WILDE toespraak van Poetin, die telkens als hij voor een microfoon staat de “Liberaal-Globalistische Orde” blijft afkraken. Of u nu een fan van Poetin bent of niet, u zult toch willen horen wat hij gezegd heeft, schrijft .

Poetin verscheen op het ASI-forum “Sterke Ideeën voor een Nieuwe Tijd”. Een verzameling van 200 Russische elites en plaatselijke leiders/vertegenwoordigers.

Poetin wijst op de oneerlijkheid van de “Westerse Oligarchie”, (Deep State) en hun totale overheersing van de wereld. Benadrukkend hoe hun heerschappij de vooruitgang van de hele menselijke beschaving heeft belemmerd.

Hij beweert verder terecht dat de “globalistische en zogenaamd liberale ideologie steeds meer de trekken van het totalitarisme krijgt.”

Hoe kunt u het niet met hem eens zijn? Laat buiten beschouwing dat hij de leider van Rusland is. Is wat hij zegt niet 100% juist? Het klinkt precies als iets wat Trump zou zeggen.

Poetin concludeert dat “hoezeer de westerse en globalistische elites er ook naar streven de bestaande orde in stand te houden, er een nieuw tijdperk aanbreekt, een nieuwe fase in de wereldgeschiedenis.”

Het klinkt mij in de oren alsof Poetin zegt “niets kan tegenhouden wat komen gaat”, en dat wij getuige zijn van de ondergang van de “oude garde”. Hij blijft consequent in zijn openbare optredens dat de ondergang van de Westerse Elite/Liberaal-Globalistische Wereldorde “niet te stoppen” is.

Als ik het transcript van deze toespraak zou nemen, en het aan elke Trump-aanhanger zou overhandigen, en hun zou zeggen dat Trump het gezegd heeft, dan zou bijna 100% het steunen. Als ik hun zou zeggen dat Poetin het gezegd heeft, zouden velen van hen hun neus vol afschuw ophalen.

  Grote Oekraïense tegenaanval ten zuidwesten van Bakhmut - Wagner onderschept het - Zware verliezen voor beide partijen

Waarom zouden wij negeren wat Poetin zegt, als wat hij zegt juist is? Dat is gewoon onlogisch. Rusland heeft geen ongelijk alleen omdat zij Rusland zijn, en de VS hebben geen gelijk alleen omdat zij de VS zijn. Al het bewijs wijst erop dat de beweringen van Rusland legitiem zijn. Als u dat niet kunt aanvaarden, bent u het slachtoffer van tientallen jaren nationalistische propaganda.

Ik zeg niet dat Rusland onschuldig is. Geen enkel land is dat. Maar wat zij over de VS zeggen is juist, en hun beweringen negeren, alleen maar omdat zij onze vijand zijn, is geen duurzaam buitenlands beleid.

Kortom, Poetin is ervan overtuigd dat de liberaal-globalistische wereldorde vernietigd wordt en spoedig vervangen zal worden door een nieuwe, multipolaire wereldorde. Dat lijkt me een geweldig idee. Trump schijnt er ook zo over te denken. Niemand van ons kan met zekerheid weten wat de toekomst brengt, maar slechter dan de huidige status quo kan het niet zijn.

Newspunch.com:

Poetin zei dat het westen zijn mondiale overwicht alleen had bereikt dankzij de historische plundering van andere naties en geen moreel recht had om een unipolair model op de planeet af te dwingen.

“Het model van de totale overheersing van het zogenaamde “gouden miljard” is onrechtvaardig. Waarom zou dit “gouden miljard” onder de bevolking van de planeet anderen overheersen, zijn eigen gedragsregels opleggen?” vroeg Poetin.

“Dit model, dat gebaseerd is op de illusie van “exclusiviteit”, verdeelt de mensen in een eerste- en tweederangs status, en is daarom racistisch en neokoloniaal in zijn essentie,” voegde hij eraan toe.

