Niet tevreden met het euthanaseren van grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om uw hart te vergiftigen, het normaliseren van pedofilie en u met kanker doordrenken via Bill Gates’ uiterst kankerverwekkende nepvlees, willen de globalistische elites van het WEF u nu een volledige frontale lobotomie geven via gevaarlijke nieuwe technologie die mensen zal veranderen in zenders voor 6G-antennes – met of zonder uw toestemming, schrijft Baxter Dmitry.

Mensen kunnen worden gebruikt als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR) door een speciale koperen armband te dragen, volgens een team van onderzoekers van het World Economic Forum, verbonden aan de Universiteit van Massachusetts Amherst en de Technische Universiteit Delft in Nederland.

De onderzoekers zeiden dat zij een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die “weglekt” tijdens communicatie met zichtbaar licht (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G-netwerken”.

Maar sommige critici beweren dat het gebruik van mensen als antennes voor 6G respectloos is voor het menselijk lichaam en onbekende gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

“Ik sta lijnrecht tegenover dit soort werk, vooral gezien de schaarste aan medisch onderzoek naar het gebruik van het menselijk lichaam als RF-antenne,” zei Dr. Brian Hooker, Children’s Health Defense chief scientific officer en professor in de biologie aan de Simpson University.

“Dit soort technologie maakt van het menselijk lichaam een RF-verzamelaar en negeert de gezondheidsimplicaties van EMR volledig,” vertelde Hooker aan The Defender.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd bouwbiologisch milieuadviseur, zei dat het niet aannemelijk was om te denken dat het dragen van de armbanden de blootstelling van mensen aan RF niet zou verhogen. “Dat is niet mogelijk,” zei hij.

  De voedselcrisis in 2023 zal veel erger zijn dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen

Over de plannen van het WEF zei Bathgate: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort netwerk-grid” en kan leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen,” zei hij.

Gezien de staat van dienst van het WEF denk ik dat we kunnen voorspellen dat de gevolgen voor de gezondheid rampzalig zullen zijn voor de gemiddelde mens. Denk aan de uitrol van het covid-19 vaccin en de recente onthulling dat de nepvleesproducten van Bill Gates zeer kankerverwekkend zijn. Bekijk onze recente video’s over 5G en de nepvleeszwendel voor meer informatie.

Wat u ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen zijn al jaren in de maak.

Daarom moeten we stappen ondernemen om onszelf te beschermen tegen hun kwade agenda:

Zij willen dat u niets bezit en gelukkig bent. Ze willen u tot slaaf maken. Hun plannen zijn zo vergevorderd dat ze hun bedoelingen niet eens meer proberen te verbergen. Terwijl de “woke” schapen blindelings volgen en hun lot aanvaarden, hoeven wij voor onszelf niet hetzelfde lot te aanvaarden.

Bescherm alles waarvoor u hard hebt gewerkt om het te verdienen en nog harder hebt gewerkt om het te redden.

Bezoek www.TPVlikesGold.com voor meer informatie en bescherm uzelf tegen de globalistische elite.

De elites zijn erop gebrand ons tot slaaf te maken in hun technocommunistische utopie.

Een aan Bill Gates verleend patent verleent de zelfbenoemde wereldgezondheidstsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een trillende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

  WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid 'injecteert' met mRNA via de voedselvoorziening

Als dit te veel klinkt als science fiction, dan kunt u dit gerust zelf nagaan. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van stroom en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als u er even bij stilstaat. Heeft iemand met u overlegd of u bereid bent de exclusieve rechten op uw lichaam aan Bill Gates af te staan?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar dat kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen.”

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

Als u geen proefkonijn wilt zijn, moet u zich informeren over de plannen van de elite en plannen maken om uit hun controlematrix te stappen. Dat is waar het bij The People’s Voice allemaal om draait. Sluit u aan bij onze lokale gemeenschap om u bij onze missie aan te sluiten.

