De Situation Update podcast van vandaag (hieronder) onthult een verbijsterende waarheid: Bijna alle instellingen van de moderne Westerse civilisatie houden de mensheid af van vooruitgang, waarheid, vrijheid en geluk. Bijna zonder uitzondering is elke westerse instelling – regering, media, amusement, sport, onderwijs, financiën, techniek, wetenschap, geneeskunde en meer – ingehaald door anti-menselijke, luciferiaanse krachten die beleid pushen dat geworteld is in puur kwaad:

 • Kindergrooming, pedofilie en transgenderisme verminken
 • Satanisme en luciferiaanse indoctrinatie
 • Transhumanisme
 • Anti-mensheid ontvolking
 • Massacensuur en onderdrukking van menselijke kennis en waarheid (Google, Facebook, YouTube, Twitter, enz.)
 • Massavergiftiging van de mensheid door giftig voedsel, giftige medicijnen en giftig nepnieuws
 • Massagehoorzaamheid en autoritaire controle over de handelingen van individuen
 • Massabewaking / totale inbreuk op de privacy en het recht om met rust gelaten te worden
 • De ontmanteling van de voedselbronnen (honger / hongersnood / schaarste) die de menselijke beschaving gevoed houden
 • De ontmanteling van de energiebronnen die de menselijke economieën draaiende houden
 • Gemanipuleerde biowapens, “vaccins” genaamd, die ontworpen zijn om een wereldwijde genocide te verwezenlijken
 • Aanvallen op familiewaarden, blanke mannen, hetero paren, rede, rationaliteit en normaliteit
 • Aanvallen op de biosfeer / geoengineering (zie mijn recente interview met Dane Wigington hier)

Het Witte Huis neemt nu regelrechte satanistische homoseksuelen in dienst, zoals Demetre Daskalakis, waarvan u hieronder de foto’s ziet. Hij draagt lederen S&M bondage uitrusting in de vorm van de satanische pentagram ster, en hij heeft tatoeages waarop luciferiaanse thema’s staan afgebeeld. Hij staat afgebeeld op foto’s die impliceren dat hij seks heeft met andere homoseksuelen die zichzelf als dieren identificeren. Het Witte Huis wist dit natuurlijk allemaal voordat zij hem aannamen, wat betekent dat zij willen dat u weet dat u geregeerd wordt door luciferiaanse homoseksuelen, schrijft Mike Adams.

Ja, u wordt geregeerd door een homoseksuele apenpokkenambassadeur die de naam “Nastypig Hero” draagt.

  Het COVID-19 vaccin complot

Voor het geval u een homoseksuele zeeman zocht voor hypnose-therapie, dat kan hij ook. Misschien neemt de CDC mensen aan:

Dat is een zieke pup… bijna letterlijk, want sommige van deze homoseksuele freaks “identificeren” zich als dieren als onderdeel van hun seksrituelen:

De apenpokken-dokter zal u nu wel zien… ongetwijfeld zal het NIH miljoenen uittrekken voor zijn “onderzoek” naar vectoren voor de overdracht van apenpokken:

Hier zijn geen woorden voor. Is het de Homo Green Goblin op een Spiderman fiets? Vergeet niet dat het de keuze van Joe Biden was om deze man in de administratie van het Witte Huis te zetten:

Hier is een fotocompositie die de ronde doet, waarop te zien is wat volgens mij een cabal van perverselingen en freaks is die nu het onwettige Witte Huis van Biden vertegenwoordigen, dat iets weg heeft van “Satan’s Evil Avengers”. (De “admiraal” links is zo geestesziek, dat hij denkt dat hij een vrouw is, en momenteel gelooft een vierde van de Democraten werkelijk dat mannen zwanger kunnen worden…)

Is het een verrassing dat het regime van Biden ook kinderverminkingen, pedofilie, sodomie en indoctrinatie van kinderen op openbare scholen doordrijft?

U moet begrijpen, wat u hier ziet, is ook aanwezig in Canada (Trudeau), het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië, Oekraïne, enz. Bijna alle naties van de Westerse samenleving worden geleid door demonische freaks en perverselingen die de mensheid verachten en die Satan aanbidden. Zij verbergen het niet langer. De demonen zijn naar buiten gekomen, zodat de hele wereld het kan zien.