  De realiteit dringt door voor Zelensky en zijn mislukte offensief

“En de globalistische, zogenaamd liberale ideologie die eraan ten grondslag ligt, krijgt steeds meer de trekken van het totalitarisme.”

De Russische president benadrukte verder zijn standpunt dat de globalistische wereldorde gebouwd is op de uitbuiting van andere landen.

“Natuurlijk is dit “gouden miljard” niet per ongeluk “gouden” geworden. Het heeft veel bereikt. Maar het heeft zijn posities niet alleen ingenomen dank zij de verwezenlijking van enkele ideeën, maar voor een groot deel dank zij de roof van andere volkeren – zowel in Azië als in Afrika. Dat is wat er gebeurd is.”

Vervolgens verkondigde hij dat de westerse elites doodsbang zijn dat hun wereldorde wordt ontmanteld.

“Hoezeer de westerse en zogenaamde supranationale elites er ook naar streven de bestaande orde der dingen in stand te houden, er komt een nieuw tijdperk aan, een nieuwe fase in de wereldgeschiedenis. En alleen werkelijk soevereine staten kunnen een hoge groeidynamiek verzekeren en een voorbeeld worden voor anderen,” zei Poetin.

Zoals wij al eerder hebben benadrukt, heeft Poetin het westen consequent de schuld gegeven van zijn eigen ondergang.

Al in maart hield hij een toespraak waarin hij de “westerse heersende elite” de schuld gaf van het veroorzaken van de economische tegenspoed die de mensen in Europa en de Verenigde Staten treft.

Vorig jaar beschuldigde de controversiële sterke man het westen als “volslagen krankzinnig” omdat het toelaat dat kinderen wordt geleerd dat er geen biologisch geslacht bestaat, en zei dat de woke kruistocht tegen de traditionele rolpatronen “de menselijke natuur ondermijnt”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense legerVolg Frontnieuws op Telegram

  BREAKING: Russisch leger waarschuwt voor komende provocaties in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelWat gebeurt hier? Plotseling waarschuwt het Duitse Ministerie van Volksgezondheid op Twitter voor ernstige bijwerkingen
Volgend artikelStijging van plotselinge sterfgevallen: Neurologen waarschuwen voor schade door vaccins en eisen verplichte autopsie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. Nog steeds niet duidelijk wat zijn echte intenties zijn…
  Deze leider heeft de technologie en juiste manschappen om ALLE rijke Globalistische Elites in de wereld met geheime opdrachten één bij één uit te schakelen. Waar wacht hij nog op?
  Hij kan mij nog steeds niet overtuigen.

  • Hij wacht op totale chaos. Hij is veel slimmer dan je hem inschat. Hij wacht totdata lles onder de handen van die gouden achterlijke elites instort. Beginnende nu bij china die netzo goed gaat instorten. Zoals cliff high al had voorspeld vorig jaar dat er tanks voor de banken gingen staan en dat statd voor stad en regio voor regio in china zal instorten. Let de komende weken maar eens op hoe dat als een treinvaart zal uitlopen ook naar andere landen. Eind juli begin augustus is ervee, miserie aan de gang wereldwijd. En putin hoeft alleen maar toe te kijken.zorg dat je voor een half jaar eten in huis hebt eb dierenvoer. Want vanaf drie weken van nu af zou dat inkopen weleens ineens om kunnen draaien naar geen kans meer hebben om in te kopen.

   • Greet ik vermoed dat hij nog steeds behoort tot het WEF en met of zonder paar vrienden naar Europa komt. China is één van zijn vriendjes…
    Maar laat ons idd nog wat afwachten.

  • Mij kan Poetin ook nog steeds niet overtuigen. Zo had hij nadat het Westen 300 miljard aan Russische reserves had gestolen de Roebel aan goud kunnen koppelen wat in deze tijden van inflatie een enorme druk op de dollar als wereldreservemunt zou kunnen zetten. Ook snap ik niet waarom er weer gas door Nordstream 1 stroomt, als je echt in oorlog bent met de Westerse elites is dat het eerste wat je afsluit. Al helemaal na de ongefundeerde beledigingen van Ursula dat Rusland de EU chanteert, terwijl ze zelf zegt dat ze van alle Russische grondstoffen af wil.