Burgerrechtenorganisaties hebben ook hun verontwaardiging uitgesproken over Gates’ poging om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar mogen zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen over of individuen deze technologie zullen kunnen weigeren als deze wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Maar er is steun voor Gates vanuit de globalistische elite met wie Gates hand in hand samenwerkt. De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen sprake van is dat individuen geen enkele inspraak zullen hebben over de vraag of hun lichaam in deze technologie zal worden gebruikt. Volgens Harari: “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates stond volgens Harari in de voorhoede van de revolutie in de computerwetenschap, en hij staat ook in de voorhoede van “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt samen te smelten in één groot wetenschappelijk experiment.

  Australië gaat akkoord met WEF om ALLE grote banken te sluiten en over te schakelen op een volledig cashloze maatschappij

Helaas worden u en ik opgevoerd als de proefpersonen van dit experiment.

De tijd is allang voorbij om alles wat uit de mond van de globalistische elite komt, volledig af te wijzen. We moeten de controlerende invloed van de mainstream mediapropaganda en de gedachtecontrole van de sociale media afwijzen.

Het is tijd om ons te bevrijden van de ketenen die de mondiale elite ons oplegt en hun plannen voor technocommunistisch transhumanisme te verslaan voordat het te laat is. Hoe kunt u dit doen? De propaganda van de mainstream media verwerpen en uw financiële toekomst veilig stellen is een begin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Doe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Rantsoenering” is de nieuwe slogan van de globalisten die schaarste normaliseren in de aanloop naar een geïnduceerde ineenstorting
Volgend artikelAmerikaanse “diplomatie” – Bodemloze put van hypocrisie en dubbele normen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Dat harses van die luldebehanger begint steeds meer te lijken op iets uit een mislukte aardappeloogst.

  Enfin ….we waren gewaarschuwd voor die drol op pootjes.

  Wat mij blijft verbazen is de volkomen verlamming van deze bevolking.

  • Dat komt mede omdat er in de media (kranten en TV en internet zoals op nu.nl en 9fornews) zwaar gecensureerd wordt en we verzuipen in de propaganda.

  • Bijna niemand heeft het in de gaten dat de “geheime” genootschappen onder leiding van het WEF de baas spelen. Kijk maar naar Rutte en Kaag, allebei lid van de vrijmetselaars en devRozekruisers

   • Waar haal je het vandaan dat lid van de Rozekruisers? Welke Rozekruisers? Ikzelf ben leerling van een Rozekruisers geesteschool en die absoluut niets met politiek en heerschappij in en van de wereld hebben. Een geestesschool die wereldverzaking in haar vaandel heeft staan en niets wil van deze wereld maar gericht is op de ware wereld.

   • En het is heel gevaarlijk om na te praten en niet zelf gedegen onderzoek te doen. Dan doe je mee met het kwaad. Dat is precies wat het wil: napraters.

 2. XYZ namens 15 miljoen op 1 maart 2023:

  CORRECTIE en aanvulling: bij vergissing werd in mijn commentaar op op maandag 27 february 2023 op
  https://www.frontnieuws.com/bekijk-deze-verbluffend-krachtige-navo-oekraine-m-i-c-advertentie/#comment-165861
  de verkeerde naam gezet. In plaats van “Bijlsma (PVDA)” moet het zijn: Sharon Dijksma (PVDA), in beeld te zien met haar geliefde Israelische US/MI5/6-CIA Epstein-Rotschild-puppet sigarenroker Bill op:
  http://hermanvogel.nl/sharon-dijksma-3/

  Gezien ikzelf en mijn familie en vriendenkring (waarvan vele dood en vermoord door de ZioNAZI) en dus slachtoffers zijn van WW2 en erg veel schade en ellende (door de SS en Gestapo veroorzaakt) hebben geleden, maken wij ook nu nog na 80 jaar wederom ernstig bezwaar tegen dit voortdurende ZioNAZISM in Holland zoals over ons gebracht door SS-agent en spion-landsverrader uit Polen Bernhard Lippe (Bilderberg-oprichter) die het verzet in en na WW2 in Nederland letterlijk en figuurlijk verraadde en om zeep bracht !!