Huil niet als de door demonen geïnfecteerde instellingen van de Westerse civilisatie ineenstorten

Hoe meer u begrijpt hoezeer de regeringen en instellingen van de Westerse civilisatie besmet zijn met puur satanisch kwaad, hoe gemakkelijker het is om te beseffen dat hun ineenstorting een noodzakelijke stap is, wil de mensheid ooit vrij zijn van hun heerschappij van het kwaad.

  Uitgelekte WHO-documenten onthullen plan om kinderen te dwingen seksuele partners te hebben

De mensheid zal nooit vrij (of gezond) zijn, zolang deze freaks, perverselingen, demonen en kinderlokkende gekken de baas blijven. De komende ineenstorting van de demonische regeringen (en valse fiatvaluta’s) van West-Europa is eigenlijk een zegen voor de wereld. Dat wil niet zeggen dat er geen lijden zal zijn, want dat zal er zeer zeker zijn. Maar de ondergang van dit luciferiaanse wereldwijde controlekartel is absoluut noodzakelijk voor de heroprichting en heropbouw van menselijke samenlevingen die geworteld zijn in christelijke beginselen, familiewaarden en eerlijk geld.

Dit systeem hervormen van binnenuit is er trouwens niet bij. Het kan alleen ontmanteld en vervangen worden. Gelukkig voor ons allen die pro-mensheid voorstander van leven en vrijheid zijn, zijn de door luciferianisme gedomineerde westerse naties bezig zichzelf te ontmantelen met een beleid van economische zelfmoord. Zij snijden hun eigen energievoorziening, voedselvoorziening en infrastructuur af. Zij eisen het einde van de menselijke beschaving via een “groen” energiebeleid en LGBT-verminkende kinderen, gecombineerd met genocidale biowapen-“vaccins” en de massale vergiftiging van de wereld via pesticiden, herbiciden en chemtrails.

Zij zijn zo maniakaal krankzinnig en arrogant, dat zij nog niet beseffen dat zij de wielen al in beweging hebben gezet die het hele Westen zullen vernietigen, door regeringen, centrale banken en instellingen ten val te brengen die allemaal geworteld zijn in demonisme en anti-menselijke agenda’s. Zij zullen hun eigen vernietiging bereiken. Intussen zullen zij die zich voorbereiden om de implosie te overleven, het redden door de hel die op onze planeet wordt losgelaten, en zich positioneren om te helpen de menselijke samenleving opnieuw op te richten en op te bouwen na de ineenstorting van het huidige luciferiaanse systeem.

  De psychologie van kwaadaardige narcisten - Mensen van de Leugen

Alleen de voorbereiden zullen overleven, terwijl de onwetende degens afgeschreven zullen worden

“Degens” zijn gedegenereerden. “Deprecated” betekent verwijderd worden nadat ze achterhaald zijn.

Met andere woorden, maak u klaar voor de totale ineenstorting van de Westerse civilisatie op een werkelijk Bijbelse schaal, want dat is precies waar dit naartoe gaat. En het zal een zegen voor de mensheid zijn om eindelijk de pilaren van satanisme en perversie te zien neerstorten en verbranden, zodat eerbiedige voorvechters van leven en vrijheid een geheel nieuwe beschaving kunnen opbouwen, die geworteld is in rede en individuele vrijheid.

Het is tijd om de groomers en de kinderverminkers op te sluiten. Stuur ze levenslang naar de gevangenis. Ontmantel de systemen van tirannie en wetteloosheid die de toekomst van de mensheid bedreigen. Herstel de vrijheid om te boeren, de vrijheid om te spreken en de vrijheid om afwijkende meningen te hebben. De mensheid staat op de drempel van zowel haar meest verwoestende – als haar meest veelbelovende – scharnierpunt in de geschiedenis. Waar het op aankomt, is hoe wij omgaan met de crisis die in de maak is: geven wij ons over aan de tirannie, of nemen wij stelling voor de toekomst van de menselijke vrijheid?

