TheDigitalArtist / Pixabay

Eeuwenlang heeft het Vaticaan zijn kostbaarste geheimen zorgvuldig bewaakt. In de afgelopen jaren was dat vooral het geval met betrekking tot wat ze weten over UFO’s, buitenaardse wezens en de mysteries van het universum. Dus waarom hebben ze precies dit moment in de geschiedenis gekozen om publiekelijk over deze dingen te praten? De persconferentie in het Vaticaan op donderdag is de allereerste keer dat het Vaticaan een persconferentie houdt over UFO’s, buitenaardse wezens en “verschijningen” sinds 1978. Dit is dus echt een grote gebeurtenis. Naar verluidt heeft het Vaticaan besloten om nieuwe richtlijnen uit te vaardigen “over buitenaardse wezens en hoe het in de toekomst zal omgaan met mogelijke ontmoetingen”… schrijft Michael Snyder.

Het Vaticaan heeft aangekondigd dat het donderdag een persconferentie zal houden over “bovennatuurlijke fenomenen”, en het zal het hebben over buitenaardse wezens en hoe het zal omgaan met mogelijke ontmoetingen in de toekomst. 

Volgens een bericht op de website van het Vaticaan begint de conferentie om 12.00 uur en zullen er drie prominente leden van het Vaticaan aanwezig zijn.

De bijeenkomst wordt gehouden om “de nieuwe bepalingen van het Dicasterium voor de Geloofsleer voor het onderscheid tussen verschijningen en andere bovennatuurlijke fenomenen te presenteren” en zal worden geleid door kardinaal Victor Manuel Fernandex, boodschapper Armando Matteo en Daniela Del Gaudio.

Als het Vaticaan het nodig vindt om richtlijnen uit te vaardigen over hoe “om te gaan met mogelijke ontmoetingen in de toekomst,” dan lijkt dat te impliceren dat ze geloven dat er “mogelijke ontmoetingen in de toekomst” zullen zijn.

Wat weten ze dat ze ons niet vertellen?

Waarschijnlijk veel.

De laatste keer dat het Vaticaan zoiets deed was in februari 1978

De laatste keer dat het doctrinair bureau van het Vaticaan normen uitvaardigde voor het evalueren van vermeende verschijningen en meldingen van bovennatuurlijke gebeurtenissen was in februari 1978.

Destijds zei de prefect, kardinaal Franjo Seper, dat de normen nodig waren omdat nieuws over vermeende verschijningen zich snel verspreidt dankzij de massamedia.

Wat is er veranderd tussen toen en nu?

  Een inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder

Eén ding dat veranderd is, is dat de huidige paus erg geïnteresseerd lijkt te zijn in het onderwerp buitenaardse wezens.

In opmerkingen die hij eind 2023 maakte, leek paus Franciscus te suggereren dat buitenaardse wezens daadwerkelijk gedoopt zouden kunnen worden…

Paus Franciscus raakte aliens eind vorig jaar echter wel aan, toen hij sprak over hoe de vroege christenen het hadden over omgaan met “Joden en niet-Joden” – die hij om de een of andere reden vergeleek met aliens.

Hij zei: “Dat was ondenkbaar. Als er bijvoorbeeld morgen een expeditie van Marsmannetjes zou komen, en sommigen van hen zouden naar ons toe komen, hier… Marsmannetjes, toch? Groen, met zo’n lange neus en grote oren, net zoals kinderen ze tekenen… En eentje zegt: ‘Maar ik wil gedoopt worden!’ Wat zou er dan gebeuren?”

Hij beantwoordde zijn eigen vraag niet, maar voegde eraan toe: “Het was nooit de bediening van de gesloten deur, nooit,” zei hij.

Dus hij is van plan om een “open deur” te hebben voor de aliens?

Hoe zou dat eruit zien?

De producent van een nieuwe documentaire getiteld “God Versus Aliens” lijkt te geloven dat het Vaticaan ons wil voorbereiden op de dag dat de mensheid eindelijk contact maakt met zulke wezens

De documentaire ‘God Versus Aliens’ gaat in première op het filmfestival van Cannes en onthult de geheimen van het Vaticaan over UFO’s.

De bekroonde filmmaker Mark Christopher Lee zegt dat de publicatie door het Vaticaan van nieuwe richtlijnen over verschijningen betekent dat de volledige onthulling over het UFO fenomeen dichterbij komt.

Hij zei: “Het Vaticaan bestudeert UFO’s al tientallen jaren en heeft zelfs een eigen kardinaal aangesteld om zich bezig te houden met het eerste contact. Op basis van mijn onderzoek geloof ik dat dit nieuwe advies over verschijningen bewijst dat ze weten dat UFO’s meer zijn dan alleen fysieke vaartuigen van andere werelden en dat ze een paranormale kant hebben.”

Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat het Vaticaan al heel lang voorop loopt in de zoektocht naar buitenaards leven.

  Bijbeldeskundige waarschuwt voor naderende 'Bloedmanen'

Het Vaticaanse Observatorium in Rome wordt zeer goed gefinancierd en het Vaticaan heeft ook een “onderzoeksgroep” die de zeer krachtige apparatuur van de Universiteit van Arizona in Tucson gebruikt…

Veel mensen zijn verbaasd dat het Vaticaan zelfs een observatorium heeft. De geschiedenis van het Vaticaanse Observatorium gaat tweeënhalve eeuw terug. In de loop van de geschiedenis is er wat onrust geweest en zijn er verschillende verhuizingen geweest om te ontsnappen aan het licht en andere hindernissen die grote steden, zoals Rome, opwerpen voor het bedrijven van astronomie. Daarom vestigde het Vaticaans Observatorium meer dan een halve eeuw geleden een onderzoeksgroep in het Steward Observatorium van de Universiteit van Arizona in Tucson, terwijl het hoofdkwartier van het Vaticaans Observatorium in Italië bleef.

