeken.”
 4. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen openbaar zwembad bezoeken, zowel binnen als buiten.”
 5. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen openluchtevenement bijwonen.”
 6. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u alleen noodzakelijke winkelpanden bezoeken.”
 7. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen kapsalon, schoonheidssalon of massageruimte bezoeken.”
 8. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen horecagelegenheid bezoeken, behalve om mee te nemen.”
 9. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen amusementsgelegenheid bezoeken.”
 10. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u alleen een kleine huwelijksdienst bijwonen.”
 11. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u alleen een kleine begrafenis of herdenkingsdienst bijwonen.”
 12. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u geen gebedsplaats bijwonen.”
 13. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u alleen in een voertuig reizen met mensen waarmee u samenwoont.”
 14. “Als u niet volledig gevaccineerd bent, kunt u niet op vakantie gaan buiten de gemeente waar u woont.”

Bron: Regels voor mensen die niet volledig gevaccineerd zijn, regering van New South Wales

De “volledig gevaccineerden” zijn niet vrij, zij hebben alleen soepelere regels.

Regels voor volledig gevaccineerden in NSW

Wat betekent “niet volledig gevaccineerd” en wat is een vaccin?

De Amerikaanse CDC behandelt de term “volledig gevaccineerd” als een bewegend doelwit, dus voor het geval dat de regering van New South Wales hetzelfde doet, hebben we een screenshot gemaakt van hun definitie van “volledig gevaccineerd” en “niet volledig gevaccineerd”.

New South Wales government: Fully Vaccinated, retrieved 26 October 2021

De Australische Therapeutic Goods Association (“TGA”) stelt: “Vaccins zijn geneesmiddelen die u beschermen tegen specifieke ziekten.”

Australian Government Department of Health Therapeutic Goods Association, Vaccines Overview

De TGA gaat verder met te zeggen: “Er zijn mensen in de gemeenschap die niet gevaccineerd kunnen worden omdat ze te jong of te ziek zijn. Wijdverspreide vaccinatie helpt deze mensen te beschermen door het moeilijker te maken voor een ziekte om zich te verspreiden.”

Sinds het begin van de pandemie, op 25 juni 2021, is één persoon jonger dan 30 jaar overleden aan de gevolgen van Covid.

Australian Institute of Health and Welfare: COVID-19 and the impact on young people

En, zoals vermeld op de website van het ministerie van Volksgezondheid, “de eerste mensen die de vaccins zullen krijgen, zullen prioritaire groepen zijn die een hoger risico lopen op COVID-19.”

De “te jonge” of “te zieke” mensen hebben geen “wijdverspreide vaccinatie” nodig om hen te beschermen tegen Covid, een zeldzame ziekte.

Hieronder volgt een compilatie van recente verklaringen van volksgezondheidsfunctionarissen over de effectiviteit van het Covid “vaccin” in het voorkomen van infectie en overdracht van SARS-CoV-2 zoals gedeeld door Dr. Robert Malone in een Telegram post op 23 oktober 2021. Dr. Malone is de uitvinder van RNA als geneesmiddel en mRNA-vaccins.

Een nieuwe studie uit Massachusetts, VS, in een county met een hoog vaccinatiegraad, 68%, vond dat 84% van de gerapporteerde gevallen, waarvan de meesten symptomatisch waren, “volledig gevaccineerde” personen waren. De conclusie van de studie was dat overdracht van “gevaccineerden” naar zowel “gevaccineerden” als “ongevaccineerden” vaak voorkomt.

De “volledig gevaccineerden” worden ziek en sterven – zij infecteren ook de mensen om hen heen. Covid-injecties zijn geen middel om een virus onder controle te krijgen, ze zijn een middel om jou onder controle te krijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWeinig zwangere Zweedse vrouwen nemen vaccin – vrouwelijke verpleegkundigen worden gedwongen hun mond te houden
Volgend artikelZullen de KLONTERPRIKKEN een wijdverspreide mentale achterstand en onvruchtbaarheid veroorzaken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

   • Alex is enkel een soeverein en dat koningschap is verzonnen. Want Willemina was de laatste van het koningshuis, die heeft vrijwillig haar koningschap op neergelegd om te vluchten naar Engeland. Toen is er op 29-05-1940 de Duitse commandant die hier in Nederland het gezag had, die zich tot koning heeft laten kronen van de deelstaat Nederland, want toen was Nederland sinds 18-05-1940 bij Duitsland al toegevoegd. Nederland als zelfstandig land was toen opgeheven te bestaan. Op 04-05-1945 bij de capitulatie van noord Duitsland is Duitsland en het voormalig Nederlandsgrondgebied bezet Amerikaansgrondgebied geworden en is dat tot op heden zo gebleven. Dus waar is Alex dan koning van? Het huidige Nederland is enkel een fictief land, waar de facto heerst van het commerciële coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN bedrijf. Ja zij varen illegaal onder een valse vlag van de toenmalige Nederlanden. Ze beschouwen de bevolking als hun personeelsleden en zo zijn ook alle zogenaamde wetten, niets anders zijn dan bedrijfsregels die voor de personeelsleden gelden. Die mondkapjes viel dan ook onder bedrijfskleding van de coöperatie. De zogenaamde regering is in werkelijkheid het managersteam van het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN. Maar zolang we blijven geloven dat we in het land Nederland leven, kan Alex over ons heersen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in