De keuze is aan ons. Wat mij betreft, ik kies voor de vrijheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten gaan over tot de DOODFASE van de menselijke uitroeiingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “juiste” houding tegenover de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelDoctoraal econoom zegt dat de energie- en financiële situatie in Europa “veel erger is dan velen begrijpen,” waarschuwt voor “chaos” in de komende weken of maanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Gat verdamme !
  Alleen die foto’s al. Ik wordt er niet goed van op de zaterdagochtend.
  Kan inderdaad niet wachten tot dat dit gespuis van de aardbodem is verdwenen.

 2. Misschien misschien misschien. Ze kunnen hem ook aannemen omdat ze inclusief willen zijn. Heb je ooit die film met Eddy Murphy gezien, “The Distinquished Gentleman” ?
  Daarom wordt een afro American gekozen tot het Huis van Afgevaardigden. Een hele rel brengt dat teweeg.

 3. Beste Mensen

  Wij met z’n Allen zijn schuldig aan deze misdaad
  Als de Gezonde verstand houders niet erop los hadden geneukt dan waren deze afwijkings kinderen er ook niet geboren

  Die nu de lakens aan het uitdelen zijn

  Dus boontje komt om z’n loontje
  Is een mooi en passende gezegde hierbij

  Daarom beste mensen
  Weest verstandig en neuk niet zo veel
  Zo bespaart U Uzelf ellende

  Nog een toepasselijke gezegde is
  Al te veel is ongezond

  Als men ergens een te veel van heeft
  Dan leid dat tot uitverkoop

  Verkwanselen

  Dank U

  • Ik weiger.
   Ik heb nooit gekozen voor de mongolen die aan het roer staan.
   Ik heb nooit gekozen voor het opgeven van de autonomie, noch van een land, noch van een persson.
   Ik heb nooit gekozen voor het WEF en hun plannen.
   Wat betreft neuken, dat de ik met mate, zoals eigenlijk alles.
   Wat ik wel heb geprobeerd is jarenlang mensen waarschuwen. Jarenlang geprobeerd mensen zover te krijgen dat ze zich uitspreken, hun gedrag wijzigen en later dat ze zich zouden gaan voorbereiden.
   Hoon en spot waren mijn deel. Uitsluiting, verlies van ‘vrienden’ en familie, politiebezoek en arrestatie waren mijn deel.
   Dus die bende krijgt nu waar ze voor hebben gekozen door hun blinde gedrag. Daar kan ik ook geen medelijden meer mee hebben.
   het is nu tijd voor mij, mijn gezin, mijn groepje gelijkgestemde kennissen. Ik kan niet de hele wereld redden, net als ik niet hele groepen wakker kon maken. Het zei zo. Nu kan ik mijn nieuwe groep helpen redden.

   • @ Johan P september 10, 2022 at 11:10,
    Je haalt mijn woorden uit de mond, ik heb ook zoveel mogelijk mensen, collega’s, familie, vrienden, kennissen en mijn buurt geprobeerd te waarschuwen voor het naderende onheil en voor die zogenaamde vaccins. Het werd in de wind geslagen en ik werd uitgesloten, uitgelachen en behandeld als een paria en beschuldigd dat ik aan paranoia zou lijden. Zelfs nu bijna alles begint te ontvouwen, waar ik allemaal voor gewaarschuwd heb, blijven ze het hardnekkig ontkennen. De massa lijkt wel blind en doof, alsof ze gehypnotiseerd zijn. De angst voor de echte waarheid is schijnbaar groter, dan zich zelf te onderwerpen aan dit gespuis. Want je overgeven vergt geen moeite behoeven te doen, maar voor je zelf opkomen vergt eigen verantwoording, door zettingsvermogen en consequent zijn aan je zelf.

   • Ik ben zeer blij dat ik niet alleen was toen ik iedereen die ik kende wakker probeerde te maken dat zoals bij jullie op een sisser is afgelopen. Ik waarschuwde ook iedereen allang van sla eten en andere noodzakelijke zaken in voordat er maar sprake was van die opgezette proxi oorlog zonder dat ik eigenlijk wist vanwaar deze waarschuwingen kwamen doch ik volgende gewoon mijn intuitie doch achter mijn rug hebben ze wat kunnen afroddelen. Eigenlijk had ik mijn mond moeten houden want nu weten ze waar ik woon zoals overlaatst een buurman zei als ik geen eten meer heb breek ik bij jou binnen het werd al lachend gezegd maar ik denk het er het mijne over.