Het hoeft geen betoog dat het Vaticaan ons nu niet alles gaat vertellen wat het weet.

Maar een paar dingen zijn wel duidelijk geworden.

Ten eerste gelooft het Vaticaan dat buitenaards leven bestaat.

Ten tweede is het Vaticaan van plan om een positieve relatie op te bouwen met “buitenaardse wezens” die contact maken met de mensheid.

Zou dit alles ons kunnen voorbereiden op een grote misleiding van absoluut epische proporties?

Toen hij nog leefde, maakte auteur Tom Horn de volgende opmerking

Waarom het Vaticaan deze zorgvuldig ontworpen en weloverwogen koers heeft gevolgd in de afgelopen jaren is het grootste mysterie, maar het impliceert kennis van hun kant van feiten die nog verborgen zijn voor het grootste deel van de wereld en die verstrekkende en historische implicaties kunnen hebben. Het illustreert ook hoe Rome zich bewust of onbewust heeft opgeworpen om de agent te worden van massale misleiding in de eindtijd met betrekking tot “redding van boven”. Dat komt omdat er historisch gezien een duidelijk patroon bestaat waarin de psychologische behoefte van de mens aan een verlosser tot uiting komt in tijden van nood – een tijd zoals vandaag – waarin mensen naar de hemel kijken voor goddelijke interventie.

Het is waar.

  5 kinderen verstopt aangetroffen op Drag Queen party vol met drugs, seksspeeltjes en een lijk - politie zegt "niet verdacht"

Als het erg genoeg wordt, gaat de wereld op zoek naar een verlosser.

En als er een “superieur ras” ten tonele verschijnt dat alle antwoorden lijkt te hebben, zullen veel mensen die volledig omarmen.

Tientallen jaren lang hebben boeken, films en televisieshows ons geconditioneerd om te verwachten dat we op een dag in contact zullen komen met “aliens” van een andere planeet. 100 jaar geleden zou iedereen zulke praatjes als onzin hebben afgedaan, maar nu zijn we goed voorbereid op de grote misleiding die uiteindelijk zal komen.

Helaas lijkt het Vaticaan er helemaal klaar voor te zijn om “buitenaardse wezens” als hun nieuwe beste vrienden te verwelkomen, en dat is buitengewoon ongelukkig.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Moeten we ons zorgen maken dat er overal ter wereld zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westerse publiek wordt voorbereid op het sneuvelen van hun zonen in Oekraïne
Volgend artikelFico, bin Salman, Raisi… Wie is de volgende?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

 1. Het vaticaan had/heeft niets met het geloof te maken maar is een commerciele instelling die destijds is opgericht door slimme jongens die er een industrie van hebebn gemaakt die door de welgestelde gefinancierd werd en dat zij gellofde dat al hun zonden en wreedheden hen vergeven werden De mens geloofde al on goden van boevnaf sinds hij hier rondloopt en de katholieke kerk heeft er gebruik van gemaakt om dat geloof om te zetten in wezens die van bovenaf komen ook ander geloofsovertuigingen doen dat Maar het cristelijk geloof bestaat pas toen Jesus geboren werd en hij de wereld wilde veranderen die de mens toen al besmeurd had met onmenselijkheden zoals slavernij jesus zei::::: dat hij door God gezonden was om de mens op het goede pad te lijden Maar niemand had de grote God ooit gezien Maar nu beweerd het vaticaan dat er wel degelijk buiteaardse wezens bestaan die ze hebben,,,,,, gezien!!!!!!!

 2. Het Vaticaan is door het Joodse geloof opgezet om de Christenen voor hun karretje te spannen en had maar één doel: De goddelijke opdracht aan koning David uit te voeren: HEERS EN ONDERWERP ALLE VOLKEREN DER AARDE.

  Benjamin (Bibi) Netanyahu, alle Europese koningen, alle UK-premiers, alle USA-presidentenstammen allemaal af van koning David, koning van het Verenigd Koninkrijk Israël van 1010 v.Chr. tot c. 970 v.Chr. Alles 2.000 jaar lang keurig onder regie van Het Vaticaan.

  De herbouw van de tempel van koning David op de berg Zion nabij Jeruzalem is een van de opdrachten. De tempel moet gebouwd worden op het graf van koning David, ofwel bovenop de klaagmuur.

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0A92fxMHqxbBzH4WVb8cDSZLGbw5tJDezrB2U1Zgdzn5r56MGSryZbjMYS9XXhAeAl&id=61559995738349

 3. Allemaal afleiding en angstmakerij.

  Focus op de digitale ID en de CBDC…. houdt dit ten koste van alles tegen. Investeer in zilveren munten dat is hetgeld wat op de zwarte markt geaccepteerd zal gaan worden…… niet de Bitcoin.

  De Bitcoin is door de Centrale Banken geïntroduceerd als afleider van Goud en Zilver.

