Volgens een donderdag gepubliceerd rapport van Reuters zijn verschillende Covid-19-vaccins fabrikanten bezorgd over het gebruik van de experimentele injecties op migrantenpopulaties.

Tientallen miljoenen migranten kunnen COVID-19-vaccins van een wereldwijd programma worden ontzegd omdat sommige grote fabrikanten zich zorgen maken over juridische risico’s van schadelijke bijwerkingen, schrijft @Reuters https://t.co/RJVsJej8xH 1/7 pic.twitter.com/cR2OHjJlip

– Reuters (@Reuters) 16 december 2021

De farmaceutische bedrijven zijn bezorgd dat, omdat de vluchtelingen of migranten niet gebonden zijn aan territoriale wetten, ze technisch gezien een rechtszaak zouden kunnen aanspannen als er een bijwerking optreedt.

De Verenigde Naties geven toe dat de meeste landen vastzitten aan contracten met de vaccinfabrikanten die immuniteit eisten tegen alle juridische gevolgen voor mogelijke negatieve gezondheidseffecten die verband houden met de injecties, bericht Infowars.com.

Veel fabrikanten van COVID-19 vaccins hebben geëist dat landen hen schadeloos stellen voor eventuele nadelige gevolgen die individuen ondervinden als gevolg van de vaccins, aldus de Verenigde Naties 3/7 pic.twitter.com/rapKOek6Ic

– Reuters (@Reuters) 16 december 2021

Volgens een CNBC-artikel uit 2020: “In februari beriep minister Alex Azar van Volksgezondheid en Human Services zich op de Public Readiness and Emergency Preparedness Act. De wet uit 2005 geeft de HHS-secretaris de bevoegdheid om juridische bescherming te bieden aan bedrijven die kritieke medische voorraden maken of distribueren, zoals vaccins en behandelingen, tenzij er sprake is van ‘opzettelijk wangedrag’ van het bedrijf. De bescherming duurt tot 2024.”

Dallas, Texas arbeidsrechtadvocaat Rogge Dunn merkte destijds op: “Het is zeer zeldzaam dat een algemene immuniteitswet wordt aangenomen. Farmaceutische bedrijven worden meestal niet veel aansprakelijkheidsbescherming geboden door de wet.”

  Dr. Coleman: Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te leven

De Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA, die de vaccins noodgoedkeuring heeft gegeven, of werkgevers die de prik als arbeidsvoorwaarde opleggen, zijn ook bij wet beschermd tegen rechtszaken.

In september vertelde Seth Berkley, CEO van Gavi, aan Joe Biden’s Covid-19 Top dat hij vindt dat fabrikanten moeten afzien van “de eisen voor schadeloosstelling voor de humanitaire buffer, die een levenslijn is voor vluchtelingen…”

Ik heb fabrikanten opgeroepen om meer transparantie te betrachten over hun orderportefeuilles en leveringstermijnen, en om af te zien van de eis tot schadeloosstelling voor de humanitaire buffer, die een reddingslijn is voor vluchtelingen, ISP’s en degenen die lijden onder humanitaire noodsituaties wereldwijd. – Seth Berkley (@GaviSeth) 22 september 2021

Dus de producenten van het meest wijdverspreide en experimentele medische programma in de geschiedenis van de mensheid zouden hun injecties niet verkopen aan wanhopige naties tenzij ze vrij zouden zijn van compensaties als het mis zou gaan, en nu zullen ze ze niet aan de meest kwetsbare mensen ter wereld geven uit angst aansprakelijk te worden gesteld.

Dit zijn niet de handelingen van een groep die denkt dat hun product “veilig en doeltreffend” is, en het is reeds bewezen dat het veel gevaarlijker is dan geadverteerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse verpleegster geschokt door coronavaccinaties bijwerkingen: “Iemand moet iets doen aan deze waanzin!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 top artikelen – Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd
Volgend artikelWaarom worden zoveel mensen blind na het Covid-19 Vaccin?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Nederlanders zijn verkocht aan de vaccingifmengers, statenloze gelukszoekers vallen daar niet onder en kunnen na vergiftiging door de gifspuiten wel degelijk verhaal halen bij de vaccinmoordenaars.
  Het is maar dat je het weet dat de door jullie(!)….niet door mij,gekozen politieke partijen als de vvd/cda/cu/d66/groenlinks/pvda/pvdd/volt/de haan/bij1/ hebben ingestemd met de genocide op ons, de nederlandse bevolking….

 2. Nederlands privaatrecht geeft net zoveel bescherming…..als het recht nog bestaat.

  Lijkt me dus een kulverhaal. Je kunt te ver gaan met onzin.

 3. Echt, dit is precies wat ik overal zie, Indekken, indekken, indekken. Dus geen vertrouwen, geen vertrouwn, geen vertrouwen. Laat nou net dat een succesvolle samenleving alleen maar kan als je vertrouwen in elkaar hebt en dat degenen die dat aantasten de show runnen. Welkom derde wereld Nederland, EUropa, VS etc. Wanneer geen idee maar ik denk snel in geo politieke termen.

  Wat mij betreft kan je zeggen wat je wil van en over Rusland em China maar die bouwen op hun manier aan vertrouwen in hun systeem. ik zag een poosje geleden een video van Putin die (tijdens verkiezingstijd) een fabriiek waar het grootste deel van alle schroeven van schepen in Rusland werden gemaakt en failliet was gegaan. Ik weet niet mer of dat nou vanwege speculatie die verkeerd was gegaan of gewoon frauderen.

  Putin zat tegenover de raad van betuur en raad van commisarisen en eiste hun onstlag en confiscatie van wat ze hadden en konden tekenen of vervolgd worden. Iedereen tekende met zijn pennen. Eentje dacht, ik hou die pen. Putin eiste die pen terug. Totaal vernederd en vernietigd die lui en terecht.

  Wat doen we hier met zulke corruptie. Denk aan de bouwfraude. De klokkenluider hing. De verantwoordelijken kregen salaris verhoging. Kijk naar het speculieren van wat was het, Rochedale of Vestia met miljarden verlies. Alles wat hij had mocht ie houden met een royale oprot premie en de huurders en belasting betalers mochten bloeden.

  Uiteraard was het toen verkiezingtijd in Rusland maar ik kan daar meer achter staan dan wat we hier doen.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in