© IDF Spokes Person Unit / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Heb je gezien wat er net in Damascus is gebeurd? In een absoluut verbluffende aanval schakelde Israël het hoofd van de Iraanse Revolutionaire Garde uit. Onnodig te zeggen dat de Iraniërs absoluut woedend zijn en ze beloven een “harde” reactie. Al lange tijd waarschuw ik mijn lezers dat een apocalyptische oorlog in het Midden-Oosten een van de conflicten zal zijn die de Derde Wereldoorlog zal bepalen. Het goede nieuws is dat de oorlog in het Midden-Oosten nog niet geëscaleerd is tot een apocalyptisch niveau. Maar na wat we maandag hebben gezien, zijn we slechts één stap verwijderd, schrijft Michael Snyder.

Het gebouw dat werd vernietigd door de luchtaanval van de IDF lag naar verluidt direct naast de Iraanse ambassade in Damascus

Een gebouw naast de Iraanse ambassade in Damascus is verwoest tijdens een luchtaanval, waarbij naar verluidt een hoge commandant van de Iraanse Revolutionaire Garde en vijf anderen om het leven zijn gekomen – staatsmedia zeggen dat Israël achter de aanval zat.

Op foto’s is te zien hoe het gebouw in de hoofdstad van Syrië met de grond gelijk is gemaakt. Na de explosie van vanmiddag stijgen er enorme rookpluimen op en hulpverleners haasten zich naar de plek.

Dit gebouw was blijkbaar de residentie van de Iraanse ambassadeur in Syrië.

De Syrische regering zegt dat de raketten die dit gebouw verwoestten werden afgevuurd vanaf de Golan Hoogvlakte…

Het Syrische Ministerie van Defensie reageerde met een verklaring.

“Vanavond lanceerde de Israëlische vijand een luchtaanval vanuit de richting van de bezette Syrische Golan, gericht op het Iraanse consulaatgebouw in Damascus,” zei het.

“Onze luchtafweer reageerde op de raketten en schoot er een aantal neer. De agressie leidde tot de vernietiging van het hele gebouw en het martelaarschap en de verwondingen van iedereen binnen.

“Er wordt gewerkt aan het bergen van de lichamen van de martelaren, het behandelen van de gewonden en het verwijderen van puin.”

Het lijkt erop dat de IDF het gemunt had op een bijeenkomst van zeer belangrijke regionale leiders.

Mohammad Reza Zahedi was één van de slachtoffers. Hij was het hoofd van de Iraanse Revolutionaire Garde…

  Israël slaat terug op Iran in vreemd genoeg tandeloze, performatieve reactie

Het is bevestigd dat het hoofd van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC), Mohammad Reza Zahedi, gedood werd bij de aanval, samen met verschillende andere Iraanse diplomaten die de Syrische hoofdstad bezochten.

Het door de IRGC beheerde Fars News agency kondigde de dood van de commandant aan op X, voorheen bekend als Twitter.

Een andere belangrijke Iraanse militaire functionaris genaamd Haji Rahimi is ook dood

Haji Rahimi werd genoemd als de tweede commandant die omkwam bij de aanval op het Iraanse consulaat in de Syrische hoofdstad, volgens de verklaring die maandagavond werd gedeeld door het staatspersbureau IRNA.

Haji Rahimi was naar verluidt een coördinator van de Quds Force, volgens het Iraanse semi-officiële Tasnim News.

Dit was een grote overwinning voor Israël, maar de Iraniërs zullen onvermijdelijk reageren.

De Iraanse ambassadeur in Syrië heeft zelfs al publiekelijk verklaard dat de reactie “hard” zal zijn…

De Iraanse ambassadeur in Syrië Hossein Akbari, die niet gewond was, zei dat er minstens vijf mensen gedood waren bij de aanval en dat de reactie van Teheran “hard” zou zijn.

De Iraanse ambassade in Libanon zei dat de “barbaarse Israëlische agressie een flagrante schending is van internationale wetten, diplomatieke normen en de vereisten van de Conventie van Wenen.”

We zullen zien wat Iran besluit te doen.

Zoals Zero Hedge treffend heeft opgemerkt, als de reactie van Iran te ernstig is, zou het “een totale regionale oorlog” kunnen ontketenen…

Afhankelijk van de reactie van Iran zou dit het begin kunnen zijn van een totale regionale oorlog. Al maanden regenen ballistische raketten en drones van Iraanse makelij neer op Israël, afgevuurd door Irans handlangers in Libanon en Jemen. Deze nieuwe brutale Israëlische aanval op de Iraanse ambassade brengt de zaken op onbekend terrein en opent ook het potentieel voor de Iraniërs om Israëlische ambassades in het buitenland als doelwit te nemen.

Natuurlijk hebben de Iraniërs de zaken al laten escaleren.