  • Juist dus nog maar een keer BELANGRIJKE WAARSCHUWING!!!!! VERKOOP UW SOFTWARE!!! Begrijp me niet verkeerd, maar een systeem dat iedereen rijk maakt met 64 unieke digitale stukjes software is vrijwel onmogelijk, de waarde ervan komt van nieuwe toetreders, niet van het stukje software zelf omdat het zo waardeloos is…. Het is en blijft een Ponzi digitale KETTINBRIEF!! Gewoon fiches in het casino, gemaakt in 1996 door de NSA en nu volledig gecontroleerd door de FBI!!! Goud daarentegen is fysiek en je kunt het vasthouden, omsmelten tot Rolexen of prachtige kettingen, het blijft bestaan, onder water of zelfs als het smelt! De waarde zit in kleine korrels diep in de grond en de lange geschiedenis!! Bitcoins zullen uiteindelijk sterven, jij zal erin blijven steken en het casino zal haar omwissel loket sluiten!!! ! Bitcoins bestaat niet…

 4. “Waarom heeft het Vaticaan juist dit moment gekozen om richtlijnen over UFO’s, buitenaardse wezens en “verschijningen te onthullen”?

  Het Vaticaan aanbidt nu de satan, met de zgn. openbaring van UFO’s heeft natuurlijk het doel om de mensheid bang te maken zodat de Nieuwe Wereld Orden minder moeite zal ondervinden om geïmplementeerd te worden, Amerika, China en Rusland werken op het gebied van UFO’s samen, buitenaardsen zijn al veel langer ‘op’ aarde in Amerika bevinden ze zich in de Deep Underground Military Bases en het meest verontrustende is dat reeds voor Rosswell alles bijzonder streng gecensureerd werd met alles wat UFO’s betreft/betrof, o ja eerst wilde de huidige satanistische Paus 1 wereld geloof chrislam verbreiden, veel succes duivel aanbidder, o ja de wereld is nu blijkbaar officieel kapotstuk.

 5. Off topic maar het verdient toch aandacht

  Werkdruk artsen neemt toe door ‘desinformatie’, beweert de NOS: zo reageren artsen

  Huisartsen beweren veel tijd kwijt te zijn aan het tegengaan van ‘desinformatie’ die patiënten op het internet vinden.

  Uit een enquête van de NOS en artsenfederatie KNMG blijkt dat de helft van de 670 ondervraagde artsen er elke week last van heeft. Bij 14 procent is dat dagelijks.

  De NOS zegt er niet bij dat slechts een minderheid van de artsen vindt dat de werkdruk toeneemt door online ‘desinformatie’, merkt jurist Stan Baggen op.

  Volgens artsen hebben patiënten het vaakst ‘verkeerde’ ideeën over vaccinaties, allergieën, vitamines en anticonceptie.

  KNMG denkt dat het actief tegengaan van ‘desinformatie’ kan helpen. Merk op dat René Héman voorzitter is van de KNMG. Hij riep artsen in maart 2020 op om geen kritiek te hebben op het ministerie van VWS, de GGD’en en het RIVM ‘tot de crisis voorbij is’.

  Nergens last van
  “Tja, en dan nu klagen dat artsen ‘zoveel tijd kwijt zijn aan desinformatie’,” reageert huisarts Els van Veen. “Eerlijk gezegd heb ik op mijn spreekuur nergens last van. Maar ik noem zaken ook niet snel desinformatie, ik verdiep me liever door artikelen te lezen en goed te luisteren naar de patiënt.”

  “Misschien moeten medici zich gewoon eens gaan verdiepen in de materie, […] want dokters die zich niet verdiepen en het debat niet durven aangaan omdat ze anders reprimandes krijgen van de inspectie zijn nou niet bepaald degenen die onderscheid kunnen maken tussen juiste informatie en desinformatie,” aldus Van Veen.

  Huisarts Frank Peeters vraagt: “Hebben mijn volgzame collega’s dit niet enkel aan zichzelf te danken door de desinformatie over corona en de ‘vaccins’ in de media nooit tegen te spreken?”

  Samenwerkten met de overheid
  Volgens arts Jona Walk is het echte probleem de toenemende kloof tussen artsen en de patiëntenpopulatie.

  Ze wijst erop dat artsen van 2020 tot 2022 samenwerkten met de overheid om de stemmen van hun patiënten van het internet te laten verwijderen.

  “De groeiende kloof tussen artsen en een deel van de patiënten waar zij zorg voor dragen is een groot probleem. Maar zogeheten ‘desinformatie’ is een symptoom van die kloof, niet de oorzaak. En in dit geval zal agressieve symptoombestrijding de onderliggende ziekte waarschijnlijk verergeren,” schrijft ze op LinkedIn.

  Ik denk dat we ons beter kunnen inzetten voor meer tijd voor goede voorlichting in de spreekkamer en oprechtere communicatie vanuit instanties, aldus Walk.

  Waarop arts Paul van Hoek zegt: “Jona, we weten allemaal wat hier aan de hand is. We zijn keihard voorgelogen ten aanzien van het gevaar van COVID-19 en de benefit/risk van de injecties. De meeste artsen deden hier bewust of onbewust aan mee. Het vertrouwen van veel mensen is onherstelbaar beschadigd en terecht.

  Dedain
  Om een voorbeeld te geven: volgens huisarts Alida uit Amsterdam is er sprake van ‘desinformatie’ als je zegt dat je een ontstoken knie hebt door de Covid-vaccinatie.

  “Dit is precies het dedain waardoor mijns inziens het vertrouwen in medici is gedaald. Niet alleen volgden huisartsen de afgelopen jaren klakkeloos allerlei maatregelen waar geen wetenschappelijke basis voor was, ook hielden ze zich stil toen artsen verketterd werden en de ergsten deden meldingen bij de inspectie om hun collega’s te verlinken,” schrijft Van Veen.

