Links: Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED) / Rechts: Foreign, Commonwealth & Development Office / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de wereldleiders opgeroepen om de “pandemische” bevoegdheden van hun landen over te dragen aan de Verenigde Naties (VN), zodat het niet-gekozen bureaucratische agentschap zogenaamd de zogenaamde “Ziekte X” kan bestrijden.

WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus deed de oproep toen hij deze week sprak op de jaarlijkse top van het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, schrijft Frank Bergman.

Terwijl hij wereldleiders, bedrijfselites en globalistische machtshebbers toesprak, drong Tedros er bij de regeringen van soevereine naties op aan om het “Wereldwijde Pandemie Verdrag” van de WHO te ondertekenen.

Echter, zoals Slay News heeft gemeld, heeft het verdrag grote implicaties met betrekking tot spraak, surveillance en digitale vaccin paspoorten.

Het voorgestelde pandemieverdrag van de WHO en de amendementen op de International Health Regulations (IHR) geven de globalistische organisatie ingrijpende nieuwe bevoegdheden die de wetten van soevereine naties terzijde schuiven.

De regering van de Democraten president Joe Biden heeft bevestigd dat het zich inzet om de Amerikaanse pandemiebevoegdheid over te dragen aan de WHO in het “wettelijk bindende” akkoord.

In een persbericht van afgelopen februari bevestigde de regering Biden publiekelijk dat de Amerikaanse federale regering zich committeert aan de overeenkomst.

Het akkoord geeft de aan de Chinese Communistische Partij gelieerde WHO, het “gezondheids”-agentschap van de VN, de ultieme controle over het Amerikaanse pandemiebeleid, zoals lockdowns, censuur, maskering, vaccinmandaten en openbaar toezicht.

Het verdrag zal de WHO verregaande wereldwijde bevoegdheden geven als het wordt aangenomen en zal het VN-agentschap de bevoegdheid geven om het pandemische noodbeleid van voorheen soevereine naties uit te roepen en te beheren, zoals Slay News eerder heeft gemeld.

  Wreedheden van het Britse koningschap

Zodra een noodsituatie op het gebied van gezondheid is uitgeroepen door de Wereldgezondheidsorganisatie, moet elke ondertekenaar, inclusief de Verenigde Staten, zich onderwerpen aan het gezag van de WHO.

Dit houdt in dat ze moeten gehoorzamen aan de WHO op het gebied van behandelingen, lockdowns, vaccinmandaten en overheidstoezicht.

Hoewel het “Pandemieverdrag” suggereert dat het bedoeld is om virusuitbraken aan te pakken, hebben de amendementen de reikwijdte ervan steeds verder uitgebreid.

De definitie van “pandemie” omvat volgens de WHO nu ook “klimaatverandering”.

Het verdrag geeft de WHO de ultieme controle over individuele landen om een “noodsituatie” uit te roepen en dan de reactie te dicteren.

Als de WHO een “noodsituatie” zou afkondigen over de “opwarming van de aarde”, dan zou het VN-agentschap voor “gezondheid” de wetten van soevereine naties terzijde kunnen schuiven om “klimaatvergrendeling” af te dwingen.

Tijdens een toespraak op de WEF-top in Davos benadrukte WHO-chef Tedros het belang van internationale samenwerking onder één mondiale autoriteit.

Hij wees op de potentiële obstakels die ontstaan door een te grote nadruk op nationale belangen.

Tedros nam deel aan een sessie getiteld “Ziekte X” op het forum waar hij benadrukte wat volgens hem het cruciale belang is om beter voorbereid te zijn op mogelijke toekomstige pandemieën.

Tedros steunde de goedkeuring van het WHO Pandemie Verdrag, dat hij beschouwde als een noodzakelijk instrument voor het verbeteren van ons begrip van dergelijke ziekten.

In zijn toespraak tot het publiek in Davos zei Tedros: “Dit gaat over een gemeenschappelijke vijand.

Zonder een gezamenlijke reactie zullen we hetzelfde probleem hebben als Covid.”

Hij noemde “Ziekte X” als een vervangende term die gebruikt zou kunnen worden om nog onbekende ziekten te omvatten en herhaalde het belang van voortdurend onderzoek en ontwikkeling voor behandelingen.

  HET PLAN: Tegen deze tijd in 2025 zullen de meeste resterende mensen insectenetende transgenders zijn die verbonden zijn met een transhumanistische supercomputer

Eerder deze week werkte de WHO samen met het WEF om te pleiten voor de implementatie van het wereldwijde pandemieverdrag.