  Reeds eerder meldde ik dat Nederland alswel Duitsland alswel in andere landen de mensen voor 50% uit NSB-ers en NSB-meelopers bestaan. Niet te geloven ? Ja, het is absoluut Ongehoord !! En het doorgaande en toenemende Gestapo-geweld is absoluut onacceptabel !!!

  Kijk en sidder op: “NSB-WEG ER MEE” op: https://www.bitchute.com/video/yqpVuesunm98/
  Heel verhelderend is zeker ook:
  https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/?fbclid=IwAR2ZtoIq2eYK9L5PtSxC0gAtrwOHOBhU4aJp0M-sC8y1IdTOkQyUm8B1Ibs en/of :
  https://www.bitchute.com/video/hfTDp6elcKro/

  Onze dagelijkse leuzes nu: “NSB-WEG ER MEE”,

  ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppet Rutte die al voorgaande veroorzaakte en faciliteerde: OPRUTTEN en we kotsen je uit ook namens de vele slachtoffers van WW2 en nu met WW3 met de leuze
  “NSB-WEG ER MEE”!!!

  Voor de ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppets Kaag en al haar andere D666-WEF-puppets, Soros (aka Schwarz de Hongaarse ZioNAZI verrader en zijn close maatje Mabel Smits Von Oranje), de gifmenger en massamoordenaar Bill Gates en de bastaard Trudau: “NSB-WEG ER MEE”!!!

  Voor de ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppets en justificerende en faciliterende politie, justitie. leger en andere op onze belastinggeld parasiterende ambtenaartjes/politici: “NSB-WEG ER MEE”!!

  Voor de ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppets en mede justificerende en faciliterende langdurige verraderspartijen VVD, CDA, PvdA, D666, Groenlinks en de verraders in de Media zoals nagenoeg alle kranten en vooral televisie en de ZioNAZI-Azov-propaganda staatsompoep NPO-NOS-Buiten- cq Binnenhof-WNL met hun walgelijke ZioNAZI-Rotte-Rutte-Zelensky-propaganda: “NSB-WEG ER MEE”!!

  Voor alle massaal demonstrerende burgers in de komende demonstraties en alle burgers thuis schreeuw van alle daken :
  “NSB-WEG ER MEE”!!
  en geef alle ruimte aan onze dappere boeren voor ons eigen voedsel dat die NSB-verraders willen wegnemen !! zoals ze ook al ons geld stelen en honderden miljoenen aan de ZioNAZI Zelensky geven alswel verbranden met nutteloze massamoordende wapens !!

  Voor alle demonstrerende vrijheidsstrijders blijf massaal roepen:
  “NSB-WEG ER MEE”!!
  en in de komende dagen zullen wij aangeven hoe het walgelijke Gestapo-geweld effektief te stoppen en onmogelijk te maken bij de komende massale demonstraties van burgers, boeren en buitenlui !

 3. Het verbaast me dat nu net tweemaal achtereen mijn reactie hier op Frontnieuws geweigerd en niet geplaatst werd.
  Begint Frontnieuwa nu net als de meeste media ook te censureren ?

  • Duistere dame Sharon Dijksma is burgemeester van Utrecht, heeft in 2016 met o.a. Willy van Amsberg in het Duitse Leipzig de Bilderberg-conferentie bezocht en waar de bezoekers door manifestanten waaronder Alex – Infowars – Jones werden uitgejouwd & deze Dijksma heeft cabalcabaretière Claudia de Breij in 2021 een hoge ‘koninklijke’ onderscheiding gegeven, o.a. voor het schrijven van een flauw boekje over de toen 18 jaar geworden Amalia van Amsberg.