   En dan heb je nog het Russische coronabeleid. Rusland wilde tot voor kort de QR-pas zeer verregaand landelijk invoeren. Wat dat betreft moet ik mijn complimenten geven aan de Russische bevolking want die heeft lokale QR-initiatieven in Moskou en St. Petersburg succesvol weten af te slaan. Toch heeft dit er wel voor gezorgd dat ik geen vertrouwen heb in de Russische overheid.

   Maar ik laat me graag verassen. Hopelijk zorgen Poetin’s acties ervoor dat de meerderheid het wanbeleid van onze leiders ongecontrolleerd gaat voelen waardoor we misschien ons zelf kunnen bevrijden van de psychopaten die ons leiden.

   • Yup, en ze zijn in oorlog maar NASA en Rusland bereiken wel overeenkomst over gezamenlijke vluchten naar ISS… moet er nog een tekening bij?

   • Hij Poetin laat elke keer zien dat zij Amerika en Europa telkens met hun gezicht tegen de muur lopen. Daarbij Poetin is niet in oorlog, hij verdedigt zich. Amerika is bloeddorstig en uit op totale vernietiging.

  • Ik ben bang dat hij het niet alleen kan en dat er steun vanaf de grond moet komen.

   met andere woorden, pas als burgeropstanden niet meer buiten de media kunnen blijven, heeft het zin door te pakken.

   Putin wacht op de winter. De winter zal de ondergang van de EU zijn. Koude en honger motiveert een ieder, mooipraten of intenties boven praktijk stellen kan dan niet meer.

  • Zo kan je de harten van de mensen niet winnen. Er zijn nog steeds te veel mensen die niet kunnen of willen nadenken en wier enige mening is die hun door de media opgedrongen/voorgekouwd is.
   Maar… kan iemand de coordinated van Gates en Schwab hun schuilplaatsen aan de Russen doorgeven? (grapje)

   • Het volk heeft geen enkel inzicht wat er zich achter de schermen afspeelt ze houden ons dom en sturen ons onbewust een richting in en wie de goede en slechte personen zijn wordt alleen maar onduidelijker, geld is macht zij kunnen met ons doen wat ze willen ze sturen onze kinderen straks de oorlog in maar bij mij is nog niet steeds duidelijk waarom onze kinderen als kanonnen voer gebruikt moeten worden beschermen zij het volk of de elite en ik ben bang dat het een spel is van deze groep het gaat allang niet meer over vrijheid en menselijkheid die tijd ligt al lang achter ons en het volk wilt het maar niet zien wij worden gewoon gebruikt.

 2. Mij wel zijn we eindelijk af van die gifspuit campagnes van Bill Gates en consorte die de komende jaren 100 miljoenen mensen het leven gaat kosten .En de Great Reset tot 2030 de vuilnisbak in kan.
  En kunnen we eindelijk terug naar een normale beschaving .Ik vrees dat Uncle Sam in de toekomst zo wie zo heel weinig vriendjes overhoud.

  • Er zit maar 1 partij achter alles, blackrock en vanguaard , ow wacht datis 1 en hetzelfde bedrijf. Rockkefeller en rothshild en consorten zit hier dus achter , enfin khazaarse joden. Dat putin zich daar maar op blijft richten.

   • Wie zijn de eigenaars van SAS vliegtuigmaatschappij tegenwoordig?
    Nou Greet, je vind er vast wel wat bekende namen tussen…
    OPDATERET 2022:
    Staat Sweden
    Staat Denmark
    Wallenberg
    Vanguard
    Engström
    BlackRock
    SEB Funds
    Handelsbank
    Charles Schwab Investments

 3. Mensen worden eindelijk (gedeeltelijk) wakker, net als op deze site. Enfin, slecht nieuws voor fn en zijn vriendjes. Dit figuur en daarmee zijn site zal straks met de stille trom vertrekken. Let op mijn woorden!