Voorafgaand aan de luchtaanval van de IDF op Damascus op maandag, gebruikten door Iran gesteunde militanten in Irak een drone om een belangrijke marinebasis in het zuiden van Israël aan te vallen…

  Rode roest op de maan, rode vaarzen in Israël en een rood paard dat zich klaarmaakt om te rijden

In een belangrijke primeur van de Gaza-oorlog die een zeer ernstige escalatie markeert, hebben de Israel Defense Forces (IDF) bevestigd dat een drone die maandagochtend vroeg insloeg op een marinebasis in de meest zuidelijke stad van Israël, Eilat, gelanceerd werd vanuit Irak.

De IDF zei in een verklaring dat het een “verdacht luchtdoel” had geïdentificeerd dat “vanuit het oosten” het Israëlische luchtruim was binnengedrongen voordat het insloeg “in het gebied van de baai van Eilat” aan de Rode Zee. Hoewel dit niet noodzakelijk het eerste geval is van Iraakse militante groeperingen die beweren op Eliat te hebben gevuurd, lijkt het de eerste keer te zijn dat er een directe inslag was op een Israëlische marinebasis en dat de IDF dit heeft bevestigd.

Hoe ver kunnen beide partijen met elkaar op de loop gaan voordat de gebeurtenissen volledig uit de hand lopen?

Helaas komen we gevaarlijk dicht bij een punt waarop geen weg terug meer is.

Ondertussen heeft de Israëlische regering ook te maken met gewelddadige anti-Netanyahu protesten in het hele land

De Israëlische politie botste gisteravond door het hele land met geweld tegen demonstranten, toen tienduizenden door het hele land de straat opgingen om zich te verzetten tegen Benjamin Netanyahu’s leiderschap tijdens de oorlog tussen Israël en Hamas.

Demonstranten uit alle delen van de Israëlische samenleving stroomden de straten op om hun woede te delen over de Israëlische premier en zijn aanpak van de oorlog in Gaza, die tot nu toe bijna 33.000 mensen, van wie de meesten burgers, het leven heeft gekost.

De politie nam extreme maatregelen om hen onder controle te krijgen en fotografen legden gewelddadige momenten vast waarop agenten demonstranten over het asfalt sleepten en tot onderdanigheid sloegen.

Benjamin Netanyahu zal zeker niet toestaan dat zulke protesten de koers veranderen die hij heeft uitgezet.

Hij blijft volhouden dat de oorlog nooit gewonnen zal worden tenzij de IDF Rafah binnenvalt

Israël zal Hamas verslaan door het terroristische bolwerk Rafah in de Gazastrook binnen te gaan en de overgebleven bataljons daar te vernietigen, benadrukte de Israëlische premier Benjamin Netanyahu zondagavond.

“Er is geen overwinning zonder Rafah binnen te gaan; er is geen overwinning zonder de Hamas-bataljons daar te vernietigen,” zei Netanyahu in een primetime toespraak, eraan toevoegend dat de operatie “tijd zal kosten, maar het zal gebeuren.”

De premier herhaalde dat alleen een combinatie van militaire druk en harde onderhandelingen zou leiden tot de vrijlating van de resterende 134 gijzelaars die op 7 oktober door Palestijnse terroristen naar Gaza werden gebracht.

Zoals ik vorige week heb besproken, lijkt het erop dat een grondoperatie in Rafah deze of volgende maand zal beginnen.

  Martin Armstrong: Westerse leiders - die eigenlijk fascisten zijn - financierden de terreuraanslagen in Israël om Rusland in WOIII te trekken

Terwijl dit allemaal in het Midden-Oosten gebeurt, hebben we wanhopig sterk leiderschap nodig in het Witte Huis.

In plaats daarvan zal Joe Biden of Kamala Harris de touwtjes in handen hebben tot minstens januari 2025…

Slechts 38 procent van de waarschijnlijke kiezers in 2024 gelooft dat president Joe Biden nog in leven zal zijn aan het einde van nog een termijn van vier jaar, volgens een exclusieve peiling voor DailyMail.com.

En dat betekent één ding: vicepresident Kamala Harris heeft net zoveel kans om in januari 2029 de hoogste functie te bekleden als Biden, als hij de herverkiezing wint.

Ongeveer 36 procent van de waarschijnlijke kiezers denkt dat Harris president zal zijn aan het einde van de termijn. Precies hetzelfde percentage als denkt dat Biden die baan zal hebben.

Als het tijd is om cruciale beslissingen te nemen met betrekking tot het conflict in het Midden-Oosten, vertrouw je er dan op dat één van hen die taak aankan?

We zijn lange tijd gewaarschuwd dat het Midden-Oosten uiteindelijk in vlammen zou uitbarsten.

Nu staan we vlak voor de deur.

Helaas hebben de meeste mensen in de westerse wereld geen idee hoe erg deze oorlog in het Midden-Oosten zal worden.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Albert Pike’s brief met het plan van de Illuminati voor drie wereldoorlogen – is deze echt?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU aanklagers beginnen corruptieonderzoek Von der Leyen – Politico
Volgend artikelHoe de elektriciteitsoorlog de kaart van Oekraïne hertekend – in zwart
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Het is niet meer dan logisch dat Israël aan een ’totale oorlog’ vooral de finale afrekening verbindt met ‘schurkenstaat’ Iran (en filialen).
  Daartoe zal – hoe dan ook – de rechtstreekse betrokkenheid van de VS, als garantie voor het voortbestaan van de Joodse Staat, (onder welke president dan ook) worden ‘uitgelokt’.
  We mogen getuigen zijn van de uitvoering van een gecompliceerd scenario in samenhang met Rusland en de oorlog in Oekraïne.