   • We kennen dit zeer synistere en duistere geheime genootschap van Rockefeller-Rotschild-Dulles-Lippe-Kissinger-Von Amsberg-Sutherland natuurlijk al heel lang, zoals ook andere.
    En vanzelfsprekend zijn daar heel wat NSB-onderkruipseltjes lid van geworden zoals overeenkomstig in de Homo-Pot-Pedo-club WEF van dat ZioNAZI monster Schwab daarvan ook vol zit. Vandaar ook daar die Satanische rituelen , gekte en waanzinnigheid.
    Alleen daarom al is geen enkel geloof te hechten aan de Russofoben en ZioNAZI Merkel, Timmermans, Samson en Von der Leyen met hun False Flag-operaties 911 and MH17 en vele andere zoals de gasleidingen nu.
    Ik heb ooit gelezen dat Timmermans ooit bekend heeft dat hij in Rome op school zat en door de jesuiten als jongetje misbruikt was. (Zijnde hun gebruikelijke perverse voorkouwen van bruikbare idioten. Hij is daarna direkt doorgestroomd in de Militaire Inlichtingen- en diplomatieke dienst).
    Ik heb dit toen zonder meer als waarheid aangenomen, temeer daar ik 60 jaar geleden aangifte moest doen tegen soortgelijke smeerlapperij van een “RK-geestelijke” smeerlap die toen met weerloze geestelijke gehandicapten aan zijn trekken kwam. Toen al moest ik ervaren dat er geen recht is en de smeerlappen voor de rechtbank de grootste lol hadden, een plas deden en ongestoord voortgingen zoals het was.
    Alles zoals in Zandvoort-Den Haag, in Belgie (EU-Brussel) met Dutroux en zoals op de Veluwe met “het Ronde Huis” en alles afgeschermd door de smeerlap Demmink die op defensie en justitie de zaken faciliteerde en volledig afschermde voor zijn meesters mbv ons bekend zijnde “advokaten” en natuurlijk de “rechterlijke” macht.
    Putin heeft een enorme klus te klaren als je zijn laatste rede leest, zijnde herstel van menseljke waarden.

 4. Nogmaals geprobeerd:
  XYZ namens 15 miljoen ZioNAZI slachtoffers op 1 maart 2023:

  Gezien ikzelf en mijn familie en vriendenkring ZioNAZI slachtoffers zijn van WW2 en erg veel schade en ellende (door de SS en Gestapo veroorzaakt) hebben geleden, maken wij ook nu nog na 80 jaar wederom ernstig bezwaar tegen dit voortdurende ZioNAZISM in Holland zoals over ons gebracht door SS-agent en spion-landsverrader uit Polen Bernhard Lippe (Bilderberg-oprichter) die het verzet in en na WW2 in Nederland letterlijk en figuurlijk verraadde en om zeep bracht !!
  Reeds eerder meldde ik dat Nederland alswel Duitsland alswel in andere landen de mensen voor 50% uit NSB-ers en NSB-meelopers bestaan. Niet te geloven ? Ja, het is absoluut Ongehoord !! En het doorgaande en toenemende Gestapo-geweld is absoluut onacceptabel !!!

  Kijk en sidder op: “NSB-WEG ER MEE” op: https://www.bitchute.com/video/yqpVuesunm98/

 5. XYZ namens 15 miljoen ZioNAZI slachtoffers op 1 maart 2023:

  Gezien ikzelf en mijn familie en vriendenkring ZioNAZI slachtoffers zijn van WW2 en erg veel schade en ellende (door de SS en Gestapo veroorzaakt) hebben geleden, maken wij ook nu nog na 80 jaar wederom ernstig bezwaar tegen dit voortdurende ZioNAZISM in Holland zoals over ons gebracht door SS-agent en spion-landsverrader uit Polen Bernhard Lippe (Bilderberg-oprichter die het verzet in en na WW2 in Nederland letterlijk en figuurlijk verraadde en om zeep bracht) en nu door Rutte !! Zie hierna waarom hij verantwoordelijk is !