  • Je snapt er nog maar weinig van zeker een gif spuitje van Uncle Sam gehad .Fn en zijn vriendjes gaan het straks heel druk krijgen ,Als straks de boeren en bevolking in opstand komen. Let maar op mijn woorden!

   • Alles kan idd nog in vele richtingen…
    Maar ik gok dat ze de boeren gaan behandelen zoals de truckers in Canada.
    Ze zijn nu alles aan het coördineren om dit tot een (brutale) einde te brengen.
    Met de scherpschutters weer op de daken of in de mest.
    Iedereen heeft wel de morele plicht om de boeren te helpen en te steunen.
    En Mientje heeft gelijk want er zijn bepaalde wetten onderweg waar dit soort websites en nieuws verboden gaan worden.
    Zij gaan bepalen wat wij mogen bezoeken.
    Voldoe je later niet aan de vaccins dan kan je zelfs niet meer op internet of aan je geld.
    Wil je iets bereiken dan is dat nu het moment samen met de boeren.

    • Dezelfde boeren die ons sinds WW1 vergiftigen? (landbouwbestrijdingsmiddelen aka gif) die?
     Wat iedereen zo gemakshalve vergeet.
     Weetje hoeveel onnodige ziektes die hebben veroorzaakt. Krekelgeluiden…

     En degene die gaan switchen naar biologisch aka Normaal, trekken je het vel over de oren en vinden dat de normaalste zaak.
     Dat deden ze >20 jaar gelden ook al 1kg winterpeen vergiftigd FL 50ct, 1kg biologisch/normaal Fl 5,-., pissen ze hier goud of zo iets over.
     Als of tig x per oogst gif sausen geen geld tijd en energie kost.

     Dat is dus onzin, je praat hier tegen iemand die zelf normaal tuiniert, zo heeft pa en opa het ook gedaan. Gewoon goede mest van je kippen gebruiken, companion planten, etc..
     Maar je moet natuurlijk wel willen.

     Wat betreft het onteigenen dat mag absoluut niet gebeuren. Nooit bij niemand.
     Toen mij op de lagere school het woord verkaveling werd uitgelegd, vond ik dat maar een ding, diefstal.

     Maar ja ik leerde ook dat de rente onder de nul kon gaan, en toen ik daar 2x een leraar op aansprak werd ik narcisistisch afgefakkelt.
     Oh, en dat zou NOOIT gebeuren, kijk eens wat de laatste jaren gebeurd met de rentes?

  • Ik hoop dat Poetin zijn woord houd en ons gaat bevrijden van deze vuile viezerikjes in Europa en de VS en maar te hopen dat zij voor een tribunaal komen te staan van gewone burgers.

   • Poetin is een vrijmetselaar. Vrijmetselaars liegen altijd met permissie. Hij was ongetwijfeld ook een “Young Global Leader” in het klasje van Claus Schwab. hij kan uitgetreden zijn maar als dat niet zo is…
    Hij is ook een praktiserend christen en vertelt dat de oorlog tegen satan is, daar bedoelt hij de vrijmetselarij mee, dus ja.
    Wij worden geregeerd door vrijmetselaars en rozenkruisers en er is geen volwassene die toezicht houdt op deze kleuters.
    Het lijkt erop dat Poetin die volwassene is.

 4. Wie zijn de eigenaars van SAS vliegtuigmaatschappij tegenwoordig?

  OPDATERET 2022:
  Staat Sweden
  Staat Denmark
  Wallenberg
  Vanguard
  Engström
  BlackRock
  SEB Funds
  Handelsbank
  Charles Schwab Investments

 5. Geloof het of niet, het kan dus wél slechter dan wat we nu hebben. Het is dus wel zaak om een filosofische discussie te starten, breed, in de hele maatschappij. Anders komt het talent niet bovendrijven wat we nodig hebben

  • Wanneer je rond de tafel alles kan oplossen dan was er geen oorlog?
   Feit; we zien steeds overal oorlog… de tafel werkt niet.
   Vooral de EU en onze regering hadden de plicht om rond de tafel te zitten om de bevolking te beschermen van alle ellende maar doen overduidelijk het tegenovergestelde…
   Ze doen hun uiterste best om de ellende naar hier te brengen
   Het kan ook niet veel slechter aflopen voor ons; het is een communistisch controle systeem verbonden aan een infuus, oorlog of beide.

