De verliezen van de vijand in het gebied rond Artemivsk bedragen ongeveer 500 mensen per dag. Om de verliezen te compenseren gooit het regime in Kiev vaak de gemobiliseerden in de strijd die hun training niet hebben voltooid. Als gevolg van de beslissende acties van de PMC “Wagner” strijders, wordt de wurggreep op de toekomstige omsingeling van het versterkte gebied van de Oekraïense strijdkrachten aangehaald. Het garnizoen van het regime ondervindt al bevoorradingsproblemen. En als het succes van de aanvallen van het orkest zich ontwikkelt, zal de kwestie van het leveren van versterkingen en munitie van cruciaal belang zijn voor de vijand.” – Russische frontlijnjournalist Evgeniy Poddubny

Voormalig commandant van het Britse Joint Forces Command, generaal Sir Richard Barrons. verklaarde:

“Gezien het feit dat er op een echt slechte dag 200 tot 300 doden vallen, begin je te begrijpen hoeveel er [voor Oekraïne] nodig zouden zijn om deze[ 2.500 km mijl lange frontlinie] aan te vullen.” – Generaal Sir Richard Barrons, voormalig commandant van het Britse Joint Forces Command.

Zelfs Newsweek deed mee met de grimmige kop:

En MSM lijkt in het algemeen in overload te gaan naar steeds bizarder terrein:

“Hij vertelde hoe zijn bedrijf de afgelopen twee jaar de Amerikaanse Special Forces heeft voorzien van ibogaïne, een dissociatief psychedelicum afkomstig van een Afrikaanse struik.”

Dus ze willen Oekraïense soldaten kunnen ‘ontkoppelen’ om ze te veranderen in hersenloze zombie-poppensoldaten voor de NAVO? Klinkt mij als ‘end-game’ Wehrmacht Pervitin (crystal meth) als hun laatste optie om die laatste, irritante druppel bloed uit Oekraïne te persen.

Via Simplicius The Thinker.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WOW! Gewoon… WOW! De waarheid komt naar buiten in Duitsland over OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSluit Rusland de ketel rond Bakhmut? (Video’s)
Volgend artikelOekraïne en de tunnel aan het eind van het licht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Gisteren op de Propaganda zenders Buitenhof en WNL was te horen dat de links-rechtse Rutte cs zeer langdurig de belangen van Shell (Oranjes) , Exon en NAM heeft gediend met het weggeven van ons gas voor spotprijzen en gelijktijdig de belangen van ons Nederlanders en de Groningers op schandalige wijze heeft verraden op gelijke wijze als met andere (een na de andere) schandelijke laaghartige affaires.

  Zo ook heeft Rutte cs samen met Bijlsma (PVDA) stiekem en schandelijk en Ongehoord over meerdere jaren de criminele moorddadige Clintons enorme hoeveelden subsidies verstrekt met bedragen van 5000 en meer rechstreeks vanuit de staatskas. In 2014 gaven zij zelfs 25 Millioen Euro aan de Clintons zoals ook Saoedi Arabie deed. Dit geschenk werd in 2014 op slinkse wijze via de Postloterij gestort, dus via het Bernhard fonds (zeer toepasselijk bij soortgelijke “vrienden” onder elkaar ).

  Dat deze vent en deze VVD, CDA, D666, PVDA Groene schimmel nog niet zijn uitgekotst komt door de tientalle jaren van schandelijke en walgelijke Propaganda voor hun Agenda 21-30 via hun zeer duidelijke en walgelijke Staats-Propaganda-omroepen NOS en via hun in bezit zijnde hoerige Media. Goering zou zeer jaloers zijn.

  Sinds minstens 2012 ondersteunen deze club gelijktijdig de Nazi-Avov Oligarchen in Kiev bij het bombar-deren en vermoorden van burgers in Zuid-Ukraine (aldus over20.000 burgers vermoord tot nu), bezoeken Rutte cs deze cocaine-verslaafde misdadigers en gaf zomaar over 100 Millioen Euro uit de staatskas aan deze NAZI-Criminelen yerwijl geen geld beschikbaar is voor de eigen bevolking. Alles een kwestie van hoogverraad en volksverlakkerij samen met zijn medeplichtige maatje Timmermans (ook een Russofobe oorlogshitser en bedrieger) die voordien als spion voor de Militaire Inlichtingendienst op de ambassade in Moskou werkte).
  Voormalig Shell-werknemer Hoekstra maakte zich weer eens echt belachelijk door andere diplomaten uit te wijzen die deden wat Timmermans jarenlang deed, zijnde inlichtingen verzamelen zoals op alle ambassades gedaan wordt, ook over de eigen burgers die vervolgens in Langly en Brussel worden ogeslagen om perverse figuren als de piano spelende coke-snuiver Nazi Zelensky te helpen.
  Dat alles terwijl de eigen burgers door hun in de kou gezet en uitgebuit worden, geen woningen krijgen, vol gespoten worden met gif en insekten moeten eten. De allerhoogste fijd en zeer urgent om deze club er uit te schoppen en uit te kotsen.