    • Ja zo denken meer mensen. Ik zeg dan maar niks, maar denk bij mezelf dat iedereen die dat probeert het niet zal navertellen.
     Hier in de VS makkelijker dan in NL uiteraard. Hier zal zo-iemand een cadeautje krijgen; een handje vol lood met hoge snelheid.

 4. Ik kan niet wachten totdat alles ineenstort. Dan zal er een jarenlange harde tijd volgen, dat is waar, maar de huidige westerse samenlevingen zijn zo ontieglijk verziekt dat het dan maar moet.
  Ik heb de vergelijking eerder gemaakt; net als met een gebit. Als je een gaatje hebt kan dat worden gevuld. Als je een rotte of gebroken tand of kies hebt, kan die worden getrokken. Maar als de hele zooi verrot, ontstoken en gebroken is, is er slechts de optie om alles te trekken, met de bijbehorende pijn en bloeding en openen van de ontstekingen om die leeg te laten lopen en dan maar een nieuw gebit (ok, kunstgebit, maar ik hoop dat men begrijpt wat ik bedoel) te installeren.
  De zooi hier in het westen is zo verrot dat het alleen het ‘volledige trekken’ enige kans maakt op op het weer gezond maken van de situatie.
  Ik hoop dat het nog in mijn tijd gebeurt, zodat ik die zware tijd kan helpen dragen, om de kinderen een betere kans te geven.

  • Johan P: maar dat is toch precies wat die WEF griezels en hun hele club willen? Alles trekken. Om dan weer een nieuwe situatie op te zetten – door hun. Of denk jij dat de ‘nieuwe’ situatie door intelligente, welwillende mensen gaat worden opgezet…? Ik denk het niet. Vermits de weldenkenden de strijd aan gaan met de parasieten. Maar de gezien de aard van de mens (die nu toch wel heel duidelijk geworden is) verwacht ik niet dat het ‘beter’ kan worden, want de massa zal het toch wel weer voor het zeggen hebben. Wat er gaat komen is totale chaos, mislukte shit op aarde en in de lucht. De geoengineering aan de ‘hemel’ blijft namelijk gewoon doorgaan, want niemand besteed daar aandacht aan, omdat het al een naampje heeft, ‘global warming’ waar iedereen tevreden mee is en lekker over kan trompetteren zonder echt te weten waar het door komt. Het klimaat wordt verwoest dmv en tbv het vernielen van de ionosfeer, en niks anders. Geen feller brandende zon of andere larie, zoals zwakker magnetisch veld, bla bla bla. Global warming is de grootste leugen na de maanlanding. En de gevaarlijkste ook, want het kan echt al het leven op aarde verwoesten; nog sneller dan de gifspuit.

 5. Het grootste probleem waar we nu steeds meer achter komen is, dat ze het heel geleidelijk hebben gedaan. Ze hebben het gehele onderwijs gesaboteerd, kinderen leren nu de grootste onzin en kei harde leugens die ze voor waarheid aannemen. Het punt is wat je ooit als eerste je zelf of op school aangeleerd hebt, is het heel moeilijk om die kennis en handeling af te leren. Dat is de mens eigen om het eerste aan te nemen als de enige waarheid. Op de scholen en van huis uit werd ons alle aan geleerd, dat we de autoriteiten altijd moeten gehoorzamen. Maar wat blijkt de autoriteiten hebben dat zelf verzonnen, om zo te parasiteren op de gemeenschap. Omdat het constant herhaald wordt in de media en overheid. Alleen de zelfdenkende autodidacten, die niet met elke hype meewaaien prikken door deze man-made opgetrokken mist heen.

 6. Wat een circus… ik vraag me af hoeveel er nog van dit soort parasieten uit de kast gaan komen. Meer dan we denken, vermoed ik. Het hek lijkt van de dam te zijn. Koop maar gauw zo’n hondemasker om niet op te vallen als ‘normale.’