  Op 21 november 2020 zei huisarts Alida: “Als het vaccin er is, ga ik ervoor. De kans op ernstige schade of dood door deze prikken, acht ik kleiner dan COVID-19 zelf en de daarbij komende inperkingen.”

  https://x.com/veen_els/status/1792556674617630851

  • Als huisartsen zo dom zijn dat ze het desinformatie noemen,zijn het mijne inziens geen artsen en moeten ze hun werk onmiddellijk staken. Dat betkend voor mij dat ze medicijnen hebben gestudeert maar geen artsdiploma hebben.😉

   • Greet mei 21, 2024 Bij 11:01

    Hi Greet degene van hen die het pas begrepen hebben en de andere artsen, specialisten en gezondheidswerkers die deze scam zonder na te denken ten uitvoer brachten beginnen hem nu te knijpen, misschien buiten Mammon toch een bijna uitgedoofd vonkje van spijt hebben, laat ze maar zweten hun verdomde straf laat zich niet wachten.

 6. Om de ALU hoedjes hier op de site te prikkelen denk ik, want buitenaarde wezens bestaan, maar zullen door de afstand waarin materie kan reizen nooit maar dan ook nooit onze planeet aandoen!!! Vergeet het maar!

  • Verdiep je wat meer in quantummechanics en dan weet je dat er veeeeel meer is dan alleen materie en materiële werelden en bestaansvormen..jouw visie is zeer beperkt. Sorry daarvoor.

   • Levende materie bestaat uit koolstof, met een cyclus dus altijd begin en een einde, de afstand is uiteindelijk te ver om dit te overleven! 1000% we kunnen elkaar niet ontmoeten in een levende vorm!

     • Het gaat echt niet gebeuren….Nooit!!! er zullen vast andere planten in een ander zonnestelsel gelijkwaardig zijn, maar door de afstand zullen we onmogelijk met elkaar kunnen voetballen…(sorry)

  • @Djennis
   bijzonder dat je wilt prikkelen dat heb ik al meerder malen van je gezien. Zo heeft een ieder zijn eigen pad te gaan met zijn eigen-wijsheid.

 7. Het is een hobby/missie van mij om zoveel mogelijk boeken te lezen die in de “verboden” bibliotheek van het Vaticaan staan.. een gepensioneerde vertaler van hele oude geschriften, 60 jaar gewerkt voor t Vaticaan, heeft hele voordrachten over de oudste uitgaven van het oude testament waar nul keer de naam God in voorkomt. Nul keer! Wel de titel Heerser, waar in de loop der tijd Heer van gemaakt is en later de titel God bij gefrommeld is. Breek me de bek niet open over het manipuleren van het nieuwe testament maar ze hebben er alles aan gedaan om het Goddelijke buiten onszelf te zoeken in plaats van in ons hoog vibrerende Hart! Keer naar binnen, mensen, daar vinden we de antwoorden en vrede en kalmte..het hart is niet voor niets het gebied waar de frequentie het hoogst is en het bewustzijn het sterkst..
  De aliens zijn uiteraard de nepgoden en veel mensen gaan er helaas weer intrappen..
  Yaweh, Jehova en Allah zijn uiteraard niet degene die velen denken dat ze zijn. Multidimensionale dictators is een betere titel! Dus nogmaals, keer naar binnen!

  • Ik denk ook dat al die geloven vanuit de duivel komen.
   Dat God niet bestaat, dat Jezus nep is.
   Aan de Engelen twijfel ik.

   • Agnes, als god had bestaan hadden we geen sprookjesboek (bijbel) nodig om uit te citeren maar zat de kennis net als ademhalen al in onze genetische primaire stelsel (hersenen)

   • We gaan een mooie tijd tegemoet. Nu nog even stressen. Om met de woorden van eckhart Tolle te eindigen…het oude maakt een beetje veel lawaai bij t doodgaan.

 8. Clif high had dit twee weken geleden voorspeld, zijn ai gaf dat aan door informatie van het internet te schrapen. Hij gaf aan dat de reden is dat ze gedwongen worden dit te doen door de khazaren zionisten. Fake news. Om mensen op het verkeerde spoor te zetten. Als zijn computer dit een grote week voor het uitkomt oppikt dan geloof ik ook dat het gaat om desinformatie mensen te desillusioneren.

 9. Ik denk dat de Zionisten zelf als de dood zijn dat er misschien aliens bestaan die het kwaad op aarde komen uitroeien. Als je zo slecht bent als de zionisten heb je nooit rust, je moet altijd over je schouders blijven kijken. Ze willen de mensen nu alvast vertellen hoe ze met buitenaardsen om moeten gaan want ze zijn doodsbang dat ze verraden worden. Ik heb geen idee of er aliens bestaan, maar het idee dat ze goed zijn en de mensen komen helpen om de zionisten uit te roeien vind ik wel een leuke gedachten.

 10. De Bijbel is eigenlijk een boek dat over ufo contacten gaat. Aliens zijn helemaal geen groene wezens of grote hoofden met zwarte ogen. Maar ze zien er het net hetzelfde uit als ons!. En als je de juiste vertalingen uit het oude Mesopotamië hebt dan weet je dat we zelfs een periode hebben samen geleefd met aliens aka dingir of anunnaki en deze wezens worden er ook afgebeeld ze zijn drie meter groot een lange baard en grote ogen en van vlees en bloed en naar alle waarschijnlijkheid leven ze hier nu nog altijd en bezoeken ze ons zeer regelmatig. De mens is niet het allerhoogste dat hier leefd naar alle waarschijnlijkheid hebben ze ons zelfs gecreëerd!!

