Zo, kinderen boven de 16 hebben geen ouderlijke toestemming nodig voor de experimentele covid-19-prik. De Britse regering wil het geven aan kinderen boven de 12 jaar. En ze zijn het nu aan het testen op kleuters en lagere school kinderen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Luister goed naar wat ik je te vertellen heb.

Als je een mens bent en geen zombie, zal dit je met woede vervullen. Als de soldaten van de 77e Brigade goed luisteren, zullen zelfs hun wel twee keer nadenken voor ze op de knop “duim omlaag” drukken.

Op 15 juli 2021 zeiden de adviseurs van de Britse regering het UK Government’s advisors the Joint Committee on Vaccination and Immunisation: totdat er meer gegevens beschikbaar zijn, adviseert het JCVI momenteel niet om kinderen en jongeren onder de 18 jaar routinematig universeel te vaccineren. Ze voegden eraan toe dat de voordelen voor de gezondheid in deze populatie klein zijn en niet opwegen tegen de mogelijke risico’s.

Prachtig, dacht ik. Stuur een raket de lucht in.

En toen, een paar weken later, op 4 augustus, veranderde de commissie van gedachten nadat de Chief Medical Officers van het Verenigd Koninkrijk het JCVI hadden verzocht zijn advies over het prikken van kinderen versneld te herzien.

Ze veranderden van mening.

Ze gaven toe dat de ziekte van covid-19 bij kinderen meestal mild of asymptomatisch is. Maar zij veranderden van mening en zeiden dat alle 16- en 17-jarigen moeten worden geprikt. En dat veel kinderen van 12 jaar en ouder worden geprikt.

Een vreemde zaak was dat ze zeiden dat “de laatste weken meldingen zijn binnengekomen over myocarditis.”

Recente weken.

Kijk naar mijn video van 8 december 2020 getiteld Covid 19 vaccine – possible vaccine side effects en u zult zien dat ik myocarditis heb genoemd.

Hoe komt het dan dat ik een half jaar voor de adviescommissie van de regering op de hoogte was van dit risico? Ik wil niet opscheppen, maar ik ben al sinds begin 2020 een half jaar vooruit.

Ik kan geen nieuw bewijs vinden dat hen van gedachten zou hebben doen veranderen.

Maar de gedachten zijn veranderd.

Het subcomité van het JCVI veranderde van ledensamenstelling en een vooraanstaand criticus van covid-prikken voor kinderen vertrok toevallig. Drie andere leden veranderden ook. Goh. De commissieleden zeiden echter dat zij geen politieke druk hadden gevoeld om hun mening over het geven van de prik aan tieners te wijzigen. Hoe geruststellend.

Gewoon uit ijdele nieuwsgierigheid vraag ik me af of er leden van het comité zijn die banden hebben met farmaceutische bedrijven of ooit geld van farmaceutische bedrijven hebben aangenomen. Of zijn er leden die geen banden hebben met farmaceutische bedrijven. Ik vraag het me gewoon af. Ik zal dat misschien een andere keer in detail bekijken.

  Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi's die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensen

Politici, adviseurs en artsen zouden moeten weten dat de experimentele prik kinderen zal doden – vrijwel zeker veel meer doden of verwonden dan er gedood of verwond zouden worden door de griep van dit jaar: covid-19.

En niet één op de miljoen van deze kinderen zal begrijpen dat ze deelnemen aan een grootschalig, onethisch, immoreel en illegaal experiment. Het Joint Committee zegt: “In alle gevallen moet het aanbod van vaccinatie aan kinderen en jongeren vergezeld gaan van passende informatie om kinderen en jongeren in staat te stellen … zich een juist beeld te vormen van de mogelijke nadelen en voordelen van vaccinatie als onderdeel van de geïnformeerde toestemming voorafgaand aan de vaccinatie.”

Dat heet je rug dekken.

De koningin, Dolly Parton en een stel influencers op social media zullen zeggen dat het oké is. De kinderen zullen worden omgekocht. En niet één op de duizend dokters of verpleegsters zal de risico’s in detail uitleggen.

Wat zeg ik nu: Ik wed dat niet een op de duizend artsen of verpleegkundigen enig idee heeft van de risico’s.

En het idee dat 16-jarigen deze ingewikkelde vaccins zullen begrijpen zou lachwekkend zijn als het niet obsceen was. De meeste kinderen denken dat de prik voorkomt dat ze een infectie krijgen. En dat ze het niet aan oma doorgeven.

Niet dat dit veel uitmaakt want de regering heeft oma vorig jaar vermoord.

En dit alles is illegaal.

In februari, zes maanden geleden, wees ik er in een video met de titel “Doctors and Nurses Giving the Covid-19 Vaccine Will Be Tried as War Criminals” op dat de Code van Neurenberg over medische experimenten, die in 1947 werd geschreven, stelt dat uitdrukkelijke vrijwillige toestemming van patiënten vereist is voor experimenten op mensen.

Dat betekent natuurlijk dat patiënten moet worden verteld dat zij deelnemen aan een proef. En ze moeten worden gewaarschuwd voor de tientallen mogelijke bijwerkingen – die al voor Kerstmis bekend waren. Ik heb een video gemaakt met een overzicht van de FDA’s concept werklijst van bijwerkingen in december 2020. Degenen die worden geprikt moeten worden gewaarschuwd dat ze kunnen sterven. En ze moeten worden gewaarschuwd dat het vaccin dat ze krijgen niet noodzakelijkerwijs zal voorkomen dat ze covid krijgen of het doorgeven als ze het krijgen.