 7. Mijn broer werkt bij de landmacht en is “homo”. Wat hij doet is: zwijgen, negeren en ontkennen. Hij is fysiek wel aanwezig, valt totaal niet op, doet braaf zijn werk (waar hij erg goed in is) en is eigenlijk een ontzielde huls. Iets als “jezelf” zijn, is taboe voor hem: altijd weer dat spel van doen alsof. Niet om bovengenoemde afbeeldingen goed te praten, maar het onderwerp is wat complexer dan de hier weergegeven afkeuringen en veroordelingen 🙂 … Mijn broer snapt zelf ook niet waarom hij ervaart wat hij ervaart. Is het een keuze? Tja, waarom zou je kiezen voor de moeilijkste weg? Iets proberen met een vrouw. Tja: ook niet echt gelukt … Moet je zitten wachten op goedkeuring door anderen om svp te mogen bestaan?

  • homo of lesbo zal me een rotzorg wezen, maar als je met een “vriend” aan de halsband in hondentuig ov er straat moet paraderen mag er wel een verdwaalde truck langsrijden. Je bent wie je bent maar als je anderen je huiskleur en een verzonnen slavendom wil opdringen zoals die Simone Simonis ofzo, dan word je van gewoon neger een zeik nikker en kweek je haat en afstand…ik maak nu onderscheid tussen negers en nikkers….de ene soort is gewoon donker en de andere soort mag direct kapot.

   Wees jezelf en ga anderen niet provoceren, want dat zogenaamd erkenning zoeken door extremen zoals ene kanaal parade is exact waar je vijanden mee maakt en randdebielen mee lokt, zoals die blauwe boot die meedeed.

   O ja, instorting is ook einde rit WEF, en lui zoals Rutte, dus schoonmaak….

  • Nee. Homo ben je of ben je niet en eerlijk gezegd zal het me worst wezen wat 2 volwassenen met wederzijdse toestemming met elkaar doen.
   Waar ik wel een probleem mee heb is dat bij anderen door de strot duwen. Doen alsof het normaal is, of wenselijk is.
   Het blijft een afwijking, net als bv een klompvoet. Niet perse schadelijk, maar nog steeds niet normaal. Geen reden om ze te verbannen of in elkaar te slaan of lastig te vallen. Leven en laten leven.

   Er bestaat echter geen ‘homogemeenschap’ want zo’n ‘gemeenschap’ zou uitsterven aangezien ze geen kinderen zullen produceren.
   Ik ben ook niet tegen een homopaar dat openlijk zo samenleeft. Wel tegen het adopteren van kinderen door zo’n paar omdat kinderen niet het idee zouden moeten krijgen dat het normaal is. En al helemaal niet moeten worden aangemoedigd dat als normaal of wenselijk te zien.

  • Patrick: ik, en vele anderen, hebben er niks op tegen wat twee mensen met elkaar in goede harmonie doen. Maar duw het mij niet door de strot, en gebruik het niet om privileges te winnen en om hogere ranking in de samenleving te krijgen. Homosexualiteit is in feite een natuurlijke vorm van populatie controle. Een onderzoek onder zeemeeuwen liet blijken dat er meer homo meeuwen ontstonden als er voedseltekorten waren. Homosexualiteit is per definitie een afwijking omdat iemand zich zo uit de gene pool verwijdert, omdat hij geen kinderen kan verwekken. Iaw, als iedereen homo was, dan zou het mensdier uitsterven. Van mij mag iedereen homo zijn, maar hou op met die vulgaire en perverse shitzooi vertoningen, en karikaturen maken van vrouwen. Omdat je een afwijking bent, moet je dan per se de Gay Parade houden elk jaar om het mensen door de strot te rammen wat jij voor maffe zooi uitvreet achter gesloten deuren? De houding van je broer is discreet. Lopen hetero mensen ook zo te koop met wat ze doen in de slaapkamer, of lopen ze met elkaar aan hondekettingen en hondemaskers over de straat?

   Een homo vriend gaf me inzicht over andere homo’s waar hij mee omging: ze hebben pure minachting voor vrouwen, ze zien zichzelf als het hoogste dier in de keten, die het hoogste dier onder zijn controle heeft: de man. Mijn vriend vond het verderfelijk, maar zo zijn ze, en zo verwachtten ze hem ook te zijn. Wat voor nut hebben ze voor de voortplanting van het mensdier? Geen enkele. Het gaat ze alleen om machtig zijn en het neuken met mannen. Doorgedraaide shit is het met die gasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in