 6. Reeds eerder meldde ik dat Nederland alswel Duitsland alswel in andere landen de mensen voor 50% uit NSB-ers en NSB-meelopers bestaan. Niet te geloven ? Ja, het is absoluut Ongehoord !! En het doorgaande en toenemende Gestapo-geweld is absoluut onacceptabel !!!
  Hierna probeer ik nu voor de tiende keer het zeer walgelijke Gestapo-geweld te laten zien.
  Mogeijk dat het weer niet lukt en dan dus mogelijk blijkt dat Google met de CIA bezig is met manipulatie van het internet op websites als Frontnieuws.

 7. Wederom tot 3x toe werd mijn vervolg-reactie geblokkeerd.

  Het kan zijn dat de AIVD in samenwerking met Google en de CIA met alle geweld publicatie van de zeer verhelderende video blokkeert.

 8. Mijn volgende poging via via :
  XYZ namens 15-20 miljoen ZioNAZI-slachtoffers op 1 maart 2023:

  Wederom werd de reactie die de video-url bevat geblokkeert.
  Dus moeten we het via een kleine omweg doen.

  Ga naar duckduck.com en zoek naar: “NSB-WEG ER MEE”
  en/of : “NSB-WEG ER MEE”, op bitchute.com video

  Met Dank aan Janet Ossebaard voor het Maken van de Video.
  Kijk en sidder op:”NSB-WEG ER MEE” en zegt het voort !!

 9. Ga naar duckduck.com en zoek naar: “NSB-WEG ER MEE”
  en/of : “NSB-WEG ER MEE”, op bitchute.com video

  Met Dank aan Janet Ossebaard voor het Maken van de Video.
  Kijk en sidder op:”NSB-WEG ER MEE” en zegt het voort !!

 10. Zelfs mijn reactie met de naam van de maker en titel van de video wordt steeds geblokkeert zodat het niet op te vragen is via search.

 11. Het is moeizaam. Lijkt of er een AIVD-hacker mee zit te kijken.

  Via een omweg is de zeer verhelderende video van 26 minuten te zien op oa Bitchute en toont walgelijke volkomen onacceptabel Gestapo-geweld tegen vreedzaam demonstrerende burgers.
  De pedo’s-liefhebber Rutte draagt hiervoor verantwoording en is in zijn naam en opdracht gedaan. Deze charlatan heeft deze ZioNAZI-NSB-ers zelfs Romeo’s genoemd (hoe synister).
  Rutte en zijn kliek dienen onmiddelijk af te treden, uitgekotst en berecht te worden wegens uitzonderlijk zinloos geweldadig optreden, alsmede dient iedere deelnemende “Romeo” wegens doodslag berecht te worden.

  Kijk en sidder naar de video “NSB-weg er mee” te vinden op:
  robscholtemuseum.nl en de-nieuwe-media.nl
  Met dank aan de makers van de video.

  In ieder geval zal ik mijn advokaat een aangifte wegens doodslag tegen de Rutte-kliek op laten stellen, alleen al om de effektieve tegenmaatregelen (waarover later meer) juridisch te kunnen rechtvaardigen.

 12. Beste Mensen

  Alle onschuldige evenveel recht bezittende Dieren die door Soortgenoten Kannibalen uitzienden als mensen werd gegeten die zijn al bespoten met Vergift
  Dus zogenaamde Neppe of echte
  kadavers / lijken
  Wat maakt dat uit
  Gerobottiseerd worden alle Moordenaars Kannibale Criminelen hoe dan ook

  Dank U

  • Aanvulling
   Veelen met leugens en bedrog in de val gelokt
   Gemaakt getransformeerd tot Hersenloze ZOMBIES om tegen elkaar te gaan vechten
   Voor sensatie beluste Barbaren uitziende mensen zoals Bison Bidon , Adolf Bill Hitler Gates , Alloin Moskèteerd , Jungle Bezoop , Klaus Schwabberlap , George Zor-Os , No-Ach Hark Ari enzovoort
   Die gemaakten tot Zombies hunzelf moeten zichzelf laten uitmoorden
   Zoals in Oekraïne

 13. Onze dagelijkse leuzes nu: “NSB-WEG ER MEE”,

  ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppet Rutte die al voorgaande veroorzaakte en faciliteerde: OPRUTTEN en we kotsen je uit ook namens de vele slachtoffers van WW2 en nu met WW3 met de leuze
  “NSB-WEG ER MEE”!!!