  • Onderzoek het overheidssysteem van de RF eens werkelijk, en op eigen kracht. Kom dan tot verbazingwekkende conclusies dat bv de EU landen veel minder persoonlijke vrijheden kennen dan de burgers van de RF, enz., enz. Kom op, even je best doen…

 6. Onder Putin zijn alle Russen tot in alle uithoeken en gaten van Rusland noodgedwongen gevaccineerd, overal verschijnen de QR-poortjes en de meest geavanceerde digital-surveillance-systemen. Dus: Putin is 100% JewWorldOrder. En hij gebruikt (samen met China) natuurlijk de gelegenheid, nu die JWO de US vrijwel vernietigd heeft, een nieuwe, grotere rol te spelen in het globale machtssysteem. Het is allemaal gepland. En het is geen goed nieuws voor de blanke Europeanen, Amerikanen en Australiers.

  • Geen enkele van mijn vrienden en familieleden in de RF is gevaccineerd, hebben vrijwel nergens een maskertje hoeven dragen en doen niet aan QR codes. Dus waar jij jouw lulkoek vandaan hebt is mij niet duidelijk. Westerse pers, misschien?

   • Je hebt helemaal gelijk Break ,Themis weet niet waar hij over praat ,Rusland bevrijd de Ukraine nu van de NWO ,waar de bevolking zeer dankbaar voor is .Biden had daar al zijn biolabs neer gezet ,gelukkig nu al een zooitje van opgeruimd .Hij moet is begrijpen wat Great Reset inhoud en waar dat vandaan komt .

   • En gij haalt uw RF lulkoek waarschijnlijk uit de bergen want vriend van mij woont ook in Rusland en vertelt een ander verhaal.
    Zelfde leugens als hier maar moest niet in lockdown.
    Gewoon op YouTube “Russia covid-19” typen en luisteren of lezen wat de Russen zelf zeggen.

    • Idd, het Russische Sputnik V vaccin was snel op de markt en uitgedeeld aan o.a de bevolking. PCR-test QR-code etc. is eveneens ingevoerd in Rusland.

     • Klopt Fleur!
      Na twee jaren weten veel mensen steeds niet wat er aan de hand is en verkopen hun onzin als deskundigen.
      Er was een tijd dat ik dacht dat China en Rusland die strenge maatregelen namen omdat ze overtuigd waren dat het een bio-wapen was uit Oekraïne. Dan kan je dat nog ergens plaatsen maar de Sputnik was net voor ons of rond zelfde periode.
      Hoe kon heel de wereld plots na enkele maanden al een veilige vaccin uit zijn mouw schudden? Duidelijk afgesproken agenda.

      • Dat biowapen was ook allang klaar, rond 2005 toen Bill Gates geridderd werd door Elizabeth. Volgens een lezing van Bill Gates voor de CIA in 2003 moest de injectie de Amygdala een tasten opdat potentiële terroristen de wil ontnomen werd om ooit een daad te verrichten, zoals een vliegtuig kapen of nee te zeggen tegen dictatoriale regeringen. Dat is dus nu gelukt: geen gevaccineerde zal ooit in opstand komen tegen het Rutte-regiem.

 7. Putin is te langszaam.Ondertussen stroomt oekie-oekie land vol met zware wapens en buitenlands tuig.

  Hij had moeten dreigen met een middelgroot stadje van de kaart te vegen; en dat dan ook doen.
  Dan volgende, iets groter…doen!
  Overgave komt dan wel snel.

  Taktisch atoombommetje is ook een oplossing.

