De Amerikanen komen niet, ze zullen niet “op de grond” zijn, noch in de lucht, noch op zee. Er is geen gevechtsomgeving voor de VS tegen een eerste klas mogendheid. Ik zal u vertellen waarom.

In Amerika draait alles om bluf. Stealth vliegtuigen, atoombommen als die dreiging niet werkt, of ze ontketenen ISIS (verboden in Rusland) of Al Qaida (verboden in Rusland) of één van de tientallen terreurgroepen zoals de MEK die de CIA in haar koker heeft, schrijft Gordon Duff.

Dan zijn er nog valse vlaggen, meestal schietpartijen op scholen, normaal gesproken binnenlandse of vervalste chemische aanvallen in samenwerking met Israël, bepaalde groepen in Georgië in het National Reference Lab, waar biologische en chemische wapens worden geproduceerd en via Bechtel en BP door Turkije en het zuiden worden verscheept om tegen Syrië, Jemen of door heel Afrika te worden gebruikt.

De bewijzen bestaan, in onvoorstelbare hoeveelheden en deze rapporten zijn samen met getuigenissen ingediend bij elke denkbare rechtbank en instantie, wat één ding bewijst: controle over onderzoeksorganisaties is de eerste stap voor een natiestaat die terrorisme inzet als nationaal beleid.

Laten we het eens hebben over de oorlog in Oekraïne

Laten we zeggen dat de VS besloten hebben om Oekraïne in de NAVO op te nemen, iets wat Biden tot nu toe geweigerd heeft, hoewel hij wel enkele Amerikaanse reservetroepen naar Oost-Europa stuurt.

Amerikanen, het Congres, de amateurs in het Pentagon en de nep-pers geloven allemaal dat de machtige Amerikaanse luchtmacht Rusland zal overmeesteren.

Dat is niet zo.

Ziet u, zelfs als Rusland geen Amerikaanse stealth vliegtuigen zou kunnen neerschieten, en dat kunnen ze met relatief gemak, een absoluut overschatte technologie, is er een volledige “schaakmat” tegen de Amerikaanse luchtmacht.

Amerikaanse vliegtuigen moeten een basis hebben.

Zelfs met externe brandstoftanks zou elk potentieel Amerikaans landingsveld, of het nu een luchtmachtbasis is of een geheime NAVO-faciliteit langs een Duitse snelweg, binnen het bereik van raketten liggen.

  De binnenste kring van de Oekraïense president koopt voor miljoenen € herenhuizen in Zwitserland

Erger nog, Rusland heeft twee soorten raketten, de Iskander en hun hypersonische raketten, die door elke verdediging heen kunnen dringen en gemakkelijk vliegtuigen in een voorheen ‘bomvrije’ hangar kunnen uitschakelen of een grondfaciliteit kunnen vernietigen.

De Amerikaanse luchtmacht en oppervlakteschepen van de marine zouden snel ophouden te bestaan.

Er zou geen Amerikaanse luchtmacht zijn, stealth tegen stealth hondengevechten boven Europa, S-500’s die de duurste vliegtuigen van Amerika met bewezen gemak neerhalen, terwijl de gevechtshelikopters van Amerika een vijand zouden tegenkomen waarvoor ze nooit ontworpen waren.

Het probleem is niet simpelweg tientallen jaren van proxy-oorlogen, derde wereld vijanden, valse “coalities” en het opstoken van de ene kant tegen de andere.

Zelfs in Vietnam, met slechts 58.000 officiële oorlogsslachtoffers, voelde het Amerikaanse publiek het verlies en kwam uiteindelijk in opstand tegen het onrecht en de leugens. Zullen de kinderen en kleinkinderen van die generatie zich bewijzen?

Amerika kan geen gevechtsslachtoffers nemen. Ze kunnen ook geen conventionele oorlog voeren tegen een vernietigende vijand die “zichzelf heeft gevonden”, met een bewezen staat van dienst in het vernietigen van Amerika’s meest geavanceerde wapens en het onderdrukken van gevechtstactieken door NAVO-getrainde Oekraïners onder leiding van het Pentagon.