   • Vince mei 21, 2024 Bij 13:11

    Annunaki, verdiep je bijv. eens over bloedgroep O rhesus factor negatief, 8 procent van de Nederlanders en wereldwijd zo’n 15 procent van de mensen die deze zeldzame bloedgroep hebben, artsen, specialisten hebben er geen steekhoudend antwoord hierop kunnen vinden, 33% van hen zijn minder bevattelijk voor infecties.

     • 🎯 Vince
      Bijna iedereen hier is het er over eens dat satanisme aan de top van de voedselketen staat.. hoe kan het dan dat nog steeds vele van jullie niet de daadwerkelijke macht zien en herkennen waar de bijbel over spreekt? Nog steeds is alles maar een sprookje en mythische fabels in de ogen van velen, terwijl het voor jullie ogen afspeelt! Ik weet, er is véél te veel bullshit informatie te vinden, met een vleugje waarheid of plausibiliteit (is dat een woord? Je snapt wat ik bedoel neem ik aan) erin te vinden, maar dat is uiteindelijk allemaal misleiding! Nog steeds hoor ik mensen zeggen dat de bijbel verdraaid is, geschreven door mensen met als doel misleiding en controle.. ik kan je garanderen dat de bijbel het enige boek is wat 100% is geïnspireerd door God zelf, het is het enige boek wat al sinds zijn bestaan vertelt en uitlegd wat er gaande is en wat er nog komt! Al deze waardevolle en minder waardevolle informatie op websites als deze, hebben alleen zin en geven alleen kennis als je weet waaraan deze informatie te toetsen.. de bijbel. Wat nog véél belangrijker is, is dat de meeste, ondanks een scherpe blik en een “wakkere” toestand, nog steeds slapen voor het feit dat dit een 100% geestelijke strijd is, zoals omschreven in de bijbel. Een strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden en machten in de geestelijke wereld (de hemelse gewesten). Jullie zien de satan, veroordelen wat hij doet, maar hebben ondertussen niet in de gaten dat alleen het geloven in Jezus, de uit de dood opgewekte Zoon van God, je zal kunnen behouden van wat er gaat plaatsvinden! Ik zeg het gewoon zoals het is! Ik veroordeel niemand, begrijp me goed, ik waarschuw. Word echt wakker en besef dat er maar 1 weg is naar God de Vader; dat is via Jezus, en dat houd tegelijk ook in dat er maar 1 manier is om de hel te ontkomen, het oordeel dat Jezus komt brengen te ontkomen! Alles wat de duivel nu doet staat omschreven, buitenaardse wezens.. ik heb het al eerder gezegd, dat is een mooi verhaal voor het volk! Dit gaat om demonische entiteiten, nephilim, wat betekent “gevallene”. In Genesis lees je over de gevallen zonen die de schoonheid van de vrouwelijke mens zagen, en ze verkrachten en kinderen bij verwekten.. het gevolg was de ark van Noach en Gods toorn die de aarde schoonveegde van deze gruwel! Zo staat ook voorspeld dat de tijd die nu voor ons ligt, zal lijken op de dagen van Noach.. immoraliteit, geweld, afgoderij, openlijke godslastering en de kers op de taart; de terugkomst van de antichrist! Dit gaat gepaard met alle demonische rituelen en verschijningen die je maar kunt bedenken, maar het zal bovenal subtiel zijn, de satan is immers de vader van de leugen en hij kent de bijbel beter dan welke christen dan ook, dat geld ook voor zijn demonen en gevallen engelen! In Jeremia staat: “Mijn volk gaat ten onder door gebrek aan kennis”.. God’s volk mist essentiële kennis, kennis over de geestelijke wereld en hoe wij daarin een rol mogen betekenen! Voor de gelover: onderzoek het zelf, vraag God om wijsheid, Hij zal het je geven. Voor de niet gelover: onderzoek het ook, je zal meer vinden dan wat je zocht, dat garandeer ik je!!! Zijn naam is Jezus, de naam boven alle namen, de enige die waardig is bevonden om de wereld te oordelen aan het einde, de naam die iedereen gehoord heeft maar zo weinigen echt kennen.. legioen (een demonische entiteit) smeekte Jezus hem niet in de afgrond te gooien (hij kent zijn einde!)! De duivel zelf vraagt toestemming aan de Vader om wat dan ook te doen hier op aarde!! Vrees God, niet de duivel.. en daarmee bedoel ik dat je beseft wie er daadwerkelijk de controle heeft hier op aarde, besef wie Jezus werkelijk is en keer terug naar Hem die jou liefheeft! Hij roept je en je weet het, geef je over en laat je bevrijden van alle angst die je klem heeft gezet. Ik zegen eenieder die dit leest in de heerlijke naam van Jezus, dat je mag vinden wat je al je hele leven zoekt en dat je de Waarheid mag kennen die je vrijmaakt, dat de Heilige Geest je zal overtuigen van Jezus en dat je tot zegen mag zijn voor iedereen in je omgeving. Laat er een mega revival onstaan en laten we meedoen aan deze geestelijke strijd, om zoveel mogelijk mensen te bereiken met het evangelie, Jezus gekruisigd en bestraft voor onze zonden (zonde betekent je doel missen), wat betekent: erkennen van Jezus als de opgewekte Zoon van God, de vergeving van je zonde, het aanvaarden van vergeving, het ontvangen van de Heilige Geest (die sinds 40 dagen na de hemelvaart van Jezus, op aarde is!) en het bevrijd worden van demonische troep in jezelf en je leven. De Heilige Geest is de Geest van de Waarheid, en Hij zal je leiden tot de volle Waarheid; Hij zal Jezus verkondigen en je helpen met al wat je Hem vraagt. Geloof je dit allemaal niet? Dat mag, je hebt een vrije wil. Toch wil ik aandringen bij je om God uit te dagen zichzelf aan je te openbaren, je hebt immers letterlijk alles te verliezen!!
      Wees gezegend allemaal en ik hoop dat iemand hier wat aan heeft, al is het er maar 1!