  • De joden willen Amerika er bij betrekken.
   Een oude truck van de joden.
   En de joden hebben al heel lang de Amerikanen bij hun BALLEN.!
   Grenzen terug naar 1947, getekend door de elite….!!!!!

  • Israhell volgens jou geen schurkenstaat, eentje die is opgebouwd rondom een hele lijst van internationaal erkende terroristen?

  • Stijn!!! Over echte schurken gesproken…Nakba… 1948, Zo’n 500 Palestijnse dorpen, inclusief circa 100 bedoeïenendorpen, werden verwoest, massaslachtingen vonden plaats en meer dan 750.000 Arabische Palestijnen werden uit het door Israël veroverde gebied verdreven of moesten vluchten.

 2. Israël/ VS / NAVO / VN / WHO/ EU zijn de grootste criminelen / reptielen en psychopaten die er zijn. Zionisten!
  Dat zijn de ellendelingen / satanisten!

 3. Die zielige (nep) joden komen altijd overal mee weg omdat ze zogenaamd 5 mijoen mensen zijn verloren tijdens de 2e wereld oorlog, wat een totale leugen was. Netanyahu is net zo erg als Adolf Hitler was en misschien zelf erger. Wat het beste voor de wereld zou zijn is dat Israel van de kaart geveegd wordt.

 4. Zoals Zero Hedge treffend heeft opgemerkt, als de reactie van Iran te ernstig is, zou het “een totale regionale oorlog” kunnen ontketenen…

  het is een spelletje “wie heeft de langste”, maar hij mag niet te lang zijn want dan hakken de anderen hem af.
  Of zoiets…
  Nu is Iran weer aan de beurt….

  En we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet….

  Wat de wederzijdse elite elkaar aandoet is me eigenlijk helemaal worst zegenwoordig.
  O respect meer over voor die idioten.
  Maar de burgers he…..tja….

 5. Wederom stoere taal van uit Iran zoals we die al tientallen jaren horen na het omleggen van atoomgeleerden en hooggeplaatste militairen ,de wraak acties blijven altijd beperkt tot wat spelde prikjes omdat de ayatollahs
  weten dat bij grote operaties hun paleizen het doelwit zijn van kruisraketten van uit de schurkenstaat.

 6. Hopelijk voor hen, gebruiken de Perzen hun verstand en trappen ze niet in de strak aangespannen oorlogsval. Die duizelingwekkende oorlogsbudgetten, en masse geproduceerd 24/24 uur 7d/7d US-oorlogstuig en uitpuilende oorlogsmagazijnen moeten worden geruimd voor nieuw tuig.
  Dringend gezocht : Een nieuw LT-Afghanistan in het midden oosten.
  https://www.presstv.ir/Detail/2024/04/02/722909/US-reaffirms-commitment-arming-Israel-
  https://www.visualcapitalist.com/u-s-military-spending-vs-other-top-countries/
  https://www.nationalpriorities.org/analysis/2021/president-bidens-fy-2022-budget-request/

 7. Alle Arabieren zijn corrupt en omkoopbaar.
  Als Iran daadwerkelijk wat had gewild zouden ze met de houties wel hun “palestijnse” broeders en zusters beschermen 24uur nadat die joden hun offensief waren begonnen.
  Hezbollah doet niets
  Iran doet niets
  Houthies doen niets
  Ze doen allemaal niets anders was het allang los gegaan ramadan of niet, of wachten tot 10 april?

  • Iran zijn ten eerste geen ARabieren maar Perzen, en Houthies zijn de enige die wel wat doen maar gebrek aan middelen. Wat lul je nu eigenlijk. SA, Qatar, VAE, Bahrein, Egypte, Marokko dit zijn de hondjes van USA & Israël. Sterke leiders Mursi, Khadafi, Sadam hebben ze al omgelegd. Yemen is de enige hulp van de Palestijnen, terwijl Israël zelfs terroristen van over heel de wereld krijgt & wapens van Uncle Sam.

 8. Zij doen maar ik blijft er niet in geloven er komt nu zoveel naar buiten je moet toch heel dom en bang zijn om daar nog in te trappen, maar er zijn er nog genoeg die zich laten dood spuiten door de moordenaars van de EU.

 9. Volgens de profetien, begint de 3de WO in het Midden- Oosten en het verwerkelijkt zich dag per dag voor onze ogen.
  Volgende stap: Turkije
  Erdogan met zijn ” islam democratische “partij moe(s)t eruit, omdat hij als enig NAVO lid geen sancties steunde tegen Rusland! Nee, E. voldoet/voldeed niet aan de massonische, globalistische, liberale en anti religie agenda vd elite.

 10. Jahajaja, één stap, 2 voor twaalf, om de hoek, kielekiele, jong jong, let the shitshow gewoon starten. Heb popcornallergie onderhand. Soit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in