In Vietnam verloor de VS hoogstwaarschijnlijk ongeveer 80.000 doden met een latere 50.000 of meer door zelfmoorden (eerste 5 jaar, schatting van het Department of the Navy). Wat verzwegen wordt, is het verlies later.

Schattingen van meer dan 1 miljoen doden door Agent Orange vergiftiging zijn uit de archieven verwijderd, maar niet van de begraafplaatsen.

Vietnam doodde de besten van een generatie, maar betekende ook het einde van elke “mobilisatie” voor oorlog door een VS die nu tot $60.000 per jaar betaalt voor een rekruut met waarschijnlijk een drugsverslaving en een strafblad.

Ziet u, door de COVID had de VS een vreemd tekort aan arbeiders en met een zeer lage werkloosheid en veel hogere lonen na de COVID en een algemeen gebrek aan vertrouwen in de regering, willen de Amerikanen niet vechten voor Oekraïne of de NAVO.

  Kolossaal: Derde Wereldoorlog escaleert nu corrupte VS-functionarissen hun criminele operaties en onderzoek naar biowapens in Oekraïne proberen te beschermen

De media zijn erin geslaagd om de kreten van de familieleden van de naar schatting al 250.000 tot 400.000 doden die voor Zelensky vochten, het zwijgen op te leggen. Elke dag vult Twitter zich met video’s van “ronselbendes” die oude Oekraïners ontvoeren voor militaire dienst terwijl hun families gillend van afschuw toekijken.

En elke dag verwijdert Elon Musk deze video’s en vervangt ze door AI-gegenereerde verhalen over Russische oorlogsmisdaden.

Misschien als Musk aan boord blijft en de Israël-lobby en ADL hun totale wurggreep op de Amerikaanse pers houden, een pers die niemand met verstand vertrouwt, dat Biden het dan nodig vindt om wat Amerika heeft, naar Europa te sturen.

De huidige inzetbare Amerikaanse strijdkrachten zijn ongeveer 70.000. Het probleem hier is, dat zonder luchtoverwicht of vliegtuigen en met artillerie en pantservoertuigen die de vijand al 17 maanden “voor ontbijt eet” (vanaf dit schrijven), die 70.000 troepen, zelfs met 70.000 NAVO “partners” snel zullen worden uitgeschakeld.

Dit zijn loopgravengevechten uit de Eerste Wereldoorlog voor een leger dat gewend is aan buffetmaaltijden met 6000 calorieën, airconditioning en PlayStation.

Dit is ook een leger dat sinds Vietnam geen echte gevechtsveteranen meer heeft en geen echte gevechtservaring meer heeft gehad.

Toen de Abrams tanks in Irak werden vernietigd en er een geheime fabriek werd gebouwd in Lima, Ohio om de onderdelen weer aan elkaar te lijmen, werd de erkenning dat de Israëlische nederlaag in Libanon in 2006 een einde maakte aan het nut van de tank niet opgemerkt door het Pentagon.

Op dezelfde manier houden ze van vliegdekschepen die vandaag de dag door raketten vernietigd kunnen worden, en houden ze van bommenwerpers van miljarden dollars.

Het was kolonel David Hackworth die de term “Geparfumeerde prinsen van het Pentagon” bedacht.

De berekeningen die in het Pentagon zijn gemaakt, ontkennen onze beweringen hier, beweringen die elke echte militaire deskundige voor waar zal aannemen. Amerika zou ten strijde trekken zonder luchtmacht.

  Oorlog met Rusland zal elke twee weken 50.000 Amerikanen afslachten, met gedwongen dienstplicht van jonge Amerikanen nu onvermijdelijk, waarschuwt US Army War College

Ze zouden ook ten strijde trekken zonder de mogelijkheid om medische evacuaties met helikopters uit te voeren. De meeste gewonden in Oekraïne sterven.

