AI is misschien nog een paar jaar verwijderd van het maken van VR-films op maat, gebaseerd op wat je maar kunt bedenken, maar het is in korte tijd verrassend goed geworden, schrijft Tyler Durden.

Ondertussen verdient dit AI-‘model’ naar verluidt tot $11.000 per maand.

En voor Ted…

Met VR-brillen, vleeslampen, Doordash, UBI en een levenslange voorraad Ozimpec komen toekomstige mensen misschien nooit meer de deur uit. Misschien wil je je inlezen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Grote KI-Invasie: Als het genoeg tijd krijgt, zal Kunstmatige Intelligentie elk gebied van ons leven overnemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Zionisten zijn al aan het breken
Volgend artikelSamenzweringstheoreticus – belediging of compliment?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Schiet toch op met die “geef de kinderen speelgoed, zijn ze stil” onzin. Dit is achteruit gang: van dames met plastic borsten nu naar geheel plastic dames en heren. AI is AI en blijft een ander woord voor “NEP verstand”, aangestuurd door figuren met dollars in de ogen! Nooit in uw belang!

 2. Ja, hoor …… beeld-bewerking is alles.
  Gewoon echte opnames nemen, en die bewerken tot “AI-poppen” en “AI-“mensen”” .

  Iets ander is het ongekende / onbeperkte vermogen en de on-controleerbaarheid van A.I.
  Dat zal aan minstens zulke strenge regels als de kernsplitsing-technoloigie onderworpen moeten worden – zoals vele mensen, van bijv. Musk t/m Putin, terecht waarschuwen.

 3. Ik heb wel s n film gezien van B Willis, die thuis zat en zn leven leefde via een robot. De robot loopt buiten en Willis kijkt via een vr bril door de ogen vande robot. Dat is een voorspelling, mensen zijn strx binnen en de robots lopen rond “te leven”. Ik zie nu al gasten die heel het wknd lopen te gamen en maandag weer “leekbleek” gaan werken. Wat een toekomst zeg.

 4. stel dat niemand meer uit zijn eigen kringetje komt… zal AI dan de stront voor de deur komen wegvagen… blablabla’s zoveel je wilt, maar haas pindakaas het zal bij wat infantiele idioten blijven…

 5. Dieze ai is nog niet veel
  Hollywood nashville mgm adobe etc hebben enorme bibliotheken met materiaal
  Fotos, muzak, 3d dingetjes, fx effecten

  Wat je hier zag in deze voorbeelden zijn samenraapsels uit deze bibliotheeken
  Muzak maakt het tot samenhangend geheel
  FX Zorgt voor vloeiende overgangen tussen dingen zonder enig verband
  – lava achtergrondjes
  – vogelkopje draait als het ware mechanisch maar is een textuur cloning actie met een tijds factor
  – tieten schudden is wel een ontwikkeling omdat de porno industrie van de juridische en morele problemen af wil. Daardoor willen ze hun acteurs (toch al instabiele neurotische personen) vervangen door synthetische 3d virtuele avatars. Ze hebben nu al zoveel materiaal dat ze de bewegingen van een acteur aan een ander 3d-lichaam kunnen geven met de tieten van weer een ander en de huid van een 4 de persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in