  Phreakazoid Pfizer topman gaat BERSERK wanneer hij wordt geconfronteerd door Project Veritas over ZIJN EIGEN beweringen over onderzoek naar virusmutatie en winstbejag bij vaccins

Dat is geïnformeerde toestemming.

En zoals ik al zei, ik betwijfel of één op de miljoen volwassenen goed is voorgelicht.

Hoeveel 16-jarigen zullen begrijpen wat een mRNA-vaccin doet? Hoeveel zullen de principes van pathogene priming begrijpen?

Nogmaals, zoals ik al in februari heb gezegd, elke arts of verpleegster die een van deze experimentele injecties geeft zonder zich ervan te vergewissen dat het slachtoffer alle nodige informatie heeft gekregen en deze ook begrijpt, overtreedt de internationale wetgeving en zal in de gevangenis belanden.

Feit is dat het hele vaccinatieprogramma is gebaseerd op leugens en bedrog. Regeringen en media zouden niet hoeven te liegen, te demoniseren en de waarheid te onderdrukken als er echt een plaag zou zijn en als de experimentele injectie echt zou werken. Mensen zouden vechten om een prik te krijgen.

Natuurlijk, als er echt een plaag zou zijn, zou er geen vaccin zijn. De voorstanders van het vaccin zeggen dat ze een kleinere wereldbevolking willen. Dus als er een dodelijke plaag zou zijn, dan zouden ze geen vaccin willen, toch?

Het accepteren van deze experimentele en onnodige prik is de belangrijkste beslissing die een burger ooit zal nemen. Het zogenaamde vaccin is voor altijd. Het is niet zoals een medicijn dat je kan stoppen en vergeten. De covid-19 prik blijft. Je kunt het er niet uit krijgen. En niemand, ik herhaal niemand, weet wat het effect zal zijn over zes maanden, zes jaar of zestien jaar. Het is een experiment en het eerste deel van het experiment zal pas in 2023 voorbij zijn. Het vaccin heeft al duizenden mensen gedood en nog eens miljoenen verwond. Kijk maar naar de bijgewerkte cijfers op mijn website, waar ik de officiële doods- en letselcijfers citeer die door de Britse en Amerikaanse regeringen zijn gepubliceerd.

Zullen de gevaccineerden vatbaarder zijn voor nieuwe varianten? Zullen ze sterven als ze wintervirussen oplopen? Niemand weet de antwoorden.

De risico’s zijn zo groot dat ik van mening ben dat iedereen die een vaccinatie heeft gehad – vooral jongeren, die bijzonder vatbaar lijken te zijn voor hartschade – alle inspannende lichaamsbeweging en stress moet vermijden.

Voor altijd.

Intussen gaat de promotiecampagne om de prik aan kinderen te verkopen snel. Gratis geld. Gratis kebab. De kans om een beetje van het leven terug te krijgen dat hen werd ontnomen.

De BBC heeft gemeld dat 60.000 levens zijn gered door de covid-prik. Er is geen enkel bewijs om die bewering te bewijzen. Ze kunnen net zo goed beweren dat 60 miljard levens zijn gered.

  Wees bang voor de volgende COVID-trend... Ik hoop dat ik het mis heb

De walgelijke BBC en de rest van de mainstream media worden onfatsoenlijk orgastisch van opwinding als ze iemand vinden die niet is gevaccineerd en die is overleden aan of met covid-19 (ook wel bekend als de nieuwe griep) of, waarschijnlijk, iets anders. Ze negeren het feit dat elk jaar, tijdens het zes maanden durende griepseizoen, wereldwijd tot 650.000 mensen van alle leeftijden sterven aan de griep. Vaak gewone gezonde mensen.

Maar het bedrog en de leugens over de nieuwe griep worden alleen maar groter.

Ongevaccineerde man met griep overreden door bus. Ongevaccineerde vrouw opgegeten door leeuw.

Artsen die bezwaar maken, die wijzen op de gevaren en die uitleggen waarom de risico-batenverhouding aantoont dat de mensen die deze verdomde dingen produceren en promoten opgesloten moeten worden, worden gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht, voorgelogen en krijgen geestelijke gezondheidszorg aangeboden – net alsof we in Rusland in de tijd van Stalin waren. Bezwaren worden zonder debat terzijde geschoven. Er is geen debat. Nooit eerder is bij mijn weten een medicijn zo algemeen geïntroduceerd en gebruikt zonder enige discussie. 18 maanden lang heb ik overheidsadviseurs gevraagd om live op televisie met mij in debat te gaan.

Niets. Stilte.

We betalen hen. Ze negeren ons.

Dit alles bewijst natuurlijk dat de promotie van dit experimentele product een gruwelijke fraude is.

Ondertussen accepteert de meerderheid van de artsen de leugens, promoot de prik en neemt het grote geld aan dat ze betaald krijgen.

Wanneer deze walgelijke vrouwen en mannen gearresteerd worden – en dat zullen ze – hoop ik dat ze geen genade zullen kennen. Ze zijn, man en vrouw, schuldig aan een van de meest afschuwelijke misdaden in de geschiedenis.

Ik laat u achter met dit.

De Britse regering geeft toe dat de gezondheidseffecten op langere termijn van de gemelde myocarditis nog niet goed bekend zijn.

Maar ze zijn wel van plan het spul te geven aan kleuters, basisschoolkinderen en tieners.

Ze hebben de grootouders gedood. Nu willen ze de kinderen vermoorden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Europese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creërenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerde Italianen verbranden hun Covid-19 vaccinpaspoort uit solidariteit met de ongevaccineerden
Volgend artikelWaarom heeft het dappere Israël zich overgegeven aan de inentingsbende?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in