 8. Zover als ik in de geschiedenis kijk is er nog nooit een oorlog gewonnen en de zwakkeren zijn altijd het slacht offer maar het volk is bang heel erg bang en dat kan ik begrijpen er is maar een wapen wat de zwakkeren in handen hebben en dat is gezamenlijk al het tuig van elite en rijken opruimen en dat kan alleen als wij de handen samen in mekaar slaan zowel leger als politie wij zijn het volk en een wereld zonder volk dat gaat niet en bestaat niet maar wel een land zonder macht hebbers dat is onze enigste redding in dat verhaal.

 9. beste vladimir – met uw kennis van undercover opperaties en infiltraties , zou het niet mogelijk zijn om beetje per beetje die grote volksverraders en dievenbende van straatsburg een beetje kleiner te maken (en indien mogelijk te beginnen met oorlogsstoker en landverrader nr 1 guy “pombaksmoel “verhofstadt ) en als u dan toch bezig bent kan je misschien ook die klootzakken bende van klaus schwab eens bij de tijd zetten (geen voorkeur ,zijn allemaal machts en geld geil )
  met dank bij voorbaat , een man van het volk

 10. Omdat ik gehandicapt ben, moet ik drinken met een rietje.
  De nazi’s met Frans Timmermans voorop, hebben het plastic rietje verboden gemaakt!
  Plastic rietjes zijn milieuverontreinigend!
  Men heeft niet eerst voor een goed alternatief gezorgd!
  En dat degene die niet zonder rietje kunnen drinken voor meer milieuverontreiniging zorgen, dan het vluchtvolk, dat geloofd niemand!
  Ik heb ze aangeschreven, Frans Timmermans, Guy Verhofstadt, Ursula von der Leyen, de Verenigde Nazi’s en het Europarlement.
  Ze reageren niet eens.

  Ik ben gehandicapt en van gehandicapten zullen ze minder kunnen profiteren.
  Het 3de Rijk vond gehandicapten het leven niet waard.
  In de natuur overleven de zwakste het ook niet, was de stelling!
  Een stelling die bij GewoonLink (Groen Links) nog altijd verkondigd wordt en waar niemand problemen mee heeft!

  Putin zal ongetwijfeld zijn slechte kant hebben.
  Maar de Westerse bestuurders en aanhang, die zijn niet zo verschillen als dat men in de eind jaren dertig waren.
  Laf-volk wat weer zal roepen dat ze er niet van bewust waren, als ze weer falen!
  En dat ze er ook nu niet in slagen, is zeker!
  Vele van die sLinkse klootzakken, hebben hun brood verdiend in de zorg!
  sLinkse klootzakken, die de straten over marcheerde toen ze daartoe werden opgeroepen, onder de naam van protest tegen “Meer of Minder Marokkanen”!
  Volksverraders waarvan niks te zien was tijdens de afbraak van de zorg!
  De zorg van Nederlandse-Nederlanders wel te verstaan!
  Als het de zorg van vluchtelingen betreft, worden ze hyperactief.
  Vluchtelingen die bestaan uit de fysiek sterkste van hun volk!

  Dat het westen van nu wordt bestuurd door dezelfde soort mensen als een eeuw geleden, is niets nieuws voor me.

  Poetin verzekert vernietiging van “Westerse Globalistische Elite”.
  Daarvoor hoeft hij niets te doen, hij kan misschien dat proces versnellen!
  Daarmee zal hij bijdragen aan een echte verbetering van het milieu.

  Frans Timmermans zal het niet volhouden met een slaatje en een glas water!
  Hoeveel stikstof zal hij uitstoten?!

 11. Poetin werkt onder 1 hoedje met het WEF om Europa kapot te maken. En in het echt zijn Europa en Poetin ook totaal geen vijanden. Alle regeringsleiders en ook oppositie leiders over de hele wereld zijn in dienst van de illuminati. Trap dus niet in Poetin. Hij is net zo’n gevaarlijke gladjakker als Rutte en Biden enz..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in