Wat genegeerd wordt, is dit: alles wordt in de gaten gehouden, niet door satellieten maar door drones die rondvliegen met hoogwaardige thermische optiek. Ze bestrijken alles in realtime en coördineren met bestuurbare artilleriegranaten, zelfmoorddrones en de “Alligators”, helikopters die elk doelwit kunnen bereiken en tegelijkertijd gemakkelijk alle mores omzeilen om ze te onderdrukken.

Dit maakt Oekraïne onleefbaar voor de VS en de NAVO.

Maar zal Rusland dan geen burgeroorlog krijgen of zonder wapens komen te zitten?

Een andere kwestie is de wapencapaciteit van Rusland. Worden die door andere landen geleverd? Nou, als dat niet zo is, en er is geen hard bewijs dat Rusland geïmporteerde wapens gebruikt ondanks de beweringen in de pers, dan zouden andere landen wel bijspringen als het zover zou komen.

Als Rusland weg zou zijn, zou China verzwakt en kwetsbaar zijn.

Zonder het kernwapenarsenaal van Rusland zou China al gevallen zijn door de brutale pogingen van niet zozeer “de VS”, maar de wereldwijde criminele elites die de VS controleren.

Er zijn honderdduizenden militairen, misschien zelfs miljoenen, die bereid en in staat zijn om tegen de NAVO in Oekraïne te vechten. Er is ook productiecapaciteit om gemakkelijk een miljoen kamikaze-drones per jaar te bouwen of 100.000.000 artilleriegranaten om de NAVO te verpletteren.

Er is ook de angst en woede, in sommige gevallen eeuwenoud, die een wereld drijft die Biden negeert.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Oekraïne, Vladimir Poetin, en de Globale CultuuroorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne en het Westen staan voor een vernietigende nederlaag
Volgend artikelWaterloo bij Bakhmut: Honderden Oekraïense soldaten sterven massaal bij zelfmoordacties in Klishivka – Kerkhof (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Poetin knipoogte naar verzorgster van ‘die heeft wel genoeg eten gehad’.
  Verzorgster knipoogte naar beer dat er wel een extra snack in zat als Poetin weg was.

 2. de us/navo gelooft Hollywood, Rusland denk hierbij letterlijk aan alles..wat je niet kunt verzinnen hebben ze toch bewerkstelligd,.. het verbaast me elke keer opnieuw hoe ze de vijand doorgronden en er een oplossing aan geven..AI op het slagveld denk ik soms..en de wereld kijkt jaloers mee…die staan nu al aan de poort van Kremlin om te kopen vermoed ik…🥊🇷🇺🇧🇾🌹

 3. Noord Korea heeft 100 000 soldaten klaar staan, om tegen de noord atlantische terreur organisatie te strijden in oekraïne, mocht Rusland dit toestaan.

 4. “Er zijn honderdduizenden militairen, misschien zelfs miljoenen, die bereid en in staat zijn om tegen de NAVO in Oekraïne te vechten. Er is ook productiecapaciteit om gemakkelijk een miljoen kamikaze-drones per jaar te bouwen of 100.000.000 artilleriegranaten om de NAVO te verpletteren”

  Begrijp er geen sikkepit van dat de Amerikaanse burger niet in opstand komt tegen het Biden regime, net zoals tijdens de Vietnam oorlog.

  • Beste Adriaan,
   Vanaf de tijd van Vietnam is men gewend geraakt aan de ‘ welvaart’, Mac Donalds, twitter, youtube, mobieltje enz.enz.
   Men is gewend geraakt aan alle, als vanzelfsprekende luxe die de meeste mensen gezapig maakt waarbij ze tevens moeite hebben om met hun overgewicht uit de bank te komen.
   Ook hier zie je dat fenomeen.
   De ‘ oudjes’ herinneren zich nog wel, de protesten om de toenmalige zeezenders te behouden, de protesten tegen het plaatsen van de kruisraketten.

   De gemiddelde mens is vandaag de dag zo afgestompt dat het er op lijkt dat het ze allemaal niets interesseert.
   Natuurlijk waren er protesten tegen het Coronagebeuren en de boerenprotesten.
   Maar het kwam op mij allemaal nogal lauw over. niks volharding.