  Voor de ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppets Kaag en al haar andere D666-WEF-puppets, Soros (aka Schwarz de Hongaarse ZioNAZI verrader en zijn close maatje Mabel Smits Von Oranje), de gifmenger en massamoordenaar Bill Gates en de bastaard Trudau  “NSB-WEG ER MEE”!!!

  Voor de ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppets en justificerende en faciliterende politie, justitie. leger en andere op onze belastinggeld parasiterende ambtenaartjes/politici:  “NSB-WEG ER MEE”!!

  Voor de ZioNAZI-AZOV-Biden-CIA-WEF-NSB-puppets en mede justificerende en faciliterende langdurige verraderspartijen VVD, CDA, PvdA, D666, Groenlinks en de verraders in de Media zoals nagenoeg alle kranten en vooral televisie en de ZioNAZI-Azov-propaganda staatsompoep NPO-NOS-Buiten- cq Binnenhof-WNL met hun walgelijke ZioNAZI-Rotte-Rutte-Zelensky-propaganda:  
   “NSB-WEG ER MEE”!!

  Voor alle massaal demonstrerende burgers in de komende demonstraties en alle burgers thuis schreew van alle daken :    “NSB-WEG ER MEE”!! en geef alle ruimte aan onze dappere boeren voor ons eigen voedsel dat die NSB-verraders willen wegnemen !! zoals ze ook al ons geld stelen en honderden miljoenen aan de ZioNAZI Zelensky geven alswel verbranden met nutteloze massamoordende wapens !!

  Voor alle demonstrerende vrijheidsstrijders blijf massaal roepen:  “NSB-WEG ER MEE”!! en in de komende dagen zullen wij aangeven hoe het walgelijke Gestapo-geweld effektief te stoppen en onmogelijk te maken bij de komende massale demonstraties van burgers, boeren en buitenlui !

 14. Zo, weer terug jn Toronto.

  Terugkomend op het feitelijke onderwerp van deze FN-pagina. De EMF-WiFi is, zoals reeds eerder door mij gezegd, sinds WW2 deel van de CIA-DARPA-MIC (Militar Industrial Complex) Worldwide BioWarfare Operation gestart op 7 January 1942 met de moord op Nicolai Tesla in New York en de diefstal van al zijn know how en bezittingen door de CIA en FBI.

  Zij hebben dit sindsdien enorm intensief benut en nu ontwikkeld tot een zeer uitgebreid serie van Direct Energy-Radiaton Weapons (DEW)- systemen zoals ook te zien op de beruchte (ivm Rockefeller-CIA-depopulatie-forecasts) deagel.com website.
  De 4G/5G/6G WiFi netwerken en systemen maken daar deel van uit met de zeer lvensgevaarlijke “Smart”-phones en vooral de dodelijke “Smart”-meters, hetgeen alles direct verbonden is met Corona-Covid-Biowarfare van dezelde club. Als vanzelfsprekend werkten/werkt Hol_land intensief samen met de CIA in deze ontwikkelingen en uitrol.

  Het is onmogelijk dit alles uit te leggen op deze website, maar we werken aan een gedetailleerde informatie. Daarin zullen we vermelden
  hoe een specialist in ons netwerk de dodelijke EMF-WiFi-straling met 95% reduceerde zonder de WiFi-communicatie-werking teniet te doen.
  Dit alles voor een volgende keer.