Het verdrag, dat wordt gesteund door de Europese Unie (EU), is bedoeld om de wereldwijde weerbaarheid tegen toekomstige pandemieën te versterken en heeft al plannen om dit voorjaar een digitaal vaccinpaspoort in te voeren.

Met een deadline van mei 2024 werkt de WHO, samen met steun van de EU, aan een bindende overeenkomst tussen de lidstaten van de Verenigde Naties om wereldwijde deelname te vergemakkelijken.

Tedros merkte op: “Het belang van een wettelijk bindend instrument kan niet worden overschat: het zal onze collectieve nalatenschap zijn voor toekomstige generaties.”

De druk van Tedros komt nu de bezorgdheid toeneemt dat de moederorganisatie van de WHO, de Verenigde Naties, zichzelf probeert te positioneren als een ongekozen regering voor één wereld.

De VN bereidt zich voor om haar bevoegdheden enorm uit te breiden en is van plan om voorstellen voor de ongekende uitbreiding van haar invloed te onthullen tijdens de komende “Top van de Toekomst” conferentie in 2024.

De top wil plannen onthullen om te voldoen aan de “Agenda 2030”-doelen van het WEF.

De voorstellen omvatten beleid dat de organisatie een “noodplatform” zou geven tijdens “wereldwijde crises.”

Dergelijke “crises” zouden door de VN zelf worden bepaald en “noodsituaties” zouden door het agentschap worden uitgeroepen.

Als een wereldwijde “noodsituatie” wordt uitgeroepen door de VN, zou het agentschap “noodbevoegdheden” kunnen inzetten om te voldoen aan “klimaatveranderingsdoelen” of om beperkingen op te leggen tijdens, of zelfs vóór, pandemieën.

  De huidige giftige toestand in de samenleving is een lust voor het oog voor psychologen

Secretaris-generaal Antonio Guterres van de VN heeft een voorstel voorbereid om het zogenaamde “toekomstige pandemierisico” aan te pakken – in plaats van te wachten op een echte pandemie.

Volgens het plan zou de VN haar verregaande bevoegdheden kunnen uitoefenen als ze beweert dat ze optreedt om te voorkomen dat er iets gebeurt.

Om een “grote klimaatgebeurtenis” te voorkomen, zou de VN het publiek kunnen verbieden om met hun digitale valuta vlees en zuivelproducten te kopen om de “opwarming van de aarde” te stoppen.

Elders in het voorstel van de VN wordt opgeroepen tot verplichte geglobaliseerde “digitale ID’s” die gekoppeld zijn aan de bankrekeningen van individuen en die zogenaamd ontworpen zijn om te helpen de “duurzaamheidsdoelen” van “Net Zero” te halen.

Zoals Slay News eerder meldde, eist Guterres in het rapport “Our Common Agenda” dat alle individuen onder controle van de VN een digitale ID krijgen die gekoppeld is aan hun bankrekening.

Met de uiteindelijke uitrol van “digitaal geld”, of CBDC’s (Central Bank Digital Currencies), zouden autoriteiten de uitgaven van burgers in cashloze samenlevingen kunnen controleren.

Degenen wier uitgaven aangeven dat ze een “risico” vormen om bij te dragen aan een “grote klimaatgebeurtenis” zouden snel gestraft kunnen worden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Schokkende plannen voor ontvolking en een wereldwijd totalitair systeem meer dan 50 jaar geleden onthuldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen tijdperk van grote veranderingen is aangebroken
Volgend artikelAmerikaanse maan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Ik hoop dat Tedros kanker krijgt en een langzame pijnlijke dood tegemoet kan zien.

  Nooit gedacht dat ik ooit iemand zoiets zou toewensen, maar wat mij betreft mogen allen die wef en who aanhangen deze wens mogen ontvangen.

 2. Alles is gericht op CONTROLE, Central Bank Digital CONTROL! Na WO II bestonden geen “soevereine landen” meer. Een stel bange groep “Elite” die eist dat er geen tegen berichten worden verspreidt omdat ze nu zien en merken dat er steeds meer tegen geluiden via platforms worden verteld! Niemand is verplicht om de niet de gekozen NGO’s “verplichtingen” op te volgen. Alle kopstukken of het nu von der Leyen, Rutte etc. zijn door Swapp en consorten “gepenetreerd”!