   De gemiddelde mens zou je met een aantal losstaande woorden kunnen duiden;
   Werken, eten, slapen, Netflix, vakantie, Jinek, kinderopvang, WK, de tour, enz.enz.
   En nu, daarbij nog, na de prikken is men ziek, zwak en misselijk.
   Het woord ‘ zombie’ komt af en toe langs.
   Persoonlijk verwacht ik er niet veel meer van.

  • Al was het wel zo, de media zal het verzwijgen en dan horen wij het hier niets over. Alles in Amerika is net zo verrot en corrupt als hier, dat niets meer op een normale eerlijke manier kan werken. Niet voor niets kosten de Amerikaanse wapens het 10 tot 100 voudige dan die van Rusland en werken ver beneden peil. Omdat de maffia praktijken in de gehele maatschappij doorgedrongen is. Als alleen winst maken het doel is en met veel opgeblazen P.R. kom je heel ver in een corrupt land.

   Dat zagen we ook aan onze hoge hogesnelheidstrein uit Italië die door vele steekpenningen (maffia praktijken) de doorslag gaf. Voor een trein die meer reparaties had, dan het reed. Om het vervolgens de trein maar te laten verschroten door de zelfde fabrikant, omdat er te veel ontwerpfouten inzaten. Om vervolgens weer met de zelfde fabrikant in zee te gaan voor onderdelen voor de toen nieuwe helikopter. Waar de schroeven al geoxideerd waren toen ze nieuw uit de doos kwamen. Dat krijg je als jij je leger gaat privatiseren, dan schiet de kost prijs door het dak en de kwaliteit en kwantiteit zakken door het ijs. Want dan geldt alleen nog maar zoveel mogelijk winst maken. Dat zien we ook met de farmaceutische bedrijven, energiebedrijven, communicatie bedrijven, vervoersbedrijven e.d.

  • Adriaan, in de zestiger jaren was er nog geen Woke. Toen waren er enkel de aankomende linkse ideëen op de universiteiten (the long march through the institutions) en de onwil van de jongeren om in Vietnam te sterven voor een, toen al, corrupte Amerikaanse regering.
   Vandaag hebben we een jeugd die al vanaf de kleuterschool geindoctrineerd wordt met perverse sexuele richtingen, het zeker weten dat de aarde naar de gallemiezen gaat door zelfveroorzaakte klimaatverandering, compleet afgeleid wordt door hun telefoons en het idee dat zijzelf het middelpunt van het universum zijn. Dat zijn de allerbelangrijkste dingen, over iets anders kan je je toch niet druk maken?

   Ook niet onbelangrijk: er worden geen lijkzakken met Amerikaanse soldaten ingevlogen!

   Ik denk zelf dat vooral dat laatste meespeelt in de desinteresse die jij bedoelt.

 5. Jammer dat de zzpertjes in de journalistiek die hun ziel aan msm hebben verkocht dit niet kunnen publiceren zonder werkloos te worden.

 6. De knipoog verwijst ook wel naar het alziend oog.

  Het alziend oog is een symbool dat bestaat uit een oog, meestal geplaatst in een driehoek, omgeven door stralen. Oorspronkelijk komt het symbool uit het Oude Egypte als Oog van Horus, maar dan zonder driehoek.

  De toegevoegde driehoek is voor het eerst te vinden in de late renaissance en verwijst naar de heilige drie-eenheid. Daarmee werd het oorspronkelijk als heidens beschouwde symbool ‘gekerstend’ en dus aanvaardbaar binnen de kerk. Het is te vinden in veel katholieke kerken en kathedralen.

  Bij de vrijmetselarij denkt men aan het oog van God, die daar de Opperbouwmeester van het Heelal wordt genoemd. Er is niets wat aan zijn blik ontsnapt. Het alziend oog wordt in de regel afgebeeld op of binnen een driehoek. Tijdens een ritueel wordt het verlicht.

  Het alziend oog wordt ook wel gezien als symbool voor geheime genootschappen die zich bezig houden met infiltratie in regeringen en de financiële wereldtop, met als doel het stichten van een wereldregering, de zogenaamde Nieuwe Wereldorde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in