Twittergebruikers waren verbijsterd door een woke epidemiologe die zes keer is geprikt en een ultramasker gebruikt en weigerde te erkennen dat de injecties een rol konden hebben gespeeld bij haar recente Covid-infectie, bericht Newswars.

In een Twitter update zondag zei de epidemiologe, die “zij/hij” voornaamwoorden gebruikt in haar bio, dat ze positief getest was op Covid, ondanks dat ze vier maanden geleden haar 6e Covid-prik kreeg.

De arts, die zich identificeert als een “intersectionele feministe”, werd op social media bekritiseerd omdat ze weigerde twee en twee bij elkaar te tellen – namelijk dat verschillende vooraanstaande artsen, wetenschappers en onderzoekers hebben vastgesteld dat de experimentele mRNA-spuiten een ravage aanrichten in het menselijke immuunsysteem.

In vervolgberichten keerde de arts zich tegen “a**holes die mijn COVID als een soort overwinning gebruiken om te suggereren dat voorzorgsmaatregelen niet werken”.

  Harvard epidemioloog: Grote studie sloopt pleidooi voor vaccinpaspoorten

Vervolgens ontkende ze dat een recente toename van plotselinge sterfgevallen in verband zou staan met de injectie.

De blinde trouw aan de prik en de deugdsignalering van “vertrouwen in de wetenschap” lijkt soms echt op een soort zieke religie.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates: Spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse “diplomatie” – Bodemloze put van hypocrisie en dubbele normen
Volgend artikelAnalyse van Poetin-adviseur: Wat wordt de minimale, gemiddelde en totale overwinning van Rusland in de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Blijf zoveel mogelijk weg van (huis) artsen, ze hebben gekozen voor hun baantje ipv jou, uitzonderingen daargelaten. Heb nog even, een jaar geleden, een week in het ziekenhuis verbleven. Wat ik zag dat het personeel gewoon een soort militairen zijn die orders uitvoeren zonder er al teveel over na te denken. Als het er op aankomt laten ze je vallen, net zoals de politiek. Daarom is het belangrijk dat men zich organiseert, op één of andere manier.

 2. Haaha, wat een idioot en verdient niet beter, zogenaamde dr die we kunnen missen. Die jaagt iedereen de dood in dus kan ze maar beter zelf eerst hemelen.

 3. Vroeger, in goeie ouwe tijden werd zo’n achterlijke gewoon opgesloten in een inrichting. Dát waren nog eens mooie tijden… En dat geldt voor al die woke genderverwarde dwazen.

 4. Ik weet het antwoord#ironie: dat type masker moet om de 20 minuten vervangen worden door een nieuwe (geen grap). Wedden dat ze dat niet gedaan heeft?
  M’n werkgever heeft ook al weer een afspraak ingepland voor spuit nr 6 (of 7?). Hij is weken flink ziek geweest, niet echt hersteld. Veel zieken gehad op het werk. Grote paniek: iedereen moet zich testen bij ziekmelding (wat ik niet doe). Reddeloos verloren als je na al die jaren nog niet door het bedrog heen prikt (haha, prikken).

  • Snappen niet dat ze ziek zijn door de prikken. Imuunsysteem naar de gallemiezen. In appartement gebouw waar ik woon veel meervoudig geprikten. Allemaal ziek de een nog erger dan de ander. Aankaarten doe ik het lang niet meer. Zinloos.

  • Denk het laatste. Onze dochter lachte gisteren door mij ivm dat ik iemand niet herkende omdat die een mondmaster droeg. Tja als je lelijk bent dan heb je nu de kans je kop te verbergen he.

 5. Als arts weet hij/zij dat een “virus” niet bestaat als ze opgelet heeft tijdens college of een leerboek microbiologie heeft ingekeken. Het idee van virussen is een puur verzinsel van Louis Pasteur, is op het doodsbed van deze vrijmetselaar ook toegegeven. Dus alles over ‘covid’ en ‘Sara’ en “Mexicaanse griep” is verzonnen om angst te genereren en geld te “verdienen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in