    • Mensen met een rhesus negatief bloed passen niet in het narratief van de medische wetenschap. Dit fenomeen komt enkel bij de eerst geborene voor en dat kan alle bloedgroepen zijn. Mijn oudere broer is namelijk ook nul rhesus negatief.

 11. Als kind al heb ik er ooit eens vermoedelijk een soort zwerm wezens gezien, toen ik er achteraan wilde…Werd ik Wakker 😂🤣🤗

 12. Misschien is dit de reden van de enorme chemtrail operatie? Ze maken met chemtrails steeds een egaal witte lucht… het lijkt wel een filmdoek. En op zo’n filmdoek kunnen ze project BleuBeam projecteren, de fake alien invasie. Ze laten ons nu al jarenlang ‘wennen’ aan de totaal gesproeide weersomstandigheden en geen mens kijkt ernaar of neemt waar dat we non-stop worden besproeid. Als ze nu een alien invasie projecteren op het witte filmdoek in de lucht, dan heeft niemand door dat de lucht een filmdoek is.

  • Dat is precies wat ze getest hebben met de Aurora Borealis op veel plaatsen een week geleden. Er werd gezegd dat het met de solarflairs te maken had, maar later bleek dat ze met Haarp en chemtrails getest hebben. Dus het echte werk komt vast snel.

 13. Het zou net zo mooi zijn als het zionisme taboe dat binnen een half jaar bespreekbaar werd gemaakt op Frontnieuws, degene/simplisten die deze materie naar het land der fabelen verwijzen, nou het NON-journaal van het NOS en NPO verwachten dat u trouw iedere dag zal kijken/luisteren om 20:00 uur, OMG.

 14. Eerste instantie moeten we dat “buitenaardse” lezen als “binnenaardse”. Want zij leven al eeuwen onder ons. Daar het wereld script voorschrijft, dat we eerdaags vliegende objecten zullen gaan zien aan de hemel. Dan is het wel handig om nu al het narratief van de verborgen geheimen van het Vaticaan te openbare dat we met buitenaardse te doen hebben. Zodat de angstfactor voor de bevolking opgevoerd kunnen worden. Deze bleu-beam projecties wat een pure hoax is, net als het virus van 2020. Maar er zal geprobeerd worden om de bevolking zo gek en angstig te maken. Dat zij ermee instemmen voor een wereldregering, om de fictieve indringers te verslaan doordat alle regeringen wereldwijd ervoor moeten samenwerken.

  Alles op wereldniveau wordt als een filmscript geregistreerd tot in detail, niets is wat het lijkt. De mens wordt zijn gehele leven misleid, om zich te onderwerpen aan een stel charlatans. De zogenaamde massa zijn niet veel meer dan figuranten in deze simulatie. We weten inmiddels dat alle geprikten zich hebben laten misleiden, diegene die blijven volharden zijn al zover afgestomd in hun (zelf)nadenken, dat ze een figurant zijn geworden in deze simulatie. Niemand kun jij redden, ieder heeft zijn eigen tempo van het licht zien.

 15. Ik zat onder het afdak van de kerk, buiten. Ik zat nog even door te mijmeren over Johannes de Doper waar ik hier per toeval pas van vertelde. Het begon te regenen en te onweren en een ouder echtpaar waar ik weleens een kort praatje mee heb gehad kwam naast me zitten waar er nog geen fietsen tegen de banken stonden.

  Ze hadden de zwerver ‘waar je weleens mee zit te praten’, gezien in de bosjes, ‘we kennen je nu een beetje’, hij zat gehurkt, dus hij zat te poepen zei de bejaarde man: ‘Dat is toch niet goed.’

  Ik kwam de zwerver, Ben, ergens anders ook weleens tegen en nam hem dan even mee naar de openbare vergaderruimte waar we nu zaten, soms is het wat veel. Maar als ik hem daar dan naartoe escorteer word ik er al mee geassocieerd op het niveau van de middenstand. Ik vertelde over de NSB hier, ik neem niemand wat kwalijk behalve waar dezelfde sfeer in de marge van de kleine zielen die veel erger is, in de kern nog bestaat. Het vuurwerk van de grote veldslagen fascineert iedereen nog, maar zo zien de verveelde poependen ook de wederkomst van Christus.

  Ik zei dus Ben.

  ‘Ik weet niet hoe hij heet’, zei hij stoer. Ik zei maar een ding klopt niet, dat je me kent, en het interesseert me ook niet of hij kan poepen. De poep en de glazige verschaalde pis blijft voorgoed in je aura, en je krijgt het er nooit meer uit, dit is hier het niveau van fatsoen, zelfs christelijk. Vervolgens zeggen ze meneer (m’n eer), maar je krijgt geen eer. Dit is les 1, die ik publiceerde voor de kansen voorbij zijn.

