Op 4 november bezocht de president van Servië Aleksandr Vučić het militaire oefenterrein in de Pasuljanske Livade, waar de gezamenlijke militaire oefening van de Servische strijdkrachten “Manoeuvres 2022” werd gehouden. De Servische president werd geïnterviewd en gaf zijn commentaar op verschillende onderwerpen, waaronder de energiezekerheid van het land, bericht Southfront.org.

Servië is voorbereid en heeft gasreserves veiliggesteld, terwijl Europa een helse winter te wachten staat door de stijging van de energieprijzen.

“Over vijf tot zeven dagen begint het koudere weer en dan beginnen de gasreserves in Europa op te raken”, legde Vučić uit. “Eergisteren was de gasprijs nog 219 dollar en vandaag is dat 450 dollar voor 1000 kubieke meter. Elke dag zal het nu groeien, omdat de eerste kubieke meters uit het gasreservoir beginnen te stromen en er geen nieuwe aanvoer is, springt de prijs onmiddellijk omhoog en dit verhoogt onmiddellijk de prijs van elektriciteit. Op de Europese markt was de elektriciteitsprijs gisteren 156 euro, en vandaag is hij al 240 euro per megawattuur. Ik wil u erop wijzen dat de prijs dagelijks met 50 procent stijgt. Het wordt dus een zware winter. Ons land was goed voorbereid.”

Aleksandar Vučić beweerde dat Servië 667 miljoen kubieke meter gas heeft opgeslagen en dat zijn burgers zich in geval van een ongeluk op de Balkanstroom geen zorgen hoeven te maken.

“Nu hebben we in totaal 667 miljoen kubieke meter gas in vier opslagfaciliteiten. Als ze gek worden en de gastoevoer weer afsluiten of een sabotagedaad plegen … Iedereen weet wie de aanval in de Oostzee heeft uitgevoerd, maar wij doen alsof we onnozel zijn om de belangen van het land niet te schaden. … Wij zullen in ieder geval overleven, maar van de anderen weet ik het niet”, zei Vučić.

  Duitse deskundige: Door wapenleveranties aan Kiev zal het Duitse leger het niet langer dan een paar uur uithouden in de strijd

De beweringen van Vučić zijn een duidelijk voorbeeld van de huidige toestand in Europa, dat een kolonie is geworden van het Angelsaksische Rijk. De onafhankelijke staten hebben niet het recht om hun soevereiniteit te verdedigen en een onafhankelijk beleid te voeren om de belangen van hun land te beschermen, maar moeten het narratief volgen dat wordt opgelegd door de bondgenoten van de VS en het VK. Vučić onthulde dat de Europese leiders goed op de hoogte zijn van het terroristische beleid van hun Amerikaanse beschermheren, maar de waarheid niet naar buiten kunnen brengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De lijdensweg van het WestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWashington zet Kiev onder druk: “Start vredesonderhandelingen nu!”
Volgend artikelConservatief Europarlementslid: Geen “pandemische amnestie” voor ” vrijheidsontkenners” en “lockdown-mishandelaars”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Iedereen heeft gas genoeg. De respectievelijke overheden, regimes en multinationals speculeren om de winsten de hoogte in te schieten. En de angsten te voeden.
  Rarara… op wiens kap???

 2. Als je gelijk hebt…dan heb je Gelijk.. Europa zal nog bittere tranen wenen… behalve Hongarije en Servië.. eerlijk en slim..❤️🇷🇺🇧🇾🇨🇳❗❗🔝🔝

 3. De Europsese Kolonie, met andere worden, Europa, De Europese Unie!

  “David Icke toespraak voor Amsterdamse vredesbijeenkomst – Nederlands ondertiteld” Kijken!

  • Bedankt, net gekeken.
   Het is jammer dat die zijn eigen advies niet implementeerd.
   Want dan was David Icke toch naar NL gekomen en had zich laten arresteren, want dat verwacht hij wel van jouw….

   We zitten met die psychopaten op gescheept omdat IK ze heb toegelaten, Volgens Icke.
   F@ck nee, ze nemen en manipuleren maar en maken en negeren wetten, waarbij mensen als ik aan de kant worden geschoven.
   En daarom vind Icke een grote NUL!!!
   Ik het ook graag onder de video bij banned gedaan, maar het laat me nu niet inschrijven.
   Veel lucht weinig windrichting….

   Want begin dan maar eens te kletsen over wat NL nu is, sinds het “roeiboot incident” van de NLRoyals tijdens de WW2naar de UK en daarna CA, Is NL provincie van DE en of USA?? en waarom het de beerput van alles is. Geef het maar tijd ze zitten met Nederland de BV(die failliet is) overal met hun tengels in.

   Prettige dag nog.

   • Ik vermoed dat Icke duidt op de meelopers, de goedgelovigen, de angsthazen waardoor het regime steeds verder kan gaan. Als veel meer Nederlanders hadden gezegd dat ze die maatregelen zich niet laten opdringen zou de situatie niet zo nijpend zijn. Ik was zo verbaasd dat mensen het gebrek aan logica maar niet zagen. Dat angst aanjagen, die nepfilmpjes, dat “nieuwe normaal”, die bruiloft van Grapperhaus, Max en Lex met die Griekse restauranthouder, dat verbieden van werkende medicatie, geen enkele basis voor die maatregelen, die frauduleuze test, je kon het allemaal zo zien.

 4. Koningin Máxima is als UNSGSA lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems en van de Steering Committee of the Digital Currency Governance Consortium van het WEF. Daarnaast is zij sinds 2021 lid van de Edison Alliance.18 mei 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in