 2. Herhaling van onze eerdere reaktie op februari 25, 2023 op https://www.frontnieuws.com/de-grootmachten-van-de-wereld-gooiden-deze-week-hun-kaarten-op-tafel-en-elk-van-hen-was-voorstander-van-woiii/#comment-165236 :

  HOOGVERRAAD ? IN TIJD VAN OORLOG ??? Ter be- en veroordeling voor/door een volkstribunaal.
  FACTS:
  Mark Rutte als MP en meerdere medeplichtigen in verschillende politieke partijen hebben in 2023 zelfstandig en zonder overleg en goedkeuring van de Nederlandse bevolking en parlement illegaal de oorlog verklaard aan Rusland op valse gronden en om hun buitenlandse (en binnenlandse medeplichtigen) meesters en vrienden in geheime besprekingen in geheime genootschappen als de Bilderberg Groep, WEF (de ZioNAZI Klaus Schwab en zijn World Economic Forum en Soros en Blair ) etc.etc. te plezieren.

  Dit alles na weer deelgenomen te hebben aan illegale oorlogshitserij en bedrog alsmede deelgenomen te hebben op valse gronden aan illegale oorlogen in Afghanistan, Irak, Lybia, Servia enz.enz. na ook daarvoor als oorlogshitser opgetreden en medeschuldig aan oorlogsmisdaden en bedrog te zijn.

  Sprake is van feitelijke complotten en onacceptabele misdaden en hoog-verraad tegen het Nederlandse volk en de mensheid in zijn algemeen.

  Rutte cs hebben illegaal ons land en ons allen als Nederlanse bevolking volkomen onnodig in direct levensgevaar gebracht door een nucleaire grootmacht onnodig langdurig en bedrielijk en vals te provoceren in collaboratie met de afschuwelijk moorddadige ZioNAZI Azov-divisie en oligarchen als Kolomsoisky in Ukraine (zie: https://www.unz.com/article/jewish-corruption-in-ukraine/ en de Khazarian Mafia op http://stateofthenation.co/?p=153347 en http://stateofthenation.co/?p=147524 en http://stateofthenation.co/?p=146977 en dit zijn erg langdurige FACTS, zeker geen theorien!! ).

  Rusland heeft nu vele malen volkomen duidelijk gemaakt dat zij indien nodig gebruik zullen maken van hun atomaire wapens tegen deelnemende entities (zoals Holland) in de Russische operatie in Ukraine.
  Rutte cs hebben nu overduikelijk zonder onze toestemming namens Nederland actief deelgenomen aan de strijd in Ukraine. Resultaat zal zijn dat Nederland het risico loopt volledig van de kaart geveegd te worden door een onstopbare atoomraket op Rotterdam en/of Vlissingen waarvandaan de wapens aangevoerd worden. Dit zal dan vele malen erger worden dan de watersnoodramp in 1953 met miljoenen doden en einde van het land. Wiens belang dienen Rutte cs hiermede ? Zijn het de belangen van hun ZioNAZI MEESTERS in het WEF etc.etc ?? Zeker niet die van ons als Nederlandse bevolking !!!
  Normaal gesproken dienen dergelijke misdaden in tijd van oorlog door een Militaire rechtbank be- en veroordeeld te worden.

  Echter, omdat het overduidelijk is dat de Militairen met de NATO volledig medeplichtig zijn alsmede dat wettelijk geen officiele staat van oorlog is verklaard en dus van een Militair Tribunaal geen sprake kan zijn, dient een volkstribunaal de arrestaties en in bewaring-neming en be- en veroordeling zeker te stellen. Dit mede omdat Justitie nu direkt in deze acuut gevaarlijke situatie geen partij kan zijn.
  In afwachting daarvan dienen Mark Rutten en zijn cabinet per direct af te treden en nieuwe verkiezingen gehouden te worden waarin ook medeplichtigen zoals de puppets Hoekstra en Kaag etc.etc. niet herkiesbaar gesteld mogen worden.

 3. Bovenvermelde werd ook geplaatst op https://www.ninefornews.nl/

  Helaas. Reeds eerder stelden wij vast dat deze website zeer selectief censureert. Ook ditmaal werd wederom niet geplaatst en onze inbreng verwijderd.
  Conclusie:
  “ninefornews” cq robin de boer is “controlled opposition” zoals velen in de media die niet vertrouwd kunnen worden. Deze website en robin de boer kijgt van ons in ons internationale media-netwerk een ban en zal in het vervolg als de pest gemeden worden.

  • je hebt 100 % gelijk wat betreft je opmerking over nine for news. Uit eigen ervaring weet ik dat ze inderdaad censureren en daarom bezoek ik deze wanstaltige website ook nooit meer. MISDADIG TUIG

   • Inderdaad is deze Robin de Boer een bedriegende cq onbetrouwbare hypocriete geldgeile blogger.
    Na eerder 2 plaatsingen van mij verwijderd te hebben zonder enige reden, verwijderde hij vandaag mijn bovengenoemde 2 bijdragen.
    En wat schetst onze verbazing ?? Deze hypocrite berieger had het gore lef daarna op zijn website te klagen over censuur op nu.nl en een vals pleidooi te houden voor vrije meningsuiting en daarom zijn website (dus hem persoonlijk) vooral financieel te ondersteunen met bijdragen !!!
    Zie: https://www.ninefornews.nl/strijd-mee-onafhankelijke-informatie/ Ongelofelijk !!

 4. De USA en EU voeren een laffe oorlog tegen de Russische Federatie. Ze misbruiken hiervoor de Oekrainse bevolking en ook de sancties zijn een laffe daad tegen de bevolking. De Duitsers ten tijde van Hitler hadden tenminste het lef om zelf te komen met het risico om zelf te sterven, De heren in USA en EU hebben dat lef niet. het zijn valse, achterbakse en laffe figuren zie zich louter willen verrijken over de ruggen van het volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in