  Een eindje verder stond een stel tieners. Ze spraken vandaag Amerikaans, eentje had een nieuwe tatoeëring die hij liet zien aan zijn makkers. Een ander stuurde me zijn haat omdat ik geen vuurtje meer geef. De bejaarde man ging nog even, dansend populair, bij hen langs, toen hij vertrok.

  Iedereen had het kunnen weten. Eerder werden de openbare toiletten afgegrendeld met een code.

  Nog een opmerking over Christus. De mensen, christenen van allerlei pluimage struikelen over 1 ding: hoe hij eruitziet. Antichristenen van The Guardian schilderen hem af als een soort domme neger met een ongedefinieerde kop, hier draait alle racisme om. Bij de rest draait het erom of hij poept, dat is de school van het Hollandse realisme. Hier draait uiteindelijk de maatstaf van het geloof om, voor je voorgoed wordt doorgetrokken.

 16. Volgens Share is de missie van de Ruimtebroeders onderdeel van een niet eerder voorgevallen gebeurtenis die nu plaatsvindt. Tweeduizend jaar geleden kwam Jezus, om het Vissen-tijdperk in te luiden en om zijn lering over de Liefde van God te brengen. De wijzen uit het Oosten volgden een ‘ster’ terwijl deze zich langs de hemelen bewoog en tot stilstand kwam boven Bethlehem alwaar de ster neerscheen op de geboorteplek van Jezus. ‘Dat was echter geen ster, maar een ruimteschip ter grootte van tweeëneenhalf voetbalvelden.’ (Het is oké als het met voetbal te maken heeft.)
  De Ruimtebroeders hadden nu vier ufo’s gecreëerd, elk ter grootte van vijf voetbalvelden – een in het noorden, een in het zuiden, in het oosten en een in het westen rondom de planeet – zodat deze ‘ster’ door iedereen gezien kan worden. Ze stralen en twinkelen als sterren, maar ze gedragen zich verder niet als sterren. Ze bewegen, veranderen snel van kleur en ze staan er om bekend op menselijke gedachten te reageren.
  De ‘sterren’ zullen daar blijven, zichtbaar tijdens heldere nachten en dagen, totdat de Wereldleraar naar voren treedt en de mensheid toespreekt op de Dag van Zijn Verklaring.

 17. Het Vaticaan is in de loop der tijden veranderd van een Christelijk machtscentrum tot een Satanisch bolwerk. Die Paus kan mij gestolen worden met zijn voorliefde voor het WEF alsmede voor de Islam. Het Vaticaan beschermde ook geestelijken die zich vergrepen aan kinderen. Om nog maar niet te spreken over de samenwerking met de Nazi’s in de tweede wereldoorlog. Wilt u nog meer weten ? Het Vaticaan eist dat wij (het westen) ons laten overspoelen door Afrikanen. Ook op het gebied van de Corona vaccinaties rijdt het Vaticaan een scheve schaats. Dat Pausdom dient afgeschaft te worden. Dat ze die hypocriete Paus maar gaan afschieten. De wereld zou er weer een stukje beter van worden.

  https://www.nd.nl/geloof/katholiek/1009573/vaticaan-vindt-coronavaccins-verantwoord-maar-vraagt-om-beschik

 18. In het interview van Naomi Wolf met Cliff High zei hij dat rond 15 juni ‘iets’ te gebeuren staat. Voor de rest is naar mijn overtuiging het Vaticaan de leider van het grootste misdaadkartel ooit in de geschiedenis. Blind hebben teveel mensen die pedo club gevolgd en teveel doen dat nog!

 19. Grote transformatie.

  Deze innerlijke wijsheid is als een kompas dat ons de weg in het leven kan wijzen. Als je luistert naar de wijsheid van je hart, volg je het pad van het hart dat leidt naar vreugde, geluk en zelfontplooiing.
  De overtuiging dat we in wezen onze gedachten zijn, dat stemmetje in je hoofd, maakt het moeilijk om echt naar ons hart te luisteren. Het besef dat je in wezen bewustzijn bent, is het openen van het hart. Een open hart is puur en onschuldig. Leven vanuit je hart en intuïtie gaan hand in hand.

  Er is een grote transformatie bezig zich te voltrekken, die een correctie brengt voor de doorgeschoten yang-krachten en de yin-krachten bevrijdt. Daarmee wordt een nieuw evenwicht gecreëerd in ons en in de wereld.

  Er is een grote correctie bezig in het hele multidimensionale energielichaam. Het gaat om het weer rechtzetten van zaken die uit evenwicht zijn geraakt voor het neerzetten en leven van je Wezensessentie en het herzien van keuzes die we op hogere dimensies hebben gemaakt vanuit ons bewustzijn van dat moment. Hele kleine afwijkingen vanuit een milde voorkeur of (toch stiekem) eigenbelang in de hogere dimensies, worden mega grote problemen in de lagere dimensies in de dualiteit van de Matrix. En dat wordt nu door het enorme mededogen dat je voor jezelf en je eigen proces en transformaties hebt ontwikkeld, op een zuivere manier teruggegeven aan de hogere dimensies.

