Een man die verklaart een asielzoeker in een kamp in Duitsland te zijn, drijft de spot met de energiecrisis in het land door zichzelf op TikTok te filmen terwijl hij de gasverwarming in zijn asielwoning op het hoogste niveau zet, bericht Remix.news.

De korte video, die in september op het social mediaplatform werd geplaatst, ging vergezeld van het bijschrift: “Leven als asielzoeker in kamp in Duitsland… Je geeft niets om rekeningen en het staat de hele nacht op 5.”

De post is tot nu toe meer dan 750.000 keer bekeken, waarbij woedende Duitse belastingbetalers in de commentaren hun afschuw uitspraken over de provocerende en verkwistende daad.

“Ja, dat ben ik die met mijn belastinggeld betaalt!” schreef een social media gebruiker.

“En de hardwerkende burgers moeten voor hun betalen,” postte een ander in reactie op de video, terwijl een derde vroeg: “Is dit waar ik voor betaal?”

Velen vroegen zich af waarom de ongeïdentificeerde man ervoor koos zich zo liederlijk te gedragen nadat hij door het land was opgevangen en van opvang en onderdak was voorzien.

Hoewel het niet mogelijk was om de authenticiteit van het account te verifiëren, toonde de man in een andere TikTok-video beelden van zijn huidige leefomstandigheden in wat volgens hem een asielcentrum in Duitsland is. Hij onthulde dat hij daar al meer dan drie jaar woont.

“Dus heb ik een video geüpload waarin staat wat we voor ontbijt hebben in het asielkamp. Het was een heel eenvoudige video, maar de commentaren en de haters, ik wil gewoon laten zien hoe wij in het asielkamp leven.

Ik zit hier al meer dan drie jaar. Mensen mogen niet langer dan 2 of 3 maanden blijven. Kijk naar deze kamer. We zijn met zes personen op deze vierkante meter. Ja, dankzij Duitsland,” zei hij.

  Operatie Z - Wiens moeras? Elke dag brengt Europa dichter bij een koude en hongerige winter

Duitsland bevindt zich momenteel in een gascrisis en men vreest dat er niet genoeg energie zal zijn om het land de winter door te helpen.

Scholen, verpleeghuizen en andere openbare gebouwen hebben het bevel gekregen hun gasverbruik drastisch te verminderen, omdat het land worstelt om zijn gasvoorraden aan te vullen.

Openbare gebouwen mogen deze winter niet warmer worden dan 19 graden Celsius, zo heeft minister van Economische Zaken Robert Habeck aangekondigd.

Veel steden hebben de temperatuur in openbare zwembaden al verlaagd en de stadsverlichting drastisch verminderd. Door dergelijke verbruiksbesparende maatregelen zullen zelfs sommige verkeerslichten gedurende de wintermaanden niet meer werken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Door VS geleide as van de NAVO en Europese Unie graaft een reusachtig gat voor zichzelf – Zo niet een grafVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGenoeg: Waarom westerse leiders en bevolkingen oproepen om de geldstroom naar Oekraïne stop te zetten
Volgend artikelWaar is de door vaccins veroorzaakte COVID-Apocalyps die je me beloofde?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

   • Zwarte humor wtf haha? Groot gelijk heeft de man, die al doorheeft dat ie gewoon genaaid wordt, lekker aan het lijntje gehouden wordt door binnengehaald te zijn met mooie beloftes en vervolgens met 6 man op 2m2 3 jaar wonen zonder uitzicht, waar voor witte oekrainers bij binnenkomst per direct een huis voor gebouwd wordt etc, dat is dus witte humor!

  • Deze volgevreten dikzak vriesdrogen scheelt enorm veel methaan-, CO2- en stikstofuitstoot en kan een hoop brandstof leveren. Eerst een dominee of een priester de duivel uit laten drijven, dan humaan vriesdrogen: hop, in de bak met stikstof. Gaat supersnel. Vervolgens tot ecologisch verantwoorde briketten verwerken: daar kan een heel gezin een maand zijn huis mee verwarmen. Tevens zijn ongetwijfeld eveneens ruime woning ter beschikking stellen, aan NEDERLANDERS.
   Opgelost. Next.

 1. Prima toch. Ze waren welkom en nu niet verwachten dat ze in de kou gaan zitten en integreren. Dat ligt niet aan die migranten maar aan diegene die het mogelijk maken.

  En dat gas en energietekort is een keuze. Een keuze gemaakt door hen die alles bezitten en niks tekort komen, voor anderen die het niet meer kunnen betalen. Maar het is natuurlijk de schuld van Putin!

 2. Barbaren volk wat hier komt is hierheen gelokt door degene die hun landen kapot maakte,leegroofde en platbombardeerde.
  (Hier figuren als Kaag,Klaver,nep Gristen CU honden en ander gespuis) En nu laten ze deze door oorlog en sektarisch geweld benevelde immiddels psychopaten los op ons….Wordt nog gezellig…als ‘Chaos’ uitbreekt….Leuk feitje : Dieuwertje Blok had het al op haar trui staan zag ik ff snel..Dit soort tyoe mensen hebben ons dit laten overkomen…

 3. Dieuwertje Blok is een deugtroela pur sang.
  Hoe haalt ze het in haar hoofd om zoiets te dragen. Vast en zeker basisgeprikt, geboosterd, herhaalgeprikt en najaarsgeprikt en veel prikskes zullen ongetwijfeld nog volgen.
  Zij liever dan ik.

 4. Mooie actie van de asielzoeker!
  🤩
  Of dit gesponsord is door de nazi globalisten, ( verdeel en Heers campagne)
  Één op eigen initiatief , kan ik niet beoordelen.

  Gasrekening , waar men over klaagt is flauwekul;
  Heeft de overheid voor gekozen om mensen in de kou te zetten , zij zullen er zelf wel warmpjes bij zitten ,
  Als verbonden natie van volken het door zou krijgen dat iedereen ( bh dan de nsb/SS kliek die betaald wordt om de andere kant op te kijken) in hetzelfde schuitje zit –
  Zou men in vrede en verbondenheid , de warmte opzoeken van dit asielzoekerscentrum.

 5. Ik kan me vergissen, maar het lijkt me niet dat die vent de spot drijft. Het klinkt eerder alsof ze goed genaaid worden met zijn allen, wat voor nut heeft het die lui te laten verpieteren op die manier? In de jaren 70 had je toch ook al die Turken die met zijn tienen op een klein rotkamertje lagen te meuren in NL. Joop Den Uyl had daar voor gezorgd. Wat was het nut?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in