 3. Gaat niet gebeuren als de NL burgers die hele naziratten kliek uit den Haag eruit gooien of ophangen onbegrijpelijk dat een handvol hypocrieten een complete bevolking kan onderdrukken bij mij gaat het gebeuren deed drie jaar geleden ook al niet mee niet geprikt dus kom maar op liever staande sterven dan knielend gehoorzamen🧐😜🖕💉⚰️

 4. Voor alle organisaties die meeloeren. Er zijn mensen die echt niks meer te verliezen hebben. Die hebben al verklaard dat letterlijk alle figuren die dit ondersteunen vogelvrij zijn. Ik was onder de indruk van de diepe bitterheid. Het is gelukt met de tweedeling. Ben blij dat ik geen ambtenaar ben. De emmer is niet vol, hij loopt over. Nu dit er nog bij. Die burgeroorlog is er. Zelfs in dit idiote apenland.

 5. X – de komende ziekte is niet meer dan een of ander virus ontwikkeld in Virginia USA – DARPA lab in combinatie het lab van de Chinezen. Vergis je niet – de chinezen zijn net zo corrupt als de amerikaanse regering. Wedden dat Big Pharma binnen no-time een zogenaamd vaccin maakt om de wereld bevolking verder uit te moorden.
  Over het corrupte stelletje in Brussel en Staatsburg kan je urenlang twisten maar corrupt is corrupt. Nieuwe contracten met Big Pharma die nooit openbaar worden. Als 12.000 vertgenwoordigers van de EU landen in het zogenaamde parlement een vakantie villa aan een prive strandje willen hebben kan dat geregeld worden door Big Pharma.

 6. De op z’n zachtst gezegd excentrieke Amerikaanse rapper & zanger Lil Nas X (1999) is door de satanische muziekindustrie op het schild gehesen en hij krijgt alle gelegenheid om de protocollen van sion-boodschap in de ether te brengen.

 7. Is dit virus toevallig al aan de gang?
  Ik werk in de zorg en de mensen vallen momenteel met bosjes om. In een maand tijd zijn er al 6 mensen overleden op mijn afdeling.
  Momenteel 4 mensen erg ziek en allemaal dezelfde symptomen. Zuurstof tekort, ontzettend vol klinken vanuit de longen, en mensen reageren niet meer menselijk
  Een glazige blik in de ogen en mensen zijn afwezig, er lijkt wat in de hersenen te gebeuren, heel eng.

  • Voor de goede orde Essie1984: virussen bestaan niet! Vrijmetselaar & charlatan Louis Pasteur heeft deze leugen in de wereld gebracht.

   • Dat kan best kloppen, heb er over gelezen.
    De boosterprikken zijn hier 4 weken geleden gezet, mensen gaan op dit moment allemaal dood, of zijn heel erg ziek. Wat mij opvalt dat het allemaal dezelfde symptomen zijn. Wie weet dat ze dit gaan gooien op de zogenaamd mysterieuze ziekte X, terwijl het bijwerkingen zijn van de gifprikken.

    • Essie, Dat klopt er wordt niks geen ziekte losgelaten de prikkies doen hun werk nu. Elke dag lijkt het wel een racebaan van ambulances. Er worden ook steeds meer mensen dood thuisgevonden. Die neerploffers in het begin was een ongewenste bijwerking het echte werk begint nu en daar hangen ze X aan.

  • Maar ik heb ergens gelezen dat de 7e injectie sowieso dodelijk is voor een mens?
   Oudjes vallen hier in ieder geval met bosjes.
   “Tja hij was echt op” zegt de familie dan.
   Vandaag een vriendin op bezoek. Heeft nog steeds niets door. Geeneens denigrerend ofzo maar gewoon helemaal niets door hebben.
   Ik vind het echt schokkend.
   Wij leven nu al in een andere wereld.

  • Klopt het vaccin werkt op de hypofyse Ik heb net het boek besteld van een Duitse neuroloog/ viroloog “de indoctrinatie van het brein”Machtig interessant

 8. Dat die Tedros zich eerst maar gaat verantwoorden in Etiopie voor de aanklacht tegen hem voor massamoord op kinderen i.v.m. een polio vaccin.
  Daarna kijken we verder.

 9. Prachtig, hiermee bewijzen de machtswellustelingen dat ze knettergek zijn.
  Niet alleen de WHO ook de VN. en hun lakeien, zoals regeringen ( volksvertegenwoordigers, die relateren met bedrijfsleven, als solicitatie op een goed betaalde baan in het bedrijfsleven).

  Ze zoiden moeten weten dat de helft zowiezo niet meedoet.
  Dus is dat de halve wereld.

  Volgens mij zien ze dat hun burgerorganisaties het onderspit gaan delven.
  De hewone burger word wakker en zal ze v.d. aardbol vegen.

  Ze bestaan door de donaties, waarvan een deel door ons betaalde btw is.
  Weg met die nutteloze eters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in