 15. @ Ron Swart
  Terugkomend op deze Sharon Dijksma van de NSB-Partij Van De A-socialen (PVDA) van de beruchte Kok met zijn bedrieglijke kwartje en die na zijn pensioen achter de schermen 100% voor Beatix en Shell werkte via weer een dekmantel-BV.

  Als vanzelfsprekend werd Sharon Dijksma het uitje per vliegtuig nar de US en het duurste hotel betaald vanuit de staatskas met enthousiaste goedkeuring door Markje die al jaren pleit voor verlaging van de pedo-grens met liefst legalisering van pedofilie, zodat ze allen in de Epstein-club omgeremd hun gang kunnen gaan.

  Verhalen doen de ronde op internet dat Bill alswel Hitlery beiden voor een Militair Tribunaal hebben moeten verschijnen wegens pedofilie.
  Vanwege hun levenslange CIA-diensten is daar niet veel geloof aan te hechten ook omdat ze hun leven lang volledig ingebed zijn in de ZioNAZI Rotchild-Rockefeller-Dulles-Churchill-Kissinger-Hitler-Bush-Obama-Trump-Biden-NATO-WEF-clan die het Westen reeds honderden jaren terroriseren.

  Vast ligt wel dat ze enorme bedragen hebben ontvangen voor hun belasting-vrije “Clinton Foundation” waarmede enorm veel gesmeerd werd/wordt alsmede hun beruchte “Clinton Body Count List of assassinations” in stand werd gehouden. Zie ook; https://www.frontnieuws.com/de-mysterieuze-sterfgevallen-rond-bill-hillary-clinton-het-ongekende-verhaal-van-amerikas-meest-beruchte-seriemoordenaars/
  en :
  https://newspunch.com/the-clinton-body-count-the-untold-story-of-americas-most-notorious-serial-killers/

  Vanzelfsprekend werd dit fonds ook aangevuld met de gigantische frauduleuze diefstal met de Haiti-operaties alswel het vele goud dat gebruikelijk gestolen werd zoals in Afghanistan, Irak, Lybia (denk aan Mabel), Belgrado. Kosovo, Ukraine enz.enz. waar de US/NATO binnen vielen om hun “democratie” en hun “regels, normen en waarden” met enorm veel geweld en massa-moord op te dringen aan hun slachtoffers zoals ze deden in WW1, WW2 en al hun over 100 oorlogen en terreur wereldweid.
  Minerva-Markje heeft het er maar druk mee dit alles op te hitsen en zijn “vrienden” te bezoeken zoals recentelijk zijn ZioNAZI-Avov-“vrienden” Biden in de US en Zelensky in Kiev. Onbegrijpelijk wat Markje bezielt, of zou het genetisch bepaald zijn vanwege zijn Duitse Rutte-stam-afkomst
  en reden waarom hij niet in onze uitgebreide Rutte-genealogie uit Limburg te vinden is ?

  Maar nu eerst het zeer urgente. Hoe kunnen wij als vredelievende ongewapende burgers ons leven en gezondheid beschermen en behouden tegen dit beschreven/bewezen NSB-Gestapo-Romeo’s-terreur ? Daarover meer in de komende uren/dagen.

 16. Ja
  Beste Mensen

  Een mens kan zo 180°verdraaid worden gehersenspoeld
  Heel makkelijk hoe de mensheid door Shaytaan=Satan
  Via het Gespleten Tong syndroom
  Zoete Honing gedeelte God
  Zure Azijn gedeelte Duivel
  Men kan de achterste zins benamingen van plaats verwisselen
  Kan omtoveren als de Tita Rovenaar
  Door God-Duivel / Duivel-God theorie kan worden omgetoverd in walgelijke etterlijke monstertjes
  Zo makkelijk te bespelen
  Via etterballen
  De namen zijn bij allen bekend zoals Tutte Hutte Putte Rutte MeTeute ,
  Ille Bille Zakke Fille en veel meer

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in