  Kwaliteiten van de binnenwereld
  Maar het yin-principe dat verbonden is met de binnenwereld, dat noemen we ook wel het meer vrouwelijke in ons, krijgt in deze wereld niet vanzelf zichtbaarheid en een podium. Die kracht richt zich meer naar binnen, is met gevoel en beleving bezig en vindt daar voldoening, ont-wikkeling, transformatie en innerlijke voeding. Die voeding komt dan van binnenuit, maar wordt maar mondjesmaat zichtbaar en krijgt zeker geen groot podium in onze wereld. Het yin-principe, waarmee je naar binnen gaat, zoekt de verbinding met de Goddelijke Wezensessentie en de eigen unieke kwaliteit, waar je optimaal functioneert, omdat het gewoon je 1ste natuur is. Deze essentie heeft echt een magische invloed, maar die krijgt maar zelden ‘zendtijd’ in onze wereld. Deze bijzondere ‘Goddelijke Wezensessentie’ wordt dus maar zelden opgemerkt in onze maatschappij. Maar deze informatie is zeer waardevol en brengt door zijn resonantie iets in beweging bij de toehoorder. Het is informatie die je diep raakt en beweegt. Zelfs bij de oosterse spirituele stromingen en ook bij religies, krijgt alleen de enkeling die in het zicht gebracht wordt door andere mensen die wel kunnen ‘zenden’, een groot podium.

  Het innerlijke licht en yin-kwaliteiten zijn al een paar maanden krachtig aan het ontwikkelen in ons, maar nu krijgen de yin-kwaliteiten ook echt een podium. Het is een spelende kracht in ons die het licht toont. Het ‘gewonde’ van het mannelijke yang-gedrag is op zijn piek, om echt onder ogen gezien en gevoeld te worden. Je kan er niet meer omheen in jezelf, maar ook in de wereld zien we dit terug. Tegelijkertijd is er een krachtige activatie van de yin-kwaliteiten, die nu kunnen genezen en de spotlight op zich gericht krijgen. Dit betekent dat extra krachtig de mogelijkheid geboden wordt om jezelf zichtbaar te maken vanuit je yin-kwaliteit en jouw unieke Wezensessentie, die verbonden is met het AL-Bewustzijn en het ‘Goddelijke’.

  Alles werkt mee aan deze omkering.

  Chosen Ones you’re so different from Others.
  Learn why embracing solitude can transform it into a powerful tool for growth and self-discovery.
  https://youtu.be/2vzFOPTBdvI?si=oarzuHVmM0MolFwP

 20. Chosen ones..? Chosen door wie? Yin of yang? Mooie principes hoor, maar wie of wat uit deze leefwijze bepaald wie de “chosen ones” zijn? Deze term komt uit de bijbel en slaat enkel en alleen maar op de uitverkorenen die God heeft bepaald, niet op elke andere religie of leefwijze! Als dat wel zo zou zijn, dan zou Jezus voor niks gekruisigd zijn en zou het volledige christelijke geloof zonder kracht zijn! Ik zie vele youtube kanalen met mensen die zichzelf verkondigen als “chosen ones” en de valse leer die er verkondigd word is schrikbarend! Chosen ones..alsof je zelf kunt bepalen of jij dat bent, wat een misleiding!! Welke buda of shiva of appolo of welke wanna be god dan ook, kan voor de enige werkelijke God bepalen wie the chosen ones zijn? In al die zogenaamde zelfverlichting, die bedoeld zou zijn om je ego te vernietigen, is het juist trots wat zegeviert! Zelf is de grootste leugen op aarde! Zelf doen is juist ego! Begrijp me goed, ik veroordeel niemand voor het geloven of volgen van welke leer dan ook los van de bijbel.. ik wil je alleen duidelijk maken dat géén mens in staat is zichzelf te verlichten of te ontdoen van het ego! Het ego buigt voor niemand, dat alleen al is het bewijs dat ieder mens een Redder nodig heeft om zich te kunnen ontdoen van het ego.. zolang je zegt dat je zelf je ego aan het uitschakelen bent, redeneer je vanuit je ego.. ik zeg wat ik denk en wat ik geloof, en wat de bijbel me leert. Ook ik wil mijn ego uitschakelen en ook ik als kind van God loop tegen gigantische weerstand! Alleen wanneer ik me overgeef aan Jezus voel ik me vrij! Alleen dan heb ik oprecht oog voor een ander en houd mijn ego z’n mond! Er is maar 1 weg tot behoud en eeuwig leven.. overgave aan Jezus en erkennen dat je het zelf niet kan, dat is namelijk de enige manier om tegen je ego in te gaan.. overgave aan Jezus, al het andere is misleiding!
  Voel je nu de noodzaak om even los te gaan tegen me? Je had je ego toch zelf al bevrijd?…

 21. Ufo’s en buiten aardswezens zijn realiteiten. Ik ben 25 jaar geleden meegenomen. Er is een zichtbare en onzichtbare wereld. Voordat ik meeging ervoer ik in de nachtelijk uren een hevige trilling die te maken had met een uittreding. Ik ben van plan om een boek over mijn bevindingen op dit onderwerp te schrijven.

  • Wow Magdalena, heftig! En je zegt het goed, een zichtbare en een onzichtbare wereld, en die uittreding bevestigd wat ik uitleg, namelijk dat je word meegenomen naar de geestelijke (onzichtbare) wereld. Laat je niet foppen door hoe het plaatje in de wereld word verkondigd als aliens, zie het voor wat het werkelijk was.. demonisch. Hoe beleefde je die entiteiten? Het zal me niks verbazen als dat met een alles verlammende angst was en een bepaalde duisternis.. wil je er wat over vertellen? Ik neem je sowieso serieus, ik noem de beestjes alleen bij een andere naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in